I always thought the joy of reading a book is not knowing what happens next

Helgen har spenderats med dessa trevligheter.

Fredag:
Ett stycke Jessica kom hem till mig strax efter att jag hade vaknat, vi skrattade åt det här och såg lite film.

* Cube (Hittade den här gamla godingen på Voddler. Handlar om några främlingar som är instängda i en kub [no kidding] och de ska försöka att ta sig därifrån samtidigt som de ska komma fram till varför de är där. En massa matte på det och allt är lösbart. Riktigt bra film)
* Cube 2 - Hypercube (Tvåan är bara patetisk jämfört med orginalet. Kuben är superbra på allt och bara löjlig. Allt går överstyr i slutet. Som jag skulle ha sagt det: superlolZ)



Lördag:
Efter att ha läst tidningar vid köksbordet i några timmar som ett gammalt gift par drog vi till Tobbe där vi diskuterade skillnaderna mellan WoW och LoL samt såg film (vad annars?).

* Scream 4 (Fjärde filmen i Wes Cravens skräckfranchise. Även om det här är den svagaste i serien så hade den ändå sina stunder. Introt var sjukt fult, och resten av filmen var fylld av korkade karaktärer och dumma klyschor. Men jag gillarT)



Söndag:
Fått finbesök av Becka, ätit knäckebrödsmackor med marmelad (det bästa pålägget i hela världen) och degat i soffan.

* Memento (Eftersom alla tjatade om att den är "så bra och blabla" så såg jag den. Guy Pearce har tappat sitt närminne sedan hans fru blev mördad, och nu ger han sig ut för att leta efter mördaren. Tvisten; filmen går baklänges. Smart idé Christopher Nolan, mannen som senare gav oss mindfuckare Inception. Smart)
* Whip It (Ellen Page spelar småstadstjejen som är sådär härligt tonårigt förvirrad och hittar en ny hobby: att åka rullskridskor, eller Roller Derby som det så fint heter. Det är något som hennes mamma [Marcia Gay Harden , som även spelar det otroligt läskiga jesusfreaket i The Mist] inte tycker är så kul när hon vill att hennes dotter ska intressera sig för skönhetstävlingar i stället. Sjukt söt film om att våga vara sig själv. Kul att Drew Barrymore både regisserade och spelade med. Se den!)



// Lisa - Because it's here. You have to use it, or you admit that it's pointless.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0