Das skoldator

Sitter på skolans dator nu eftersom, BIG SURPRISE, internet är fortfarande dött hemma. Det suger ganska mycket, för jag kan varken läsa eller skriva blogg så jag har sjuuuukt abstinens just nu. Men nånting bra med det är att jag har börjat titta på TV mera. Hur kan detta vara bra tänker ni nu? Jo, för det finns så mycket TV program jag hade glömt bort att dom fanns och det är alltid lika mysigt att följa serier.

Skolan går bra, förutom det där dödens Riksprov i Kemi som vi har nästa vecka.... det känns väldigt jobbigt kan jag säga er. Men det blir till att ösa Kemi i helgen. (Fast såklart ska jag ju se på film också ^^). Imorgon är det sista april och då ska jag vara med den alltid lika underbara Becka och vi ska äta gott och titta på Maj-Brasan. En riktigt härlig början på den varmare årstiden <3

Hoppas att ni har det bra därute!

// Pizza the Hutt


It's not that we're afraid, far from it, it's just that we've got this thing about death... It's not us!

Nu trodde ni att ni hade blivit av med mig va? Bara för att internet inte funkar hemma så betyder det inte att jag inte kan våldgästa andra datorer (den här gången har söt-Dexter [aka Jessiiiiiica] låtit mig sno lite internet så jag kan skriva av mig) För såklart har jag varit med henne sen igår och vi har sett på film. (Vad annars liksom?) Och det spelar ingen roll hur utan internet jag är, såklart att jag tänker blogga om filmer jag har sett ändå. Såhär kommer en liten lista över de filmer vi såg igår:

* Det våras för rymden - Spaceballs (Fick låna denna parodi på Star Wars och andra sci-fic filmer av Julia. Den var riktigt bra faktist också. Sen att Bill Pullman ifrån Mens du sov - While you were sleeping spelade Wannabe Han Sol/Luke Skywalker gjorde ju bara saken bättre. Rekomenderas varmt till alla som har sett Star Wars)
* Vicky Christina Barcelona (Denna film med Scarlett Johansson och Penelope Cruz var så OTROLIGT vacker. Miljön var underbar och historien var mysig och kärleksfull. Berättarrösten gjorde att det blev som en liten saga. SE DEN! <3)
* Passengers (Med Anne Hathaway. Spännade historia om överlevare ifrån en flygkrash. Lite paranoia på det och sen ett psykande slut)
* Die Welle (Film baserat på en verklig händelse, "Vågen". En lärare gör ett försök med elever om Diktatur och det spårar ur. Stark tysk film om något som fortfarande är aktuellt)
* Lakeview Terrance (Samuel L Jackson spelar polis som terroriserar grannarna för att mannen är vit och kvinnan är mörk. Jag hade iallafall inte velat bo granne med en läskig Samuel L Jackson)Vi hörs igen om en snart framtid, hoppas jag iallfall ;)
Ha det bra <3

// Lisa - The Truth Can't Hide Forever

Fortfarande död!

Internet funkar inte alls hemma och det blir bara att byta till Bredband nu. Kina resan har varit underbar Elin (ring mig!) ;) Men tyvärr blir det inge bilder den här veckan iallafall. Just nu sitter jag på en av skolans datorer som finns nere i biblioteket. Hoppas att ni inte kommer vara helt förstörda bara för att jag är borta, vi hörs när det fixar sig igen. <3

// Lisa - Du ligger jävligt risigt till.

Kina!

Internet funkar fortfarande inte... DÖÖÖÖÖÖD åt äckel ADSL!
 
Men vi får se om det kanske fixar sig medans jag är borta.... (Hoooooost= ANDREAS! DU hörde mig ^^ )
Just nu är jag hos Jessica för jag har har lämnat hennes födelsedagspresent, och hon är supersnäll (som vanligt) och låter mig låna hennes internet <3

Igår så åkte jag hem ifrån skolan för att jag är förkyld. Låg och segade hela dagen,sen hade jag feber på kvällen. Idag mår jag bättre men fortfarande seg som ett hus.

Imorgon far jag till Kina och är borta en vecka. Det ska bli super spännande och jag hoppas att ni inte saknar mig allt för mycket. ;) Ni får ha ett underbart lov gott folk, för det tror jag nog att jag får. Och grattis till Jessica och Rebecka som fyller år medans jag är borta i öster <3

// Många underbara kramar ifrån sjuklingen <3


Mohahaha

Jag sitter på skolan nu och riskerar liv och lem för att få ut ett blogginlägg.

Men internet funkar fortfarande inte, dock så ha pappa köpt en ny kabel så ikväll smäller det... Kanske :)

Btw, Gossip Girl i söndags ägde söndert. ! CHUCK <3

// Busfröet

Panik...

Nu är det såhär att mitt internet är söndert så det blir lite dött här på bloggen framöver tills problemet är löst. Men vad jag fattar det som kommer det inte lösas lätt iallafall. Nu är jag iallafall hos Becka och hon var snäll nog att låna ut sin dator till mig så ni vet att jag inte har dött.

Igår såg jag på Quantum of Solance och skäms alla ni som sa att den var ganska dålig. Den var riktigt bra (inte lika bra som Casino Royale, men å andra sidan är inte det lite mycket begärt?). Sen har jag kollat på 9 avsnitt av Gossip Girl så nu är jag ÄNTLIGEN ikapp TV-visningen. Chuck och Blair dramat är sinnessjukt intressant. Jag har suttit och gömt mig bakom en kudde ett X antal gånger och även gråtit en och annan tår <3<3

Chuck: All you have to do is say those three magic words.
Blair: I hate you!

// Lisa, som kommer att få blogg abstinens.

Love can make you blind, can make you act so strange

Ge mig Phil Collins huvud på ett silverfat!

Nä, inte riktigt så. Men med endast fyra ord kan jag beskriva hur jag känner just nu:
Phil Collins är Gud <3// Lisa - When i hear you name, my heart stops beating.


April, April, din dumma sill

Det är första April idag och så lättlurad som jag är så gick jag såklart på ett April-skämt. (Damn you Becka, jag blev ju rädda att du skulle börja i Kramfors istället!). Men till min tröst så fick jag reda på att Pappa också gick på ett April Skämt... Hahahahaha.

Idag öppnade även Burger King i stan och Jag, Julia, Linnea, Sara och Johanna gick dit och åt lunch. Det var riktigt gott (även fast jag bara tog en "tör" hamburgare, Det är inte mitt fel att jag inte gillar "pålägg" (: ), men jag saknar fortfarande McDonalads. Jag säger bara: Chicken McNuggets in my heart <3// Lisa - I wish it would rain down on me.


RSS 2.0