Life has to be a little nuts sometimes. Otherwise it's just a bunch of Thursdays strung together

Jag har gått och blivit förkyld såhär i juletider så därför har jag städat en liten del av dagen och degat i soffan med snorpapper och sett film en stor del av dagen:

* Rumor Has It... - Ryktet Går... (Sarah [Jennifer Aniston med spikrakt hår som vanligt] misstänker att hennes familj var inspirationen till filmen Mandomsprovet och letar reda på den misstänkta Kevin Costner. Rätt söt, lite sjuk.)
* The Astronaut Farmer (Charles Farmer [Billy Bob Thornton, Bad Santa] hoppar ur militären för att ta hand om sin pappas gård när han går bort men Charles ger aldrig upp drömmen om att få åka ut i rymden. Därför bygger han en egen raket hemma i ladan. FBI tycker inte att det är en så bra idé. Fin historia om att aldrig ge upp.)
* P.S (Okej, vad tycks om det här: En kvinna [Laura Linney, Love Actually] har en fling med en mycket yngre kille [Thoper Grace, Eric Foreman i That's 70's Show] som är sinnesjukt lik hennes döda High School Sweetheart. Samtidigt är den enda vän hon har sin ex-man [spelad av Gabriel Byrne, In Treatment]. Toppat med Paul Rudd. Väldigt skum film som var någonstans mellan romantiskt drama och bara super weird.)
* Jersey Girl (En pr-agents [Ben Affleck] fru [Jennifer Lopez] dör i barnsängen och han flyttar in hos sin pappa när han får sparken från sitt jobb eftersom han dissar Will Smith. Har svårt för filmer med barn i stora roller men dottern var riktigt talangfull. Supermysig film.)



// Lisa - Man cannot live on porn alone.


Kommentarer
Postat av: Julle

Dokumentera nolarevyn åt mig imorgon daaa!

2011-12-20 @ 18:25:33
Postat av: Lisa

I'm on it!

2011-12-20 @ 18:40:30
Postat av: Lisa

Btw, jag hatar namnet "Julle".

2011-12-20 @ 19:24:58
Postat av: JULLE

.

2011-12-21 @ 11:11:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0