Well... sometimes I have the feeling I can do crystal meth, but then I think, mmm... better not

Hade finbesök av ett stycke särbo (aka Jessica) nu i veckan, och förutom att baka värdens godaste Cupcakes, äta ihjäl oss på Höga Kusten Hotell och åka bil såg vi lite film också:
 
* Laws of Attraction (Pierce Brosnan och Julianne Moore spelar två skillsmässoadvokater som är varandras totala motsatser. Såklart blir de kära och diverse komplikationer uppstår à la valfri romantisk komedi. Söt pärla från ett tidigt 2000-tal)
* The Hot Chick (Jag ÄLSKAR verkligen kroppsbytar-filmer. Och den här gamla godingen som handlar om en populär high school-tjej [spelad av en ung Rachel McAdams] som, efter att ha snattat ett par örhängen med magiska förmågor, råkar byta kropp med en äldre man [spelad av Rob Schneider] och måste försöka hitta sin kropp igen. Hysteriskt rolig]
* Remains of the Day - Återstoden av Dagen (Handlar om den otroligt plikttrogna butlern Stevens [Anthony Hopkins] och hans liv på ett gods i England i slutet av 30-talet. När en ny hushållerska [Emma Thompson] börjar i huset vänds Stevens liv upp och ner då de blir förälskade i varandra, fast ingen av de erkänner det. En otroligt vacker film, med en av mina favoritscener i någon film någonsin)
* Pitch Perfect (Jag har aldrig sett tv-serien Glee, men kan tänka mig att den är ganska likt den här filmen. En otroligt söt Anna Kendrick spelar Beca, en tjej med DJ-drömmar som börjar på college och joinar en acapellagrupp. Spontana acapellasånger och diverse acapella ordskämt [aca-scuse me!] summerar den här feel good-filmen som var bra, men smått irriterande ibland]
* Hansel and Gretel: Witch Hunters (Hans och Greta har vuxit upp och jagar häxor som jobb. Otrolig töntig ibland, men gillade att de inte snålade på våldet, för den här filmen hade lätt kunnat bli totalt värdelös om de hade gjort den barntillåten. Helt okej ändå, fast jag förstår inte riktigt varför Jeremy Renner gick med på att vara med i den)
 
 
// Lisa - Nothing makes a woman feel more like a girl than a man who sings like a boy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0