Ljuger DU?

Man kan ljuga av olika anledningar. Vissa anledningar är rätt så förståndiga, att man undanhåller information för att skydda någon, och vissa är bara helt enkelt bara störda. Man kan ljuga på tre sätt:

* Man ljuger genom att hitta på något helt nytt som aldrig har hänt. Det här är nog den mest korkade saken att ljuga om. Varför ska man hitta på något som aldrig har hänt? Bara för att få uppmärksamhet.

* Man ljuger genom att tänja på sanningen, man lägger till något. T.ex. om man berättar om något och lägger till en marginal för att historien ska bli mer dramatisk. Fortfarande korkat, men något som alla människor gör nån gång.

* Man kan ljuga genom att man inte berättar. Om man vill "skydda" någon ifrån sanningen. Det är ju också att ljuga, fast man inte säger något. Väldigt korkat eftersom, troligtvis kommer det ut någon gång om den där saken du inte ville berätta.

Det är för det mesta smartast att bara säga sanningen från första början, för annars om den person du har ljugit för kommer på att du ljög... Ja, då blir det en massa förklaringar. Och om du överhuvutaget måste ljuga från första början, gör det åtminstånde på ett smidigt sätt så att inte alla fattar att du ljuger o.O

// Lisa - Alla vill höra sanningen, men vissa klarar bara inte av den.

Kommentarer
Postat av: Cill

Jag brukar undanhålla sanningen. XP

2007-09-23 @ 19:02:10
Postat av: Sandra

Det är så sant. Vem har inte ljugit för att skydda någon? Jag har det, jag gör det. Det är inte bra men vad ska man göra..

2007-09-23 @ 21:05:12
URL: http://chiicka.blogg.se
Postat av: Egoina

jepp jag ljuger ;)

2007-09-24 @ 16:06:38
URL: http://egoina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0