Home is now behind you. The world is ahead

Har spenderat några fina dagar hemma hos Dexter. Vi har ätit kebab, gått på bio för att se The Hobbit, gått på stan för att köpa lite julklappar, lagat köttfärssås, skrattat åt glömda minnen och degat i soffan med film.
 
* The Hobbit - An Unexpected Journey (Tyckte faktiskt den var bättre än jag hade hoppats på. Dock föredrar jag Sagan om Ringen-filmerna för tillfället [det är ju faktiskt två delar kvar på The Hobbit, och de kommer ju faktiskt innehålla lite Mikael Persbrandt [<3!] så tänker inte uttala mig riktigt än]. Tyckte den här var lite småpajjig ibland).
* Event Horizon (Ett räddningsteam skickas ut till Neptunus där ett rymdskepp har försvunnit under konstiga omständigheter. Inte värdelös (hallå, Sam Neill aka Merlin från filmen med samma namn <3) men inte speciellt bra heller. Gillar verkligen Sci-Fi men den här var lite för lolZ).
* The Boondock Saints (Två irlänska bröder "råkar" mörda några ryska gangsters och då kommer de på att det var ganska lätt och de bestämmer sig för att eliminera de som de anser inte förtjänar att forstätta leva. Älskar hur filmen var uppbyggd, man fick aldrig veta hur morden gick till fören FBI-agenten Paul Smecker [helt underbart spelad av Willem Dafoe] förklarade allt. Riktigt spännande film)
* Man on a Ledge (Sam Worthington klättrar ut genom ett fönster på ett hotell och hotar med att han ska hoppa. Samtidigt som alla blickar riktas mot honom håller hans bror på att råna någon på andra sidan hotellet. Kan inte annat än att älska heist-filmer, skön underhållning. Inte det bästa jag har sett, men helt klart godkänd)
 
 
// Lisa - Television is the explanation for this - you see this in bad television.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0