And it's:

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV! <3<3<3



// Lisa - I'm a firecracker waiting to blow

I (L) Shopping

Denna söta jeanskjol kom med posten till mig idag från Ellos:



// Lisa - Je suis fatiguée

Very few people ever feel truly sorry for the bad things they've done

Idag har varit en lite annorlunda onsdag. Haft låtar på hjärnan hela dagen och velat lite fram och tillbaka i humör. Men, snart är det lov och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtas. Det är något alldeles speciellt och magiskt med Lov. Man får göra som man vill, sova när man vill och behöver inte oroa sig för en massa måsten. 

Sju lektioner, tre "prov" och två dagar kvar <3


Marielle leker snö ängel.

Dagens låt:
Ryan Adams - The Rescue Blues

// Lisa - And the story begins all over again...

JÄVLA IDIOT!

Jag tror att jag och Elin har träffat världens mest idiotiska busschafför någonsin! Seriöst, inte bara det att han vägrade att stanna på hållplatsen trots att vi var där i god tid, han var sjukt otrevlig när jag påpekade detta efter att vi kört ikapp honom en mil senare. Jag och han började bråka och sen fick Elin skit för det. CP ÄCKEL!!!

DÖD ÅT E4-BUSSARNA!

Oscarsgalan och Ozontjoffset

Inatt var det Oscarsgalan och även fast jag jättegärna hade velat sett den så var det liiite sent för att jag skulle funka på skolan idag (det började runt 23.55 och fortsatt i flera timmar).
Men imorse fick jag reda på att Heath Ledger vann en oscar för bästa manliga biroll för sin roll som Jokern i The Dark Knight. Han förtjänade det, för han var så sjukt äckligt dukigt i den filmen. Sen kan jag skryta lite med att William Fichtner är med i den filmen, och han får spela mot Heath (om dock bara några sekunder)! <33
Andreas lär väl vara glad för att Wall•E vann bästa animerade film och jag är glad att Benjamin Buttons otroliga liv (Som jag är Jessica är grymt taggade att se på bio) vann 3 statyetter. Mycket trevligt :)

Idag stannade jag efter skolan med Julia för att vi skulle gå igenom våran redovisning. Hon snackade om någon hemsida hon hade hittat om ozonskiktet så nu när jag kom hem och kollade i min Mejl så hade jag fått detta lilla söta meddelande:


Hahaha, det där är våran glada Julia... xD

Dagens Låt:
Ryan Adams - Harder now that it's over

// Lisa - Honey it's over now


Jag är på Åhlens och misshandlar snattare

Ser på Beck - Advokaten på 4:an ikväll, men just nu är det Nyheter. Det är jätte irriterande att dom stoppar in nyheter mitt i filmen, men men.
Gunvald är het som vanligt. Grannen är på stänkar-humör som vanligt. Folk är mördade, som vanligt. <3



// Lisa

Old times <3

I julas fick jag en jätte fin julklapp av min kära vän och EX-granne Rebecka. Jag älskar verkligen den presenten för den var så otroligt söt och den påminner mig om de glada dagarna förr i tiden. Det var en foto på mig och henne när vi är ute och dog not (fiskade med nät) för ett X antal år sen med föräldrar och andra. Det var så sjukt kul varje år att få fara ut och dra not, även fast jag aldrig åt någon fisk. Fast på senare år så har det dock varit lite ont om fisk...


Jag och Becka (+ Andreas, Henke, Pappa, Håkan, Jessica, Madde m.fl)

// Lisa


Good Morning!

Ja, det har hänt något helt otroligt. Jag kände bara för att dokumentera den här uppgiften:

Lisa Marie är uppe klockan HALV 10 en söndagsmorgon!!!

Sen gick jag och la mig 11 igår också... Jag kanske är sjuk tänker ni? Nej, var bara sjukt trött igår p.g.a sömnbrist och har ett ton läxor att göra idag. Önska mig lycka till!

// MorgonfågelN

Så mycket man kan göra, och borde och vill

Ikväll har jag pratat lite med Anton om att köpa lite grejor ifrån eyeslipsface.com. Spännande tycker jag, har aldrig gjort det förut och det är billigt som en gammal apa.
Nu klockan 21.00 är det filmen Gangster med Mikael Persbrandt på TV100 Nordic. Har inte sett den förut så jag längtas <3 Sen blir det bums i säng för jag är trött som ett hus!


Mums <3

Dagens Låt:
Melissa Horn - Sen en tid tillbaka

// Lisa - Sen en tid tillbaka har jag varit tom, och försökt att hitta spår som leder rätt.

You've gotta think like this:


<3

Who died and made you fucking king of the Zombies?

Elin kom hem ifrån Kiruna igår och då åkte hon direkt hem till mig där även Marre och Becka var. Vi spelade kort, pratade, såg på Shaun of the Dead, åt chips (Ja, det var mest jag... <3) och såg på musik videos på VH1. Jag och Marielle var uppe till 05.00 innan vi tänkte på att vi kanske behövde sova. Vaknade gjorde jag klockan 09.00 i morse, helt spontant. Läskigt säger jag. Riktigt mysig fredag iallafall <3

// Zombien


When the stars go blue

Fysik provet jag gjorde förra veckan ägde. Fick veta resultatet idag. Jag ägde!! WoooHOOO.
Okej, jag ber om ursäkt för skrytet idag, jag ska bättra mig. Men jag blev bara så glad.
Annars har det väl inte hänt så mycket idag, förutom att jag har fått ett Paket ifrån CDON.com <3


Tv-serien Medicinmannen med Mikael Persbrandt (Alias Snygg-Snygg) som gick på TV när jag gick i 7:an. Det var över 3 år sen. Herregud. Jag börjar bli gammal.
3 CD skivor med Ryan Adams (Återupptäckt efter uppehåll från min sida tack vara Elin) Gold, Demolition och Love is Hell.

// Lisa - Now comes the hard part.


The Mentalist

The Mentalist hade säsongspremiär ikväll på 3:an och jag kan säga att serien var riktigt bra, fast bara första avsnittet har gått än. Lite förutsägbart i vissa scener, men bra grund story.

Dock störde det mig lite att Veronica (Robin Tunney), Lincolns gamla flamma ifrån första säsongen av Prison Break (Herregud vad sjukt längesen det var den gick på tv, nostalgi <3), var en av huvudkaraktärerna. Men jag överlever nog.
Huvudpersonen Patrick, spelad av Simon Baker, som hjälper polisen att avslöja brottslingar med sin känsla för detaljer var inte bara plågad av sorg. Han var också sådär ironiskt rolig hela tiden, och hade ett charmerande leende. Han gör för det mesta som han vill och serien påminner litegrann om Life <3



Väl värt tiden!

// Lisa - The truth is mine.

Tack. För att ni finns <3

Först vill jag bara säga tack alla underbara människor för era fina ord. Det värmer <3

Tisdagar är mina hatar dagar. Har alltid varit det. Det är långt till Fredag, Prison Break (säsongsuppehåll just nu) brukar oftast vara dan innan och då är man sjukt trött på grund av det, tråkiga och dryga dagar i skolan, inte mycket att glädjas åt helt enkelt. Så var fallet även idag. Tisdags-Eftermiddagarna suger musten ur mig för det är både Kemi OCH Fysik labb. Malin fick känna på mitt dåliga humör idag, som vanligt då.

Just nu borde jag göra Kemi frågor och skriva lite på Naturkunskapen, men jag orkar helt enkelt inte. (Förlåt Julia, du får slå mig imorgon!).
Men nu ska vi tänka positivt. Som en god vän brukar säga när tisdags-ångesten kommer krypande till mig:

"Imorgon är det 'I övermorgon är det Fredag!' "

Dagens låt:
Ryan Adams - Come Pick Me Up

// Lisa

.

Och jag vet att du är på ett bättre ställe, där du tittar ner på oss som är kvar <3



// Lisa


I have a theory about this...

Ja, nu var det söndag igen och jag har varit med Jessica. Vadå, om vi har tittat på film? Såklart att vi har! Vilka det blev kommer här:

Fredag:
* 28 dagar senare - 28 Days Later (Har velat sett den hur länge som helst och äntligen fick jag det. Riktigt bra var den! Jag och Dex undrar dock varför vi inte ser på Zombie filmer oftare)
* 28 veckor senare - 28 Weeks Later (Fortsättningen var såklart inte lika bra som orginalet, men riktigt bra den med)
* Midnight Movie (Ganska dålig film om ungdomar som blir mördade av en pyskopat inne på en bio...)



Lördag (ALLA HJÄRTANS DAG!<3):
* Must love dogs (Denna otroligt söta romantiska komedi med John Cusack [ooppps, nä vadå besatt?? <3] är jätte söt. Har sett den förut men fick ändå gåshud i slutet)
* Honey (Dansfilmer är alltid bra + att Jessica Alba är duktigt. Sett förut den med, men fortfarande lika söt)
* Dogma (SÅ. SJUKT. KUL. FILM! MÅSTE. SES. AV. ALLA!)
* Rise: Blood Hunter (Lucy Liu som vampyr. Den var superbra, inget skräckfilmsmaterial men bra)
* Teeth (Sjuk historia [Handlar ju om en tjej som får tänder... på ett lite privat ställe] men den höll hela vägen. Älskar slutet och i överlag var filmen också riktigt, riktigt bra)



Sen har vi även sett på Prison Break avsnittet jag missade förra veckan när jag satt på tåget hem ifrån Kiruna.
Lincoln + Gretchen utropstecken frågetecken!?? Mahone var söt som vanligt. Tyvärr är det säsongsuppehåll. :(

Söndag:
Idag har jag, Becka och Marre gått till skulebacken och åkte med liften upp till toppen där vi fikade, knäppte fina bilder och åkte ner igen. Det lilla tog 4 timmar. Nä, vadå sega? Sen har jag sett på Beck - Flickan i Jordkällaren. Just nu är det Beck igen föressten. Beck- Gamen. Gunvald is das Shit <3<3



// Lisa - Think! Just Think! What would you do with a diseased little island?


KLÄDER! <3

Har handlat lite på postorder, både från Ellos och La Redoute och det har restulterat i två stycken stora paket till Lisa denna vecka. Just nu är jag underbart lycklig <3




Riktigt nöjd är jag! Detta är kläderna jag behållit och resten har jag skickat tillbaka :)
Ikväll blir det filmfilmfilm med Dexter (aka Jessicaaa) och imorgon är det ju alla hjärtans dag så vi ska baka chokladmuffins och imorgon blir det filmhyrning och mys. Ha en underbar helg! För det kommer jag att ha <3

Dagens låt:
The Cardigans - For what it's worth

// Glada Lisa

Kapten Daniel Karlsson <3

Ända sen Kapten Daniel K åkte ur Idol (då jag för övrigt skrek i protest) har jag väntat på att han ska släppa en skiva. Sen i höstas fick jag ju reda på att han skulle släppa en singel och lyckan var gjord. Nu är det inte långt kvar tills min dröm går i uppfyllelse. Skivsläppet är sagt att det ska komma i April. JAG ÄR I LYCKLIG!<3



// Lisa <3 Kaptenen


Här har det varit dött lite för länge...

But i'm back and i'm feeling better than ever!

Okej, något överdrivet men jag känner att den här resan till Sveriges norra regioner har gjort en bra inverkan på mitt humör. Är mycket gladare än på länge, men det kan ju ha att göra med att det blir ljusare ute också. Uppe i Kiruna och Jokkmokk har jag hunnit med det här: Frysit öronen av mig på Jokkmokks marknad, träffat världens mysigaste busschafför Robin, sett på film tillsammans med Elin och en massa rymdare (det blev Lejonkungen och Stardust <3), suttit i en kall källare medans Elin dansat bugg, ätit as goda kakor hemma hos Elins granne Felizia och segat runt på tåget hem. Givade resa minsann.

Den här veckan har varit jätte slapp. Ledig i måndags, kommer att/har åka(t) med 20 i två bussen alla dagar, pluggat huvudet av mig (men känt mig grymt motiverad), det gick hyffsat bra på fysik provet (tyckte jag iallafall, men sen vad verkligeheten är för något är en helt annan historia) och haft det allmänt trevligt.

I helgen blir det filmfilmfilmfilm med DEXTER! Mycket trevligt säger jag <3<3

// Lisa - Sometimes i catch myself staring into space, counting down the hours 'till i get to see your face.


Imorgon bär det av igen

Ja, imorgon morgon åker jag iväg med buss till Jokkmokk, för att senare åka till Kiruna och träffa Sunshine (aka Elin) <3
Hoppas ni alla får en underbar helg och vi hörs igen på tisdag! <3

Kvällens underbara låt:
Jordin Sparks feat Chris Brown - No Air


Så sjukt vacker <3

// Lisa - I didn't knew then and i don't know now.

This shit sucks

Ibland är jag dubbelmoralen själv. Som idag.
Köpte 4 pocketböcker på Akademibokhandeln för resan till norr imorgon. Men senast i onsdags fick jag ett utbrott där jag sa att jag hatade pocketböcker och att dom borde brännas på bål. Haha, jag är så smart. Men till mitt försvar säger jag att Pocketböcker är lättare än inbundna...


En bok saknas, den gavs bort till pappa.
Sen gick jag och lånade Örn och ängel (en riktigt bok = INBUNDEN) på bibblan också <3

// Lisa

What you need and what you want. BIG DIFFERENT!

Just nu sitter jag och fryser med mössan på huvudet och halsduk om halsen och jag borde göra det här:
* Kemi Läxan

Men istället gör jag detta:
* Lyssnar på the Almighty Eros Ramazzotti
* Håller på med en liten överasskning
* Packar inför helgen
* Sitter vid MSN

Jag kan mina prioriteringar jag. ELLER inte.
// Lisa

Packat och (inte) klart

Har just kommit igång med packningen inför helgens strapatser!
Jag ska ju nämligen till det kalla norra Sverige nu i helgen. (Mycket varma kläder är packade) På fredag morgon blir det buss upp till vintermarknaden i Jokkmokk, och på lördag blir det mera buss upp till Elin i Kiruna. Mycket trevligt ska det bli, får kanske se några sällsynta och utrotningshotade Rymdare om jag har tur. Fick-kikare och miniatyrplaneter packas med för att locka fram dom ur deras små svarta hål(or) dom har byggt ;)

Föressten, simmade idag efter skolan. Skönt.



// "Wannabe-Rymd-Lisa"

We never change, do we?

Tisdag idag och första dagen av två skoldagar den här veckan. Ni hörde mig! Igår var jag nämligen ledig, imorgon går jag som vanligt till skolan men på torsdag är det friluftsdag och på fredag är jag leeeeedig för då är jag minsann påväg till Jokkmokk. Jippie!

Äkta naturdag med Fysik och Kemi labb idag, men jag överlevde trots allt. Kvällen har spenderats med Las Vegas och klädshopping på internet från Ellos. Snart kommer det ett STORT paket till Lisa. Haha.


Dagens låt:
Coldplay - Trouble


// Lisa - Ge. Mig. Kläder.

Don't you love can kill anyone?

Det här har jag haft för mig de senaste dagarna:

Lördag (Kväll):
Revy i Kramfors och jag och Becka skrattade nästan på oss. Dock att den var roligare förra året. Kvällen avrundades hemma hos Jessica där alla åt smörgåstårta och vi satt och pratade.

Söndag:
Segade hela dagen. Kollade på två avsnitt av Planet Earth som jag fick i julklapp. Rikitgt bra dokumentär.
Sen såg jag på Silk med Kiera Knightley. Fin historia, men var lite lulligt ibland.



Nu 8 söndagar framöver visas de nya Beckfilmerna på 4:an. Igår satt jag med min Gunvald Larsson tröja och njöt framför Beck - Skarpt läget <3 Mikael Persbrandt är sinnessjukt het.



Måndag (idag):

Segat ännu mera och hela dagen har känts väldigt värdelös. Ljuset i slutet av tunneln är att ikväll är det Prison Break i alla fall...

Dagens Låt:
A Camp - Stronger than Jesus

// Lisa <3 Gunvald


RSS 2.0