Okay, so a giant robot's out to break apart a pyramid, that'll release a machine that'll eat suns! If that happens, goodbye sun, goodbye earth, goodbye everything!... not on my watch. Not on my watch!
Jag har fastnat i GTA världen. Eller rättare sagt Liberty City. Jag älskar att när jag väl blir besatt av något så blir jag helt fast i det tankesättet. Kan inte tänka på något annat än GTA. Tror att jag kan skjuta alla personer jag vill bara för att de är ivägen och tänker ut bästa sättet att sno bilen som står på andra sidan gatan.


Iallafall har jag inte bara spelat GTA 4 på senaste tiden. Jag har jobbat på ICA, badat gånger två med Jessica och sett på film med ovannämna Jessica:

* I love you, Philip Morris (Minns ni det här. Jag minns det. Och hur äckligt taggad jag var. Två år senare såg jag den äntligen. Och fy tusan vad äckligt söt den var. Jim Carrey spelar en försäkringsbedragare som åker in i fängelse om möter Ewan McGregor [<3<3] och blir förälskad. Sen försöker han göra allt för att de ska ha ett bra liv. Jag höll på att dö. Äckligt söt film. SE DEN! <3)
* The Butterfly Effect (Ashton Kutcher får minnesluckor och skriver dagbok för att försöka komma ihåg. Men det visar sig att minsta lilla förändring på dåtiden förstör framtiden något fruktansvärt. Riktigt bra)
* The Butterfly Effect 2 (Varför, åh varför var de tvugna att göra en till? En kille och hans vänner åker bil, blir påkörda och alla dör utom föraren. Ett år senare inser han att om han stirrar på ett gammalt kort kan han åka tillbaka i tiden. Den var väl helt okej, men inte alls i klass som den första. Sen var det lite kul att Erica Durance [Lois Lane från Smallville] var med)
* The Butterfly Effect 3 - Revelations (En kille använder sina gåvor att åka tillbaka i tiden för att hjälpa polisen att ta fast brottslingar. Slutet var ju bara för mycket. Inte bra. Inte bra alls)* New York, I love you (Ett flertal regissörer fick chansen att skapa sin egen kärlekhistoria till staden New York [Idén kommer från Paris, Je t'aime]. Otroligt vacker film. Älskar kortfilmen där Shia LaBeouf var med i, otroligt vacker. Även historien där Chris Cooper [Den böghatande grannen i American Beauty] var otroligt vacker)
* Transformers (Hur mycket mer grabbig kan en film bli? Helt seriöst. Bilar som blir till stora robotar, Megan Fox [som btw är sjukt irriterande och sämst] och en hel del explotioner. Helt sjukt jävla bra dock, Shia LaBeouf är typ gud. Ge mig hans bil säger jag bara)
* Transformers 2 - Revenge of the Fallen (Tvåan var sjukt mer oseriös än första [Brukar ofta vara så] men den var riktigt bra ändå. Bästa karaktären på länge var ändå Agent Simmons [Spelade av John Turturro]. Så sjukt äg! Kärlek till honom <3)Nu ska jag klippa gräset och cruza runt i Liberty City i min favoritbil alla katagorier: Patriot <3

// Lisa - One man, alone, abandoned by the country he loves...

So scared of breaking it that you won't let it bend

Maroon 5 har släppt en ny singel som heter Misery (lyssna på hela låten här)
Fy fan vad helvetes jävla bra den är.
Nu har MTV släppt en sneakpeak på den nya videon.
Om vi säger såhär:
This is going to be legen - wait for it - dary.


MTV Shows
Lisa - I am in misery.

Att se solen stiga upp från horisonten är bara en påminnelse om att sommaren är den bästa sovperioden

Midsommar spenderades tillsammans med Malin och Becka.
Vi badade i en iskall lillvamsjö, åt blåbärspaj, spelade TP och såg Mamma Mia.
Vaknade imorse (klockan 2) av en Malin som skulle åka hem och mata hundar.
Jag och Becka tog en lång frukost, läste tidningar och rostade mackor.
Resten av dagen har jag spelat GTA 4.
Jag är så jävla lycklig just nu att jag inte vet vart jag ska he mig.

Snälla säg att skolan aldrig börjar igen.

// Hon som har totalt vänt på dygnet och älskar det.

Lycka är

att sova till 16.00

Klockan fem på morgonen när Lisa är chef över huset

Då kan livet se ut lite såhär:

* Becka och Marre spelar Little Big Planet (Som faktiskt var ganska kul, men inte ens hälften så kul som familjen Vigren försökte få det att framstå som)
* Elin sover. Som vanligt då.
* Jag själv lyssnar på Phil Collins. Vad annars?

// Das manlyman of the house

It's not what I didn't feel, it's what I didn't show

Idag är det hur soligt som helst ute. Och det är inte bara soligt, det är varmt också. Äntligen är sommaren här. Ikväll blir det även den obligatoriska "nu-är-det-lov-och-jag-Becka-Marre-och-Elin-har-tacokväll". Har saknat det. För det är alltid lika mysigt.// Lisa - The silence is slowly killing me.

Störst av allt är kärleken

Jag missade det här magiska ögonblicket eftersom jag var upptagen med att springa runt på Stockholms gator och se en magnifik Gustaf Skarsgård skrika ut sin ångest på scenen. Inte förens nu, fyra dagar senare, har jag haft tid att se det. Jag grät. Något så fruktansvärt som jag grät. För allt är så vackert. Och de är så jävla äckligt kära i varandra. Jag tror jag dör.

Jag satt och hulkade vid frukostbordet igår också eftersom jag läste Aftonbladets bröllopsbilaga som sammanfattade hela spektaklet. Plötsligt känns ordet vackert alldeles för alldagligt. Det här är för stort och sällsynt <3// Lisa - Princess of my heart.

Jag behöver en MAAN, en alfahanne, en manmanmanmanman, en MANLYMAN!! .... Jakob?

Galet dålig uppdatering här just nu, men jag har varit upptagen med huvudstad, jobb och stuga.

Stockholm i helgen var i alla fall helt jävla magiskt.
Underbar Hamlet (såg den två gånger), med den äckligt intensiva Gustaf Skarsgård och das Manlyman Jakob Eklund.
Gåshud och tårfyllda ögon vid varannan replik.
Prinsessbröllopet var så fint att jag fällde en tår, fy fan vad kära Daniel och Victoria är.
Anton, Becka, bättre födelsedagspresent var det svårt att hitta <3
För det finns inte många ord som kan förklara hur det känns innuti.

Dagens låt:
Eminem feat. Rihanna - Love the Way You Lie

// Lisa - Han är som feber i mitt blod

Ett ord

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!
<3<3<3<3


JAG SPELAR KUNGEN JAKOB!!!!!

Tillbaka från den stora staden.
Hemma i Norrland.
Mer om det senare.

// Lisa <3 Hamlet

Igår klippte jag gräset

Och en äcklig, stor sten slungades upp på mitt ben (notera att jag hade byxor på mig vid tillfället) och lämnade efter sig en stor fet blåning. Den gör sjukt ont också.// Lisa - Did you bring tissue in case you make me cry?

Det lönar sig inte att vara nyfiken

Minns ni det här?
Jag minns det.
Jag minns alla samtal om vad det var egentligen.
Hur sjukligt nyfikna ni var.
Men vet ni vad?
Nu kommer ni att bli besvikna.
För sanningen var inte alls i närheten av de galna teorier ni hade kokat ihop i era hjärnor.
Det vara bara att jag hade köpt Stolthet och Fördom på pocket.

Helvete vad less ni blev nu.

// Mrs. Darcy

Mitt hjärta har en frusen inneboende

Jag älskar den här reklamen.
Får gåshud varenda gång.
Har ingen aning om varför.// Lisa - Vi som gått omkring och vart så blyga, vi slutar upp att smyga

.

(Jag och Jessica mitt under en skräckfilm)
Jessica: Kan jag få en kniv Lisa?

Okay lay down. We got a stupid baby to make

Igår så klippte jag gräset och såg på film med Jessica.

* Hot Tub Time Machine (Med bl.a John Cusack [<3]. Handlar om ett grabbgäng som efter att en av dem gör ett misslyckat självmordsförsök reser alla tillbaka till deras ungdomsfavorit partyställe. Där badar de i en badtunna och reser tillbaka till 80-talet. Helt sjukt jävla rolig)
* Summer's Blood (Summer reser runt för att leta efter sin pappa. Men det blir inte riktigt som hon har tänkt sig. Den här filmen vara bara störd)
* Not Forgotten (Simon Baker [The Mentalist] får sin dotter kidnappad och han visar sitt sanna jag i jaken på henne. Jag kom på att män som kan ett annat språk än engelska är sjukt attraktivt)
* Pathology (Medicinstuderande lekar med döda människor och försöker göra det perfekta mordet. Bra film men lite flum)// Lougle

Fuck it, let's have a barbecue!

Jag och Jessica har inte bara betat av säsong 4 av Dexter (<3) utan också hunnit se lite film:

* Daybreakers (Vampyrer är inte alls det enda som finns nuförtiden. Willem Dafoe är dock inte helt fel och jag tyckte verkligen om vinklingen att det var vampyrerna som hade "tagit över" jorden och hade sitt eget samhälle med egna problem)
* The New Daughter (Kevin Costner [<3] som nyligen frånskiljd pappa som måste hålla koll på sin lite leriga dotter. Bra film, sjukt söt son [och ha i åtanke att jag hatar barn] men dock var slutet lite flum-dum)
* The Stepfather (En man som går från familj till familj och dödar dem när han blir less. Att Penn Badgley [Dan i Gossip Girl] spelade bad-ass sonen var bara kul. Att Sela Ward [Stacy i House] spelade mamma var bara irriterande)// Lisa - Who am I here?


I love you bro, but sometimes you're a fucking tard

Dexter, season 4, episode 5

Dexter: (talking to Rita) See? I have nothing to hide. (voiceover) Except for the syringes, scalpels, and bone saw hidden in that secret drawer underneath.


Tankar från ett rum som inte är mitt

Just nu sitter jag vid Jessicas nya laptop och surfar runt på det otroligt stora internätet. Jessica själv är ute och klipper gräset, så det är bara därför jag har fått äran att sitta här. Dock hatar jag verkligen laptops. Mest på grund av tangentborden. Skriver alltid fel. Allt är så litet. Obetydligt. Åh. Det där obetydliga förstör så mycket här i världen. 

Dagens låt:
Kings of Leon - Cold Desert


// Lisa - I'm gonna hunt to kill

Fick det här sms:et då jag nyss vaknat

"Du ligger förmodligen och sussar ni, men du kan ju slå en pling då du är redo ^^ kram"

För att jag älskar verkligen då folk känner mig sådär bra.
Jag ska inte alls umgås med Dexter idag, jag förstår inte vart ni får den knepiga idén ifrån...

// Doakes

My only real concern is how long it will take them to move out

Jag har bara gått runt som en Zombie sen jag vaknade. Promenerat runt i regnet, lyssnat på melankolisk musik och sett på ett vackert kostymdrama (Förnuft och känsla - Sense and sensibility). En perfekt sömnig söndag. Och vet ni vad det bästa är? Ingen skola imorgon. Inte på flera veckor.// Lisa - Brandon is the sort of man everyone speaks well of, but no one remembers to talk to.


Att sova är för folk som inte kan tugga

Igår for jag till Husum för att umgås med lite galna människor.

Det blev Pizza utan ost, badning, riskspelning, äckliga skyltdockshuvuden, vilsen-i-Husum-promenad, musik chillning och lite regn. När jag kom hem (efter nio) gick jag direkt till sängen. Sov till fyra då Andreas kom hit och fixade mitt internet som är äckligt igen.

// Hon som inte vill att Adrian ska bli världsdiktator.

Dexter tar studenten!

Idag har kära Jessicus tagit studenten, och det var riktigt spännande. For ner till Kramfors klockan 12 med Becka, Clas och Andreas. Vi stog och svettades i folksamlingen medans TE07 dansade till Macarena och NV07 höll det bästa talet jag hört i studentsammanhang. All cred till alla glada och påhittiga studenter.
Väl hemma hos Jessica blev det en hel del mys med söta kattungar, sjukt mycket god mat och cupcakes (<3) och en massa klädbyten.// Lisa - Stubinen brinner

Skolavslutning 2010

Ja, det var ju egentligen inte meningen att jag skulle gå på skolavslutningen i år eftersom jag skulle på studenten i Kramfors. Men eftersom den började helt sjukt sent (halv två) så kände jag att det var värt att åka in till stan för att leta fasader och äta marängsviss.Den vanliga naturlags-tävlingen gick av stapeln.
Mitt lag vann inte i år heller. Dock fick Johannas lag vinst.Den högt ärade räknestickan med naturlärarnas autografer.Vi stack till UH och fikade istället för att lyssna på rektorns traditionella tal i Aulan.
SARA TIG KÖRKORTET! GRATTIS TILL HENNE! :DKjellsson och Henke jämförde muskler.

Ikväll blir det mat och studentfirande hos Jessica.
Bilder kommer sen.

// Hon som äntligen har sommarlov!

Gamla goda tider

På tal om det här.
Jag känner att det är såhär också.

JAG HAR SOMMARLOV NUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!

Och jag är såhär glad över det faktumet:// Hon som är odödlig!

Poäng för att man ser en svartklädd Lisa skräckslaget springa in i matsalen

Jag tror jag blir tokig.

Idag saknar jag det här

// Lisa - It's gonna get worse if he waits too long

He was a rock they broke themselves against however much he tried to protect them

Imorse sov jag ut för första gången på över fem veckor. Det var sjukt längesedan jag kände mig så beslutsam. Kvällen har spenderats framför TV:n. Fy tusan vad jag längtar till varma sommarkvällar utan en massa äckliga måsten.

* Captain Corelli's Mandolin (Nicolas Cage som italienaren som blir kär i greken (Penelope Cruz) i bakrunden av andra världkriget. Det var längsedan jag blev påmind om hur mycket jag hatar Nazisterna och Christian Bale har aldrig låtit så dum som när han pratade engelska med grekisk bryning. Filmen var i vilket fall som helst sjukt fin)
* No Reservation - Kärlek på menyn (Ännu en klassiskt dålig svensk titelöversättning. Catherine Zeta-Jones som den otroligt pedantiska kökschefen på en av Manhattans bästa resturanger. Aaron Eckhart som den dryga nye kocken som är hur glad som helst. Abigail Breslin [Söta Bo i Signs och smådryge Little Rock i Zombieland] som den lillgamla dotterna till Zeta-Jones avlidna syster. Helt okej, men om ni nödvändigtvis vill se den tycker jag istället att ni ska se Laws of Attraction som är uppbyggd på ungefär samma sätt fast den har en unge mindre och en Pierce Brosnan mer)
* The Legends of the Fall (Tre bröder och deras öde i USA i början av 1900-talet. Antony Hopkins som deras kärleksfulle far och Brad Pitt skuttade runt med otroligt långt och välfriserat hår. Det var längesedan jag störde mig såhär mycket på huvudrollstjejen)// Lisa - So much that I can't sleep at night.


<3


Abdul, like Paula

Idag for jag, Becka, Malin och Julia till stan för att se på Sex and the City 2 (fast först intog vi en näringsrik middag på Max där Anton jobbade). Filmen var riktigt bra. På ett sådant där klyschigt Sex and the City vis. Jag skrattade helt sjuk mycket. Efter bion cruzade vi runt lite med bilen och Malin stannade hos mig en stund där vi snackade och kollade skolkataloger. Helmysig och helvärd kväll.// Lisa - Kravallpoliser överallt, men vi andra är så många fler.


Hey dick-wad, I'm speaking

Igår kväll såg jag på film. Och glömde bort att jag hade läxor att göra.

* Sex and the City (Tänkte att det var dags att se den med tanke på att jag ska se tvåan på bio ikväll, haha. Jag älskar verkligen serien, saknar sommarkvällar på trean då man kan se två avsnitt varje vardagskväll [dock är det tillbaka i år, thank god]. Filmen var riktigt, riktigt bra men eftersom jag verkligen HATAR Mr.Big så blev det ju som det blev. Dock har Charlotte aldrig varit så söt som när hon skällde ut Big)
* U.S. Marshals (Tommy Lee Jones, Wesley Snipes och Robert Downey Jr. i en äkta badass-polis-jagar-mördare-som-egentligen-är-oskyldig och en massa konspirationer. Robert Downey Jr. har själv sagt att han är riktigt besviken med den här filmen, men så fruktansvärt dålig var den inte. Helt okej, men väldigt flum)// Lisa - I curse the day you were born!

Årets bästa

Det här har varit en bra dag.

Jag och Linnea satt i ljushallen och väntade på att det utlovade vattenkriget skulle börja, det hade ändå skickats ett anonymt mejl till Nola där Park sa att de skulle kasta lite vatten på oss idag. Alla började helt plötsligt att skika, jag och Linnea sökte skydd i matsalen och när jag vände mig om såg jag inte det jag trodde att jag skulle få se. Utan istället sprang ett par killar förbi. Med ballonger på huvudet. Spritts språngade nakna. Jag blir tokig. Har inte skrattat såhär mycket på länge. Riktigt bra gjort grabbar.

// Hon som är glad som aldrig förr

Från och med du

Idag gick jag, Malin OCH Julia på stan efter skolan.
Jag tvingade dem att gå på Cubus för att "kolla en ny bikini".
Men istället kom jag hem med det här:
// Lisa - I won't let it go down till we torch it ourselves.

En tredjedel av den jag var går hem, för en är krossad, en är din

Min Spotify top tio lista för tillfället.
Allsidig musik är överskattat.// Lisa <3 Phil Collins

Hur ska du komma hem till Olympus då?

Idag är det tredje tisdagen på fyra veckor som våran klass är ute och spatserar. Dock var det inte biologin som vad orsaken bakom dagens skogspromenad, utan det var friluftsdag. Vi gick till Balusudden. Det var långt som ett cp. Dock har jag badat för andra gången i år, ätit kycklingsallad utan äcklig sallad men med Ballerina kladdkaka i istället, sett en underbart vacker utsikt, sprungit i skogen, druckit kallkällsvatten och nästan vrickat fötterna på galna trädrötter. Trots det faktumet att min träningsvärk imorgon kommer att vara beyond the sea så har den här dagen varit jävligt värd. För att det är nice att gå uppför i två timmar.// Lisa - Well I like drummers baby you're not my bag.

RSS 2.0