If I was about 150 years younger, you'd be in trouble, young lady.

Förutom att vara på Skulefestivalen igår sov Dexter över och vi har sett film i två dagar. Dock har vi även hunnit med ett dopp i Gällsta.

* Legion (Änglar är ALDRIG fel. Dock var den här filmen inte alls det jag hade tänkt mig. Skräckfilm med förvridna miffon och Gud som var the bad guy. Dock var den överraskande bra)
* Message in a bottle - Kärleksbrev (Kevin Costner [<3] skickar flaskpost och Robin Wright Penn hittar dem. Sen blir det såklart kära. Och fy tusan vad äckligt vacker den här filmen var. Något så fruktansvärt. Sen informerade Jessica mig om att den var baserat på en bok som författaren till The Notebook har skrivit)
* Private Resort (Johnny Depps andra film i sin långa karriär, där han och en kompis tar in på något konstigt hotell där alla tjejer är snygga och har bikini. Helt sjukt skruvad och kul film)
* Copycat (Sigourney Weaver är expert på serimördare och efter ett misslyckat mordförsök på henne blir hon tillbakadragen och får panikattacker av att gå utanför lägenheten. När en ny seriemördare härjar i staden blir hon indragen än en gång. Riktigt tät och spännande film. Dermot Mulroney [The Wedding Date] var även med på hörn)
* The Invisible (En kille blir mördad av en galen tjej med kronisk mössa men han stannar kvar i världen och håller koll på allt medans polisen försöker få tag i henne. Den var stundtals intensiv och hela tiden riktigt bra)



// Lisa - I'm not on duty - neither is my brain.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0