För att Viktor Barth-Kron är fantastisk

Som vanligt alltså.

You don't mind if I call you Bob, do you?

Den här torsdagen har varit extra skön, eftersom den enda samhälls/historialektionen jag hade gick åt till att se på filmen "The Last Samurai" med Tom Cruise. Filmen i sig var ändå rätt bra, tills slutet då allting flöt ihop till ett enda stort lolZ. Tom Cruise visste inte vad han höll på med.



// Lisa - So you finally came right out and said it girl, what took you so long?


Sjung Halleluja

Det här är för kul för att vara sant.
Det kan omöjligt bara vara slumpen som gjorde att Orup är årets artist 7/7 klockan 19.00 i strandparken.
Det är ödet.
Punkt.

Så för att fortsätta på gårdagens trend, Dagens låt:
Orup – Sjung Halleluja (Och Prisa Gud)

// Lisa - Och någon annan det är jag.

Ps. Julia:

Nordea är nu officiellt på min lista över saker jag tänker förbjuda när jag blir världsdiktator (tillsammans med sockar och lunch).


Om konsten att gå från Uno Svenningsson, vidare till Peter Lemarc, via Tomas Ledin och sluta upp med Orup på mindre än tre veckor

Ända sen i morse då jag surfade runt på Gatufestens hemsida (och såg att Orup ska till Sundsvall i sommar) istället för att skriva projektrapport har jag haft "Jag Blir Hellre Jagad Av Vargar" på hjärnan. Jag antar att jag förtjänar det. Men egentligen ville jag bara skriva detta för att berätta att jag tycker att Östen Med Restens version är så mycket bättre. Mohahaha<3



// Hon som en gång hävdade att hon hatade svensk musik...


GE MIG SOMMAR NU


Det här med mobbing

Det finns få människor som jag hatar så intensivt som mobbare. Enligt mig är det samhällets avskum. De är fega individer som behöver någon att trycka ner för att må bättre själv. Spelar ingen roll om det är deras idé eller om de blir påverkade av grupptrycket. De är fortfarande värdelösa idioter.

När jag ser 16-åriga Casey Heynes kasta en av sina plågoande rakt ner i marken märker jag att jag får något svart i blicken. Det är inte så att jag vanligtvis tycker att våld är lösningen på konflikter. Men det här är ett undantag.

Jag anser inte att den rätta lösningen på problemet är att kasta en annan människa ner i ett stengolv. Men jag förstår honom. Jag hade gjort exakt samma sak. Hade jag blivit mobbad under en längre tid hade jag också flippat ur. Så jag kan inte döma honom.

Jag anser även att mobbaren får skylla sig själv. Mobbar du någon för att du får någon sjuk tillfredställelse av det, så har du bara dig själv att skylla och då får du ta konsekvenserna av det. Var det grupptrycket som gjorde att han kände för att slå en 4 år äldre kille i ansiktet är det också hans eget fel. Kan du inte stå emot grupptryck att mobba är du en svag människa. Står du passivt bredvid är du en lika feg människa.

Jag sympatiserar inte överhuvudtaget med ungen som blev kastad ner i golvet. Det är helt omöjligt. Det ligger inte i min natur. As far as I'm concerned har han bara sig själv att skylla.

Jag har aldrig hävdat att min värld skulle bli bättre än den vi har, jag vill bara dela min åsikt med er.

// Lisa


Deras ögon är som mareld över världen

Det är en ganska sjukt härlig känslan när jag äntligen förstår vad formlerna vi gått igenom på tavlan hundra gånger faktiskt betyder (för att jag för en gångs skull pluggar matte hemma). Den är ju dock inte så bra att det är dan innan provet bara.

Dagens låt:
Kent – Den Döda Vinkeln

// Lisa ≠ Matte

So... it's official, nobody needs me anymore

Veckans söndagsfilm blev The Secret Lives of Pippa Lee, med Robin Wright Penn/Blake Lively i huvudrollen som Pippa Lee, kvinnan vars liv man får följa i upp och nergångar under några decennier. Keanu Reeves spelade nyinflyttad granne, Julianne Moore spelade levnadsglad flata och Winona Ryder var ett nervvrak. Fin avslutning på veckan.



// Lisa - I'm sure you're very happy underneath all that anxiety.

You took him from "geek" status to "king" status to no status

Nu är vi här igen. Söndag. Bara själva ordet får mig att bli uttråkad och orkeslös. Sånt här fint har jag dock haft för mig i helgen:

Fredag:
Ett stycke Becka kom hem till mig och åt tacos. Vi tryckte i oss tills vi ville spy, facebookade bort några timmar och såg lite film.

* Can't Buy Me Love (För att Patrick Dempsey var sjukt smal, sjukt mycket i målbrottet och trodde att han var så sjukt cool. Ronald (Dempsey) klipper gräset hemma hos tjejen han är kär och när hon efter en fest förstör sin mammas svindyra dräkt erbjuder han sig att köpa en ny åt henne om hon låtsas vara hans flickvän i en månad. Så sjukt jävla söt film att jag dog. Fick även Beatleslåten med samma namn på hjärnan för resten av helgen)
* Hämnden - In a Better World (Danmarks Oscarsvinnare för bästa utländska film var överraskande bra. Filmen kretsar mest kring två pojkar varav en anser att våld löser allt och den andre vågar inte säga ifrån. Tänkvärd historia om våldets makt och konsekvenserna av ens handlingar. Mikael Persbrandt var lugn som en filbunke)



Lördag:
Hade blivit hembjuden till Johanna på årligt födelsedagsfika och jag försov mig (som vanligt då). Tryckte i mig frukost och for iväg. Myste runt i Moliden där vi spelade frågespel, fick både mat och tårta samt pratade om framtiden. 

Malin körde hem i tid till Earth Hour, då jag och fina Jessica fortsatte på våran tradition att tända ljus tillsammans. Sen tvingade hon mig att se världens töntigaste film: Det Magiska Svärdet - Kampen Om Camelot. Och ja, den var på svenska. Fick inte ens välja att se den engelska versionen med Gabriel Byrne och Pierce Brosnan. Ledsen i ögat.



Eftersom Jessica skulle jobba idag stack hon hem hyfsat tidigt och jag såg The Age of Innocence (igen). För att den är sådär fantastiskt undebar att jag vill dö när jag ser den.



Söndag:
Matteplugg för hela slanten. Blä.

// Lisa - I believe that's because of you.


För att William Fichtner ska spela polis. Ofc <3


I guess that's why they call it the blues

Vill bara avsluta denna fina torsdag (aka dagen före fredag) genom att säga att jag verkligen inte har fått något vettigt gjort alls idag. Sen jag kom hem, vilket var halv ett, har jag suttit konstant vid datorn, vid tv:n, eller med iPhonen. Det är ganska galet vad sjukt oproduktiv jag klarar av att vara.



// Hon som aldrig tänker bli en entreprenör.


Från skaparna av Chill in Hiss



Den som väntar på något gott.

Que tu m'aimais encore, c'est quelqu'un qui m'a dit que tu m'aimais encore. Serais ce possible alors?

Det blir till att möta våren i Paris tillsammans med päronen (fulaste smeknamnet någonsin (tätt följt av bulle = taxi)) på påsklovet. Vackert. Och alldeles underbart (som en bal på slottet alltså). Kanske får lite användning för franskan jag kämpade mig igenom i fem år ändå.



Ps. Måste sluta överanvända paranteser (men det är så svårt!).

// Hon som dock aldrig kommer att glömma uttrycket "Je ne sais pas".

Jag ska göra nånting, jag ska slå er med häpnad. Gå över en gräns, jag ska bryta mig ut

Fina IC2:orna (Med Becka!) hade sin första Fashion Show igår för att samla ihop pengar till deras Afrikaresa. Jag och Julia intog Aulan tillsammans med ett hundratal andra för att se lite lärare, lite elever och lite andra strutta ned för mittgången. Väldigt fin kväll, och tack gode gud att de hade goda kakor. Sen kan man också undra om det finns någon övre gräns på hur hårt man får steka när man går modell?



Dagens låt:
The Isley Brothers – This Old Heart Of Mine (Is Weak For You)

// Lisa - Ingenting. Först kom ingenting. Sen kom ingenting.

.


Bevis på vad som händer om man har för mycket fritid


Btw, ibland älskar jag tjejer så fruktansvärt mycket att jag inte vet vart jag ska he mig

Från tjuvlyssnat.se

Espresso House, Linköping

Två tjejer ~16 sitter och fikar.

Tjej 1: Assååå! Han är bara såå störande!
Tjej 2: Ja, asså hur desperat kan man va? Han tror ju verkligen att du är intresserad liksom!
Tjej 1: Men eller hur! Visst, jag träffade honom ett par gånger och typ strulade och vi typ skickade hjärtan och så, men allvarligt, tror han jag vill ha honom eller? Stör mig när folk drar såna slutsatser bara för att man typ snackar liksom!


Grevinnan på Highclere Castle

Söndagar betyder att pappa tar en promenad ut i Docksta, antingen för att hälsa på någon han känner eller för att åka liften i Skule. I alla fall så betyder det också att han går in på Preem på hemvägen för att köpa kvällstidningarna med bilaga. Dessa bilagor är verkligen perfekt söndagsläsning. En massa recept och mycket trams. I dagens bilaga till Expressen fanns det ett repotage om greven och grevinnan på verklighetens Downton Abbey. Jag dog av skratt när det stog såhär:

"Lady Carnavon arbetade som revisor när hon träffade sin man.
- Vi träffades på en fest som jag egentligen inte ville gå på. Det visade sig att vi hade ett gemensamt intresse, poesi från första världskriget."

No further comments.


Vi har solen i ögonen och spilld mjölk överallt. Det stinker av gammalt groll men vi har skuggorna bakom oss trots allt









You've got no imagination. You couldn't even decide what to do with all that money, so you had to buy what everybody else wanted

Helgen har spenderats med ett stycke Dexter (aka Jessica, Jessicus, tönt, sötjävel m.m. Kärt barn har många namn) och vi har haft för oss sånt här:

Fredag:
Jessica var som vanligt sen när jag kom med bussen (den här gången var det mitt fel eftersom jag sagt fel tid, men ändå). Vi handlade mat, åt "lunch", snackade skit, och såg lite film.

* Against All Odds (Jeff Bridges spelade en före detta american footballsspelare som letar rätt på en jävligt ung James Woods fru. Ni kan ju gissa tre gånger om de blev kära? Och den stora anledningen till varför jag ville se denna film var för låten med samma namn. Filmen i sig var ganska bra, men huvdrollstjejen var helt dum i huvudet. Så sjukt irriterande karaktär var det längesedan jag såg)
* Season of the Witch (Nicolas Cage spelade en korsriddare som överger armen då han tycker att mördade av oskyldiga är fel. Istället blir han fängslad, men om han tar en påstådd häxa till ett kloster blir han fri. Ganska härlig film, men storyn hade vissa för stora hål i sig)
* Joy Ride (Två bröder och en tjej råkar ut för en galen lastbilschaufför. Faktiskt riktigt bra, saknar sådana här skräckfilmer)



Lördag:
Pappa fyllde år så jag lagade gourmetmiddag (eller mer stekte kött med pommes frites) och vi blev bjudna på tårta hemma hos Jessica. Månen var ärkestor och vi såg lite film.

* Joy Ride 2: Dead Ahead (Den här gången var det två par som tillsammans råkade ut för samma lastbilschaufför som i förra filmen. Dock var hans motivation helt uppfuckad nu, inte ens LITE logisk. Kändes som att de ville försöka få in onödiga tortyrscener bara för att)
* The Italian Job (Mark Wahlberg försöker tillsammans med ett gäng med bland annat Jason Statham [Crank], Charlize Theron och Seth Green att hämnas på Edward Norton för att han hade snott deras byte från deras senaste rån. Riktigt bra film, älskar verkligen sådana här historier)
* Dead Silence (För att jag och Jessica har tjatat på varandra i flera, flera år om att vi ska se om denna film från skaparen av Saw. För att Donnie Wahlberg är så sjukt bäst. Och för att buktalardockor är så sjukt äckliga)



// Lisa - Guys are crippling themselves for you, lady.

I see a bad moon rising. I see trouble on the way





Supermåne ute ikväll.
Sjukt vackert <3

Kent - Ingenting Någonsin

Dom säger att jag varit elak
Alltid har jag varit rak
Dom säger det är fel på hjärtat
men ingenting har någonsin
slagit så hårda slag


Jag älskar när man ska dammsuga under soffan och hittar tre tomma chipspåsar som man har glömt bort


The force is strong with this one

Minns ni det här?
Det tog ett tag innan jag kunde fixa det och visa det för er.
Men nu har jag gjort det.
Och jag är så stolt.
Vad var det då?
Svaret finns här:




Jag är nöjd som aldrig förr.

Allting har förändrats men jag känner likadant

Torsdagar betyder att jag skuttar nedför storgatan vid lunch med musik i öronen, sover lite i bussen och trallar glatt i solskenet påväg hem. När jag väl kommer hem ser jag på Downton Abbey från lördagen via SVT play och förundras över hur fint livet är. Hur sjukt stort allt är. Och hur sjukt litet det är samtidigt.

Ps. Dog ganska mycket i senaste avsnitt.
Ps2. jag vill leva i ett kostymdrama. Punkt.

// Lisa - Vi blev som dom andra.

I never knew that I could cause you all this sorrow

Pi-dagen har varit, jag har sett Pulp Fiction (och dog) och jag kan nu kalla mig astrofotograf efter gårdagens Umeåbesök. Men hörni, jag är så sjukt trött att jag funderar starkt på att gå och lägga mig nu.

// Lisa - Five long years, he wore this watch up his ass.

Hey, you know what's scarier than not believing in God? Believing in him. I mean, really believing in him. It's a fucking terrifying thought

I helgen har jag haft för mig sånt här:

Fredag:
IKEA på dagen och på kvällen kom ett stycke Dexter hem till mig och vi såg lite film:

* The Three Musketeers (Ja, jag ville bara se den eftersom jag såg The Man in the Iron Mask förra helgen. Och den här var inte ens en tiondel så bra. Kan ha mycket att göra med faktumet att Charlie Sheen var en av musketörerna. Så allt blev ärke-oseriöst. Beckas älskling Kiefer Sutherland sa inte GODDAMMIT en enda gång och Beas älskling Tim Curry var, trots att det tar emot att säga det, lugnt skönast i hela filmen)
* Den Lilla Sjöjungfrun (Jessica tvingade mig. Och hon sjöng med i alla låtar. Jag stirrade skeptiskt på henne under hela filmen. Och kommentaren om att "Erik är lugnt den snyggaste Disneykillen!" kommer jag inte att glömma i första taget)



Lördag:
Jessica gick och jobbade och jag fick sovmorgon (till ett). (Det är bara att inse att jag skulle bli världens bästa hemmafru) Vi lagade lite mat, var lite fyllechaffis, sjöng högt i bilen till de töntigaste låtarna ni kan tänka er, dampade loss på att Eric Saade vann melodifestivalen och såg en (!) film.

* Stigmata (Jag har länge mobbat sönder Jessica för att hon hade "köpt" denna film från 1999 om en kvinna som får samma sår som Jesus fick på korset. Fick äta upp allting då jag såg att Gabriel Byrne [The Usual Suspects, The Man in the Iron Mask] spelade en av huvudrollerna. Tänkte att jag skulle ge den en chans. Och den var faktiskt riktigt bra. Spännande och intressant. Lite lol, men ändå)



Söndag:
Jahapp, då var det söndag än en gång. Inte vilken söndag som helst, utan sista söndagen på lovet. Alltid fylld med ångest. Malin kom och hämtade mig innan två och vi ilade iväg till stan för att göra lite bus hos Julia (för er som inte vet vad det handlar om så får ni veta imorgon). Kom precis hem till Bröllopsfotografen som gick på fyran ikväll. Historien var väldigt söt, men både klippningen och musiken var väldigt knepig bitvis.



// Lisa - All for one. And more for me.

But I cannot forget, refuse to regret, so glad I met you. Take my breath away, make everyday worth all of the pain that I have gone through

Dagen har spenderats på IKEA med föräldrarna. Det blev köpt lite smått och gott och lite onödigt (som vanligt då). Fick även tag i världens godaste choklad (LAGERHAUS!<3).



Sen hittade jag världens fulaste/roligaste bord. Man satt i hörnen och stolarna kunde sen ställas tillbaka under bordet. IKEA vet inte när det är nog.


Jag gick runt med iPoden i örat hela dagen.


Middagen avnjöt vi på Hotell Höga Kusten, som har sinnessjukt god fläskfilémedaljong. Till och med såsen vad god, och det säger mycket när det kommer från mig.

// Lisa - Like a broken record player.

You gave me my first glimpse of a real life. Then you asked me to go on with the false one. No one can endure that

Ännu en lovdag har förflutit och jag har legat i soffan den största delen av dagen.

* Herkules (För att den är söt och en perfekt frukostfilm)
* Kung Pow: Enter the Fist (Störd film. Handlar om en grabb som är The Chosen One och är ute efter att hämnas på sina föräldrars mördare, Master Pain [aka Betty]. Ja just det, stor del av filmen är tagen från en riktig film men har nu dubbats till engelska. Av en och samma person. Som också spelar The Chosen One. Sjukt fult)
* The Age of Innocence - Oskuldens tid (Kostymdraman är guds gåva till människan<3 Blev sjukt överraskad när jag såg att självaste Martin Scorsese hade regisserat denna. Newland Archer [spelad av en fantastisk Daniel Day-Lewis] lever i överklassens New York i slutet av 1800-talet där allt handlar om hur man uppför sig och vad man säger, alternativt inte säger. Allt flyter på bra då han är förlovad med May [Winona Ryder], tills han möter hennes kusin Ellen [Michelle Pfeiffer] och begäret blir olidligt. Filmen var jävligt fantastisk och fruktansvärt tragisk. Sen dog jag lite när Robert Sean Leonard [Wilson i House] dök upp under fem minuter)
* Step Brothers (Två män i 40-års åldern [Will Ferrell och John C. Reilly] som bor hemma hos sina föräldrar tvingas komma överens då deras föräldrar gifter sig med varandra. Hyfsat kul bitvis men lite ojämn)
* Pride and Prejudice - Stolthet och Fördom (Det här förklarar allt)



// Lisa - You have the voice of an angel. Your voice is like a combination of Fergie and Jesus.


Note to self: Marry an Englishman

Igårkväll stack jag in till stan för att se på The King's Speech (igen) på bio med Julia, Bea och Malin. För att den är sådär sjukt charmigt brittisk att man dör lite på den. Och för att Colin Firth är helt sjukt underbar. Dock blev jag
lite less eftersom varenda gång jag såg Geoffrey Rush tänkte jag nu bara på hur skallig han var på Oscarsgalan.



När jag väl kom hem igen såg jag att filmen Chocolat, som jag inte hade sett på minst sju år, gick på tv. Den är så sjukt fin. Fina minnen där.

// Lisa - Don't worry so much about supposed to.

We all have secrets. Most of them are quite unremarkable once revealed

Jag brukar aldrig få post. Har inga räkningar att betala, ingen som vill värva mig till miljonlotteriet och ingen brevvän på 14 jordsnurr. Men nuförtiden brukar jag dock få brev och kataloger lite nu och då. Det är en massa högskolor och universitet som vill att jag ska börja hos just dem till hösten. Dagens skörd tog priset:



Nej tack kära Uppsala Universitet.
Jag blev inte taggad att läsa Kemi eller Kemiteknik hos er.
Trots att ni var så vansinnigt fyndiga där ni skrev "Här finns lösningen".

// Lisa - You tell me. I expect this Robocop routine of yours normally works quite effectively?


Tjuvlyssnat.se är det bästa tidsfördrivet

Gymnasiematsal, Göteborg

En tjej ~17 (till kille ~17): Vad hette det nu då? Konjunktur eller konjunktiv?
Killen: Eh, va?
Tjejen: Ja, den där regeln han pratade om på matten.
Killen: Du menar konjugatregeln?
Tjejen (skrattandes): Konjugat är ju sån där choklad! Vad lärde du dig i grundskolan?


And these streets were mine before you came

När jag blir världsdiktator så kommer jag, förutom det uppenbara som att förbjuda lunch och strumpor, att skaffa en massa hjälpredor som kan göra allt tråkigt jag inte vill göra. Eller så får jag helt enkelt konventera hela världen enligt Zeitgeist ideal så löser det sig ändå på något sätt.



// Lisa - Ge mig ett skäl att tro att du någongång ändå lyssnat på mina ord.

Is it really necessary for you to always say no before you say yes?

Idag har jag inte gjort mycket alls. Legat i soffan och chillat. Slöat. Förundrats över hur stört bra Downton Abbey är och skrattat åt The Mentalist. Sett lite film med:

* The Constant Garderner (En diplomatfru blir mördad och hennes man [Ralph Fiennes] försöker att komma till botten med vad det är som egentligen har hänt. Tänkvärt om en värld där allt handlar om pengar)
* The Indian Runner (Två bröder [Viggo Mortensen och David Morse [aka polisen Tritter i säsong 3 av House]] är olika som natt och dag. Joe [Morse] är en polisman i en småstad och Frank [Mortensen] är en våldsam och rastlös man. Fruktansvärt tragisk film men också fruktansvärt vacker)
* It's Comlicated (Ett föredetta gift par [Alec Baldwin och Meryl Streep] som varit skilda i 10 år har en affär och allt är bättre än förut. Ja, förutom det faktum att hn är omgift med en betydligt yngre fru. Stört kul film och jag gillar faktumet att den inte var sådär superklyschig)



// Lisa - Put $50,000 in the right hands and you can test battery acid as skin lotion.

Bara för att konstatera

Detta är en barnfilm.
I'm just sayin'



ps. Älska Frollo föralltid <3

I'm in your waiting room. Didn't you see me when you came in?

Igår efter jobbet hade älsklingen maten klar och hon masserade min fötter och strök mina kläder medans jag såg lite film (eller så var det helt enkelt så att hon dök upp när hon kände för det. Ni kan ju bestämma själv vad som verkar mest vettigt):

* Chloe (Julianne Moore och Liam Neeson spelar det gifta paret Chaterine och David. Hon tror att han är otrogen och därför hyr hon en eskortflicka [spelad av [faktiskt duktig] Amanda Seyfride] för att förför honom och se vad som händer. Allt blir tokigt istället. Riktigt bra, och lite smått obehaglig)
* Skyline (Man kan ju tro att en film om en alien-invasion kan låta bra, men hur fel kan man ha. Historien var bara knepig och motivationen var störd. Sen att Donald Faison [Turk i Scrubs] var med på ett hörn gjorde allt oseriöst)



// Lisa - I reclaim my streets.

Anne, to love you is treason against France. But not to love you is treason against my heart

Första helgen på sportlovet är bortgjord och sådant här har jag haft för mig:

Fredag:
Jag, Malin och Becka stannade i stan för att gå på Sliperiet och kolla på en fantastiskt duktig Marielle Buhr och en sjukt oseriös Oh, Harry. Helt sjukt fint.




Lördag:
Lite fler folk joinade Malin och mig (Rättare sagt Julia, Bea, Johanna och Linnea) och vi såg en massa Disneyfilmer (Skönheten och Odjuret, Ringaren i Notre Dame, Lejonkungen, Aladdin, Toy Story) och även Farbror Joakim och knattarna i jakten på den försvunna lampan. Helt. Sjukt. Mysigt.



Söndag:
Efter att jag hade vinkat av Bea och Julia vid bussen så stack jag till Dexter (aka Jessica) där vi lagade en förälskad laxgryta och språkade om ditt och datt. Vi tog bilen hem till mig (orka gå liksssssom) där vi såg film.

* K-PAX (Kevin Spacey [<3<3<3<3] spelar en man som kallar sig Prot och hävdar att han kommer ifrån en annan planet. Jeff Bridges spelar en psykolog på ett mentalsjukhus som försöker att gå till botten med historien. Helt stört bra film och en sjuinihelvetes moralkaka)
* The Man in the Iron Mask (Handlar om Kung Ludvig den 14:e [Leonardo DiCaprio] som var härskare över Frankrike. Lång, invecklad historia med musketörer och Hugh Laurie med pudelfrisyr. Jätte bra film faktiskt, och scenen mellan 03.04-05.08 är helt sjukt stört töntig att den gjorde en megaloop och blev hur fin som helst och jag dog av ångest. D'Artagnan lär vara fulaste namnet någonsin, men vilken sjuhelvets karl han är)



Måndag:
Var tvungen att kliva upp AS tidigt (åtta!) för att jobba. Satt i kassan hela dagen på ICA och det var verkligen hur chill som helst. Awesome. Nu kommer Jessica. Filmtajm!

Dagens låt:
Uno Svenningsson – Det jag behöver

// Lisa - Now if you'll excuse me, I have a beam of light to catch.


Du är det vackraste som gått på denna jord

Jag är inte död, bara lite upptagen.
Haft en underbar helg, ni får veta mer om den sen.
Just nu har jag lunch.
Bli inte rädda.
"Varför äter hon lunch när hon är ledig, hon hatar lunch. Är hon sjuk?" tänker ni.
Jag är inte sjuk.
Jag jobbar bara på ICA idag så då behöver man fylla på matförrådet.

// ICA-Lisa

Donnie Wahlberg i en tv nära dig <3

Satt och kollade på fyran nyss och såg en reklam som inte hade kunnat göra mig gladare. TV-serien Blue Bloods, som kretsar kring en polisfamilj i New York, ska börja på fyran den 9 mars. Men varför är det så bra då? Jo, senast i förrgår såg jag att Donnie Wahlberg var med i en relativt ny tv-serie som just heter Blue Bloods. Inte trodde jag att jag skulle få se den så snart. Det kommer att bli AWESOME! <3



// Hon som dog lite.

"Då kan vi verkligen ”krossa Norge”, oavsett hur många timmar Northug vinner den gamla trötta femmilen med."

Viktor Barth-Kron tänker precis så som man ska tänka.
Han är gud.


Jag tar tillbaka nedan nämnda inlägg om det som gjorde min dag. Det här var snäppet bättre:



Det är kul för det är sant.


Sara Bareilles - Gravity

I live here on my knees as I try to make you see
that you're everything I think I need here on the ground
But you're neither friend nor foe though I can't seem to let you go
The one thing that I still know is that you're keeping me down

OMG.

Den här intervjun gjorde min dag.
För att lill-William använder ordet "mesmerizing" för att beskriva bilar.
Jag har saknat honom.

// Lisa - Let me thank you for your time and try not to waste any more of mine.

RSS 2.0