What did I do to deserve this?

Har spenderat två fina dagar hemma hos Dexter för att talk some shit och se lite film:
 
Måndag:
* Moonrise Kingdom (Wes Andersons senaste film verkar ha trollbundit en hel värld, men kan väl inte påstå att jag blev alltför tagen. Rätt så fin historia om ett ungt par (en opopulär scout och en tjej som älskar sin kikare) som rymmer tillsammans och får ett helt litet samhälle att leta efter dem. Älskar känslan i filmen, men hade väldigt svårt för det väldigt unga paret som mest störde mig. Barn är inte min starka sida, speciellt inte tungkyssande barn)
* The Possession (En skräckfilm om en familj i skilsmässa, då pappan flyttar till ett nytt hus och ena dottern köper en låda på loppis som börjar spåra då hon öppnar den. Helt okej, men inget speciellt)
 
 
Tisdag:
* Chasing Amy (En serietecknare [spelad av Ben Affleck] faller för en annan serietecknare vid namn Alyssa. Problemet är bara att det visar sig att Alyssa är lesbisk. Kan tyvärr inte säga att jag har mycket till övers för denna film, var längesedan jag mini-spydde så mycket under en tidsperiod av två timmar)
* Anna Karenina (Om en film skulle marknadsföras direkt till mig så ligger Anna Karenina väldigt nära vad slutresultatet skulle bli. Regisserad av Joe Wright [aka MR. Pride and Prejudice], en fantastisk Keira Knightley i huvudrollen [som den egoistiska och lynnig Anna], VANSINNIGT snygg scenografi samt en stor hög med förbjuden kärlek och ångest. Dog skönhetsdöden så bra var den <3)
* Premium Rush (Joseph Gordon-Levitt cyklade runt på Manhattans gator för att leverera ett kuvert som inte var alltför lätt att få fram. Vanlig actionfilm med ovanliga jaktscener [bil var utbytt till cykel]. I överlag var det en sevärd film)
 
 
// Lisa - I hope the roof flies off and I get sucked up into space.

Att vända sig om fastän det gör så ont. Jag tar det från början, jag kan vara stolt

Det är måndag mina vänner, vilket betyder gratisbio på Folkan. Inte vilken film som helst, utan Moonrise Kingdom är det som visas ikväll. Hör av mig om jag blev lika trollbunden som jag har blivit lovad att jag ska bli.


Kan. Inte. Sluta. Skratta.Okej, måste skaffa ett liv.
Snart.
Nästa vecka.
(Eller aldrig)

I need my space

Efter att ha varit Herre Över Huset de senaste två veckorna är nu föräldrarna mina hemma igen efter deras rundresa i USA. Fick en mugg från Kennedy Space Center så jag är nöjd.


"Alltid"

Har spenderat den senaste dryga veckan med att fullkomligt försvinna från jordens yta för att lästa om Harry Potter-böckerna. Dessa underbara böcker som jag hade den otroliga turen att få växte upp med, som har blivit helt sönderlästa med nästan avslitna pärmar. Var ett bra tag sedan jag läste om dem nu och jag insåg verkligen hur mycket de har betytt för mig, hur mycket jag har saknat dem. Helt underbart.

Nu är jag fullkomligt utpumpad och tom efter en fantastisk återresa.


Vill ni se en äckligt, äckligt, äckligt snygg musikvideo tryck på play:


It ain't over 'til it's over

Hej där!

Vet att jag har varit väldigt frånvarande här på senaste tiden (men tydligen har ni hängt kvar ändå, fint att veta). Haft mycket på gång och helt enkelt glömt bort bloggen. Mår bra. Så otroligt bra. Så sjukt bra. Har inte haft något behov av att skriva av mig, om någonting alls (Ni som har hängt med ett tag vet ju att ibland kan jag bli lite väl emo), Har mest sett film, läst böcker, röjt (fysiskt och emotionellt), hängt med otroligt fina vänner och haft the time of my life
 
Men jaja, jag kommer i alla fall att vara kvar ett bra tag till.
 
// Lisa

RSS 2.0