Thank God I dodged the bullet

Ville bara ta tillfället i akt och säga att jag tycker att det är väldigt fint att Beyoncé numera är gravid. Sen är det bara en stor bonus att barnet kommer att bli hur snyggt som helst. För att mamman är helt övernaturligt vacker. That's all.


Dagens händelse

Foki har öppnat sin webbshop idag.
Lyrisk är vad jag är.

// Lisa <3 Foki

Innocence can be deadly

Såg Hanna igår. Regisserat av min älskling Joe Wright (mannen, myten, legenden bakom Stolthet och Fördom). Hanna handlar om en 16-årig tjej, vid namn Hanna (Nähä?), som har tränats av sin pappa (Eric Bana) för att mörda Cate Blanchette. Älskade början. Älskade slutet. Har fortfarande svårt för Saoirse Ronan. Kul att Tom Hollander (aka Mr. Collins i Stolthet och Fördom) sprang runt i gul träningsoverall och bröt på tyska. Men ändå, väldigt bra film.Dagens låt:
Ryan Adams – Carolina Rain

// Lisa - But I lied.

Vaknade till det här (och ja, jag vaknade kvart över två)


Caught in an endless dream

Världens schitzoväder idag.
Var först mulet, sedan sol med vacker solnedgång (ja Jessica, du får mobba mig), sist åska borta i fjärran och stjärnklart på resten av himlen.
Satt ute en bra stund bara för att se himlen lysas upp av blixtar.
Det är så sjukt mäktigt.
Kom fram till att om jag var en väderlek skulle jag vara ett åskväder.Dagens låt:
Ryan Adams – Elizabeth, You Were Born To Play That Part

// Lisa - Blue sky, when are you gonna learn to rain?

I'll make all the life and death decisions, while you're busy worrying about collateral damage

På eftermiddagen tog jag och Becka bilen ner till Docksta båthamn för att se Örnsköldsviks vattenskidåkare Käglorna ha uppvisning.


Beckas bilder:// Lisa - Tonight, I have traded you for Señor Tequila.

I don't know much about boats, but I would say that one's upside down

Jag och Jessica mötte upp ett stycke IC3:a (aka Becka) i stan igår för att äta på favorit-Thaien och se två biofilmer.

* Jag saknar dig
SÅ FRUKTANSVÄRT JÄVLA DÅLIG FILM HAR JAG ALDRIG SKÅDAT PÅ BIO FÖRUT. Ursäkta versalerna, men jag vill bara få er medvetna om hur otroligt jävla kass den här filmen verkligen är. Idéen var det inget fel på, en enäggstvilling dör i bilolycka, men skådespelarna var så otroligt dåliga att jag bara ville kremeras och spridas för vinden. Se den aldrig. Seriöst* Cowboys & Aliens
Daniel Craig vaknar upp mitt ute i ingenstans och minns inte hur han hamnade där. Sen har han en stor metallgrej på armen och snart får hela vilda västern smaka på lite Alienvapen. Harrison Ford var en girig boskapsägare, Olivia Wilde [TRON: Legacy, Thirteen i House] var en av få kvinnliga karaktärer och Sam Rockwell [Moon] var hysterisk barägare. Filmen i sig var bra, varken mer eller mindre.// Lisa - Demons took your gold. When you get to Hell, you can ask for it back.

Everyone just needs to stop kissing me!

Äntligen har jag och Dexter kommit oss för att börja se säsong två av The Vampire Diaries.
Vi har även insett hur mycket vi kar saknat det.
Hur mycket vi älskar Damon.
Hur värdelösa alla varulvar är.
Hur jävla ångetsfylld den här scenen är.// Lisa - But there's only so much hurt a man can take.

Lolz

Läs sista frågan (VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?) i detta inlägg och säg mig vad det sista ordet i svaret är för något. Jag dör. LolZ.


Lycka är

att få gåshud i slutet på ett avsnitt av Gossip Girl.


I always thought the joy of reading a book is not knowing what happens next

Helgen har spenderats med dessa trevligheter.

Fredag:
Ett stycke Jessica kom hem till mig strax efter att jag hade vaknat, vi skrattade åt det här och såg lite film.

* Cube (Hittade den här gamla godingen på Voddler. Handlar om några främlingar som är instängda i en kub [no kidding] och de ska försöka att ta sig därifrån samtidigt som de ska komma fram till varför de är där. En massa matte på det och allt är lösbart. Riktigt bra film)
* Cube 2 - Hypercube (Tvåan är bara patetisk jämfört med orginalet. Kuben är superbra på allt och bara löjlig. Allt går överstyr i slutet. Som jag skulle ha sagt det: superlolZ)Lördag:
Efter att ha läst tidningar vid köksbordet i några timmar som ett gammalt gift par drog vi till Tobbe där vi diskuterade skillnaderna mellan WoW och LoL samt såg film (vad annars?).

* Scream 4 (Fjärde filmen i Wes Cravens skräckfranchise. Även om det här är den svagaste i serien så hade den ändå sina stunder. Introt var sjukt fult, och resten av filmen var fylld av korkade karaktärer och dumma klyschor. Men jag gillarT)Söndag:
Fått finbesök av Becka, ätit knäckebrödsmackor med marmelad (det bästa pålägget i hela världen) och degat i soffan.

* Memento (Eftersom alla tjatade om att den är "så bra och blabla" så såg jag den. Guy Pearce har tappat sitt närminne sedan hans fru blev mördad, och nu ger han sig ut för att leta efter mördaren. Tvisten; filmen går baklänges. Smart idé Christopher Nolan, mannen som senare gav oss mindfuckare Inception. Smart)
* Whip It (Ellen Page spelar småstadstjejen som är sådär härligt tonårigt förvirrad och hittar en ny hobby: att åka rullskridskor, eller Roller Derby som det så fint heter. Det är något som hennes mamma [Marcia Gay Harden , som även spelar det otroligt läskiga jesusfreaket i The Mist] inte tycker är så kul när hon vill att hennes dotter ska intressera sig för skönhetstävlingar i stället. Sjukt söt film om att våga vara sig själv. Kul att Drew Barrymore både regisserade och spelade med. Se den!)// Lisa - Because it's here. You have to use it, or you admit that it's pointless.

Wordfeud är sjukt beroendeframkallande. Jag skrev nyss "JE" åt den här grabben


Om konsten att älska Gaga för att allt hon gör är värt sin vikt i guld


Kvällarna är tillräckligt mörka för att stjärnorna ska skymta däruppe, men även tillräckligt varma för att tillåta promenader bland grå betong klockan elva

Om konsten att kunna sakna innan det är slut

Skolan börjar snart vilket innebär att alla som har någon utbildning att börja med till hösten flyttar härifrån, och de som ska fortsätta med sin gamla får tillbaka sina rutiner. Dagarna spenderas bara med fina människor. Just nu har jag gjort ett kort stopp i Docksta för klädbyte så att jag snart kan sticka tillbaka till stan för att fira Bea (aka Aragorn) på hennes 19-årsdag.

Dagens låt:
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – 40 Day Dream

// Elrond

She eats carrots now, isn't that tragic?

Efter att ha sovit hela lördagen klev jag upp runt tolv på söndagen för att skjuta björnar i Red Dead Redemption och se film på tvn.

* The Mirror Has Two Faces - Kärlekens båda ansikten (Barbra Streisand svarar på ett kontaktannons som en vimsig matematikprofessor [Jeff Bridges, vem annars?] lagt ut. Eftersom båda har blivit krossade av kärlek förut bestämmer de sig för att ha ett helt platoniskt förhållande, dvs ingenting fysiskt överhuvudtaget. Filmen var helt okej, men lite för ytlig och karaktärerna var för steriotypa. Pierce Brosnan som mansgris var hilarious)
* Kommisarie Späck (Parodi på diverse svenska polisfilmer. Grünvald Karlsson var alldeles för lik den äkta Gunvald. Åh. Per Moberg som kvinna var en höjdare. Rolig, men i fråga om att driva med saker älskar jag härligt brittiska Simon Pegg och Nick Frost så mycket mer)
* Apan (En man täckt i blod vaknar upp i ett badrum. Sen får man följa hans kamp att försöka fortsätta med dagen precis som om ingenting har hänt. Tyckte verkligen om den subtila stilen som genomsyrade hela filmen. Vansinnet låg bakom knuten hela tiden.)// Lisa - Vad du tror är inte relavant gumman, kvinnor ska diska inte tänka! 

Vilken färg har själen älskling?

Blå svarar du.

“While you were sitting in the backseat smoking a cigarette you thought was going to be your last, I was falling deep, deeply in love with you and I never told you ‘til just now.”


“Now I know.”


Fame +300

Ångesten som kommer när hela kartan öppnar sig i Red Dead Redemption och jag inser att det snart är slut.
Jag hatar avslut.
Rider runt hela kartan bara för att jag kan.
Slösar tid.
Två jobbdagar kvar.
Sen: Arbetslös.

Om att vara hur nöjd som helst

(Jag har tidigare under kvällen påpekat att om jag var ett abstrakt substantiv så skulle jag vilja vara en solnedgång)
Jag: Om ni fick vara ett abstrakt substantiv, vilket skulle ni vara då?
(Tystnad)
Anton: Gud.

"Jag är jätteintresserad av manliga prostituerade."

Helgen har spenderats i Stockholm med Bea och Anton med anledning av Pridefestivalen. Helt sjukt kul har vi haft det, och förutom att ha sett paraden har vi ätit sushi fyra dagar i rad, sjungit med till Charlotte Perelli, sett Kyss Mig på bio (och den var faktiskt bra, lite överdriven dock), älskat Max öppettider till fem på morgonen, önskat Lady Gagas Born This Way ett X antal gånger, stökat ner hotellrum fortare än kvickt, skrattat och dansat sönder saker. Så värt.

// Hon som tydligen inte får "strosa runt" eftersom det går för långsamt.

Helt. Jävla. Magiskt.


RSS 2.0