Med en hjärnkapacitet på max 1.25 %

Nu har jag varit på ICA och inventerat!
Det var faktist riktigt roligt, det blev mest en massa flummande och sen fick vi korv till fika (LÄS: Socker-kakor och vitt korvbröd). Så innan fikat var jag och Becka vandrande Zombisar, men efter den hade vi ett sockerrus.
Det slutade med att vi mobbade Petter, räknade chips och kallade oss för siamesiska tvillingar.

Nu ska jag dricka is-kaffe och se på Total Drama Island. Jag älskar mitt liv <3

// Lisa - "Kan jag få köpa två stycken män som hatar kvinnor?"

AWESOME!

För att användaren srg1621 har lagt ut hela första säsongen av Total Drama Island på Youtube i HD kvalitet.
Kolla in det här.
Jag är lycklig.


I wanna be famous!

Nu är det söndag igen och den här helgen har varit så otroligt mysig.
Jag har umgåtts med Anton, och det var super mysigt. Vi såg på Mamma Mia och satt nere vid marinan och pratade om allt möjligt. För att det helt enkelt är så otroligt mysig att bara sitta och snacka. Sen har jag sett på The Last Kiss med Zach Braff och den var äckligt bra. Deperimerande men bra. Sen var det trevligt att se Braff i någonting annant än Scrubs.

Jag satt även och zappade då jag fastnade för Cartoon Network och Total Drama Island som hade något slags Marathon. Asså, fy fan vad bra det var! Det var som Robinson, fast tecknat. Äckligt, äckligt bra. Jag har nog inte haft såhär kul på en lång tid. Älska Duncan, klockren ungdomsbrottsling.

Tydligen ska det bli en slags andra säsong, Total Drama Action. Om jag ska se den? Gissa tre gånger.

P.s Har även sett om miniserien Lost In Austen. Mums.

Ibland har jag kul.

// Lisa - (looks around nervously) Shhh! Me, nice? (laughs) Yeah, right.


Lost in Austen

Mr. Darcy: [surprised] Miss Price.
Amanda Price: Yes. We should celebrate. You asked me a question and I answered it. And we didn't have an argument about it.
Mr. Darcy: I did not ask you a question. I made an observation, 'Miss Price'. The confirmation of your identity was entirely superfluous. As a result we are now arguing about it. And therefore, you are wrong.
Amanda Price: That's so sweet. You're actually trying to make me laugh.
Mr. Darcy: Yes. It shall not occur again.
Amanda Price: And you're smiling.
Mr. Darcy: No, no. I only smile in private... when nobody is looking.

// Lisa - Not one heartbeat do I forget.


2012

Jag är äckligt taggad för den här filmen. Mums!

Friday!

Nu är första skolveckan avklarad och vi har redan fått tre "läxor".

* Svara på Kemi frågor.
* Skriva en svenska uppsats .
* Engelska redovisning.

Men det känns faktist riktigt soft än sålänge.
Idag har vi tjejer spelat Hjärter Sju med två kortlekar, och det var äckligt kul. Vi satt bara och skrattade, kallade varandra Cp och fulade oss. Sen har vi jagat Håkan, Matte Diskret läraren, runt halva Nola eftersom schemat är helt uppfuckat. Det har helt enkelt varit en mysig Fredag. Precis som vanligt då. Kärlek till er alla! (och till korridoren på 400)

Ikväll ska jag till Anton och vi ska minsann laga mat och dansa till Mamma Mia. Som förövrigt är så jävla oss! Jag säger bara den vackra sången efter bion förra året vännen, oförglömligt! <3

// Lisa - It's to late for your reason.

Med en puls på 250

Jag vill bara lägga allt det där bakom mig.
Varför ska det vara så jävla svårt att inte bry sig?

Du gick rakt in i betongväggen!

För att kvällar som denna, när kemi kapitlet redan är läst och tv:n är upptagen, finns det inte så mycket att göra förutom att se klipp med ett stycke ögongodis till Mikael Persbrandt på Youtube.// Lisa - Vilken jävla pannbiff.

Jaha...

..världen är då bra galen ändå.

Jag får AIDS!!!

Kollade nyss på vårat schema, och nu har dom lagt Kemi direkt på fredag morgon (då det var hål förut) och istället slutar jag 13.50 på fredagar. Men hur mycket hjälper det när bussen går 13.40. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!

// Lisa - 'Cause all I want of you is to let me be

Your mom and dad don't like me, and they tell me everytime i call around to see you

Anar ni hur otroligt söt den här låten är?

Phil Collins - Like China

Jag KOMMER att ta ett överskåp nästa år!

Jag har seriöst en över trettio kommentarer lång konversation på Facebook där mina väldigt snälla (HOST!) klasskamrater säger att jag inte förtjänar ett överskåp och kallar mig Marie.
Varför råkar alltid JAG ut för sånt här?
Idag är en sådan dag jag känner mig älskad. Hahaha xD// Lisa

I saw you myself

De flesta i min klass har ganska bra koll på sport.
Jag har ingen koll alls. Är inte ens LITE intresserad. Jag vet vem Karolina Kluft är, men inte mer än så.
Och idag när jag frågade vem Usain Bolt var så blev jag idiot förklarad.
Det är inte mitt fel att jag inte vet vem världens snabbaste 100 meterslöpare är. Eller vad han nu hade sprungit.Föressten, han hade en egen hemsida såg jag nu när jag googlade på han. Häftigt.

// Lisa - Do know, and do you care?


Den tanken ger ingen ro

Första dagen i tvåan är över.

Det började med att jag försov mig, och då känner jag bara såhär. Om jag är seg på morgonen redan nu, hur hemskt kommer det inte att bli i vinter då? Iallafall så var det mycket folk nere vid busshållplatsen i år, eftersom det är fyra stycken till från Docksta som åker in på morgonen. Sen när jag väl kom upp till skolan blev det mycket kramar och hälsningar. Sen fick jag ett underskåp. Igen. För jag var helt enkelt seg på att ta ett.

En information om svininfluensan, äcklig lunch, byte av individuella kurser och 4 lektioner senare så slutade jag och då köpte jag fem nya kollegie block (har redan fem). Jag skojar inte. Men det var en riktigt lyckad dag, riktigt mysigt att se alla underbara personer ifrån klassen igen! <3

// Lisa tänker bojkotta svininfluensan och fortsätta att ta på folk i onödan!

The Final Break

En underbar historia senare.
Prison Break är officiellt slut.
Tragiskt, men så jävla vackert.
Nu blir det sömn.


// Lisa

Break in, break out. Save a brothers life

Om mindre än en timme sänds det sista avsnittet någonsin av Prison Break på trean.
Jag har gåshud.


Gamla goda tider

// Mrs. Mahone

Bara för att göra saker klart

Det var LINDA som tipsade Henke om bloggvarde.se
Bara så att ni vet.
Och förresten. Hon är mycket häftigare.
Bara så att ni vet.

Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing

Skolan börjar igen imorgon. Jag har lite blandade känslor inför det, men det känns mest drygt kan jag säga. Läxor, ansvar, passa tider. Nej, det låter inte speciellt kul. Dock kommer jag träffa alla roliga människor i klassen igen. DET ska däremot bli kul.

Idag cyklade jag runt Gällsta sjön och badade när jag väl kom fram till Rövarbyn. Det var så jävla skönt. Iskallt vatten och inte en kotte där, förutom nån som klippte gräset. Sommarens kanske sista dopp (om inte annat SOMMARLOVETS sista dopp). Det känns lite tragiskt. Men jag överlever nog. Som vanligt.

// NaturarN


Give me a scotch. I'm starving

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen:

Tony Stark är den ultimata mannen. Någonsin.Och Iron Man är den ultimata superhjälte filmen.

Heroes Aren't Born, They're Built

Idag har jag varit extra mobbad och bakat morotsknutar. Det gick inte sådär jätte bra med tanke på att 50 % av degen fastnade på mina fingrar, fastnade i bunken och spolades ner i toaletten. Nej, vadå för lite mjöl? Jag förstår verkligen inte vad du pratar om. Men nu ska jag fika och se på Iron Man. För att den är så JÄVLA bra! <3<3<3// Hon som älskar Is-Kaffe.

See you around

Jag fattar inte mycket just nu. Satt och spelade GTA - San Andreas, klarade ett uppdrag och en hel radda med eftertexter spelades upp. Sen fortsatte spelet som vanligt och jag kollade hur långt jag hade klarat av spelet. 56%.

Jag fattar ingenting, men jag är lycklig. För jag trodde nästan att det var slut. Och nu kan jag fortsätta att lyssna på K-DST och skjuta Ballas.

// CJ


Snart är sagan slut

Skolan börjar igen om två dagar.
Gå och dö rutiner.
Hejdå total frihet.

Det enda jag är glad för nu är jag iallafall inte börjar imorgon.
MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

// Das Lisa

Will someone please save these people from themselves!

Ikväll har jag sett på film:

* The Queen (Handlade om hur det engelska kungahuset hanterade prinsessan Dianas död 1997. Michael Sheen, han som spelde David Frost i Frost/Nixon som jag såg igår, spelade före detta premiärministern Tony Blair. Filmen var intressant, och jag börjar bli lite besatt av att kolla på politiska filmer. Hm)
* I Could Never Be Your Woman (Michelle Pfeiffer är en ensamstående mamma på drygt 40 och jobbar med en tonårs tv-serie som heter "You Go Girl". Asg. Iallafall så möter hon en ung skådespelar på 29 år [Paul Rudd mums <3] och dom blir såklart kära. Filmen var helt okej, och Paul Rudd var så himla mysig! Som vanligt)
* American History X (Många jag känner har snackat om den här filmen, och om hur bra den var, så när jag såg att den skulle gå på 4:an så tog jag chansen att såg den. Och det ångrar jag verkligen inte. Edward Norton spelar en nynazist som, efter en tid i fängelset för mord på två svarta, försöker få sin bror ut ur nazist skiten. Jävligt hemsk film. Men också jävligt bra. Rekomenderas till alla som bryr sig)// Lisa - Hate is baggage

Jag är häftigHenke kollade hur mycket min blogg var värd på bloggvarde.se.
Häftigt!

Jag planerar att ta över världen. Med 6000 kr. Jag ÄR oövervinnlig! Mohahahaha.

I'm saying that when the President does it, that means it's NOT illegal!

Jag älskar den här tiden. När jag bara kan göra det jag känner för. Det finns inget ansvar eller krav. Bara ren slapphet. Hela tiden.

Ikväll fick jag och mamma en stor lust att hyra en film, sen fortsatte min filmtittningen tills nu. Mums:

* Frost/Nixon
(Handlade om president Richard Nixon, efter Watergate skandalen på 70-talet, när han ställde upp på en intervju med den engelska talkshow värden, David Frost. Jag säger bara att Nixon var så JÄVLA Sneaky när det var dags att svara på frågorna. Han bara Sneakade runt. Kevin Bacon och Matthew MacFadyen hade varsin biroll. Filmen var faktist jävligt bra, men det blev lite mycket politik snack i början. Men slutet var underbart. Jag inte hade någon koll på Nixon innan, förutom det jag hade lärt mig av Forrest Gump så var det verkligen en intressant film)* He Was a Quiet Man
(Bob [spelade av Christian Slater] är en utråkad kontorsslav, vars enda vän är en guldfisk som han brukar prata med. Bob drömmer om att skjuta sina idiotiska kollegor. Men innan Bob hann ladda vapnet så hann en annan kille skjuta kollegorna, och Bob måste rädda kvinnan han är kär i, och blir en hjälte. Den var faktist riktigt bra, dock var jag skit rädd för den pratande guldfisken. Sen spelades det en jätte bra låt i filmen: Frank Cappello - For You)* Winter Passing
(En misslyckad drogande skådespelare, dotter till två författare, återvänder till sitt hem för att leta efter gamla kärleksbrev mellan hennes föräldrar som hon tänker sälja till en publicist eftersom hon behöver pengarna. Väl hemma upptäcker hon att hennes pappa är helt ur gängorna, en ung tjej och en kristen rockare [Will Ferrel] bor i hennes gamla hus. Jag tappade lite respekt för henne när hon dränkte sin kattunge i en flod i början. Lite tragisk, men mysig)// Lisa - I... am not... a spoon.


His name is Larsson. Gunvald Larsson.

Jag läste i tidningen imorse att den nya Beckfilmen I Stomens Öga ska snart spelas på bio. Och tydligen ska Gunvald (Mikael Persbrandt för er som på något sätt kan ha missat det. <3) jagas av Säpo. Undra vad Gunvald har hittat på den här gången? Bara för att han är så jävla äg så måste ni se det bästa klippet någonsin. Mums<3

Beck - Kartellen


// Lisa <3 Gunvald

.

För att den här låten är så jävla mäktig.
På något mörkt och ångestframkallande sätt.
Jag får seriöst rysningar av den.

Kings of Leon - Closer

It hurts so much to know the truth

För att det blev en underbart mysig Taco-afton med kortspel och lite ord som förklarade gamla minnen med Becka, Marre och Elin. Tack tjejer, det var skit mysigt <3

// GrisLisa


Jag hatar när saker inte går som de ska gå

Jag stal ett jet flygplan ifrån militären.
Jag sköt ner tre jetflygplan som ville döda mig.
Jag sprängde fyra spionbåtar.
Jag landade i säkerhet hemma vid min flygbana.
Faran var över. Trodde jag.
Tills körde in i en telefonstolpe alldeles bredvid hangaren jag skulle ställa mitt fina plan i, och mitt plan sprängdes.
Nu är jag tvungen att göra om hela det jävligt äckligt långa uppdraget som tog över 24 timmar (minuter).
Jag pratar om GTA San Andreas och jag har gett upp.
Nu blir det tv-tittning istället.
AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

You just want things to be resolved so you can have simplicity back

Godagens.

Nu är det inte långt kvar tills skolan börjar, och som vanligt räcker tiden aldrig till, och jag vill alltid ha mer. Ledighet alltså. Mums <3 Iallafall har jag haft för mig det här de senaste dagarna:

Måndag:
Spelade kort hos Wigrens med syskonen, Jessica och Clas. Vi spelade skitis och dom körde med as störda regler. Vad har hänt med alla som kör med vanliga regler? Har dom dött eller? Iallafall for jag och Jessica hem på min moppe, blev jagad av Andreas till fots och Clas och Becka i en bil. Om vi blev skit rädda och höll på att kissa på oss? Ja, gissa tre gånger. Väl hemma igen var det Prison Break (ÄCKLIGT BRA VAR DET! Och tydligen ett avsnitt kvar) sen såg vi film:

* The Killing Room (med Peter Stormare som crazy psykdoktor. Jag trodde att den skulle vara dåligare än vad den i verkligheten var. Men den var inte super bra heller)
* The Last House On the Left (Två bröder våldtar en tjej, dom kraschar in i ett träd, det blir storm och dom + ena broderns flickvän och son råkar söka skydd hos tjejens föräldrar. Hämden är ljuv. Helt klart)Tisdag:
Jag och Jessica satt och tittade på film på dagen:

* I Love You, Man (Paul Rudd [<3<3] älskar sin flickvän och friar. Men inser sen att han inte har någon manlig vän som han kan be att vara Best-Man så han ber sin gay brorsa att hjälpa han att hitta en kompis. Riktigt, RIKTIGT söt film. Ih)
* Doubt (Meryl Streep som den gammalmodiga nunnan som är väldigt misstänksam mot den nya moderna prästen [Philip Seymour Hoffman] och hans sätt att vara så vänliga mot barnen på den kristna skolan. Jävligt mäktigt historia, älskar scenen då Meryl och Philip skriker på varandra. Äckligt bra. SE DEN!)Sen på kvällen skulle ett gäng fara iväg och grilla, men vi sket i det och istället for jag och Marre hem till Alex där vi såg på en knepig serie (som Marre tycker är AS bra. Hon är knepig med xD) som hette Flight of the Conchords. Sen såg vi på:

* Tenacious D in the Pick of Destiny (Eftersom både Marre och Jessica sa att det här var en äckligt bra film, och eftersom Marre hade terrat mig med låtar ifrån den när vi tältade så såg vi den. Ja, den var rolig och underhållande. men SÅ äckligt bra var den verkligen inte. Dock väldigt kul)
* Fired Up (Två fotbollskillar, som är jävligt duktiga på att skaffa tjejer, bestämmer sig för att åka på Cheerleading Camp istället för Football Camp. Eftersom det finns 300 tjejer på det förstnämda och inga på det sistnämnda. Jag undrar hur fan dom kan hångla upp så många tjejer utan att några tjejer blir förbannade? Mysterium. Den var iallafall kul)Onsdag:
Idag har jag städat mitt rum i 5 timmar. Jag har nysit cirkus 20 gånger, men nu är allt super rent. Jag är så jävla nöjd.

// Lisa - See you later, Joben!


Wish i could save you

Och det är än en gång bevisat att ett litet missförstånd kan förstöra så mycket. Eller hur Dexter? <3

Idag vaknade jag av att Marielle ringde till mig och berättade att hon minsann hade kommit in på Nola! Jag är så glad för din skull vännen, nu blir det super ös i stan till hösten.
Sen har jag spelat lite mera GTA - San Andreas och när klockan var typ 3, då jag just var påväg att klara ett svårt uppdrag, då stängde byggarbetarna, som är här och bygger ut, av strömmen. Det blev svart. Jag gav upp.
Ikväll blir det spel hos Wigrens och sen det sista avsnittet av Prison Break. Någonsin. Jag tror jag dör.// Hon som INTE längtar tillbaka till skolan. Inte ens lite.

För att film är min terapi

Ikväll blev det Intorable Cruelty (med George Clooney, Kellerman ifrån Prison Break och Catherine Zeta-Jones som den kallhjärtat kvinna. Som vanligt då) och Mamma Mia. För att den helt enkelt är så jävla underbar.// Lisa - You aim at my head but I just laugh, because i'm going to win this round.

Supersköna, slappa, sega, söndag

Idag vaknade jag klockan halv 11 av att det spöregnade.
Jag åt frukost och sen dess har jag spelat GTA-San Andreas.
Nu blir det film på trean.

Jag älskar mitt liv <3

// Lisa - I've got two tickets to paradise


Ikväll blir det 60-års kalas

Vi hörs sen <3// Lisa - The map of my world gets smaller as I sit here

JAG ÄLSKAR DIG JULIA!

Vissa dagar har jag inte motivation att ta på mig byxor. Idag var en sådan dag, eftersom jag fick se mitt schema ifrån helvetet igår. Men, sen gick jag in och kollade på bloggen nyss och då hade Julia i min klass skrivit en underbar kommentar. VI HAR JU INTE MILJÖKUNSKUNSKAP!! Vilket betyder att jag slutar 14.10 på onsdagar! :D

För att citera Jessica: BOOYA!

Nu är det dags för byxor.

Dagens låt

Phil Collins - Tearing and Breaking

Fy Fan

Malin länkade Schemat för våran klass till mig. Och herregud vilket drygt år det kommer att bli!

* Slutar aldrig före tre.
* Har gympa på onsdagar
* Måste gå med en massa självgoda matte/data människor som minsann har ett hål på tre timmar och slutar tidigare både onsdagar och fredagar.


Döda mig snälla. Jag vill inte tillbaka till skolan.
Det är bara att säga hejdå till det lilla liv jag har kvar. Pluggning, här kommer jag! 
Dö. Dö. DÖ.

// Lisa


I love you. I love you. I want to die. I love you

Ni minns i vintras, när jag satt klistrad framför TV ett visst antal kvällar för att kolla på Lost in Austen, den där miniserien som gick på 2:an. Kan ni då gissa vad jag köpte i stan i tisdags?
Muuuummms <3// Lisa - Now I only see my dreams in everything I touch.

When we fall in love, we're just falling in love with ourselves

För det var ju egentligen inte meningen att jag skulle köpa någonting i tisdags, men trots det kom jag hem med flera kassar. Bl.a det här följde med lilla Lisa hem till garderoben:


Munkjackor (BEHÖVDES VERKLIGEN!) ifrån Cubus


Svarta Jeanstights ifrån BikBok


Jeanstightsen och ett till par tights med en spetskant på yttersidorna av båda benen. Skitsnyggt! (båda ifrån BikBok)

// ShopparN

Because this must end

För att plocka hallon är nog det TRÅKIGASTE jag vet!
Men att äta dom, det gör jag gärna. Mums.


Iallafall har jag och Mamma varit ute i stugan sen i Tisdags, då vi även for in till stan och shoppade lite, bl.a kakel till det nya badrummet nere!!!! IHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Det påminner mig, jag borde visa några bilder på det. Skriver upp det på min "To-blog-about" lista. Mohahaha.
Sen har "vi" plockat hallon också, som ska förvandlas till sylt (för min mamma är magisk, hon kan göra sylt av bär).

Nu: Handla mat på ICA, för det var ett tag sen.

Dagens låt:
Keane - Spiralling


// Lisa - I'm waiting for my moment to come


Nu har ni chansen, ta vara på den!

Ikväll går väldens bästa film, Stolthet och Fördom (Pride and Prejudice; 2005: Keira Knightley och Matthew MacFadyen) på 3:an. Alla ni som ännu inte har sett denna underbart, äckligt, sjukt, fantastiska film och har 3:an. TA CHANSEN NU!! <3


Mums <3

// Lisa - We are all fools in love

You're stuck with me, whether you like it or not

Natten som var sov jag 15 timmar p.g.a sömnbrist efter tältningen och det kändes riktigt skönt när jag vaknade. Som att vakna upp som en helt ny människa.

Iallafall for jag till Ullånger, tog livmoderhalscancer vaccin spruta (den sista, YES!), åkte till Gällsta med allas vår Dexter (aka Jessica), köpte en Magnum Classic, dränkte Jessica litegrann, grillade mumsig lax, lyssnade på Montt Mardié, såg på Prison Break's kind of Säsongsavlutsning <3 (mer om det kommer sen, har inte ork för att förklara min kärlek till den serien just nu) och sen såg jag + Jessica en film med en viss Jessica Alba som hette Into the Blue. Den var riktigt bra.
// Lisa - The story ends


Welcome to Stalingrad

Inatt drömde jag att jag jobbade på ICA dagarna innan Skulefestivalen. Klockan var över 6 och jag skulle jobba till 7. Plötsligt kom William Fichtner in i den nästan folktomma butiken och jag höll på att svimma. Efter att ha frontat (dra fram varorna på hyllorna) i närheten av honom hela tiden vågade jag tillslut säga något. Sen stog jag och pratade med honom en stund och trots att jag lyckades få in en massa grammatiska fel i min engelska hade vi väldigt trevligt. Han skulle tydligen åka och se på Skulefestivalen med sin fru. Mums <3Dagens låt:
Montt Mardié - I love you Annie

// Lisa -  Därför lever jag hellre med en dröm än tar risken att få den krossad.


Lycka är

att sova 15 timmar i sträck.

Tältnings bildbomb!

Jag orkar inte säga något om tältningn (sovit alldels för få timmar) förutom att jag nog inte skulle vilja bli våldtagen av en Jaguar.Nä, nu ska jag ut i solen igen.
Är det jag som börjar bli friluftsmänniska?


// Skogsmulle


Nu drar jag till skogen

för att tälta tillsammans med lite kompisar.
Matsäcken är packad, badkläderna ligger i ryggsäcken och kameran kommer också med såklart.
Vi syns imorgon <3


Marrielle plockade fina blommor igår och frågan är:
Vad heter dom? Jag har fått för mig att dom heter Gullvivor eller nått...?
 

// Lisa - I'm having such a good time


För att den här låten är så JÄVLA underbar!

Eller hur Becka? <3

Queen - Don't Stop Me Now


Lycka är

att bada 3 gånger på samma dag.


In memory, love lives forever

Nu ska jag bojkotta bilddagboken, och lägga upp bilder här på bloggen istället! (För visst blir det 1000 gånger mysigare då? ^^). Efter att min kära vän Anton äntligen har fixat så han kan lägga upp bilder på sin blogg har jag blivit inspererad att göra samma sak.

Igår var jag hos Bea för hon fyller nämligen 18 år idag, och vi spealde Jeopardy, Singstar och åt chips. Mums... chips! <3


Eftersom det var så äckligt bra väder idag har jag badat med Becka i Veåsand, suttit med Anton och pratat på hans lunch (sen fick jag en Mjukglass! :D), åkt hem till Bea och hämta väskan jag glömde där igår, mött en badsugen Marre, badat med Marre i Veåsand och sen, eftersom det var as mycket äckliga alger där, så for vi till Gällsta och badade. Ja, att bada tre gånger på en dag är inte så dåligt ;)


// Lisa - Please don't look at me tonight.


.

Idag fick jag det igen. Den där känslan. Ni vet, när alla pusselbitar faller på plats, när man äntligen ser logiken i helheten. Det är en underbar känsla. Men själva insikten är inte alltid lika trevlig. Den kan vara hemsk och förstörande. Ett litet ljus som har fladdrat där i bakhuvudet under en lång tid, som helt plötsligt blossar upp till en gigantisk och förstörande eld, som bränner allt i sin väg.


Det värsta jag vet är när människor ljuger för mig. Bedrar mig. Drar mig bakom ljuset, så att allt jag ser är en stor svart vägg fylld av frågor. Men idag föll den väggen och jag ser dig stå där bakom.
Och jag insåg att nu är det min tur att stå där med alla kort i handen.


Sometimes the things you can't change end up changing you

Hallå där!

Jag har varit med Dexter (aka Jessica) nu i två dagar och vi har... ja vad har vi gjort? Hm, bakat en "Höstpaj" (deperimerande eller vad), handlat på ICA och.... Gissa?

Måndag:
* X-Men Origins: Wolverine (Hugh Jackman och Liev Schreiber hade skägg. Eller långa polisonger. Kalla det vad ni vill. Filmen var helt okej, men eftersom jag inte är så stor fan av X-men var den bara okej)
* The Uninvited (Skräckfilm om två systrar som tror att deras styvmamma dödade deras mamma. Faktist lite små obehaglig ibland)
Sen såg vi på Tre avsnitt av PRISON BREAK!!!! (För vi har missat p.g.a att vi har varit borta). Nä, vi fick inte alls super damp för att Lincoln och Michael inte är bröder. Cp avsnitt. <3Tisdag:
* Wall-e (Så. JÄVLA. Söt. Film. Dö.)
* The Air i Breath (Kevin Bacon räddar sitt livs kärlek, Brendan Fraser är synsk torped, Sarah Michelle Gellar är popstjärnan utan mening att leva och Forest Whitaker är bankmannen som satsar helt fel. Ja, den var äckligt bra!)
* Gran Torino (Clint Eastwood är gammal som ett as men fortsätter att spela in filmer. Häftig är han iallafall. Stenhård)
* The Girl Neext Door (Baserat på en verklig historia om en tjej som förlorar sina föräldrar i en olycka och tvingas bo hos sin hemska släkting och hennes barn. Sen blir hon brutalt misshandlad. Hemsk, hemsk film)// Lisa - Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me.

Don't ask.

Jag är fortfarande vaken. Varför? För att jag inte har något liv såklart.
Den här låten är så jävla, äckligt bra:

Maroon 5 - Until you're over me

Idag fick jag ett litet kort ifrån Kenya

Allas vår SARA herself har varit i Kenya i några veckor nu och idag fick jag ett litet kort i brevlådan ifrån hennes. Jag blev jätte glad och hon ska ha cred för att hon orkade skriva ett utförligt vykort (vilket jag aldrig orkar när jag är utomlands, utan det blir mest "Hej, det är varmt och mycket sol här. Kram Lisa"). Riktigt mysigt är det dock att få en hälsning! Hon kommer lungt att vara brunast i klassen när skolan kallar igen. Mohahaha.
Nån som är på att kalla henne för pepparkakan? ;)// Lisa - I pretend that i don't care.

Maroon 5 is back!

Sitter och läser på Adam Levine's (Maroon 5's sångare) Twitter sida att de håller på att jobba med deras nya album.
JAG LÄNGTAS!! MUMS <3<3<3
Maroon 5 är förövrigt Gud. Bara så att ni vet.

Dagens låt:
Maroon 5 - Infatuation// Lisa - Such a shame that you shot me down.

You jump, I jump

Ursäkta för de knapphändiga blogginläggen på sista tiden.
Men det är bara det att jag inte gör så mycket annat än att se på film och har tankarna ljusår från mitt huvud. Så då blir det inte så mycket nedskrivet här. Iallfall har jag segat runt hemma idag, äntligen sett på The English Patient (med Ralph Fiennes, och den var förövrigt ganska bra. Dock var slutet hemskt) och jag har även suttit i dryga 3 timmar och gråtit åt Titanic. Jävla klassiker. <3// Lisa - If this is the direction the rats are going that's fine with me.


Works great even on blood stains

Nyss har jag sett på Fight Club igen.
Nu ska jag se på America's Sweethearts. Igen. Igen.
Äckligt bra filmer.<3

<3

So I look in your direction
But you pay me no attention, do you?
I know you don't listen to me
'Cause you say you see straight through me, don't you?

But on and on
From the moment I wake, to the moment I sleep
I'll be there by your side; just you try and stop me
I'll be waitin' in line, just to see if you care

Coldplay - Shiver <3

Report back to me when it makes sense

Igår for jag och Marre hem till Alex där vi såg på film.
Det blev Burn After Reading (som är så jävla kul!) och Semi-Pro (Love me Sexy säger jag bara)// Lisa - I thought you might be worried... about the security... of your shit

RSS 2.0