I love you. Bitch.

Duktiga Lisa är här. Idag har jag gjort matte läxan (!), renbäddat sängen och köpt ett nytt fint kollegieblock som jag ska skriva roliga saker i (:  I skolan så sprang jag "Coopers" (=2 km) på drygt 14 minuter och jag är jätte nöjd, för att ha så otroligt dålig kondition... Sen fick vi se på Forrest Gump. Den filmen är JÄTTE bra. Och när jag kom hem såg jag att Viasat tidningen hade kommit, och där stod det att "The Chumscrubber", eller "Painkiller" som den också heter, ska gå på tv1000 någon gång i slutet av oktober. Den måste jag se. Ikväll har jag, Becka och Marre sett på Top Model.


The Chumscrubber. Oj, glömde jag nämna att William Fichtner är med i den...? Host Host. <3

Mitt nya as snygga kollegieblock. Inköpt på Ica :)

Mamma (sitter vid köksbordet och löser barnkorsord): "Ofarlig orm", visst är det mask?
Lisa: Nej, det är ju snok!

// Broder Duktig [a.k.a Lisa]

Bara därför att.

Jag har skjutit upp franska glosorna hela dan, har fortfarande inte tränat.... Jag lovar ska göra det nu. Istället har jag tittat på videos på Youtube.com och sett på Top Model med Becka.


William Fichtner i Invasion "Gag Reel"

// Lisa - Time is running out.

Baby-Tyra!

Franska läxa är as tråkigt. Svårt och jobbigt. Man borde inte få läxa i franska. Onödigt.
Okej, nog om det. Igår såg jag första avsnittet av Heroes (som jag fick av Andreas) och det var faktist bättre än vad jag hade förväntat mig. Men änså länge är det lite för tråkigt i min smak... Det blir säkert bättre. Imorgon ska vi springa "coopers" på idrotten, det innebär att  vi ska springa 2 km på snabbast tid möjligt. Nä, jag är inte bra på att springa så det brukar inte gå så jätte bra för mig. Jag överlever nog ändå. Ikväll kommer Becka över för att titta på Top Model med mig.

Dagens låt:
3 Doors Down - Going down in flames

// Lisa -  Don't tell me how life is, 'cause I don't really want to know.


Nä, jag är inte besatt av CDON.com.... *Host*

Hejsan.
Idag har det varit en kul dag, även fast vi hade fysik O.o. Men iallafall. Jag har fått hem Prison Break säsong 2!! Okej, jag ska DEFINITIFT se på säsong ett och två den närmaste tiden framöver, men jag måste ju såklart se på Heroes också, som jag fick av Andreas igår. Han är as snäll, han brände ut hela säsong 1 åt mig! :) Idag när jag, Becka och Andreas gick hem så sa jag att jag faktist inte var så besatt att jag beställer ifrån CDON.com eller liknande hela tiden. Och när jag kollade i postlådan så var det ingen post, mamma hade redan tagit in den. Då hade jag ju fått ett paket ifrån CDON.com, så jag fick äta upp mina ord xD Jag kanske är rätt besatt iallafall. Eller jag vet att jag är besatt ;)

image135
WIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEE! Ser alla vem som är nere i högra hörnet? William Fichtner <3

Dagens låtar:
3 Doors down - Ticket to heaven
3 Doors down - I feel you


// Lisa = Prison Break nörden :)

Jaha...

...Jag vet inte vad jag ska tycka och tro längre. Det här blev bara för komplicerat...

Us or Them.

Regn. Rusk. Höst.
Det känns verkligen att hösten är påväg, och att sommaren är borta. Det är ju as kallt ute. Jag har faktist varit duktig idag igen, nu har jag bakat grahams bröd. Hoppas den här "duktigheten" håller i skolan också. Ikväll börjar Top Model föressten, det känns bra att åtminstonde NÅGONTING börjar på tv nu. På nått sätt så kändes skolan jätte udda, som om något var fel..? Hm, hoppas det löser sig.

image134

// Lisa <3 Han med världens snyggaste näsa x)

IIIIIIIHHHHHHHHHHHHH!


AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Jag undrar när det börjar i Sverige!?  PRISON BREAK <3<3
William Fichtner... EXTREMT SNYGG!!

Jag. Hatar. Lana.

Seriöst, jag hatar hon AS MYCKET! Så fort hon börjar bli normal så kommer Clark och hon börjar gråta för att hon älskar honom. Han är as kär i henne också men dom gör inget åt det. Dom kan båda DÖ! Åh, Smallville avsnittet var as bra, men Clark var en extremt stor irriterande tönt. Lex var extremt trevlig och Chloe och Jimmy gjorde slut... Jag kan inte fatta det, dom är ju as söta tillsammans :/

image133


Idag har jag varit ganska duktigt, rensat ut lite musik på iPoden och nu ska jag lägg in lite ny musik ;)

// Lisa - All they gave me was this ticket to heaven.

Jag är bara lite störd.

Hehe. Det är inte ofta jag kommer ihåg vad jag drömmer, men när jag väl gör det så är det alltid något sjukt. Fast det brukar alltid vara kul :)

Ikväll är det Smallville och såhär står det på tv.nu vad som ska hända:
Det är Alla Hjärtans Dag och Clark kysser sin drömkvinna och avslöjar sina kalla känslor för de andra kvinnorna i hans liv....
Vilka kvinnor? Han har ju bara EN vän!? o.O
Tydligen ska ha bli utsatt för Röd kryptonit, och det är därför han beter sig mindre Clark-ig... Det är sånt vi gillar, Clark är ju bara en stor tönt annars xD

// Mrs. Fichtner... alalalala

Slut på den sagan...

Har sett alla avsnitt av Invasion nu, serien var asigt bra, men det skulle verkligen behövas en till säsong. Synd att dom la ner den :/ Slutet var bara för jobbigt. Sista avsnittet var igentligen en "Cliffhanger", alltså att det är jätte spännande och man får bara veta vad som ska hända i nästa säsong. Men man hade redan filmat slutet när dom bestämde att det inte skulle bli en till säsong. Störande. Jag hatar när man inte får reda på vad som ska hända! William Fichtner var skit snygg som vanligt.

Tom: We're all capable of going to our darkest place, but most of us leave a light on.

// Lisa - Jag kommer inte våga bada i havet på minst 5 år xD

Invasion <3

Okej, snuskigt bra eller vad!? Invasion, så extremt bra serie. Jag har hunnit se på 9 avsnitt ikväll... William Fichtner äger i rollen som Sheriff Tom Underlay. Extremt het, extremt snygg, extremt näpen. As läskig theme musik också. Jag blev faktist rätt rädd ett tag. Imorgon kväll ska jag också sitta klistar framför Invasion, hoppas jag hinner se hela säsongen i helgen. Jag kommer dö av rädsla xD

Mariel: You're friends with his son.
Kira: What am I gonna say? I'm sorry my dad shot your dad.

image132

// Lisa

Första dan i 9:an

Jaha, då var man störst igen. Hade en ganska slappa dag, förutom att vi hade en riktig matte lektion. Det var jobbigt. Alla hade blivit lite brunare och längre, och Anton lockade mitt hår imorse. Det blev as snyggt! Sen hade jag min klänning ifrån Vila och mina nya skor.  Idag kom en överasskning med posten. Jag hade för någon dag sen sök på en film som William Fichtner är med i (Pinsamt för miig xD) på Google. Filmen heter Albino Alligator och den fanns inte att köpa på CDON.com eller på Ginza.se. Men då hittade jag den på en sida som heter Loudness. Jag blev as glad och köpte den direkt. Och så idag kom den! Wiiiie.



// Lisa - Jag och Marre planerar att stjäla Smäcks extremt snygga hatt.

Fniss

Man får reda på så mycket saker när man ringer folk. Jag ringde Anton nyss... Hahahahahahaha. Hans beskrivning passade in perfekt. Anton är så EXTREMT cool!

Skolan börjar imorgon.

Hmm.... det känns inte så kul. Men jag överlever väl, dock att jag kommer ha extremt svårt att börja kliva upp tidigt. Jag är inte direkt känd för min morgonpigghet. Men, eftersom Anton ska komma och styla mig imorgon så får han väl väcka mig i värsta fall.

Men jag kan inte fatta att sommaren redan är över, vad har jag gjort igentligen? Jag har varit på Gotland, umgåtts med kompisar, sett på tonvis med film, blivit fullkomligen besatt av William Fichtner (<3), varit ute med båten och jag har badat... En gång O.o Det regnade ju bara i början av sommarlovet! Och solbrun har jag inte heller blivit, för det har bara varit bra väder när jag har varit inne i Stan. Hmmm... Jaja, hösten måste ju komma någon gång. Dock att jag tycker om hösten, alla träd får så vackra färger, man kan sitta inne och dricka te medans man ser på en bra film eller läser en bra bok. Hoppas bara vi inte får så mycket läxor i år. Jag har iallafall Invasion-Marathon att se fram emot i helgen.

image130
Den underbara sommaren kommer iallafall tillbaka nästa år.

// Lisa - Have a nice day ;)


Extremt Het Person

image129
ÄLSKLINGS SNUTTEN <3<3<3<3
Jag MÅSTE skaffa ett liv.... Jag gör det snart... om 10 år kanske.


Nickelback - Someday


Älska Nickelback. Älska låten. Älska videon. Underbar <3

Chad Kroeger är en av få män som passar i långt hår... Det är inte för långt, bara snyggt.

Klart. Färdigt!

Jag är klar med EU-moped utbildningen. Nu ska jag (d.v.s pappa) bara betala körarbeviset, sen ska dom skicka det och då får jag ut och köra xD Om typ två veckor då. Det känns jätte bra! I stan träffa jag Madde och Bea också, dom har ju gått i skolan idag. Känns trist att jag börjar skolan nu på fredag... Jag önskar verkligen att sommarlovet var mycket längre. Men en sak som är positiv med att skolan börjar är att det snart är höst, vilket innebär att jag kan sitta inne och se på film medans jag dricker te, med Cill's honung i såklart ;) William Fichtner <3<3<3 Alalala. oj. Jag hittade till och med en musik video som William Fichtner är med i. Han var tydligen med där för att hon som sjunger är hans kompis, och han ville vara snäll.

// Lisa - For sentimental reasons


Nån har strött glitter på mig

Anton. Han är den skyldige.
Han var nyss här för han skulle se på Gilmore Girls. En tv-serie som jag INTE är besatt av... Jag ser inte ens på den. Men, sen har vi kollat på lite kläder och bestämt vad jag ska ha för smink när jag börjar skolan. Anton ska nämligen Styla mig ;) Det ska bli as kul. Sen har jag även bestämt vad jag ska göra den 27 november, vad jag ska ha på mig, hur jag ska se ut och vad jag ska äta. Hehe, jag kommer ha väldigt kul känner jag.

// Lisa - Jag fick en jätte söööööt Te-kopp av Anton

JAAAA! JAAAA!

Jippie!
Idag har jag klippt mig, klarat teoriprovet till EU-moped och tv-serien Invasion har kommit med posten. Jag är lugnt sagt as glad :D Imorgon ska jag åka ut med någon snubbe på körskolan och köra lite. Det ska tydligen vara en till som ska göra samma sak som mig då.... Han kommer säkert skratta åt mig xD Men då är det iallafall klart. Jag kommer hinna ta EU-Kortet innan skolan! Men jag kommer ju inte få körarbeviset på några veckor, men ändå :)



// Lisa - NEEEEEEEEEEEJ! bara två hela dagar kvar innan skolan börjar O.O

I robbed a thief! How can you not see the humor in that?

Eftersom jag är en stor William Fichtner-Tönt så var jag ju bara tvungen att se "What's the worst that could happen?" inatt. Den var väldigt bra, så det var värt det. Idag skulle jag sola men det blev inte så för den äckliga solen gömde sig bakom en massa moln hela tiden. Så jag städade och handlade istället. Anton ringde också imorse. Han har kommit hem ifrån Italien nu, och han har jobbat på skofa idag. Ikväll ska jag träna lite på EU-moped kortet så då kan jag göra provet imorgon efter jag har klippt mig :) Hoppas jag klarar det.

// L <3 B


Nej, såklart jag inte har något liv. :)

Eftersom jag såg att filmen "What's the worst that could happen?" går inatt klockan tre på 4:an så måste jag sitta och vänta på att den ska börja. Och ja, jag måste. William Fichtner är ju med i den <3 Jag? Besatt? SJÄLVKLART! ^^,


image124


// Lisa

That's not a knife - this is a knife.

Hejsan
Eftersom "Jag är hos Jessica" är synonymt med "Se på många filmer" så var det inte annorlunda den här gången. Vi har sett bland annat:
* The Lake House
* Urban Legend (Michael Rosenbaum är med i den, han som spelar Lex Luthor i Smallville)
* Wolf Creek
* Big
* Crash
* Dark Memories
* Donnie Darko
* Heat (William Fichtner är med i den <3)

Jag har haft as kul, eftersom det har spöregnat (HOST HOST) hela tiden så gjorde det ju inget att vi satt inne och kollade in lite filmer. Jag har även fått sett dom där avsnitten av Smallville som jag har missat, och jag måste bara säga LEX LEX LEX LEX LEX <3 Aaaaaaaaas Snygg O.O Sen avsnittet som var idag var jätte bra, Clark Hallucinerade och var paranoid igen. Synd bara om Lex som inte hade några ben i hans dröm...
Igår såg jag och Jecka på Donnie Darko som tydligen är en "kult film" i USA. Okej, den var as konstig. Och Frank, som var en jätte kanin, var as läskig! Sen när filmen var slut var det låten Mad World, och han som pratade på TV:n sa att låten passade som ett Smäck i slutet... Smäck? Får man ens säga så på tv? xD Haha.

image123
Lex är snuttig fast han inte har ben <3

// Lisa - Jag har beställt Invasion.... JAG SKA LÅSA IN MIG PÅ MITT RUM NÄSTA HELG OCH SE PÅ DEN!!

Borta till tusen

Eftersom sommaren innebär att min familj och jag är borta as mycket så har jag inte kunnat skriva. Har varit i sommarstugan. Jag har också bytt körskola (Jag bytte till den som Alex gick på) och jag är klar för att göra provet på Tisdag när jag ska in till stan och klippa mig :D Tack Alex för tipset. Nä, nu ska jag till Jessica och jag stannar där tills på Söndag när det är Smallville <3 Skriver mer sen.

// Lisa - Heat <3

Prestationsångest

Cill kom på det. Det är därför jag känner mig så konstig just nu.
Sen kom hon på den bästa grejen jag kunde göra för att jag skulle slappna av... Jag tycker att det var en bra ide som gärna får hända :)

Har i allafall nyss sett på Big med Tom Hanks, jag tycker om han. Han ser så oskyldig ut. Nu pratar jag med folk på MSN och jag har fått reda på att Becka äntligen har fått sin kamera hon har tjatat om i typ 4 månader, Nikon D40. Bra, för då blir hon tyst om den iallafall. Eller vänta, nu kommer hon ju fota ALLT hon ser! Det här kommer bli en lång höst med massa bilder xD

// Lisa - Boss needs to be knocked on his ass every once in a while.


Försvunnen ifrån jordens yta

Jag har tappat bort en film, ingen av mina kompisar har lånat den och jag kan inte hitta den hemma. Den är inte nere och inte i mitt rum, vart är den då? Det finns tre alternativ:
1. Nån har lånat den av mig, men vägrar lämna tillbaka den så den personen har ljugit och sagt att Han/Hon inte har den.
2. Mamma har gömt den för hon tycker att jag tittar på för mycket filmer, så snart kommer alla mina filmer vara borta.... (PANIK!)
3. Små pysslingar tycker inte om mig så dom har snott den för att driva med mig.

image122
Vet du vars min film har gömt sig? Vänligen kontakta polisen.

// Lisa - I don't want something I need. I want something I want - something pretty.

Kevin Bacon?

En skådespelare jag tycker om, han ser så kul ut.
Han är med i Trapped och Hollow man
Men seriöst, vem vill heta Bacon i efternamn? o.O

image121
Titta bara på han, han ser ju as skum ut xD Det blir väl så om man heter Bacon.


Okej, min körskola suger....

Hmm.... Jag har hållit på med EU-moppe körkortet hela sommaren och jag kan fortfarande inget mer. Dom på körskolan har inte ens sagt vad jag ska göra o.O Sen fick jag reda på av Alex att han är klar nu. Han fyller år en månad efter mig och han tog kortet långt innan mig! JAG BYTER KÖRSKOLA NU! Han var tydligen bara där någon gång.... Jag har varit på min körskola 5 gånger. Sug AB.

Förut idag såg jag två filmer, The Lake House med Keanu Reeves och Sandra Bullock. Sen såg jag Kinsey med Liam Neeson. Jag hade sett Kinsey förut men inte The Lake House. The Lake House var as bra, jätte fin film. Jag tycker om Keanu Reeves ;)

image120

// Lisa - Nu har jag bokat Prison Break säsong 2!!! :D

o.O

Jag mår sjukt dåligt just nu, vill bara försvinna....

Cills födelsedag :)

Hejsan :)
Nu har jag varit hos Cill från fredag tills i morse då mamma kom och hämtade mig. Jag kom dit på fredag runt fyra och då pratade jag och Cill lite sen lagade hon en as god vegetarisk wok med Soja kött i. Sen så pratade vi mer och hon gedde djuren mat bland annat. På kvällen satt vi oss vid datorn och lyssnade på musik samtidigt som vi pratade med roliga människor på MSN. Måns var snäll. På lördagen så gick vi ut på en promenad, Cill lagade en till vegitarisk wok med äggplanta i och sen på kvällen gjorde vi samma sak som på fredag kväll. Sen på Söndag så fyllde Cill 15, så hon fick massa paket. Jag vill också fylla år! Elin kom till henne runt 2 och då åt vi glass med fruktsallad till ^^.Sen pratade vi tills klockan blev 6 när Cill lagade en ny vegitarisk wok med Quorn, som också var as god. Efter det såg Jag, Elin, Cill, Sofie och Birgitta (Cills mamma) på Shrek. Vi åt friterade bananer och glass till filmen. Sen for Elin hem och jag och Cill satte oss vid datorn och lyssnade på musik. Imorse vaknade jag när Cill väckte mig och sen ringde mamma och sa att hon skulle komma och hämta mig.

Jag har haft as kul hos Cill, men såklart man har kul med henne ;) Vi har pratat och skrattat en hel del, precis som vanligt. Nä, nu har jag lust att gå ut på en promenad för det är så mysko väder. Hoppas alla har haft en as bra helg, för det har jag.

image119

// Polisa

Glad

Jippie, det löste sig :)

Nu sticker jag iväg till Cill, och kommer hem först på Måndag.

Sur

Jag är sur....

Riktigt sur.

Jag vet precis varför också, det gör mig ännu surare.

Jag och Anton ägde stan.

Haha, idag har det varit en as kul dag!
Först vaknade jag typ kvart över åtta, klädde på mig, åt frukost och fixade mig. Sen så tog jag och Anton bussen in till Ö-vik. När vi kom fram så gick vi på Åhlens. Där så gick jag nästan direkt iväg till filmerna och släpade Anton efter mig. Jag letade runt i den där fynd lådan dom har. "En för 139, två för 199" Och där såg jag en film som hette Heat, som jag hade för mig att William Fichtner var med i. Jag köpte den i tanken med att om han var med i den skulle jag bli förtvivlad om jag inte hade köpt den, och jag hade tur. Han är med i den :) Sen gick vi runt på typ varända butik vi ville gå på och vi åt även på McDonalds (Okej, pinsamt för oss, men jag älskar deras pommes frites) där vi även körde en rolig lek som ledde till många skratt. Sen gick vi runt lite mer på olika affärer och tillslut så fikade vi på Wayne's Coffee som är nyöppnat i Ö-vik. Jag köpte ganska lite saker för att vara jag, och Anton köpte ingenting. Förutom en godispåse xD  Nä, nu måste jag städa mitt rum, det ser hemskt ut o.O Hoppas alla har haft en bra dag, för det har jag :)



Anton: Åh, vilken snygg te burk, den matchar din väska!
(O.B.S, det är en väska jag typ ALDRIG använder, och jag hade inte med mig den då. haha xD Dock att han skämtade men ändå)

// Lisa - Jag längtar tills den 22:a Augusti. Och den 12:e såklart ;)

Nej jag är inte patetisk, bara lite.

Host Host.
Jag har ABSOLUT inte sökt på William Fichtner (Mahone a.k.a Smartis) på varända ställe man kan söka på internet. Nej, nu tror du fel :) Och det är inte typ 9 filmer jag vill ha som han är med i. Alalala.
oj
Anton var här nyss, han kom för att han skulle titta på Gilmore Girls, deras tv box var tydligen sönder. Sen kollade vi runt på internet efter kläder och pratade. Det var kul.


Klipp ifrån Baywatch när William Fichtner är med, 1989... Humor. <3

Lisa - Jag har gått förbi besatt och blivit lite patetisk. Maybe not.

Kom ihåg: Stek aldrig mat i olja när du står i underkläder!

Inte så smart, nej. Men jag överlever... jag fick bara Lite röda blåsor. Host Host.
Men till trevligare saker, som igår. Då var det Ghost World på Tv 1000 Family. Jag älskar den filmen, så extremt klockren. Scarlett Johansson och Steve Buscemi är med i den. Sen på natten satt jag och nördade på CDON.com och skrev ner alla filmer jag hittade som jag vill ha. Det blev en ganska långa lista, pinsamt för mig. Idag har jag solat, och jag tackar sommaren som äntligen har kommit. Så skönt med varma dagar och svala nätter. Och imorgon så ska jag och Anton in till Övik, det ska bli kul ^^,

image116

// Lisa - Some people are ok, mostly I just feel like poisoning everybody.

Can you tell me is it now or never?

Idag så cyklade jag och hälsade på Anton som jobbade på Skofa. Jag blev fast där hela dan :) Haha. men det var kul, vi satt och pratade och jag sprang över till preem och köpte godis och glass hela tiden. Han slutade 5 så då cyklade jag hem. Föressten så såg jag "No Reason" ifrån House igår igen... Jag kunde inte låte bli. Jag satt som på nålar igen, det är ju ett så läskigt avsnitt o.O Älska House <3 Nä, nu borde jag göra något vettigt, som att titta på film. Face/Off kanske? Nej jag vet, Black Hawk Down får det bli!

House: If you really cared about me you'd find me a better corpse.

// Lisa - Jesse Spencer var med i tidningen idag.

Jag sitter och tänker, det var nytt.

Sitter här och tänker om jag ska se om avsnittet "No reason" från House säsong 2. Sista avsnittet för säsongen alltså. Satt nyss och kollade på Scrubs och jag hade glömt hur mycket jag tycker om den serien. Hmm... Den lilla personen i mitt huvud skriker Neeeeeeeeeeeeeeeeej!!! När jag tänker att skolan börjar snart, jag orkar inte.

image115

// Lisa - The dead one

Lana ska DÖ!

Öh, alalala :)
Nyss Smallville, as bra avsnitt. Fast den lilla gnutta respekt jag fick för Lana för två veckor sen har försvunnit idag. Hon var sitt gamla vanligt "Gråta-över-att-jag-älskar-Clark" humör. Clark var ju inte direkt bättre han var på "Jag-vill-men-törs-inte-säga-till-Lana-att-jag-älskar-henne-och-att-jag-är-en-utomjording" humör. o.O MOBBAD! Tycker synd om Lex som måste dras med Lana. Tori Spelling gästspelade, jag tycker inte om henne... Chloe och Jimmy var söta "små reportar-på-uppdrag" och Lois och Oliver passar perfekt tillsammans.

// Lisa

Soooool!

Äntligen kom den svenska sommaren till vårat hus. Solen är framme idag så jag har solat lite. Har inte gjort det på hela sommaren så det var verkligen dags nu o.O Igår natt så beställde jag lite kläder ifrån Ellos. Längtar tills dom kommer. Ikväll blir det Smallville hos Jessica, jag tror att Anton är där med :)

image114
Jag och Becka på Gran Canaria. Varmt OCH soligt <3

// Lisa - Cill kommer hem idag :)

Säsongsavslutning

Okej.. okej... okej. Jag överlever.. tror jag?

Såg klart på säsong två av House nyss. Jag har aldrig varit med om en så OTROLIGT bra säsongsavslutning!  Inte ens Prison Break var så bra. Eller jag tar tillbaka det där sista, Prison Break's avslutning i säsong 2 var nog snäppet bättre, men ändå. House var väl näst bäst då. Hmm... Seriöst, ena halvan av avsnittet satt jag och grät och den andra halvan fick jag rysningar av. Verkligen ett Psykande avsnitt. Läskigt bra. Jag längtar as mycket tills säsong 3 kommer ut.

// Lisa - No, you talk to God, you're religious. God talks to you - you're psychotic.

Getingar

Jag tycker inte om dom, jag vill inte ha dom ute eller inne och jag vill definitivt inte ha dom i mitt kök! Getingarna fortsätter sin invasion av vårat hus. Jag gömmer mig för tillfället på mitt rum med stäng dörr.
Paranoid, jag?

House: You blow dry your hair?
Wilson: Oh, sorry, did I wake you up?
House: (louder) You blow dry your hair?!?
Wilson: Oh, sorry for caring how I look like.
House: I think the word you're looking for is "obsessing".?

// Lisa - Getingslaktaren

Hmm... ?

Har varit hos Anton ikväll :) Vi såg på något med "Jäkelskap" och bakade kladdkaka, jag mår rätt illa nu. Haha. Det var iallafall as kul att bara hos Anton.  Pratade också med Cill i telefon nyss. Jag tycker synd om henne som är avskärmad ifrån verkligheten i flera dagar mitt ute i skogen. :/
 
Men, jadu? Hmm.... Udda ? Vissa människor behöver hjälp.... Iallafall såg jag på ett avsnitt av House förut idag, nog ett av dom tre bästa avsnitten jag sett. Jätte näpet sorgligt. Nä, nu ska jag se på mer House.

// Lisa - Sorgligt är bra <3 Patetiskt är bara patetiskt.

image113

Humor xD

Hejsan ^^
Nu har jag varit ute i stugan igen, jag blir alltid så glad när jag är där.

I tisdags så var det surströmmingsfest med släkten hos Maggan (Min moster). Det var kul, jag fick träffa lite kusiner. Sen fick jag reda på att Emelie, Jocke och Torbjörn (Mina kusiner som över 20 allihopa) tittar på Prison Break! Fatta om jag fick damp, jag blev as glad. Men det var bara Jocke som hade sett på Säsong 2 också. Men Emelie och Torbjörn ska köpa säsong 2 när den kommer och se på den då. Haha. Sen har jag hört att Cill tyckte om Prison Break hon med (hon lånade säsong 1 av mig när hon var här). Haha, jag säger ju det ALLA älskar Prison Break och dom som inte gör det är idioter. :) Sen på kvällen såg jag Kingdom of Heaven med Orlando Bloom... det är en av få filmer han är med i som han inte är totalt patetisk i.. Operan som är med där när kungen dör är samma opera som Hannibal ser på i filmen Hannibal.

På onsdag så for jag in till stan för att köpa lite stuff, typ presenter till Cill för hon fyller ju år den 12:e Augusti. Sen köpte jag andra saker också, en as snygg klänning på Vila och House Säsong 2!! Wiiiie. Sen träffa jag Anton i stan också, han var där med sin mamma och dom hade köpt as mycket. Jag stannade kvar i stan för jag skulle se på Bio, jag såg Harry Potter and the order och the phoenix. Precis som Becka sa så var den URDÅLIG! O.o Seriöst om inte jag hade läst boken hade jag inte fattat något, dom hade klippt bort typ allting och skådespeleriet var inte vattentätt. Jag blev inte övertygad om vad dom kännde. Hmm... verkligen INTE en film jag rekomenderar. Jag satt mest och skrattade vid alla "seriösa" scener. Suck på den filmen. Sen när jag kom till stugan igen så såg jag på House. <3

På torsdagen så trodde jag att vi skulle åka hem så jag gjorde inte så mycket, lyssnade på Lifehouse. Sen kom mamma tillbaka ifrån jobbet och sa att vi skuklle stanna. Jaha, då började jag se på House och det gjorde jag hela kvällen. Älska House, säsong 2 är bättre än första. MYCKET bättre.. o.O Och jag har inte sett klart än, har 12 avsnitt kvar. ALLT kan hända... Jag skrattade mest när Chase kysste en 9-åring xD

Idag vaknade jag halv två när mamma kom tillbaka ifrån jobbet. Vi packade ihop och for hem. Sen ber jag om ursäkt till Becka och Cill för att jag inte har hört av mig, men min Mobil har haft slut på batteri för jag glömde laddaren hemma. :/
Och föressten Grattis till Andreas, han fyllde ju 18 igår ^^,
+ behöver jag säga att mina drömmar har varit störda dom här dagarna? Som om dom inte alltid är det.. o.O

// Lisa - För att citera Anton, MUMS på House <3

RSS 2.0