Nu far vi igen

Ska ut i stugan nu, kommer hem på torsdag eller fredag. Vi syns, Älska Mahone <3


Vet inte varför, men jag tycker att låten passar otroligt bra till videon :) Jag vet, jag är störd, men låten är bra.

Alltid Kärlek Till Prison Break <3

Mahone (answering phone): Yeah?
Pam: It's Pam. What's going on?
Mahone: I just wanted to say hey.
Pam: Well? Are you alright? You said it was important.
Mahone: I know things got kinda ugly towards the... you know, the end... I got ugly. But I want you to know that, that there were circumstances that, uh... it was better that you and Cameron, that you were not with me.
Pam: Why are you telling me this now?
Mahone: If I had to do it all over again, I'd do it different, you know. We'd still be a family. I'd give anything for that. I just wanted you to know.
Pam: Alex? what's going on?
Mahone: Nothin', I just wanted to call to say that I'm just... that I'm sorry, about everything.
Pam: Where are you right now? I can come get you.
Mahone: Wouldn't that be nice, huh?
Pam: No, I'm serious. Where are you?
Mahone: One more thing. If you hear anything in the media...
Pam: What are you talking about?
Mahone: I love you. Give Cam a kiss for me, ok? (he hangs up the phone and is very distraught.)

Jag älskar den scenen! <3<3


Cill och Jag

Hejsan.
Nu har Cill varit här från Lördag till Idag :) Vi har gått på Docksta dan som var as kul. Måste berömma Anton och Jessica som stog ut med alla turistkunder som kom till Skofa. Dom tog det väldigt artigt och lugnt. Jag köpte en kul tröja till mig och en hårsnodd åt Cill, den var väldigt fin tycker jag. Sen for vi hem till mig och på natten vid 2 så såg vi The Grudge. Jag blev lite paranoid efter den men Cill var som vanligt inte det minsta rädd... Haha. Men så läskig som alla säger att den är var den verkligen inte, jag tycker att The Amityville Horror är mycket värre! Igår såg vi på mer film, När Lammen Tystnar och Hannibal. Älska Hannibal <3 Sen idag såg vi nästan hela Red Dragon, men Cills mamma kom och hämtade henne innan det var slut. Vi har även pratat och skrattat en massa, som vanligt ;)

+ att mina nya glasögon har kommit idag :)

// Lisa - SA han -.-'

Choklad, Akvarium och House

Hejsan :)
Nu har vi varit ut med båten tills idag, det är ju Docksta-dan imorgon så den måste jag ju gå på. Dock att jag inte kommer ha någon att vara med, för Anton och Jessica ska jobba på Skofa, Becka ska sälja kakor för Skule alpina + att hon ska hålla på med hästarna. Hm... now that's a problem. Undra vad Madde ska göra? Jaja, det löser sig säker ;)

När vi var ute med Rita så for vi till Trysunda i onsdags, där var Becka också. Vi hade kul, jag köpte 7 muggar Varm Choklad i en sånn här kaffe maskin som fanns i en lite koisk där, och Becka och jag gick iväg för att titta på fiskar som var i ett roligt Akvarium. Vi döpte två stycken till Stella och Hugo tror jag, jag känner att vi hade kul xD Vi spelade kort, gick på promenad med Leona (hennes kanin) och badade också. Sen så for dom hem och vi for till Sörvalmsundet där Linda har stuga. Sen for vi hem idag. En dålig sak är att jag har varit halv förkyld hela veckan :/ Men jag har sett på House säsong 1 (igen) och lite Prison Break, också säsong 1. Läst Gossip Girl har jag hunnit också för jag hade beställt dom två nya böckerna.

Jag är ju som sagt BESATT av CDON.com, och beställer därifrån nästan varannan vecka... det är inte bra för min ekonomi. Men när jag skulle beställa säsong 2 av House så fanns den inte och då kollade jag på min räddningsida, Ginza.se och där skulle den komma in snart :D Så inte nu till veckan men kanske veckan efter det så kanske jag får den! Wiiiiie jag längtas <3 På tal om House så är jag i House-Trans just nu. Tänker bara på House och jag hade värsta sjuka drömmen inatt O.o House House House <3 Alalala
Oj....

Ser på The Terminator nu, och den är as dålig... Dom pratar typ ingenting och allt är i 80-tals stuk.

// Lisa - I'm asking you if you want to live or die!?

Borta...

Nu har vi varit hemma i typ nån timme för att byta båt. Vi ska vara ute med Rita hela resten av veckan, det ska bli kul :)

Lincoln: You know I'm innocent.
Mahone: Yeah, probably.
Lincoln: Yet, you don't care.
Mahone: I don't care about anything other than getting my life back, no.

//  Lisa <3 Mahone

Älska Smallville <3<3

Ahhhhhhh!
Det var Smallville idag och det var ett extremt bra avsnitt. O.O
Lana är gravid och Lex friade till henne. Det var jätte fint med massa rosor och en jätte snygg ring, dock att den var extremt överdådig. Chloe och Jimmy är jätte söta tillsammans och Clark är as mobbad. Han har verkligen rädda världen besatthet...

image112

// Lisa - Ikväll åker vi.

Jag saknar Prison Break <3



Åhhhhh.... Längtas as mycket tills dom börjar visa dom nya avsnitten i Sverige!

Du har fått diagnosen äckel.

Hejsan :)
I torsdags kom Cill hem till mig för vi skulle åka ut i våran sommarstuga på Hornön som ligger utanför Örnsköldsvik. Cill hade aldrig varit där så jag tyckte det skulle vara kul om hon följde med. Dock så är min pappa så seg så vi kom inte riktigt iväg i tid (vi for på kvällen istället för på dan, och pappa hängde inte ens med, han kom dagen efter). Jag och Cill sov i våran loftstuga vi har på tomten, och det var väl kul... Eller det var kul, men när det blev mörkt blev jag kort sagt paranoid xD Men eftersom Viktor aldrig kom in med automatgevär och sköt på oss,så var det ganska tryggt att vara inne. Cill var ju förståss inte rädd så det var väldigt tryggt att ha henne där, fast hon skrämde mig också. Vi gick ut på promenad efter stranden, for på Coop och handlade, spela memory och som vanligt pratade vi en hel del.

När vi var ute och gick så satt vi oss på en brygga och då såg Cill en geting som höll på att drunkna, så hon räddade den (vilket jag ALDRIG skulle göra, jag tycker inte om kryp direkt). Sen döpte hon den till Barbro, och då så börja jag också tycka om den lite :) Den var faktist rätt cool. Cill kom sedan på att det var en bålgeting tror jag. Sen idag när vi skjussade hem henne så skrattade jag as mycket i bilen, det var as kul. Sen köpte jag en Lime Honung också.

Jag har kort sagt haft AS kul! Som vanligt när man är med Cill. ;)

Lisa: Passa dig så jag inte puttar dig!
Cill: Pastejer?

// Lisa - Vissa människor är perfekta.

Maroon 5

Jag älskar Maroon 5, har alltid gjort det. Sångaren  Adam Levine är extremt söt. Älskar hans röst <3 Jag funderar starkt på att köpa deras nya Album. Måste ha pengar först...


Maroon 5 - Makes me wonder

Sen har jag hört att Mads Mikkelsen ska vara H&M's Affichpojke nu i höst. Behöver jag säga att jag längtar?

Fästingar....

Hmm, jag hatar fästingar. Två har suttit på var sin av våra katter och en var på diskbänken. Jag är extremt rädd.

Igår då hyrde ju jag och Anton film, The Prestige.  Den var snuskigt bra och precis som Jessica sa så var den en väldigt smart film, som man blev tvungen att tänka till lite. Idag så kom Anton hit på kvällen för att se Gilmore Girls. Faktist en serie som jag inte följer men det har nog mest att göra med:

1. Jag tycker inte om kanal 5, Tv 3 är bättre.
2. Den är inte i min smak ( = för alldaglig. Jag tycker mer om övernaturligt eller missförstådda män/gubbar ?)

Nä, ikväll skulle det bli House-tittning men det slutade med att jag pratade med Cill i telefon i över 2 timmar.  Det gör inget för Cill är mycket roligare att prata med än att se på tv :) Jag kan väl titta på House imorgon istället.

image111

// Lisa fick en nyhet idag som hon kommer skratta åt i flera dagar. Och ja, han är död....

Gotland <3

Hejsan :D
Nu har jag varit bort ett tag och jag har haft det jätte kul på Gotland. Det har varit bra väder och solen har varit framme (för det mesta) men det var jobbigt att det blåste så mycket.
 
På torsdagen så åkte vi flyg från Sundsvall till Gotland och när vi kom fram så gick vi runt lite i innerstan och tittade. På kvällen åt vi på en grill-resturang, och jag beställde "Stenkolsgrillad Kyckling". Så när maten kom visade det sig vara en HALV grillad kycklign. Ne, jag orkade inte äta hela. :) Vi bodde på ett hotell som hette Best Western "Strand Hotel".

På fredagen så gick jag och mamma för att shoppa vid östra centrum. Vi gick även på en gata som heter Adelsgatan, där det finns lite mindre butiker. Jag köpte lite kläder och små saker. Det finns en as kul Te butik inne i innerstan. Den heter Kränku. Sen på kvällen åt vi på nån konstig resturang. Jag tog nån mysko kyckling med citron risotto... Smakade udda.

På Lördagen så hyrde vi en bil och körde runt på den södra delen av ön. Bilen såg ut som våran granne Bosse's gamla bil från 80-talet o_O Seg var den också. Vi körde efter västra kusten påväg ner till Hoburgen. Vi gick på en mysig loppis, typ tre hamnar (pappa ville stanna EXAKT överallt där det fanns en hamn -.-') och vara nere vid Hoburgsgubben, som är en klippa. Det var jätte fint där nere med havet och ett mini-berg (det finns ju typ inte ens kullar på Gotland). Sen åkte vi på den östra kusten och rakt över ön tillbaka till Visby. Vi stannade i Ljugarn och åt middag.

På Söndagen hade vi också hyrt bilen så då åkte vi Norrut istället. Men först åkte vi till Dalhem och kollade på nått gammalt Gotlands tåg (det finns inga tåg där längre). Det fanns en liten rundtur med ett gammalt tåg där och ett  museum om tåg. Jag slår vad om att pappa kan hitta ett tåg museum i en höstack xD. Sen åkte vi vidare på den östra sidan av Gotalnd upp mot norr. Vi stannade i Slite och sen körde vi upp till Fårösund. Vi ville inte åka över till Fårö med färja så vi tog en glass och satt och tittade på alla bilar som åkte färjan. Sen körde vi tillbaka på den västra kusten (det blåste AS mycket ifrån väster idag) och vi stannade i Snäck (låter nästan som Smäck ^^) och åt middag på Resturang Mango. Lungt bästa resturangen. Jag åt kycklingspett och nudelwook till varmrätt och sen Ananas och Mango Sorbet med frukt till eftrerätt. Mumsigt <3 Sen åkte vi tillbka atill Visby och packade.

Idag så åkte vi hem med flyget och det var as mycket turbulens när vi skulle landa. Planet skaka as mycket och luta SKIT mycket nedåt. O.O Jag blev jätte rädd, pinsamt för mig. Vi kom hem runt 2 på dan tror jag :) Ja, jag har haft en underbar resa och nu ska jag och Anton på Preem för att hyra film :) BÄST! Anton äger ju såklart ;D


Halv Kyckling, solnedgång <3, Nisse, jag uppe på Hoburgen (blåsigt), pappa på Åminne strand, min goda efterrätt.


Solnedgång vid Snäck, Hotellet, Mamma och Pappa, Kläderna jag köpte.

// Lisa - ÄLSKAR solnedgångar <3<3<3<3

Hejdå!

Nu sticker jag snart till Gotland, och jag hoppas alla har det bra i helgen :)
Jag hoppas jag har det bra också.
Kommer tillbaka på Måndag.

// Lisa

Super Skinny Me

Jag håller på att packa nu, ska ju fara hemifrån typ halv 10 imorgon.

Som dom flesta vet finns det ju en Dokumentär som heter Super Size Me. Den handlar om en kille som under trettio dagar bara äter och dricker sånt ifrån McDonalds. Jo, som ni kan räkna ut så mår han ju inte så bra tillslut. Nu är det en Dokumentär på trean som är i två delar och handlar om två engelska kvinnliga Journalister som försöker komma ner till Hollywood's favorit storlek "Size Zero". I avsnittet ikväll så levde dom på 3 glas juice, och en skål soppa om dan i två veckor + att dom tränade hårt varje dag. Det var verkligen hemskt att titta på. Den ena kvinnan spydde upp vatten och fick grön tunga pågrund av att hon bara åt soppa. Den andra kvinnan blev helt knäpp i huvudet, och gick runt som en zombie.
Hmm... det var verkligen inte smart eftersom dom var helt perfekta innan dom började.

// Lisa - Alla är bra. Vissa är sämre. Några är bäst.


Duktig Lisa

Idag har jag varit duktig. Jag har renbäddat sängen, bytt gardiner och dammsugit :) Sen har jag gjort lite roligare saker också som, kryssat för kläder jag vill ha i Ellos Katalogen, spelat The Sims och sett en film som heter "Autumn in New York". Richard Gere var med i den och han var extremt söt. Han är en av få män som verkligen passar i grått hår. Sen har han snälla ögon och ett leende som man smälter av, 2 saker som gör att han ser underbart näpen ut. Snälla ögon + Leende man smälter av = VÄLDIGT viktigt på män.

image100

Nä, nu ska jag se Pride an prejudice. En av världens underbaraste filmer <3

// Lisa - På torsdag bär det av till Gotland <3

Elins Födelsedag

(Jaja, nu blir det ju igår men ändå :P)
Igår (9 Juli) så for jag och Cill till Elin för att fira att hon fyllde 15. Det var jätte kul och Elin fick en massa fina presenter. Vi kollade på trailers för filmer, pratade och åt gott. Jag har aldrig varit hos Elin så det var kul att se hur deras hus var. Den var ett jätte fint hus med en massa söta prydnader överallt :)

image99
GRATTIS ELIN!!!

Lisa - M....O...två B...A....D 16 utropstecken!


Oh, I'm just once of those nerds who grew up... to make billions.

Igår var det Skulefestivalen och jag och Jessica for dit. Det var faktist ganska kul, fast det regnade -.- Jag satt i regnet i två timmar och frös, men som sagt, det var kul ändå ;) Veronica Maggio var väldigt bra, jag tycker om hennes låtar. Jessica hade ingen aning om vem hon var. Henke och Andreas var där, och Jessica träffade Salle. Sen efter ett tag blev vi less på att vara där så mamma körde hem oss till Jessica. Där så såg vi på film (Suprise Suprise). Vi såg The Benchwarmers. Jag tror jag aldrig har skrattat så mycket till en film :) Den var AS ROLIG!! Sen så var "Sucre" från Prison Break också. + att Rob Schneider är sååå söt, fast han är väldigt kort.

Idag for vi till min kusin Inger som fyllde 26. Jag hade inte sett hennes lägenhet så det var ju kul att jag fick se den innan hon och hennes sambo Mikael flyttar till sitt nybyggda hus i Februari. Jag for hem med bussen kvart i fyra och mina föreldrar for ut i våran sommarstuga.

Howie: For years I thought the sun was a monster. But I am here to tell you that it's not a monster! IT'S NOT A MONSTER!



// Lisa - "I love... sallad"

Past the point of no return

Hej
Cill har varit här hos mig från tisdag till torsdag, och vi har gjort lite saker, bland annat:

Gått och hälsa på Anton som sommarjobbar på Skofa
Gått och hälsa på Jessica som också sommarjobbar på Skofa
Gått på ICA xD
Vi har sett på
The Phantom of the Opera också :)
Vi har sett på skräckfilm, jag blev rädd fast jag hade sett den två gånger förut... Cill typ... "Jaha, skulle DEN vara läskig?" Vi såg
The Amityville horror.
Gått upp på en stig i skogen som ledde till ett berg. Det fanns roliga gästböcker där. Vacker utsikt med.
Pratat och skrattat en massa

Sen for hon hem igår då, och jag tänkte att jag skulle se på film, men det slutade med att jag spela The Sims istället i 7 timmar :) Sen vaknade jag klockan 15.00 idag.....
Idag ska jag och Jessica på skulefestivalen. Madde och Anton ska inte dit för Madde jobbar och Anton vill inte betala inträdet.



// Lisa - BOTHER BOTHER BOTHER BOTHER!

Pottis och kung Weasley

Hejsan
Hmm... har inte skrivit på ett tag men jag har varit upptagen. I helgen var jag och mina föreldrar i våran sommarstuga på Hornön. Vi for dit på Torsdag och kom hem igår. Jag har bara suttit inne och läst Harry Potter, förutom på fredagen då jag for in till stan för att köpa lite saker, bland annat Elins födelsedagspresent ;) (Hon fyller år nästa måndag, 9 Juli) Jag känner att jag har gjort mycket...

Men iallafall kom jag hem igår och då for jag Till Jessica för det var ju Smallville. Anton var också där för han och Jessica har inte gjort så mycket mer än mig, jag har läst Harry Potter och dom har tittat på Förhäxad i flera dagar. Men sen så baka vi kladdkaka och jag och Anton åt mest, pinsamt för oss. Jessica tyckte vi var konstiga som ville ha mer, så vi fick inte mer. Men då stack vi på Preem när hon prata i telefon och där hämta vi Madde (som sommarjobbar på baren) och Anton köpte chips åt alla. Sen var tvillingarna as trötta så vi lät dom gå och lägga sig, medans jag och Anton stack hem till han och och såg på film i Hotellet. Vi såg "om ödet får bestämma"        ( "serendipity" som den heter på engelska ) Jag tycker inte att den var så jätte bra för tjejen som var med där var för besatt av ödet o.O Jag cyklade hem runt 12 och det var så skönt ute, vindstilla och svalt. När jag kom hem ringde Cill och vi pratade ett tag. Hon ska ju komma hit på tisdag och det ska bli as kul :D

Eftersom jag är lite för besatt av CDON.com så har jag beställt lite mer saker ;) filmen Urban Legends med Michael Rosenbaum och albumet Away from the sun med 3 Doors Downs



// Lisa - Det blir ju bara roligare för varje gång

RSS 2.0