Jack Johnson - Sitting, Waiting, Wishing

Den bästa låten just nu <3



// Lisa - "Cillsea, vad häftigt!"

Om 24 timmar sitter jag på Arlanda

Hej.
Idag var sista dagen innan lovet. Vi hade engelska prov, fick lax till Lunch och fick sitta och fika och läsa varandras uppsatser på Skvalet. Det var kul. I bussen hem var alla extre glada, precis som det ska vara. Dock råkade jag skrika i bussen och busschaffören trodde inte att jag tyckte om honom.

Snart kommer Cill. Imorgon bär det ju iväg. :)

image381
Hej Anfi <3

// Lisa - Hellooooo Cutiepie!

"My name is Blond, Mr. Blond"

Idag fick jag tillbaka franska provet, gick bättre än jag trodde men jag måste nästan få alla rätt på hörförståelsen annars får jag inte VG.

Igår var Men in Trees så sjukt bra. Jag börjar få tillbaka respekt för Jack igen, han beter sig mer mänskligt. Dock att jag bara väntar på att Marin och han ska bli tillsammans. BLI DET NÅGONGÅNG DÅ! Grrr.

image380

Jack: (talking about Marin with Cash) She's like the sun. After a long winter, she's like this force that just wakes you up.

Tänk nu är det bara två dagar kvar innan jag far iväg till Gran Canaria. Om exakt två dagar kommer jag sitta på flygplanet. Det kommer bli så kul :D Jag längtas as mycket. <3

// Lisa - Jag vill va' din vän om du vill va' min.

Sofia, ska du och jag packa upp Havrefras ihop?

Hej.
Idag gjorde jag franska provet och det gick mycket bättre än jag trodde. Dock tror jag inte att jag får mer än G men för att inte ha tränat någonting så tycker jag att det är bra. (: På svenskan så hade vi muntligt nationellt prov. Jag fick vara med Klara och det gick rätt så bra för oss. Dock att jag lullade bort mig lite men ändå. Nisse tyckte iallfall att vi var duktiga.

Här hemma har jag läst klart de 11 D.N.Angel böckerna jag har (Igen... jag vet, mitt namn stavas M.O.B.B.A.D) och sett på Will and Grace och That's 70's Show. Nu tänkte jag packa lite mera (Min familj + Cill far ju till Gran Canaria på lördag <3), sen ska jag träna lite på engelska provet och se på Men in Trees och Top Model. 

Hoppas alla har en trevlig kväll ^^,

// Lisa - "Och de två kedjorna kopplades samman."

På något av ren, obefläckad glädje

Uppsatsen är klar.
Franskan är kvar.
 
Alla goda ting är tre.


Dagens låt:
Jack Johnson - Breakdown

// Lisa - Zoff. Doff. Tjoff.

Och stå inte och se ut som en deppad apa!

image376

...

Okej, nu mår jag dåligt.
Jag är fruktansvärt äcklad.
Jag vill bara spy.

FJOOOOOOOOOOOM!

Den här helgen har jag sett på Jesus Christ Superstar 5 gånger. Jag har inga vänner xD

Idag har jag varit hemma, jag mådde inte så värst bra (mentalt) och jag hade inte tränat på franska provet. He He He HE... Ooops. (:

// Lisa - Söööööööööt.


Sweeney Todd - Epiphany <3<3<3


How about a shave?

Hejsan.
I fredags for jag och Jessica in till stan för att köpa lite saker och sen såg vi på bio. Vi såg Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street med Johnny Depp som för övrigt har en sjukt bra sångröst. Filmen var super bra, låtarna var bättre och det var ju bara så sjukt kul att se Johnny Depp skära upp halsar på folk. Senare på kvällen när vi kom hem såg vi på Jesus Christ Superstar 2000 som är den bästa musikalen i hela världen <3

Sen såg vi på de här filmerna med:

* Moulin Rouge (En till musikal, söt)
* The Perfect Storm (Den är så grymt sorglig)
* The Forgotten (En kommentar: FJOOOMMMMM!)
* The Messengers (Vi hyrde den, den var inte så läskig och för en gång skulle var "spökerna" goda)
* Wrong Turn 2 (Jessica tyckte den var värdelös, jag tyckte att den var as kul!)
* House on Haunted Hill (Hell House är ju exakt likadan. Många kända skåspelare, bl.a Taye Diggs och Geoffrey Rush)



Nu är jag hemma med Cill och vi ska väl inte göra så mycket idag tror jag, bara prata som vanligt :)

// Lisa - These are my friends. See how they glisten.

Bio och stan idag. Igen

Hejsan.
Idag klev jag upp halv 10. När jag var ledig. Vadå, tror ni jag är sjuk? Nä, men idag ska jag in till tandläkaren för att kolla på mitt frätmärke. Sen ska jag och Jessica in till stan och köpa det sista innan vi far utomlands nästa vecka (Hon till Thailand, jag till Gran Canaria)  På kvällen ska vi på bio och se Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street. Den verkar bra och Jessica är lite besatt av Johnny Depp ( vem är inte det?), så jag fick välja mellan att se den och Jumper med Hayden Christensen. Och för att vara ärlig, Hayden suger. Haha. Imorgon lördag ska jag och Jessica försöka slå personbästa i att se flest filmer på en dag. Tycker ni att vi inte har något liv? (:

image369

// Lisa - Never Forget. Never Forgive.

Jag mår illa...

Jamen Lisa, så går det när man tröstäter lösgodis ensam. xD

image368

All your followers are blind... too much heaven on their minds!

Idag fick jag se klart på Saving Private Ryan på Elevens fria val. Den var verkligen super bra, dock att jag hatade Tom Hanks och en äcklig liten amerikan för att de var så grymt fega och patetiska.
Nyss såg jag på Jesus Christ Superstar ifrån 2000 som jag köpte i veckan. Det är en super skön film, Judas är GRYMT missförståd <3
Jag funderar på om jag ska se en till film eller faktist försöka skriva klart svenska uppsatsen.. Svårt val?



// Lisa - We both have truths. Are yours the same as mine?

Att dansa är kul

Hejsan.
Idag hade vi dans på skolan, hela nian (halva egentligen eftersom så många var borta av någon "konstig" andledning. Dans-sjukan någon? :)) fick trängas inne i gympasalen och dansa runt där i två timmar och 45 minuter. Det var faktist superkul när vi väl kom igång. Vi dansade Foxtrot, Vals och Bugg (som jag nu ÄNTLIGEN har fått kläm på) Dock tänker jag inte åka till Bollsta ikväll, jag orkar inte. Den dagen vi får kompledigt på ska jag ändå ta ledigt på för då ska jag till London! :D

Dagens låt:
Matt Nathanson - I Saw

// Lisa - If I told you that i'm sorry, would you tell me you were wrong?

Jaaaa.... Kan man hitta kärleken i skogen?

ÄNTLIGEN!!
Jack och Lynn har äntligen bestämt sig för att gå skilda vägar i Men in Trees för att Lynn märkte att Jack var fortfarande fruktansvärt kär i Marin. Nu tycker jag att Marin och Jack ska bli tillsammans och allt blir lyckligt igen. >:) Top model var kul, den här säsongen är bättre än någonsin. Dom har börjat med ecobilar, Eco hus och ingen av de tävlande får röka. Btw, Lisa ser exakt ut som hon i Flashdance.

image365

Marin: Did I leave something here?
Jack: Yeah, your sense of direction.

// Lisa - Some people remind you that your story isn't over.


Kläder och Bio

image364

Dom här kläderna damp ner i min postlåda igår. Jag ska behålla hela bunten <3
Nä, nu ska jag göra något vettigt, skriva på svenska uppsatsen kanske?
Ikväll blir det iallafall Men in Trees och Top Model!

// Lisa - Sweeney Todd på fredag med Jessica <3

"Nu blir det väl så att du och nån cutieboy hånglar runt i biohalmen på fredag"

Hahahahahahaha, Jessica kan verkligen utrycka sig ordentligt ;)

Idag fick vi kasta tärningar hela NO:n och sen hade vi inställd musik. Mysigt. Då satt jag, Elin, Cill och Marre nere i biblioteket och dampade lite med Jakob och Smäck. I bussen hem så blev jag lite (väldigt) ägd, som jag alltid blir när det är flera personer pratar med mig samtidigt.

Lite "normalt" snack mellan mig, Rasmus och Alex i bussen:
Rasmus: Lisa, det finns faktist något som heter skillsmässopapper, det är ju inte till "Döden skiljer oss åt" direkt.
Jag: Men ge dig, jag är inte gift med dig!
Alex: Jo det är du, för jag tror att vi skulle ha kommit ihåg en skilsmässa annars.

// Lisa - Never gonna give you up, never gonna let you down.

Hello there gorgeous!

Idag tog jag ledigt ifrån skolan och for in till stan för att klippa mig. Jag gick på Lenas frisörer, som vanligt, och jag blev super nöjd, som vanligt. Jag klippte bort det slitna och färgade lite ljusare slingor. Super. I stan köpte jag även lite smått och gott och när jag kom hem såg jag att jag hade fått två paket på posten, ett ifrån Megastore.se och det andra ifrån La Redoute. Super <3

image362
Från Vänster: Hårspray, läppcerat, Frisör Shampoo för blondiner, ögonskugga ifrån Isadora, Masterpiece Mascara och sminkbortagning.

image363
Min nya frisyr!

// Lisa - Den här helgen ska vi slå rekord ;)

Under Barack Obama (Umbrella Parodi)

Okej, jag har sett den här videon på massa olika bloggar, och den är så sjukt kul så jag måste dela med mig av den med xD


Mina filmer bara försvinner!

Åhhhh!
Idag hade jag en sånn grym lust att se på Lejonkungen 2: Simbas skatt. Men nä, då hittar jag den inte ens. Nu har jag två filmer (Den andra är Love Actually) ute på vift som jag inte vet vart de är. Ahh, när ska denna onda spiral sluta??
Jag tänker se på Stolthet och Fördom med Kiera Knightley istället...

image361

// Lisa - Don't get me wrong, i'm only warning you.


Daniel, jag har saknat dig <3

Har kollat på ELLE-Galan ikväll, den var väl rätt underhållande. Det bästa var ju att Daniel Karlsson var där, han som egentligen borde ha vunnit Idol 2008. (Mummel) Ikväll såg jag att Skärgårdsdoktorn gick på tv, jag hade tyvärr inte tid att titta på det, men jag tänker önska mig samlingsboxen i födelsedagspresent. Nostalgitripp <3

image360

Dagens låt:
Cue - Burnin'

// Lisa -  Break the Rules. Find Your Freedom. Live Your Life.

Helger är till för att man ska sova länge och se på mycket film

Igårkväll for jag hem till Jessica för att jag ville umgås och se lite film. Anton var där och åt och sen gick han hem för han ville se på Melodifestivalen men det ville inte vi. Istället så hade vi bjudit in Henke och Andreas och vi såg på Blades of Glory, den är ju så sjukt kul. Sen for dom hem och Anton, jag och Jessica såg på Cubic: Equilibrium tillsammans. Jag sovde över hos Jessica och vi var uppe och pratade rätt så länge.
Idag när jag skulle gå hem så var det sjukt fint väder <3

Jag har haft jätte kul i helgen ^^,

image359
image358

// Lisa - I'm getting sick, you smell like aftershave and taco meat!

Cubic: Equilibrium

John Preston: I'll do what I can to see they go easy on you.
Partridge: We both know they never "go easy".
John Preston: Then, I'm sorry.
Partridge: No, you're not. You don't even know the meaning. Its just a vestigial word for a feeling you've never felt.

image357

// Lisa - They will never see it coming

In a future where freedom is outlawed, outlaws will become heroes.

Jag <3 Film

Ikväll har jag sett på Flashdance som jag köpte för ett tag sen. Den var väl rätt bra, om man gillar 80-talet med permanentat hår, klarblåa tights och att alla tjejer hade "body's" som var väldigt högt skurna.
Nyss såg jag på Cubic: Equilbrium med över att halvt dussin skådespelare jag kände väl igen. Bl.a:

Cristian Bale (Batman i Batman Begins)
Emily Watson (Hon som spelar den där tjejen som är blind i Red Dragon)
Dominic Purcell (Lincoln ifrån Prison Break)
Sean Bean
Angus Macfadyen (Jeff i SAW 3)
Och jag får inte glömma den alltid lika heta, alltid lika underbara: William Fichtner <3

Equilibrium var sjukt bra. Om det är en film ni ska se innan ni dör så är det den här. Skjutscenerna var super bra, Christian Bale gjorde en bra tolkning av en person utan känslor och är en av de få personer som kommer undan med bakåtslickat hår. Jag satt och skrek, som jag alltid gör till en film jag blir engagerad i.



// Lisa - "But I, being poor, have only my dreams. I have spread my dreams under your feet. Tread softly because you tread on my dreams."

Michael Bublé - Sway

Other dancers may be on the floor
Dear, but my eyes will see only you
Only you have that magic technique
When we sway I go weak

I can hear the sounds of violins
Long before it begins
Make me thrill as only you know how
Sway me smooth, sway me now

FREDAG!

Hej.
Idag är det fredag och hela helgen ligger framför mina fötter. Ikväll har jag planerat att se på film. :)
Idag fick vi godis och kakor av Nisse, jag mår lite illa just nu, haha. Det gick inte så bra på kemiprovet som jag trodde, fick "bara" VG.

Dagens Låt:
Takida - Curly Sue

// Lisa - Du ska vara misstänksam mot dagar som börjar för bra...

Saving Private Ryan

Ett bevis på att min filmbesatthet är lite för tydlig.
Jo, idag när jag hade elevens fria val så var det bara jag i Nisses Klassrum. (Killarna skrev på sina uppsatser) . Då sa Nisse:

- Skulle du vilja se på film? För jag hörde ju att du inte hade sett den här Rädda menige Ryan, och den här timmen är ju perfekt om du skulle vilja se.

Jag började skrika och hoppa och skrek JAAAAAAAAAAAAAA!!!
Sen fick jag sitta i klassrummet själv och se på film, på skoltid, och det var inte en utbildningsfilm. Hahaha, jag tycker om Nisse ^^. Film, Film, FIlm <3 Dock hann jag bara se halva filmen.

image354

Nyss såg jag på Brokeback Mountain. Den är så sjukt fin.

// Lisa - There was only one man left in the family, and the mission was to save him.

Glad Alla Hjärtans Dag! <3

Den här dagen få mig att tänka.
Tänk dig det här scenariot: Du ska dö om en vecka, vad skulle du göra då? Vad skulle du säga och till vem skulle du säga det? När var senast du sa "Jag älskar dig" och menade det? Skulle du förlåta dom som gjort fel mot dig? Med vem skulle du spendera den här sista veckan? Skulle du bli en bättre människa? Svaret på sista frågan är jag ganska säker på att det är ja. Du skulle säkert bli en mycket bättre och mer kärleksfull människa. Jag vet att jag iallafall skulle bli det. Så håll inte alla din känslor inom dig, du mår inte bra av det i längden.

Hoppas ni alla får en underbar kväll med mycket kärlek.
Jag själv ska tillbringa kvällen med att äta kladdkaka och se på Brokeback Mountain, världens mest söta film <3 DET är vad jag kallar kärlek.


Min frukost älskade mig förra veckan.
Den här jordgubben fick jag bland mina frukostflingor.

// Lisa - Crazy little thing called love


What about Jack?

Ja, då har ännu en kväll försvunnit med en massa lullande med Marion's och Jack's relation i Men in Trees (Kan inte Jack bara erkänna att Marion är "THE ONE" för han?) och Bitchiga tjejer som försöker bli "Americas Next Top Model". Jag älskar Onsdagar <3

// Lisa - You're my number one

Vi borde få medalj eller nått ;)

Jessica skrev en klockren förklaring till vad som hände i Lördags. Jag började asgarva när jag läste det!

"Efter allt filmtittande skulle allisammans åka hem med Andreas..... dock att en liten....ja, miss kan man nog säga hände.  Min och Lisas överlevnadsinstinkter tog över, och vi gjorde precis det som ingen gör i skräck filmer (men borde):  Sprang allt vi hade, ut från den mörka skogen, rädda oss själv i säkerhet och strunta i alla andra ! haha ;D. Dock att vi fick lite skuldkänslor, men bara lite, sen när vi kom hem till mig i värmen :) haha."

Kolla in Jessicas blogginlägg här!

// Lisa - Make me sway <3

Min tv-vecka

Tänkte bara berätta vilka TV-program jag MÅSTE se varje vecka just nu.

Måndag:
Shark (klockan 22.00 på 3:an)

Tisdag:
Gossip Girl (Klockan 20.00 på 5:an)

Onsdag:
Men In Trees (Klockan 20.00 3:an)
Top Model (Klockan 21.00 3:an)

Vad lite det känns? Jag saknar Prison Break <'3

Erkänn att jag är bäst i volleyboll OCH på att förklara

Okej, nu känner jag mig stolt. Hela gårdagen spenderade jag med näsan i kemiboken, jag hedde inte ens på datorn. Dock att jag kollade på Gossip Girl men TV går ALLTID (!) i första hand. Idag gick det faktist rätt bra på provet, jag får nog VG+. Igår spelade vi Vollyboll på gympan och jag ägde ut alla. (Host, HOST). Igår fick jag även ett paket ifrån CDON.com. Det var inte filmer för en gång skull, utan musik.

image352
Michael Bublé - Michael Bublé
Coldplay - A rush of blood to the head
Keane - Hopes and Fears


// Lisa - Hi, my name is Lisa and i'm a CDON.com-oholic.

Jag kan inte koncentrera mig

Försöker verkligen träna på Kemin men det går bara inte. Så otroligt tråkigt med valenselektroner, jag vill se lite krig eller nått. Åhhh.

Dagens Låt:
Anders Johansson och Ida Hedberg - Sometimes love just ain't enough

What if someone looked into your future and didn't see tomorrow?

Det händer inte så mycket på skolan på måndagar, därför tycker jag om måndagar. Däremot hatar jag tisdagar för då har vi nästan bara praktiska ämnen, och de som känner mig vet att det inte är min starka sida.

Igår satt jag uppe och kollade på Runaway Bride med Julia Roberts och Richard Gere. Den är så bra, och ingen kan säga att  Richard Gere inte ser bra ut.
Jag såg nyss att filmen First Snow släpps på CDON.com den 9 april. AHHHHHHHHH! Behöver jag säga att William Fichtner är med i den ? VILL HA!

image351


// Lisa - Banankaka?


We are never going into the woods again!

Hallå!
Igår så var vi ett gäng och såg på film hemma hos Andreas. Vi såg på Saw 3 och en rätt konstig japansk film som hette Battle Royale. Jag tyckte att den var rätt bra, men Jessica tyckte att den var värdelöst. Bäste scenen var ju lungt när alla skolflickor bara sköt ner varandra. Sen när Andreas skulle skjutsa hem oss alla hände en liten incident. Jag kan iallafall säga att det kändes inte tryggt med ungdomar i skogen. Som de rädda tjejer vi faktist är, sprang jag och Jessica snabbt hem till henne och lämnade killarna i sticket. I trygghet hemma hos Jessica såg vi två på Wrong Turn, som också var rätt bra. Äcklig inavel, we like <3

Imorse for jag hem klockan halv 3 och nu har jag sett på How to lose a guy in 10 days. Den är så söt. På söndagar brukar jag för det mesta se på sånna där romantiska feelgood filmer, som alltid har exakt samma handling. Kille träffar tjej, de blir kära, missförstånd händer, de bråkar, slutar träffas, kan inte sluta tänka på varandra och sen blir de tillsammans igen på slutet. Allt blandat med en massa bra musik och en skopa humor.



// Lisa - Drunk and tone-deaf. Never a good combination.


Det är inte bara jag som tycker att sångaren i Tokio Hotel ser ut som en tjej!

Café, stad uppe i norra Sverige

Två tjejer och två killar ~13 sitter och diskuterar snygga kändisar.
Kille 1: Men sångaren i det där tyska bandet som är så kända nu... Hon är snygg!
Tjej 1: Menar du Tokio hotel?
Kille 1: Jaa...Exakt dom! Sångaren är grymt snygg fast hon är emo!
Kille 2: Jag håller med, och att hon kan sjunga är ett plus också!
Tjej 2: Ni vet väl att han är kille?
Kille 2: Ofta?
Tjej 1 (skrattandes): Det är sant!
Kille 1 (chockat): FAN JAG ÄR BÖG!

Snott ifrån Tjuvlyssnat.se


Bobba

Idag gick jag, Marre, Becka och Alex in på Habbo.se bara för att det är jätte mupp :) Haha, jag känner att det var rätt så onödigt, men jag hade kul. Ikväll kommer det lite folk hit (Jessica, Henke, Andreas och jag tror att Clas kommer med) och vi ska se på film, bl.a Saw 3. Jag ska försöka övertala dom att vi ska se Blades of Glory med.

image346
Marre, jag, Becka och Alex inne på Habbo xD

// Lisa - Well you know, he is "sex on ice".

Blades of Glory - Best of Hector

Hector: I totally want to cut off your skin and wear it to my birthday... It's coming up...

Hector: Look, I almost gave up on you. I started working with that Ukrainian skater, you know, the one who looks like Elvis? And I moved to the Ukraine, and it was cold and everyone had guns and smelled like soup.

Hector: [to Jimmy after he's told him of a loophole in the rules of competitive figure skating that will allow him to skate again] I'm still going to kill you someday.

Hector: I sent you a cup of my blood! Did you get my blood?

Hector: It's embarrassing stalking a has-been.

Hector: He likes food and dreams and whispers... his favorite movie is Short Circuit... and Fried Green Tomatoes.

Hector: I wanna wear the gold medal... naked.

Those who have seen war, will never stop seeing it

Igår satt jag uppe och kollade på We Were Soldiers som gick på 3:an. Jag älskar krigsfilmer, så jag tänkte att det kunde vara något för mig. Filmen var hemsk och bra på samma gång. den var inte lika anklagande mot fienderna som de flesta andra krigsfilmer brukar vara. Sen skadar det ju inte att de allra flesta män blir snygga i uniformer och crewcuts, även Mel Gibson. Krigsfilmer är perfekta om man inte vill tänka på något annat.

image345

Imorse vaknade jag av Pianokling, p.g.a av Andreas råkade ringa när han satt och spelade piano. Haha.

// Lisa - I´m not ever alone

And I moved to the Ukraine, and it was cold and everyone had guns and smelled like soup

Haha, jag har nyss sett på Blades of Glory. Den var super kul. Behöver jag nämna att William Fichtner var med? :)
Om jag någon gång blir en besatt beundrare ska jag bli exakt som Hector. HAHAHA xD

image344

// Lisa - I totally want to cut off your skin and wear it to my birthday... It's coming up...

Avoir le temps

Hejsan.
Idag såg vi klart filmen "En på miljonen" på SO'n. Den var faktist riktigt kul. På skvalet spelade jag, Marre och Alex hängagubbe. Alex hade ordet Grekisk Banan. Nu håller jag på att städa mitt rum, det kommer ta hela kvällen säkert... Men jag måste hinna gå in på Habbo.se ikväll med. Jag, Becka och Marre ska kolla vad som har hänt där sen vi var besatt av det (I femman/sexan). Haha, det kommer bli lite mupp.

image343

// Lisa - Ge mig sommarlov med kravlösa dagar <3

Göra om eller vara nöjd?

Idag hade vi, precis som alla andra nior i sverige, nationella prov i Svenska. Vi skulle skriva en uppsats, och jag är faktist rätt nöjd med min insats, trots att jag suger på att skriva bra på kort tid. Henke har lungt gjort den bästa uppsatsen i hela Sverige, han borde få pris eller nått.
Vi hade fotbolll ute i snön på idrotten och det var kul, för en gångs skull. Jag gjorde ett mål. :) Stolt jag är.
På SO'n i slutet av dan fick jag och Jonas hjälpa Alex att plugga till Ekonomiprovet han missat. Jag tror inte jag var till så mycket hjälp, haha.
Hemma hade jag fått en paket ifrån La Redoute, det var en beige polotröja, men jag skickade tillbaka den för den var så stickig...

image342


Dagens låt:
Brett Dennen - Ain't No Reason

// Lisa - Some things never change at all

Min vän Jessica :)

Är inte riktigt som andra människor. Hon har tapetserat sitt rum med Affischer. Nu har jag fått reda på att när hon kommer tillbaka ifrån Thailand så kommer affischerna försvinna för gott och hon ska få göra om hela sitt rum. Därför tänker jag bjuda på lite bilder av hur hennes rum ser ut just nu.

image338

image339

image340

Hon är bara lite besatt. Erkänn att det är det coolaste rum du sett! :D

// Lisa - Jag vill inte ha Nationella prov - Uppsats imorgon...


Det roliga tar aldrig slut

Idag har det varit en helt vanlig skoldag, och en slapp dag hemma.
Jag har bara suttit och slötittat på tv, zappat mellan 3:an, 6:an och MTV.
Sen måste jag säga att det finns så mycket snygga killar här i världen och att det otroligt...

image337
Helloooo Cutie. ^^,

// Lisa pratar om sig själv i tredje person

De låtar med bäst intro (Inte i ordning)

  • Fall out boy - "The take over, the break's over"
  • 3 Doors Down - Going down in flames
  • Maroon 5 - Through with you
  • Maroon 5 - Can't stop
  • Linkin Park - Given up
  • Linkin Park - By myself
  • Everclear - Wonderful
  • Paolo Nutini - Jenny don't be hasty
  • David Hasslehoff - Baywatch Theme Song
  • Nickelback - Animals
  • Nickelback - Where do i hide
  • Ronan Keating - Life is a rollercoaster
  • Ronan Keating - The long goodbye
  • Lisa Miskovsky - 20th of december madison avenue
  • Vonray - Inside out
  • Weezer - Island in the sun
  • Östen Med Resten - För hennes skull
  • Rob Thomas - Lonely no more
  • Coldplay - Clocks
  • Justin Timberlake - Lovestoned (I think she knows)
  • John Mayer - Waiting on the world to change

Nationellt prov i svenska - Läsförståelse

Ja, vi hade det idag. Den var mycket lättare än jag trodde och jag tycker att det gick ganska bra för mig. Dock lullade jag bort mig lite på några frågor. Haha, hoppas att Nisse förstår vad jag menar med det jag skrev. Det blev faktist lite onödigt på vissa ställen. På torsdag kommer uppsatsen och den är jag faktist lite orolig för. Jag är inte bra på att skriva bra på en kort tid.

Idag på NO'n så såg vi klart på filmen "Hiroshima" som handlar om just när USA atombombade Japan 1945. Den var jätte bra, en dokumentär blandat med Drama film.
Ikväll är det Gossip Girl (Kl. 20.00 på Femman) och House M.D (Kl. 21.00 på Fyran)
Dock att jag inte ska se House, jag orkar inte. Så jag tänker köpa boxen när den kommer ut i vår/sommar.



// Lisa - Everyone has a secret. But can they keep it?

Blogg Design

Jag vill tacka Becka och Andreas, mina föredetta grannar, för att dom har hjälpt mig ändra min blogg så att det inte står god jul längre xD


Jag vara sol gud

Cill har varit hos mig hela helgen och jag har haft superkul som vanligt, jag tvingade henne att se Saw så jag kan mobba henne för att hon håller händerna framför ansiktet när det blev tortyr och hon har missbrukat min Webcam. Men bara lite. :)

Idag har vi sett på film på både SO'n och NO'n. Det tycker jag är kul. Det är skönt när vi får se på film på lektioner, allt blir så avslappnat. Imorgon är det Nationella prov i Svenska - läsförståelse. Jobbigt värre.

När jag kom hem idag satte jag mig och såg på Brokeback Mountain igen, bara för att det är den mest underbara filmen i hela världen. Obeskrivlig kärlek <3

image333

Dagens låt:
Fall Out Boy - "The take over, the break's over"

// Lisa - Tell you what... truth is, sometimes I miss you so bad I can hardly stand it...

Folk kommer alltid tycka olika saker

Idag har jag och Cill inte gjort så mycket, vi har suttit och pratat i ett X antal timmar.

Vi har snackat mycket om olika val som man gör. Man har för det mesta ett val, om det är något så litet som att välja vilken glass man ska köpa eller något stort som att man ska försöka att ändra sin livsstil. Vissa val är väldigt lätta och andra gånger kan det kännas som att man inte har något val. Men du kan iallafall alltid välja vad du ska säga och hur du ska säga det. Jag har lite problem med det. Om någon provocerar mig så blir jag väldigt lätt irriterad och börjar skrika. Det kan vara bra i vissa avseenden men för det mesta blir det bara lite pinsamt.
Så jag kan inte tänka " Äh, Han/Hon är för korkad och vet inte vad Han/Hon säger, så jag förlåter den personen" för jag vet att alla kan styra över vad dom säger, även jag. Men man kan ju alltid försöka att bli bättre.

// Lisa - And you're someone, who knows someone, who knows someone I once knew.


If you can't fix it, you've gotta stand it

Hej!
Idag for jag och Cill in till stan för att... jag ville? Jag köpte inte så mycket, lite nödvändiga saker som tandkräm, shampoo och sånt. Sen "råkade"  jag köpa boken där den korta historien om Brokeback Mountain finns. Dock på svenska, jag vill ha den på engelska <3 Cill köpte as coola skor och en hatt.
Igår såg vi Saw och idag såg vi Saw 2.
Jag älskar Jigsaw och Eric Matthews. Cill tycker att Jigsaw ärr helt sjuk i huvudet. Ofta, hon har ju såklart fel... Jigsaw är ju jätte normal som mördar folk. Haha.

Jag saknar Brokeback Mountain.

image332

Dagens Låt:
Lifehouse - Somewhere in between

// Lisa fuckin' Twist

BROKEBACK MOUNTAIN <3<3<3

Hejsan!
Igår var jag hos tandläkaren och dom sa att mina tänder var super.
Idag kom Cill hem till mig och vi ska se på SAW ikväll. Jag fick ett paket ifrån CDON.com idag!

image331
Blades of Glory (med bl.a William Fichtner <3)
Brokeback Mountain
Fall Out Boy - Infinity on high

// Lisa - I'll go wherever you will go

RSS 2.0