Jag lever

Internet funkar for forsta gangen pa hela veckan.
Ville bara kort beratta att jag ar tillbaka i Lalsot efter en galen taxiresa, ar lyckligar an nagonsin och har varit pa en lokal show idag dar alla 600 askadare tyckte att det var battre att kolla pa oss an pa sangarna.

Hoppas allt ar bra med er!

Boom boom boom boom, I want you in my room

Jag åker tillbaka till Lalsot nu imorgon (lördag), och lämnar Himachal Pradesh bakom mig. Jag kände att det inte var för mig att vara här.

Ikväll åt vi volontärer på The Lounge (bästa restaurangen här i Palampur, med bästa namnet) och vi fick höra Vengaboys. Andra gången sen jag kom till Indien som jag hör Vengaboys, lite kul. När vi kom in i restaurangen spelade de indisk musik men så fort de såg oss tio västerlänningar bytte de till en 8 låtar lång spellista med Akon, Enrique Inglesias och annan klassfull musik.


Fick ett allahjärtansdag kort (LÄS: mail) från Jessicuuus som såg ut såhär:

Jag älskar henne.
(och honom för den delen också).


Om konsten att mucka gräl med ödet

I fredags satt jag och skröt om hur bäst jag var som inte har varit sjuk (varken Delhi belly eller förkyld) en enda gång sedan jag kom hit till Indien. Jag fick ju skylla mig själv när jag spydde hela natten möt lördag. Utmana inte ödet heter det ju, haha.

I alla fall gjorde detta att jag numera sover i den undre bädden i våningssängen i vårt rum (vilket jag aldrig gör om jag kan välja). That's all.


En vecka i Himachal Pradesh

Här i Palampur har det åskat idag (ganska rejält faktiskt), den andra gången på en vecka. Galet. Jag kom på att jag inte har sagt vad jag gör här:

På morgonen är jag i en skola, första och andra klass. Det är mycket alfabetet och teckning för tillfället. Skolan är ganska liten och ligger uppe på en kulle med utsikt över snöklädda berg, fantastisk vy. På eftermiddagen hjälper jag till i en datakunskapsgrupp för kvinnor i åldrarna 12 till 26. Sjukt inspirerande.

I helgen var vi och besökte Mecleodganj, ett ställe strax utanför Dharamshala, där vi besökte Dalai Lamas kontor (eller ja, stod utanför grinden). Det var otroligt mycket "Free Tibet"-saker och vi såg en hel del tibetanska munkar också. Höjdpunkten för mig var när jag åt chokladpannkaka.

Glad alla hjärtans dag allihopa! Hoppas ni mår bra hemma i Sverige och att ni inte drunknar i all snö och kyla.


Min bästa vän för tillfället

Värmeelementet i matsalen


Utsikt från vår balkong

Hehe. Har för tillfället även två tröjor, tre tjocktröjor, två par byxor, dubbla sockar, mössa, halsduk och jacka. Är det kallt månntro?


Ain't no sunshine when she's gone

Det var mulet idag så jag fick ingen bra bild. Men vi får se imorgon. Känns så sjuk bara, i Lalsot var luftfuktigheten ungefär lika med noll här är den ungefär lika med hundra. Hehe.


Himalaya ser ut som Schweiz med färgglada bilar

Är framme i Himachal Pradesh där jag ska spendera de närmsta fem veckorna. Sjukt stor skillnad på campet här jämfört med Lalsot. Här bor vi i ett lägenhetshus där det både finns varmvatten ur kran och Wi-Fi! Vi har till och med elektricitet (nästan) hela tiden. Sjukt. Luften är ren och det är inte sand överallt. Vi har till och med en camp fire (dock är den inomhus, hehe).

Bergen runtomkring oss är vansinnigt vackra, ska försöka lägga upp några bilder imorgon nu när jag kan blogga från iPhonen igen.

Saknar dock Lalsot för mycket just nu<3

(Bild från kamelsafarin i Pushkar)


This is how you look when you haven't seen internet that works in almost a month

Vi lämnade Lalsot tidigt imorse (läs: inatt) för att jag och Anita ska dra vidare till Himachal Pradesh och några skulle hem. Det blev många tårar och jag kommer att sakna alla volontärer och all staff members så otroligt mycket! Det har varit en fantastisk månad. För tillfället är vi i Delhi på väg mot nya äventyr och jag skriver mer när jag kommer fram imorgon.

Kramar på er därhemma!


RSS 2.0