Sommarängar

Hej.
Jag känner att jag inte har skrivit på ett tag så då är det väl dags :P Har inte hänt så mycket den här veckan men.
Jag har blivit besatt av en ny låt, Rihanna med Umbrella. Den är AS bra! Och idag, trors att jag är fruktansvärt rädd för både fästingar och ormar, så gick jag ut bortanför Bosses potatisland på en promenad i lång-gräset (Jag hade såklart stövlar och långa, ljusa byxor). Det var jätte skönt och så fruktansvärt Vackert. Jag fattar fortfarande inte riktigt hur natur kan vara så otroligt underbart vackert... Iallafall. Jag plockade en jätte fin bukett till mamma med några konstiga blommor som växte på ängarna.
I helgen ska vi ut i sommarstugan i björknäs och från Måndag till Tisdag så ska klassen till rövarbyn :) Det ska bli jätte kul! Hoppas jag iallafall ;) Sen är vi ju lediga på onsdag och på Torsdag ska det vara all-aktivitets dag utomhus. Sen på Fredag så ska vi ju bara till kyrkan och "avsluta". Så det betyder att den ända riktiga skoldagen som är kvar är imorgon, och eftersom Doris är sjuk så har jag bara två lektioner, JIPPIE :D Jag önskar även alla Nior lycka till på balen som är ikväll.

// Lisa - I won't let the sun go down on me.

image74
Den vackra sommaren ligger bara runt hörnet...

Snart är det sommar :)

Jippie :) Idag har jag varit i Kyrkan med konfan, hos Farmor och på ätit på Björnstugan. Och såklart så var det morsdag, mamma blev riktigt glad för sina presenter. Så jag har haft en ganska full dag. Jag var ute i en stund också och det var jätte skönt. Sådär svalt så man kunde gå runt i T-shirt och det var så vackert när solen var framme. Jag säger såhär, jag längtar verkligen till dom där ljusblåa dagarna på sommarlovet som Tomas Ledin lovar att man ska få varje år. Sommar sommar sommar <3


Konfirmationen som var igår + halsbandet jag fick då.
Är vi inte vackra när vi står där? :) xD



Vårat körsbärsträd och min galna katt Lizzy <3



Solen som snart går ner och mitt hus

// Lisa - Jag känner att nån här längtar till sommaren :O

Konfirmation!

Okej, idag är jag (som Henke sa): Guds barn!
Konfan gick bra, eller jag gjorde bort mig lite men det gör inte så mycket, för tydligen var det ingen som märkte det..  Efter det så skulle alla ta kort på oss, så det tog ju lite tid. Först alla släktingar, sen proffsfotografen sen sånna här enskilda kort. Cill, Anton, Jeck och Maja var i kyrkan, medans Marre och Becka var i kören :) Cill hade världens snyggaste outfit, hon MÅSTE ha den på skolavlsutingen. Det var en jätte fin kines-tröja typ xD Anton och Jecka hade snygga och matchande kläder, Becka hade en jätte fin grå klänning och Marre hade den där röda skjortan jag gillar så mycket ^^, Sen efter det for släkten och jag på kustladan för att äta middag. När vi kom hem till mig fick jag presenter av släkten, en massa saker jag kan ha när jag ska flytta och ett fint gult-hjärt halsband. Sen kom Anton och lite senare Becka hit också :) Vi körde singstar och jag säger bara: Jag och Anton ÄGER ALLA på singstar!! :D Jag ska lägga ut lite bilder imorgon :P

Hejdå
Önskar Lisa som tackar för alla fina presenter hon fick nu som Guds Barn (:

Just nu lyssnar jag på en massa The Beatles låtar för Andreas är så bäst och skickar dom ^^,

Konfirmation imorgon!

Hejsan :)
Okej, jag erkänner. Jag kanske åt lite för mycket Tacos nyss för jag mår as illa O.O Jaja. Har hänt mycket saker nu på några dagar, varit på konfa övning två gånger och nu börjar det gå riktigt bra för alla med sina pjäser och texter och sånt. Så om ni har vägarna förbi Docksta på Lördag klockan 4 kan ni väl komma? ;) Men in Trees var jätte bra, sådär "NEEEEJ!" avsnitt. Marin typ sa åt Jack att det inte ska vara något mellan dom för hon missförstådde en sak. Vi hade Kemi på NO:n idag och jag är så glad att jag fattade det :D Jag brukar aldrig fatta Kemi och nu fattatde jag verkligen! Wiiie. Ikväll ska jag typ städa och kanske se på Nine Lives med William Fichtner<3 Btw, såklart ska jag ringa ANTON (:D) också! Saknar dig vännen <3

// Lisa - Hur kan vissa vara så otroligt jätte bedårande näpet snälla och andra så otroligt jobbigt elaka?

Jaha...

...alltid är det något som överraskar mig O.O

Serie-besatt

Ja, eftersom jag hade mycket fritid idag, för vi har inge mer prov tills vi slutar skolan, så ville jag se dom 4 sista avsnitten på säsong ett av House. Dom var JÄTTE bra! Åh, sådär små sorgligt som det ska vara i avslut (Annars är det ju ingen mening att kalla det "säsongsavslutning" om det inte är lite näpet sorgligt). Nu är jag väldigt sugen på att köpa säsong 2 också men den var tydligen tillfälligt slut på CDON :/ Får väl vänta tills den kommer då, för jag ska ha den :) Jaja, House är faktist en av mina nya favorit serier och den är verkligen sådär Gråt-Perfekt. Jag hänger verkligen med i serier jag gillar så det blir som att man glömmer den där gråa vardagen och när man ser på dom, så blir det som man står där när House går haltande runt i korridoren med sin käpp, när Clark tar sin första flyg tur eller när Betty går runt med dom där otroligt sjuka kläderna :P Det är ett så bra tidsfördriv och jag blir så glad av det. Visst börjar det bli lite mycket, men jag kan få det att funka. När världen inte är som man vill att den ska vara så kan man alltid försvinna, iallafall för ett litet tag. Dom finns alltid där, och kommer aldrig att försvinna. Något man verkligen kan lita på, vad som än händer. Tänk om livet var en tv-serie. Gud vad alla skulle ha kul då...

// Lisa - Tv-Serier räddar min vardag :)

image62
Jag saknar Smallville....

HOUSE!

Eftersom jag var förkyld och inte kunde följa med Jessica och Madde till Sundsvall så tvingade mina föreldrar mig ut i sommarstugan. Dom ville inte lämna mig ensam hemma om jag var sjuk. Så iallafall då fick jag ju bara lov att följa med. Jaha, tänkte jag, vad ska jag göra nu göra på ett ställe där 3:an inte finns och alla jag känner är typ 5-10 mil bort? o.O Jag tog med mig House säsong 1, som jag inte har följt på tv (Den går samtidigt som Top Model) och då är det bara att räkna ut.... Jag är besatt av en till TV-serie (Inte för att jag behöver det, jag följer typ 8 serier redan xD) Okej jag vet, en till gubbe, men det skiter jag i! (: House är verkligen en sån här perfekt serie med massa humor och mycket drama. Gregory House är ju bara bäst! As cool, hatar alla och sådär deperimerande ensam så det är ju bara inte sant. Jag kommer verkligen köpa säsong 2 också, men jag har 6 mer avsnitt jag inte har sett på än på säsong 1 och nu är det ju snart konfa och allt så jag vet inte om jag hinner se så mycket den här veckan. Förresten jag var i stan en stund i Lördags också för jag tvingade mamma att skjussa in mig. Jag var inte lika sjuk då så. Då köpte jag Nio Liv med William Fichtner <3 Wiiie :)

image61

// Lisa - HOUSE HOUSE HOUSE

Wiieee!

Mina grejor jag har beställt ifrån CDON.com kom idag.  Linkin Park - Minutes To Midnight, House - säsong 1 och Dag och Natt. Har lite nya saker att göra då nu när jag ska till Sommarstugan idag. Jag ska såklart ta med mig Hannibal filmen också. Igår såg jag Hannibal Rising som jag fick av Becka, och den var inte alls så dålig som alla säger att den är o.O Visst den var verkligen inte i klass med Hannibal, men den var ju inte värdelös! Hannibal kan inte vara VÄRDELÖS! Såklart inte, och den som tycker annat kan gå och äta hudkräm :)

// Mrs. Mahone


Jag vill också vara snuskigt rik och känd!!

Okej, idag var det jätte fin väder men eftersom jag är sjuk har jag inte kunnat vara ute. Så istället har jag varit inne och sett på E hela dan... Och jag säger bara: SNUSKIGA RIKEMANS BARN!
Jag vill också vara sådär känd, så alla vet vem man är och dom gör små dockor av en och läskiga personer förföljer en och vill vara gift med en. Och sen gör man böcker och filmer och allt sånt. Och man får gratisgrejor vars man än går. O.O Men NEJ! jag ska vara född i Sverige där den rikaste personen skapade ett möbelföretag o.O Jaja, jag får väl göra som alla säger att man ska göra "Satsa på skolan"... in my ass.

image59image60

// Lisa "The one and Only"

Crash! (F)

AHHHHHHHHH!
Jaha, nyss såg jag på Crash och sen var AS BRA!! :D
Han ifrån "Djävulen och Jag"  var med, han ifrån "World Trade Center"  var med och Sandra Bullock var också med. William Fichtner (<3) var med i typ 5 minuter men han var ändå bäst såklart ^^ Han hade ful mustasch och hette "Flanagan" (Är det ens ett namn!?) Men, men. Handlade mycket om Rasism och olika grupper, men också om det sjuka rättsväsendet. En riktigt djup film som jag kan se många gånger till.

Anthony: Get the FUCK out of the car!
Cameron: You get the fuck out of the car!
Anthony: Get out of the fucking car!
Cameron: It's my fucking car!
Anthony: It's my fucking gun!
Cameron: Fuck it's my gun now.
Anthony: Would you give me my fucking gun!

Okej, jag vet att det inte är de bästa replikerna att visa att filmen är djup, men det är iallafall roligt :)

image58

// Lisa - Do I look like I wanna be on the Discovery Channel?

.

Mahone: Almost made it. (looks down at phone) Get up! (Michael gets up) Turn around! Turn around!
Michael: If you're going to murder us Alex you're going to have to look us in the eye while you do it.
Mahone: Shut up!
Lincoln: You want me, you got me! Let my brother go!
Mahone: I don't want either of you. I just want my life back!
Michael: And you're going to kill two innocent men to get it?
Mahone: Absolutely.

image57

Sjuk O.o

Jag HATAR att vara förkyld -.- det är nästan värre än magsjuka! O.O Man ligger där och hostar, snorar och ser hemsk ut. Allt smakar konstigt men jag äter ändå mer än vanligt för då gör det inte så ont i halsen... Man är sunkig, luktar äckligt och jag ser ut som om jag inte har duschat håret på 3 veckor. AHHH, jag vill inte vara sjuk!

Men en bra sak är att jag har beställt lite stuff ifrån CDON.com nu när jag fick så mycket pengar i födelsedags present :)
* Linkin Park's ny CD "Minutes to Midnight"
* Dag och Natt (DVD)
* House M.D Säsong 1 (Andreas och Becka säger ju att det är en så jätte bra serie och den kostade ju bara 199 så jag tänkte "Lika bra att se efter" ^^)

Just nu lyssnar jag på "Linkin Park - Meteora" som jag fick av Anton i födelsedags present. Den är snuskigt bra! Jag fick Crash av han med :D Jag två till filmer i presenter, Hannibal Rising av Becka och Ghost Ship av Jessica ^^, Film tajm nu när jag är förkyld. Film, Film, Film <3 <3

Try to give you warning, but everyone ignores me.
Told you everything loud and clear, but nobody's listening

// Lisa - TANZEN!

Forrest Gump <3

Okej, jag vet att jag är dålig. Jag har haft filmen Forrest Gump i typ två månader (Jag fick den samtidigt som Face/Off) Men jag har inte sett den fören idag! Såhär var det, jag gick till skolan imorse men sen for jag hem för jag mådde verkligen inte bra O.O Och efter ett tag i sängen och uppe och ätit lite stuff så tänkte jag "Nu ska jag se nån film jag inte ha sett" Och då kom jag på, "visst ja, jag har ju inte sett Forrest Gump"
Och den var verkligen JÄTTE bra! :D Jätte gullig och fin historia. Tom Hanks spelade asit bra och det var en så söt film! Ahhhh, jag satt och grät hela slutet, det var ju så näpet (L)

För er som är lika dåliga som jag och inte har sett den så säger jag: SE DEN!!!!
Handlar om en Kille, Forrest Gump, som sitter på en busshållplats bänk och berättar om sitt liv för olika personer. Han är väldigt naiv, inte så intelligent, jätte näpen och är verkligen genomgod. (Vilka jag verkligen inte brukar gilla) och han älskar verkligen sin Jenny ^^ Åhhhh, MEST NÄPEN <3<3

image56

Jenny Curran: Run, Forrest! Run!

// Lisa har Ont i Halsen O.O

15 år och äckel Serbien!

Hejsan :D
Okej, vi tar den såhär då: Igår fyllde jag 15 (alltså den 12 Maj) och det har varit ganska mycker folk här. Elin och Cill sovde över ifrån igår och Elin åkte hem idag. Becka och Marre var här lite igår och Anton och Jecka kom hit en stund idag ^^ Just nu är det Bara Cill och Becka här så det är inte så många. Jag har fått Singstar, Pengar, Filmer, CD, Påslakanset, Ljus och massa andra saker :D Har även satt upp min studsmatta. Nyss var det Eurovision och ÄCKEL SERBEIN Vann! Hur? Vet inte O.O Ukraina hade ju lungt den coolast låten xD Ne, nu är jag sur....



Elin: Är det den här?
Alex: Näjeh!

// Lisa - Jag Fick 20 Rosor på min födelsedag ändå! :D

Vissa suger o.O



Shania Twain - That don't impress me much

Don't go breaking my heart

Hejsan.
Det är så att en sak jag verkligen inte kan ta det är dålig kritik och taskiga komentarer. Inte så att om någon skämtar med mig så blir jag sur, utan när det inte är skämt, sånna här taskiga kommentarer som inte borde finnas, det klarar jag inte riktigt av. Jag blir alldeles stum och vet inte vad jag ska säga, mest av allt vill jag bara försvinna nånstans och aldrig mer se den personen som gav mig den där elak blicken, eller sa det där taskiga. Jag vet att jag egentligen borde stå upp och säga något tillbaka, men det går bara inte, allt blir fel. Självklart kan inte alla gilla en, det är helt omöjligt. Antingen är man för tyst och blyg eller för högljud och framåt. Och självklart gillar jag inte alla heller och jag vet att jag har varit ganska taskig mot dom, men jag försöker åtminstånde tänka lite innan jag säger något till en person. Om den där personen verkligen är genomrutten (vilket tyvärr några är, inte många men några) ja då blir det så att jag slänger ur mig något elakt. Jag tänker till efteråt iallafall, även fast det inte hjälper den som jag varit taskig emot så hjälper det mig att inte göra om det. Det är alltid någon som pratar bakom ryggen på en och det får jag leva med. Om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte så mycket om det. Men när någon säger något till mitt ansikte, då tar det. Så gå och prata om mig bakom ryggen bara, men sluta gärna upp med helt onödiga komentarer.

Nu får ni ju absolut inte tro att ni inte kan skämta med mig, det är ju bara kul ;) Om ingen skulle skämta med mig, ja då skulle min värld gå under. Så om folk slutar skämta med mig efter idag då blir det inte kul.

// Lisa - SKÄMTA PÅ BARA ;)

Ugly Betty

Nyss var det Ugly Betty och jag säger bara, det är SÅ bra!
Sorgligt och rolig samtidigt, och det är inte många serier som är så.
Dagens avsnitt var det sorgligaste hitills. Alexis vart mobbad och Betty blev sviken av Henry. Hon sa till han hur hon kände för han och han hade inte rikgit fattat det. :( 
Ahhhh. Jag vill också att någon så trevlig och söt som Henry ska bry sig om mig... Han är så gullig och snäll.

image51

// Ugly Lisa ^^

Bilder ifrån Konfa-resan


Klara Kyrka


Hemlösa på Sergels-torg som ska få mackor


Hilda och Erika. Alla ska ut och äta i gamla stan snart


Killarna spelar kort


Hilda och Linn på Grönan


Gänget påväg hem med båt ifrån Grönan


Drottninggatan


Emil är en Jude


Peder och Christian gör en "Zoolander Magnum"

// Lisa

Hemma igen! :D

Hejsan
Jag har varit med Konfirmationen i Stockholm nu från i fredags tills idag. Vi for Klockan 04.20 på natten härifrån Docksta med bilar och jag kom hem idag typ 8 på kvällen :P Jag har haft jätte kul med undantag ifrån dom här sakerna som inte var så kul o.O :

* Jag dansade med en uteliggare på sergelstorg...
* Enligt Henke, Emil, Christian och Erik är jag en Nazist, Rasist, Jude och Muslim (Jag är det INTE!)

Vi var på Shoppade i Lördags och då köpte jag en vit munkjacka och en t-shirt på Cubus och en parfym. På grönan så åkte jag inte så mycket, jag gillar inte att åka fritt fall och sånt. Men jag älskar Pop-expressen och Flygande mattan <3 När vi var där så stannade den stora Berg-och-dal banan högst upp. Men ingen ifrån våran grupp åkte då men det var inte kul för dom som åkte då, då vart dom tvungna att ta trappen ner o.O typ 27 meter eller nått. Jag var också jätte nära på att vinna en stor choklad kartong, bara ett nummer ifrån på lyckohjulet :P

Jag kommer lägga ut lite bilder sen, hare bra :D

// Lisa - Emil är en Jude :)

Inatt bär det av

Jaha, då åker jag med Konfan till Stockholm inatt, och det ska ju bli kul! :D Vi ska typ gå i kyrkor och sånt, det är ju inte så kul, men Grönan och gå på stan lockar tillräckligt ;)

Idag när mamma var hemma så kom det en kille och knackade på. Han visade sig vara en stum och döv person från Polen, där han hade en svältande familj (sa han, det är ju såklart inte säkert att det är sant) Han sålde tecknade tavlor och mamma tyckte så synd om han att hon köpte en med katter på och gav han mer pengar. Typiskt mamma. Nu hoppas jag att han inte gör något dumt med pengarna ;) Våran nya tvättmaskin har också kommit :D Och jag har fått ljuset jag köpte av cill, Mest ÄGIGT!

image40

//
Lisa - Kan du ge mig typ 100 rosor på min födelsedag? :D

Tell me once again why you lied to me?

Hello ^^
Jadu.... Öh? Okej, oookej, ooookej, okej, då förstår jag :O
Ikväll är de Men in Trees ju, det är bra, Sen är det väl inte så mycket mer bra. Nisse har kommit tillbaka till skolan och folk beställde mycket honung av Cill idag :) Jag betällde ett Ljus.

Jag har jätte lust att se Hannibal nu men jag har inte tid så. Jag undrar om det är många som kan Hannibal filmen utantill? :O Jag måste träffa en sån och sen flyttar jag ihop med han så jag kan höra på filmen vars jag än är....

// Lisa - Okej, jag är inte BESATT! *Host..*

image39
William Fichtner i "Black Hawk Down"   <3

Everyday is exactly the same


Första Maj

Hejsan :D
Jaha, då var det Maj igen och sommaren kommer bara närmare och närmare.
Igår var jag och Anton nere på Majbrasan nere vid hamnen (Efter att han övertalade mig i typ nästan en timme xD) och där träffade vi Jessica, Madde, Patrik, Patrik, Oskar och Jim. Man kan säga att vissa av dom var lite fulla :P Haha, Antons bror Patrik var ju lungt skönast av alla där xD Han måste vara full oftare... Marre, Becka och Bea var också där ^^,

Sen har jag kommit fram till att jag måste ha typ 3000 kr om jag ska köpa alla filmer och CD's jag vill ha O.O Då är det bara dags att börja spara.
Hoppas alla hade en bra valborg igår ;)

// Lisa - Dom är inte retards, men resten är det.


Sommar snart?

Jaha...

...Äckel?

RSS 2.0