He does dress better than I do, what would I bring to the relationship?

Direkt efter jobbet igår gick jag hem till ett stycke extrafamilj för att bli bjuden på lyxfredagsmiddag. Efter att ha förätit oss på kött, haft spotifyrelatedkrig och värmt oss med IR-värmare drog jag och Jessica hem till min Mancave för att se lite film:

* Clueless (Fy satan vad den här filmen var söt. Handlar om Cher, en tonåring som lever livet som skolans mest populära tjej där hon lekar matchmaker och makeoverqueen. Så sjukt härligt dialog att jag dog. Sen skadade det ju inte med en stört glad Paul Rudd heller <3
* The Adjustment Bureau (Matt Damon vill bli senator över New York City och på valnatten när allt ser dött ut möter han en kvinna som får honom att vilja ändra sitt liv lite. Tre år senare råkar han möta henne på en buss igen och eftersom det inte skulle hända enligt "planen" blir en grupp hattbärande män vansinniga och förbjuder honom från att träffa henne igen. Men de är ju kära. Så det går ju inte så bra direkt. Jag tyckte verkligen om filmen så fruktansvärt mycket, vilket inte är så konstigt för jag är en sucker för "Åh-vi-är-kära-men-kan-inte-vara-tillsammans". Blev medryckt och förbannad. Precis som det ska vara när man ser en bra film.



// Lisa - Christian said he'd call the next day, but in boy time that meant Thursday.


Kommentarer
Postat av: Marre

Clueless! Bäst ever! xD wah, nostalgi!

2011-07-19 @ 00:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0