Det låter lockande

När jag var i Thailand i våras körde vi förbi en riktigt söt liten skylt i en liten stad.// Lisa <3 CP Fresh Mart!

Vad jag inte hade gjort, vilka jag inte hade offrat för att ha kunnat säga att jag var där

Det är bara att inse det:
Phil Collins ÄR Gud. Utan minsta tvekan <3
Gud i världens fulaste skjorta.


Kent - Ensammast I Sverige

Och jag drog med dig i mitt fall
och sen gled jag bara undan
så förlåt, förlåt för allt
för min förbannade kluvna tunga
jag har ett foto någonstans
där vi är drottningar och kungar

Nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
och jag har letat som besatt
efter känslor som är försvunna
Det har varit en lång lång natt
men jag är glad att mina
tårar är behärskade och lugna

You make me sick

Alltså helst seriöst. SD är ju bara ute och flummar nu. Det här är inte ens en vettig reklamfilm. Jag mår dåligt över att det finns sådan här stereotyp främlingsfientlighet i Svergie att de låter en tant sprinta mot kvinnor i burka. Säga vad man vill om SD men det här är bara för lågt. Jag vill spy.


Saker som piggar upp

Jag fick ett riktigt sött mail från ett stycke Dexter som muntrade upp stackars lilla sjuka jag.
Sen var det här tillräckligt för att min dag skulle bli hur bra som helst.

// Lisa <3 Frans

I hate you 'cause I need you, 'cause I know that you don't care

I helgen var det folkfest p.g.a Botniabanans invigning. Jag och Malin tog bilen in till stan för att kolla på en kunglig invigning och efter lite panikletande av parkeringsplats insåg vi att skolans parkering var i princip tom. Vi såg en glad Anders Lundin och en virrig kung innan vi hämta upp Anton, satte oss i bilen för att köra (ja, inte jag då. Körkortet är fortfarande långt bort) upp till Umeå. Där blev det kaffe, Lisa Miskovsky med Norrlandsoperans symfoniorkester (som började spelningen med att spela Star Wars. Om de vann mitt hjärta? Gissa tre gånger) och pizza utan ost. På vägen hem hanns det dessutom med en snabbvisit till Therese. Helvärd dag.Dagens låt:
Lisa Miskovsky - A Brand New Day

Dock är jag förkyld som ett cp just nu p.g.a jag stog ute i regnet. Och det visar sig att ungefär 50 % av alla jag känner är krassliga just nu. Skolsjukan kanske?

// Lisa - I know it's silence that will kill us in the end.

Månen hänger lågt över allt du tror du såg

Torsdagar är min nya favoritdag.
Har två lektioner, Historia A och Samhälls A med Hans, hur kul som helst.
Sen slutar jag kvart över 11 vilket gör att jag är hemma runt halv ett.
Har suttit och slösurfat ett x antal timmar, sovit en stund, sett lite dag-tv och har ändå hunnit med att göra matte i två timmar.
Och klockan är inte ens sju än.
Det här är helt galet.

Dagens låt:
Eros Ramazzotti - Parla Con Me

// Lisa <3 Thursdays

Idag fick jag ett fyrkantigt paket med posten

Det visade sig att CDON.com har bytt ut sina karaktäristiska platta rektangulära paket mot mer kvadratiska former.
Iallfall om man beställer 10 filmer.
Awesome är ordet.// Lisa - For all you know I'm just a fool, but I guess that shows that you can not judge the dog just by it's drool.


Och jag minns ingenting som hände men jag kallsvettas ändå

Nöjesguiden hade en kultur intervju med partiledarna Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin. På slutet var det ett x antal oseriösa "antingen eller" frågor. Lars Winnerbäck eller Kent var en av dem. Mona svarade Winnerbäck. Fredrik svarade Kent. No further comments.

// Lisa - och jag drog med dig i mitt fall och sen gled jag bara undan.

Sånt jag tänker på när jag inte kan sova

James "Avatar, Titanic, Aliens" Cameron's fru, Suzy Amis, ser seriöst ut som en häxa.
// Lisa - Who said I would?

You can sound the alarm, you can call out your guards, you can fence in your yard, you can pull all the cards but I won't back down

Första skoldagen avklarad.
Som jag förutsade så känns allting redan mycket bättre. Det känns som att vi har gått i skolan i flera veckor. Det är galet hur snabbt man faller tillbaka i gamla rutiner. Efter skolan gick vi några stycken för att kolla balklänningar (jo, jag vet att det är över nio månader kvar). Och jag är såld på hellånga klänningar. Fuck.

Dagens låt:
Eminem feat. P!nk - Won't Back Down

// Lisa - And you can bet your stinking ass that I've come to smash everything in my path.

My prince will be tall and handsome. My prince will be tough as nails. My prince will have lots of money. My prince will tame wild whales


Minns ni förra året då jag satt klistrad vid Cartoon Network för att kolla på Total Drama Island
, en tecknad version av Expedition: Robinson? Har nyss sett de 20 första avsnittet av säsong två, Total Drama Action, som utspelar sig som en reality-serie där de ska göra uppdrag i diverse filmgenres. Skönare karaktärer får man leta efter.Courtney
: For the record, what I gave Duncan would properly be classified as a "Pity Hug". He was clearly scared out of his mind, probably would've died of fright if I hadn't wrapped my arms around him. (dreamily) His little heart was beating so fast, so...(sighs) No! Pity hug! Pity hug, plain and simple.

// Cut-throat Courtney

Du har allting jag sagt på tape, så du tror du har en framtid utan mig

Skolan börjar verkligen imorgon. Det är ingen dröm den här gången. Det här känns inte alls bra. Eller, imorgon när jag väl är där kommer det att kännas bra. Men just nu är det bara känslan av att en underbar och fantastisk sommar har tagit slut. Det är ett helt skolår kvar till nästa sommar. Det är ganska galet det där. Går jag verkligen i trean nu? Två tredjedelar är avklarade, den sista tredjedelen är kvar. Projektarbete, studenten, balen. Det här året kommer att vara fantastiskt.Och föressten, JAG HAR ÖVERSKÅP I ÅR! BOOOYA!

// Lisa - Och alla som älskat dig har hatat mig av rädsla för att jag ska se dem som offer vid Palace & Main.

My dick is scared of you

Hur jävla kul som helst.

He's an idiot. I had you figured in two. Now say good night and stick your tits out

Kvällen har spenderats med filmtittning.

* The Ugly Truth (För att den är så fruktansvärt bra. Och för att jag fortfarande skrattar lika mycket åt det här.)
* Världarnas Krig - War of the Worlds [2005] (Utomjordingar attackerar jorden med stora maskiner. Jag tyckte inte alls att filmen höll de förväntningar jag hade innan. Vissa scener var sjukt sega och utomjordingarna uppfördes sig irrationellt ibland. Sen har jag ganska stora problem med Tom Cruise och Dakota Fanning så det gjorde inte saken bättre)
* Edison (Poliskorruption är det bäste. LL Cool J [NCIS: Los Angeles] spelade en agent i en specialstyrka som tar hand om knark-, pengar- och prostitutions-brott. Justin Timberlake var reporter som undersökte ett mystiskt mord, Morgan Freeman var chefredaktör, Kevin Spacey var rättvis polisutredare och Cary Elwes [Doctor Gordon i SAW] var slemmig distriktsåklagaren. Bra film)// Lisa - Listen to you. Desperately asking me if you sounded desperate?

I love it when a plan comes together

Sånt här har jag haft för mig de senaste dagarna:

Torsdag:
Jag var hemma på kvällen och chillade ganska rejält. Såg även på The Bounty Hunter med Gerard Butler spelade en "prisjägare" och före detta polis som tar fast folk som smiter ifrån borgen och Jennifer Aniston spelade hans ex-fru som var på rymmen. Söt film.Fredag:
Jag, Malin och Becka bläddrade i högskolekataloger och dividerade om vad vi ville göra med våra framtida liv. Kvällen spenderades på Kustladan med ett stycke Jessica där det blev en fin liten middagsdejt och lite film när vi kom hem.

* Hostel (Tortyrfilm om ett vandrarhem i Slovakien där alla tjejer är hur snygga som helst, alla går runt barbröstade och folk blir mördade. Den var faktiskt riktigt bra, men smarta skräckfilmer à la SAW är lite mer my cup of tea. Dock var jag glad att det var killarna som ska passa sig för att följa med tjejer hem och inte tvärtom för en gångs skull)
* Hostel - Part 2 (Jag tyckte att tvåan var bättre då man förutom offren fick följa mördarna också. Rika människor betalar för att få mörda backpackande ungdomar. Att den töntiga kompisen ifrån En prinsessas dagbok var med var lite mobbat)
* Kill Theory (En man är ute och klättrar med sina vänner, och efter en olycka var han tvyngen att skära av deras rep för att rädda sig själv. Psykologen säger att han handlade fel och för att överbevisa det så sätter han ungdomar ute i en stuga i skogen [vart annars?] på ett test. Vad krävs för att du ska döda din bästa vän?)
* The A-Team (Filmatiseringen av tv-serien med samma namn. Liam Neeson var hur cool som helst och Bradley Cooper ägde söner. Hur jävla grabbig film som helst med explosioner och helikopterjakter. Hur ösig och bra som helst också)Lördag:
Jag gick och la mig 07.00 och vaknade klockan 16.00 av ett stycke mamma som kom hem ifrån jobbet. Jag vill aldrig vända tillbaka min dygnsrytm igen.

// Lisa - No, they're trying to fly that tank.

.

Livet är skört mina vänner.
Skörare än ni kan tänka er.
Ta tillvara på all tid ni har.

In the end, what you believe is yours to decide

Igår blev det film med Jessica än en gång.

* The Fourth Kind - Närkontakt
Jag hatar utomjordingar. HATAR DEM! Ska du skrämma mig riktigt jävla ordentligt är det bara att börja snacka andra dimensioner och varelser från andra galaxer. The Fourth Kind var en film i ungefär samma anda som The Blair Witch Project, man fick följa en psykolog genom sitt arbete i Alaska där hon utredde sömnlöshet hos invånarna. Milla Jovovich spelade psykologen och snubben som skjuter House i säsong 2 var även med. Filmen blandade spelfilm och "riktiga" video-inspelningar (som vid nogrannare efterforskning visade sig vara fejk). Eftersom jag är lättlurad så gick jag såklart på det där "autentiska" videoinspelningar och jag har aldrig någonsin sett en film som jag upplevt såhär skrämmande i hela mitt liv. Och det säger inte lite, för rädd till skräckfilm är inget jag är ofta. Riktigt bra tyckar jag iallfall att den var, och väldigt psykande.* The Human Centipede
Vi har velat sett denna urstörda film enda sen Aftonbladet rage-ade om den för flera månader sedan. Handlingen är ganska klassisk. Två tjejer får motorstopp ute i vildmarken i Tyskland (såklart, vart annars?) och går in till närmsta hus där en läskig och rynkig man bor tillsammans med sina målningar av siamesiska tvillingar. Sen kommer den roliga skillnaden som gör att denna film sticker ut från resten. Han drogar ner dem och syr ihop de två med en tredje kille till en mänsklig tusenfoting. Helt sjukt ful film. Dock fulkul.// Lisa - I hate human beings.


För att han öser på med läder och energi

Jag älskar honom.
Du frågar mig vad kärlek är, men jag vet inget om det där. Bara sånt som man kan mäta kan jag förstå

Idag har jag spenderat lite tid att organiser musik i iTunes eftersom jag har bytt dator.
Detta betyder att all min musik på iPoden blev raderad från mitt gamla iTunes bibliotek.
Nu är Kents alla skivor inlagda och jag har lite småpanik.
För på min iPod nano generation ett är minnet halvfullt.
Jag borde köpa en ny.
Det var ju trots allt 4 år sedan jag köpte Lex.
Och ja, jag döpte den efter en skallig man.
Jag är bäst ibland.
// Lisa - Säg någonting, säg någonting nu. Du vet jag får panik av dina tårar.

I've always liked you Byron, but you never know when to shut up. Even bad men love their mommas

Igår blev det stan med ett stycke Jessicus där vi bl.a kollade på Therese och Fredriks lägenhet, åt indisk lunch/frukost på Mumbai Town och köpte lite allt möjligt. När vi kom hem igen blev det bil till Bjästa (efter ett misslyckat försök till Ullånger) där vi köpte Ben & Jerry's. Sen blev det film.

* 3:10 To Yuma (Jag har varit hur sugen som helst på att se denna film med Christian Bale och Russel Crowe [<33]. Ben Wade (Crowe) är en beryktad rånare och en galet snabb pistolman som blir tillfångatagen i en liten skitby där Dan Evans (Bale) bor med sin utfattiga familj. Dan blir erbjuden 200 dollar om han hjälper en gäng med att ta Ben till tre och tio tåget som går till Yuma-fängelset. Hur jävla bra som helst var den i alla fall. Se den!)
* Suspect Zero (Aaron Eckhart spelar FBI agent som letar efter seriemördare (Ben Kinsley). Alltså, hur dålig som helst. Flummig och skev historia och allt blev bara för mycket. Inte ens lite bra)
// Lisa - I don't know. I guess I just... wanted you to know that I ain't stubborn, that's all.

Nyklippt

Före...


EFTER


Nu blir det film med Jessicus. För hon flyttar till Uppsala snart. Och det blir till att utnyttja all tid vi har kvar (Ledsen i ögat).

// Lisa - Hon skrattade och sprang när hans hjärta brann.

2011

Det här är ungefär det häftigaste som kommer att hända nästa år.
Eller, Pride and Prejudice and Zombies på bio är ganska högt upp på den listan också.

// Lisa - I poolen doftar världen klor.

I'm sure you'll find someone you could be happy with. Of course I'd want to knock his teeth out

Idag har jag, förutom att ha dragit upp ogräs med rötterna som en äkta trädgårdsmästare, även sett på film. Till frukost blev det Sex Drive (som handlade om en kille som körde på en roadtrip med sina två bästa vänner genom USA för att få ett ligg. Hur kul som helst i samma anda som Euro Trip och Road Trip. Jag älskar, verkligen ÄLSKAR sådana här oseriösa filmer).Ikväll såg jag den nyinspelade mini-serien Doctor Zhivago från 2002 (inte orginalet från 1965) med bl.a Keira Knightley (aka the love of my life). Den utspelar sig i Ryssland där den ryska revolutionen pågår för fullt. En man och en kvinna blir förälskade trots att de båda är gifta. Sam Neill (min favorit Merlin) passade bra som äckel. Väldigt fin historia, dock blev jag mest taggad på att se orginalet.
// Lisa - I'll be a doctor for others, and a poet for myself.


I have a competition in me. I want no one else to succeed

Såg nyss There Will Be Blood på 4:an. Tänkte på tre saker:

1. När den nyss kom ut hade jag jätteproblem med att skilja den från No Country For Old Men (som jag fortfarande inte har sett). De gick upp på bio här i Sverige med typ en veckas mellanrum.
2. Jag hade även väldigt svårt att inte tänka på Saw II med tanke på att deras tagline är just Oh yes, there will be blood.
3. Daniel Day-Lewis förtjänade verkligen sin Oscar. Fy tusan i helvete vad fruktansvärt duktig han var. Kan inte formulera det bättre än med svordomar där. SÅ jävla häftig var han.

Fimen i sig var jävligt knepig, psykande musik vid varje tillfälle som gavs. Dock var den fruktansvärt intressant och gav mersmak. Vackert konstruerat, fruktansvärt vackert foto och briljant skådespeleri.// Lisa - I'd like it better if you didn't think I was stupid.

.

Har inte reflekterat över det här fören nu.
Hur kul som helst.

Var det du som höll för hårt eller är det jag som är för svag?

I helgen var det första gången på hela sommaren som jag har varit ute i Baggviken. Om det finns ett ställe i världen där jag skulle dö lycklig så är det ute på klipporna med utsikt över havet. Att sitta på en sten ute i vattnet, sjunga Kentlåtar med hög röst och se fåglar segla förbi är obeskrivligt.// Lisa - Min hud är vit under mitt armbandsur. Därunder tar vintern aldrig slut.

För att jag förstår verkligen inte det här med tiden

Medans jag är ute med båten, sitter på klipphällar och filosoferar ute vid det vidsträckta havet kan ni läsa en annan filosofs kloka ord. Anton är så fruktansvärt duktig på att skriva <3

Dagens låt:
Kent - Generation Ex

// Lisa - Har inte tid med all din skit.

And it's gonna be alright

DATORN ÄR ÅTERSTÄLLD!

Ut med båten nu.
Ajöss alla glada!


Dagens eskapader

Idag har jag samlat på mig hur mycket vuxenpoäng som helst.

Först följde jag med mamma till stan för att besikta bilen. När jag ändå var där lämnada jag in min cp-dator på reparation eftersom den inte kan läsa CD/DVD-skivor längre (detta innebär att ni inte lär höra så mycket ifrån mig här de närmaste tre veckorna om inte ett mirakel uppenbarar sig och det bara är något töntigt fel. I så fall får jag tillbaka den imorgon). Sen skaffade jag internetbanken och när jag kom hem övningskörde jag. Kvällen har spenderats med att montera ihop en hallbänk och imorgon ska jag till IKEA för att köpa stekpannor.

// Hon som älskar sin språjlans nya bankdosa.

Och dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling, att det kommer blir en lång kall vinter

Har nyss kollat på vårt nya schema för trean och dividerat med Malin om hur det kommer att förbättras. För just nu är det åt fanders och inte ens projektarbetet är schemalagt. Men dock pekar allting mot att detta år inte ens kommer att blir hälften så chill som jag trodde.

// Lisa - Och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland, genom en iskall vinter

Ledtråd till vilken film jag nyss såg:

Mr. Darcy: You must know... surely, you must know it was all for you. You are too generous to trifle with me. I believe you spoke with my aunt last night, and it has taught me to hope as I'd scarcely allowed myself before. If your feelings are still what they were last April, tell me so at once. My affections and wishes have not changed, but one word from you will silence me forever. If, however, your feelings have changed, I will have to tell you: you have bewitched me, body and soul, and I love, I love, I love you. I never wish to be parted from you from this day on.


Kent - Ensam lång väg hem

Och en vidöppen väg rullar ut framför oss
i en ödelagd stad där ateister bär kors
jag säger till dig det var tur att du kom
jag har skyhöga krav och det här är lagom
men det är inget för mig

So you keep sayin', but you're nothing to me. So why should I care what you think?

Ikväll blev det hyrfilm från Preem för första gången på hela sommaren.

* Fish Tank
Handlar om 15-åriga Mia som har ett rätt så stökigt liv. Hennes mamma dricker hela tiden och hennes lillasyster är minst lika uppkäftig som henne själv. Mia går runt och söker konflikter med allt och alla. När hennes mamma skaffar en ny pojkvän förändras allt. Fruktansvärt fantastiskt vacker film <3* The Hurt Locker
En film som skildrar krig på en väldigt personlig och nära nivå. Man får följa ett bomb-team i den amerikanska armen när de försöker att rädda människor från att spränga upp i Irak. Väldigt stark och gripande film.// Lisa - This box is full of stuff that almost killed me.

I'm on a horse

Julia visade den här reklamen från USA för mig och jag blir tokig på den.
Så sjukt rolig!


And I might as well enquire why, with so evident a design of insulting me, you chose to tell me that you liked me against your better judgment

Ungefär såhär bäst har min helg varit:

Fredag:
Schulia kom hem till mig för att se lite Stolthet och Fördom så vi såg både tv-serien och filmen. 7 och en halv timme med Mr. Darcy är ganska värt det.

Lördag:
Vi ringde Malin för vi ville åka och bada. Hon var just påväg hem från Stockholm och DN-galan så hon hämtade upp oss och övertalade oss istället att åka på is-premären i Arenan. Det var match med MoDo mot svenska bandylandslaget. Det blev 5-4 till MoDo, och det sög. Bandy är förövrigt min nya favoritsport. Sen blev det i vanlig ordning middag på Max, hämtning av Becka i Docksta, beslutsångest vart vi skulle bada och tillslut blev det en sjö ute i skogen. Dock var det en sjukt fin badplats så det var väldigt värt det.


Söndag:
Malin och Julia väckte mig genom att kasta vatten i ansiktet. Otroligt värd helg <3

Dagens låt:
Monty - En till himmel

// Lisa - Forgive me, madam, for taking up so much of your time.


Bäst musik just nu

Basta - Mama
Jodeci - Freek'n You
Greenskeepers - Vagabond
Smashing Pumkins - 1979

Do you know why you're afraid when you're alone? I do

Förutom att jag och Jessica har badat i en (fortfarande) iskall Gällstasjö har vi även äntligen börjat se Masters of Horror boxen som jag fick i födelsedagspresent.

* Sjätte Sinnet (För att jag har fått slutet spoilat för mig dels i filmen 50 First Dates och i låten Jizz in my pants så blev upplevelsen förstörd lite. Dock var den såklart riktigt bra ändå. Bruce Willis är en barnpsykolog som försöker hjälpa en pojke som har samma symptom som ett gammal fall han har haft hand om. Sen kände jag verkligen inte igen Donnie Wahlberg (Eric Matthews i Saw). Otroligt)I Masters of Horror serien hann vi se:
* Imprint (En gubbe åker runt i Japan och letar efter sin förlorade kärlek för att finna att hon är död. Slutet var helt galet fult)
* Haeckel's Tale (En ung student vill återuppväcka de döda. Han möter en vacker kvinna som bor hos en gammal man och allt känns skumt. Zombieporr - Check)
* Pick Me Up (En buss går sönder, en liftare dödar folk och sen visar det sig att en till mördare plockar upp liftare. Battle of the minds)
* Sick Girl (En lesbisk insektsälskare får sin flickvän biten av en miffad insekt. Helt jävla sjukt kul)
* The Fair-Haired Child (En tjej blir bortförd för att att bli mördad så att ett pars druknande son kan återuppstå)
* Cigarette Burns (Världens farligaste film skapar problem när folk söker efter den)
* Deer Woman (En massa mord på män händer när offret sist sågs gå iväg med en vacker kvinna. Riktigt jävla bra faktiskt, sjukt kul)
* Chocolate (En kille börjar känna saker om en okänd kvinna, hon tar långsamt över alla hans sinnen. Stalker-varning på slutet)// Lisa - They see only what they want to see.

PUT A BULLET IN MY HEAD!!!!

Så fruktansvärt dö-roligt.
Älskar stirröget i slutet.
Kan inte sluta skratta.// Lisa - He's losing his mind. And I'm reaping all the benefits.


Talking about the street kids

GTA IV är utklarat.
Jag är lite sorgsen.
Hur ska jag nu spendera all min fritid?
Jag kommer att sakna Niko.
För att kompensera håller jag på att organisera musik i Spotify från Liberty Rock Radio 97.8.
För att den radiokanalen nästan slår K-DST <3// Lisa - But I know inside you care.


Bara för att förra inlägget var en gammal favorit i repris kör vi på en till gammal favoritFör att jag kämpade verkligen med den här bilden i flera timmar.
Fan vad nöjd jag var.
Fan vad nöjd jag är.
<3

// Lisa - Jag blir så dum av dig.

Ord blir överflödigt


All right, remember - alcohol equals puke equals smelly mess equals nobody likes you!

Efter ett dopp i en väldigt kall Gällstasjö så körde Jessica iväg till Kramfors för hundrande gången den här veckan. Jag själv har ätit jordgubbar och sett film:

* The Wedding Singer (Med Adam Sandler som krullhårig bröllopssångare och Drew Barrymore som vimsig servitör. Båda är förlovade första gången de träffas och såklart blir de kära i varandra. Otroligt charmig och söt film)
* Monster's Ball (Den här filmen är så fruktansvärt vacker. Långsam, men otroligt vacker. Billy Bob Thornton [<3], Halle Berry och Heath Ledger gör fantastiska rollprestationer i en film om rasmotsättningar och ensamhet)// Lisa - I've always believed that a portrait captures a person far better than a photograph. It truly takes a human being to really see a human being.

Jag älskar verkligen den här låten

Marielle är så fruktansvärt duktig.


My name is very fucking confused, what's your name?

Jag och Jessica har betat av Saw filmerna än en gång.

Sex filmer, varav det bara var den sista vi inte hade sett förut. Jag hade glömt hur mycket jag älskar Jigsaw (Tobin Bell), hur snygg Eric Matthews (Donnie Wahlberg, Mark Wahlbergs bror) var, hur sinnessjukt dryg Amanda var, hur äckligt det egentligen är med benpipor som sticker ut från armar, hur bra låten i slutet på tvåan egentligen är, hur äckligt gåshudsframkallade tredje filmen är och hur äckligt smart den skräck-serien egentligen är. Kärlek till Saw. Föralltid. Live or die, make your choice.// Lisa - You're not Jigsaw, bitch!

Bye bye bye

Idag har jag och Jessica varit i Kramfors. Fråga oss inte varför. Det bara blev så. Vi har bl.a. varit på Dollarstore där jag köpte världens fulaste guldram till mamma med kronprinsessan och hennes Daniel, jag köpte ett par nya skor (finally), vi hann även med ett besök hos Madde i hennes lägenhet (som btw var sjuuukt snygg!) och vi badade även i Storsjön. Jessica vill att jag ska nämna att hon köpte en badrock från Björn Borg som kostade nästan 1000 kronor ordinarie pris men hon fyndade den för 100 kr. För att det är så många som bryr sig. Otroligt värd dag <3// Hon som känner en stor lust att flytta till Kramfors enbart för vacker utsikt.

Okay, just to be clear here, our options are: die here, die in the tunnels, or die in the streets. That pretty much it?


Har äntligen sett Cloverfield. Så många gånger jag har varit ett gnällöge på Jessica för att hon såg den utan mig den där gången för två år sedan. Men jag älskar hennes ändå såklart. Jag älskade filmen också. Den var bättre än förväntat, och det säger inte lite med tanke på vilka höga förväntningar jag hade på den. Älskar känslan av att det är precis som en hemmavideo. Älskar att de fokuserar på människornas rädsla och mod istället för en förklaring till allting. Älskar kameramannen Hud.// Lisa - I'm documenting.

Nattligt besök

Man får rätt så mycket panik när en tattare klättrar upp för ens ouppklätterbara balkong mitt i natten.
Dock visade det sig bara vara HenkPenk som ville testa GTA IV.
Han var värdelös.
På att spela det vill säga.
Han var sjukt bra på att klättra.
En framtida karriär som inbrottjuv kanske?

// Lisa

RSS 2.0