How wonderful to be that free

Jag är så sjukt glad att jag har sommarlov just nu.
De senaste dagarna har jag hunnit bada tre gånger, ätit fyra glassar och sett på film med Jessica <3

* Children of Men (Julianne Moore och Cliwe Owan lever i en framtid då ingen kvinna kan få barn längre. Men plötsligt hittar de en kvinna som är gravid. Den var helt okej, men lite jobbig ibland)
* Knowing (Nicolas Cage måste rädda världen. En liten flicka för 50 år sedan förutspådde en massa katastrofer i världshistorien. Nicolas måste hindra de få som är kvar. Om vi säger såhär: den var riktigt bra, och lite små obehaglig ibland)
* The Duchess (Kiera Knightley som hertiginnan som är gift med världens mest idiotiska hertige [Ralph Finnes, som är med i Red Dragon]. Kiera Knighltey är seriöst född för att spela sådana här roller, och även den här fixade hon riktigt bra. Jävligt bra film <3)
* Pride and Glory (Edward Norton som hederlig polis, Colin Farell som idiotisk polis. Poliskoruption i New York, folk blir misshandlade och Edward Norton bor i en båt. Låter kanske lite flumm, men den var häftig!)



// Lisa - What happens when the numbers run out?

Med Fannys hjälp kommer jag att ta över världen!

Min klasskompis Julia har världens häftigaste familj. Speciellt hennes pappa och hennes lillasyster Fanny kommer jämt med klockrena kommentarer! Såhär sa dom tydligen när Michael Jackson hade dött:

Fredagmorgon.

Julias Pappa: Michael Jackson har dött.
Fanny: Ofta. Hur dog han?
Julias Pappa: Han satte en ananas i halsen.
Fanny: Cp....

Jag höll på att skratta ihjäl mig xD


.

What I don't know, all them things that I don't know, could get you killed if I come to know them. I ain't jokin'.

But I'm glad that I don't know them. I don't want to know them. So leave me alone.

That's why they call me Mr. Fahrenheit

Hejsan!

Igår åkte jag in till stan tidigt (för att vara mig) och spelade Vollyboll med en hög trevliga männiksor. Sen åt vi glass, hängde på Café UH, drev runt på stan i den otroligt äckliga värmen, åt på Kebab City (dock inte jag), lyssnade på RIX fm festival, knuffade undan idioiter till fyllon, åkta karuseller och hade det allmänt mysigt. Det är såklart tack vare allt trevligt folk som var där.

Bilder lär komma upp på bilddagboken inom kort <3

// Lisa - Där ute finns en värld av långa nätter

Dagens låt: Matt Nathanson - Car Crash

Herrgud vad det är äckligt varmt! Men nu ska jag ta bussen in till stan och spela vollyboll med en hel hög mycket trevliga människor. Sen ikväll blir det Hamnfesten. Hoppas ni alla kommer att ha en myckte trevlig dag, för det kommer jag <3



// Lisa - I keep on falling.

Uppdatering:

Summer Chips ifrån Estrella var skit äckligt. Köp dom aldig!
Godnatt <3


// Lisa - Don't stop me now

Nu ska jag roa mig med det här:



Imorgon ska jag roa mig med Vollyboll och Hamnfesten.
Är inte livet underbart så säg? <3

Both sides of the story

För att jag har officiellt 100 % sommarlov nu!
Inget mer jobb i sommar, det var sista dagen på ICA idag och det gick riktigt fort för det var varor som skulle ut hela tiden, kunder som ville veta vart Cream Cheese fanns och hyllor som behövdes frontas. Ja, det har såklart varit roligt att jobba på ICA men ni anar inte hur lycklig jag är att det är över för i år. Från och med nu blir det bad, sol och en hel del latning (med filmtittning såklart) på det här sommarlovet! <3

Sen har jag även spelat Tennis med Becka idag, det var jätte roligt faktist. Även fast vi fick jaga bollar vi råkade skjuta över inhägnaden. Ihh. Och jag fick Sms i natt av Jessica som sa att Michael Jackson var död. Kändisar borde inte få dö, det rubbar min världsordning.



// Hon som är glad som ett hus

The Remains of the Day - Återstoden av dagen

Jag har sett på en otroligt... intressant och vacker film <3
Historien utspelar sig i 30-talets England med Anthony Hopkins som den känsloförstoppade Butlern som lever för sitt arbete och Emma Thompson som den livliga hushållerksan som har åsikter om mycket andra saker än sitt arbete. Lägg till lite Nazist snack, en vacker herrgård och en gnutta jävligt vackert skådespeleri så har du denna film.



// Lisa - I am placing my mind elsewhere while you chatter away.


I could call you baby, I could call you dammit

Nu ger jag upp!
När jag är ledig är det mulet och när jag jobbar är det skithett och solen steker. Men jag har haft det rätt soft ändå, trots att Becka kom förbi ICA just när jag höll på att svettas sönder av att packa upp dricka, och berättade att hon skulle bada. Becka, du är sååå körd. Bara för att du kan bada medans resten av oss måste jobba <3. Men när jag kom hem (klockan 5) så gick jag ut och satte mig i solen, och det var perfekt temperatur, inte alls för varmt. Bara helt underbart. Sen satt jag där i tre timmar. Älska svensk sommar föralltid <3

Dagens låt:
Kings Of Leon - 17


// Das Drickamästare

I wish I knew how to quite you

Vaknade klockan 2 "imorse", kollade ut genom fönstret och det var mulet. Gav upp alla tankar om att sola och såg på film istället.

* Atonement - Försoning (Jag ska aldrig mer dra förhastade slutsatser och tro på vad jag ser. En flicka missförstår en situation som var helt harmlös och konsekvenserna förstör liv. Keira Knightley ägde verkligen. Sen märktes det ganska väl att det var samma regissör som i Stolthet och Fördom)
* Alexander (Jag fullkomligt älskar påkostade krigsfilmer om en svunnen tid med mytomspunna legender. Troja tillexempel är underbar <3 Alexander handlar om Alexander den Stores liv, såklart. Den var bra, men inte SÅ bra. Colin Farrell som Alexander himself var dock inte sådär jätte smart.)
* The Shipping News - Sjöfartsnytt (Kevin Spacey och Julianne Moore. Denna film var inte alls vad jag hade förväntat mig. Kevin Spacey som blyg och lite bortkommen man som mister sin idiotiska fru i en bilolycka. Flyttar till NewFoundland och upptäcker vem han är)
* Brokeback Mountain (Kommentarer överflödiga. Så jävla vacker film <3)



// Lisa - Yes. I saw him. I saw him with my own eyes.

You took my heart out, you took my soul

För att jag har sett på film (mums):

* Inside Man
Denzel Washington [Gisslanexperten] vs. Clive Owen [Bankrånaren]. Riktigt smart historia, och jag älskar battle-of-the-minds filmer <3
* Taken
Liam Neeson är en överbeskyddande far som brukade jobba åt regeringen. Nu ska hans tonårsdotter åka till Europa, där hon blir kidnappad. Liam kickar ass genom resten av filmen. Riktigt bra, trots att den var relativt kort.



// Lisa - Who ever heard of a bank robbers escaping on a plane with fifty hostages?

Gissa vem som fick ett paket idag?

Dagen började med en kortare cykeltur till Ica då solen sken och jag tänkte att jag skulle hinna steka när jag slutade runt två. Jobbade med ett leende på läpparna hela tiden för jag tänkte att nu minsann är det sommar! När jag slutade kollade jag ut genom fönstret och konstaterade att solen fortfarande sken. När jag väl kom ut så såg jag det gigantiska regnmolnet som lurade bakom berget. När jag hade hunnit cykla hem igen gick solen i moln. Tills klockan var 6. Dö. Men till tröst fick jag det här i Brevlådan <3

 

Dagens låt:
Kings Of Leon - Closer

// Lisa - Before I walk away

Get Set Go - I Hate Everyone

All the people on the street, I hate you all
And the people that I meet, I hate you all
And the people that I know, I hate you all
And the people that I don't, I hate you all
And the people in the east, I hate you all
And the people I hate least, I hate you all
And the people in the west, I hate you all
And the people I like best, I hate you all
Oh, I hate you all

Godnatt!
// Lisa

PiggyBaby och BunnyTail

Söndag igen, som det brukar bli. Men nuförtiden (sommarlov!<3) spelar det egentligen ingen roll. Fast jag ska jobba imorgon, men det är väldigt chill.

På Midsommarafton var jag, tillsammans med andra, hemma hos Sara i Bredbyn och där åts det god mat, sågs på halva Slumdog Millionaire (slutet funkade inte) och hade det väldigt mysigt. Sovde över gjorde jag också, men de andra kunde inte sova för att jag snarkade <3

Igår så vaknade jag i Bredbyn och cirka en och en halv timme senare var jag hemma efter en biltur in i Bjästa för att köpa Ben & Jerry's (<3). Väl hemma laddade jag upp innan det kom lite gamla vänner. Elin, Marre och Becka närmare bestämt. Vi lapade den sista solstrålen, åt Pizza och Ben & Jerry's, sjöng Singstar och spelade Guitar Hero
Ja, jag vet att jag brukar klaga på det spelet. Jag har gett upp. Och precis som jag förutspådde så tyckte jag att det var skit kul. Fuck. Så nu är frågan inte om jag ska köpa det eller inte, utan helt enkelt om jag ska skaffa en bättre spelkonsol än min gamla trogna PS2 och sen köpa det. Nu blev det jobbigt, men vi får se hur det blir.
Jag och Becka var också uppe till 7. Vi drygade GANSKA mycket.



Idag så har jag gått runt i Docksta, ätit glass tillsammans med Marre och Elin, snackat lite med Dexter och tagit det lugnt. Nu blir det Pushing Daisies på 3:an klockan 19.00.

// En av de bästa Rebellerna <3

How dare you say that my behavior is unacceptable?

Jag säger bara åt er som inte har något att göra, slå på 4:an klockan 15.55 för då går Den galna jakten på ringen - What's the Worst That Could Happen? som är en otroligt rolig film! Sen att William Fichtner spelar den roligaste polis-inspektören NÅGONSIN gör saken mycket bättre <3<3
Jag har varit desperat och sett den på natten en gång. Kolla in det här.



// Lisa - But you know very well I want you gone.


Glad midsommar till er alla! <3

För att i år blir Baggviken utbytt mot Bredbyn.



// Lisa - Crossed lines I shouldn't have crossed.

I have waited for this opportunity for 51 years, nine months and four days

Idag har jag segat (som vanligt då?) Sånt här har jag haft för mig:

* Sett på två filmer, Evening och Love in the time of Cholera. Båda var jävligt underbara <3
* Läst Cinema (min och Jessicas nya baby <3)
* Lagat en äckligt god kycklinggryta <3
* Haft ett mysigt snack med Jessicus <3



Livet leker. <3
Imorgon är det Bredbyn som gäller <3

// Lisa - I have to tell you something... I still know what stars are ours.


För att lycka KAN köpas för pengar

Igår när jag klippte gräset lyssnade jag på P3 (få inte för er något nu, den enda anledningen till varför jag gjorde det var för att det är den enda radiokanal man kan få in på hörselskydden. För ni vet att annars blir det Rix FM. Alla dagar.), och då höll dom på att snacka om Sverige hade någon ny filmtidning. Gissa vad jag hittade på ICA idag då????



// Lisa <3 Film

Once my good opinion is lost, it is lost forever

Jag är inte så mycket för andra chanser. Allting du gör får konsekvenser, och det får du leva med. Så tänk innan du gör något idiotiskt. Jag tror att folk kan ändra på sig, men jag tror inte att de kan ändra fundamentala saker som deras personlighet. Det är något som ligger djupare, något som inte går att rubba hur mycket du än försöker. Second chances they don't ever matter, people never change.


Jag passar inte ihop med alla människor. Det gör ingen. Du kan inte försöka få hela jävla världen att älska dig, för då är dömd att misslyckas. Om du inte klarar av att folk tycker illa om dig så ska du ge fan i att försöka. Det gäller att du har det självförtroendet som gör att du klarar av att ignorera skitsnacket. Tro mig, jag känner väldigt människor som har den kapaciteten.


Jag har väldigt lätt att tycka illa om folk, men det krävs jävligt mycket för att jag ska hata någon. Men om du väl har svikit mig så är du körd. För jag säger som Mr. Darcy säger i världens absolut bästa film Stolthet och Fördom (Pride and Prejudice):


"Once my good opinion is lost, it is lost forever."


Det stämmer otroligt bra för mig. Om du väl har svikit mig så är det oåterkalligt. Jag kan aldrig lita på dig igen, och vad är ett förhållande (överhuvudtaget) utan tillit? Ingeting.

Men, som allt annat i livet, så är det bakgrunds historian som bestämmer vem som förtjänar en andra chans och vem som helt enkelt kan försvinna från jordens yta.
För om du sviker mig kan du räkna med ett jävla liv.


// Lisa


En moppe historia med "Lisa den otekniska" i huvudrollen

Igår kväll hade jag lite tråkigt så jag fick jag ett ryck och ringde till Dexter (aka Jessica) och frågade om hon hade lust att se en film. Vi kom fram till att vi skulle hyra en film på Preem, så jag försökte få igång min moppe som jag inte har använt på typ ett år. Men det gick inte så bra så pappa fick kicka igång den. Jag körde till Preem, hyrde Bangkok Dangerous med Nicolas Cage, men sen när jag skulle köra hem till Jessica så hittade jag inte nyckeln.

Jag fick panik och irrade runt som en halshuggen höna tills jag tillslut kände efter djupt nere i min ficka. Nyckeln var INNE I FODRET! Jag försökte leta efter ett hål i jacken, men hittade inget så jag gick helt enkelt in på Preem och frågade om jag kunde få låna en sax. Klippte upp fickfodret och försökte starta moppen, men då var den stendöd.

Jag fick panik igen, för jag tror inte att jag kan så mycket om saker med hjul på. Jag försökte i min desperation att kicka igång den, men det gick inte speciellt bra det heller. Jag ringde hem till mamma och klagade. Försökte igen. Misslyckades. Sparkade på moppen och förbannade den idiot som kom på att bygga saker med hjul på.

Under min mörkaste tid när jag stog där och förbannade världen för att den ville mig något ont just då så kom en riddare på vit springare (som hade en finsk dialekt) och hjälpte mig. Han kickade en gång och moppen rivstartade. Jag tackade och körde iväg i solnedgången (eller hem till Jessica, samma sak). Vi såg filmen, som faktist var helt okej. Men sen kan man ju fråga sig när Nicolas Cage INTE är bra?


Slutet gott, allting gott <3



// Lisa - I thought you died alone, a long long time ago


I'm in the business of misery

Idag har jag inte varit totalt overksam. Jag har faktist jobbat på ICA och det gick riktigt bra med. En timma innan jag slutade så kom Becka så de där sista 60 minuterna gick riktigt fort. Sen har jag hunnit rensat garderoben också (dock har jag hälften kvar, men det talar vi inte om).

Dagens låt:
Håkan Hellström - För en lång lång tid


// Lisa - Finns inte mycket mer att säga nu.

Sleep. Eat. Sleep. TV.

Det är såhär sommarlov ska se ut. Sova hela dagarna, slötitta på tv och spela lite Sims.
Imorgon kallar jobbet.

// Lisa - I have wasted too much time on you.

Ni två hör hemma i ett rum med inga andra

Ja, Terminator: Salvation var ju helt okej, men inte mera. Dock föväntade jag mig inte så mycket mer av den, med tanke på att jag bara har sett 2:an förut (men den är å andra sidan sjukt bra). Älskade Sam Worthington (som spelade Marcus Wright, Människan/Maskinen). Han var jävligt duktig.



// Lisa - För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig.

Kramfors Stadsfest

Sjukt kul igår!

Veronica Maggio var skit dukitgt, Marmeladorkestern med (dom fick fan hela publiken att hoppa till Pokerface). Det blev Pizza (utan ost) på Träffen, karusellåkning och många kramar ifrån trevligt folk. En helt klart lyckad kväll. <3

Nu blir det Terminator: Salvation med Dexter <3

// Lisa - Jag tänker stoppa dig.


Fast min hjärna skriker "nej!" redan vid avfarten

Inatt har jag sovit 14 timmar.
Ikväll blir det Kramfors Stadsfest.
Vi syns där! <3


Förra året <3

// Lisa - Nått säger mig att du blir borta en lång lång tid.

Finns det ett pris för verklig dumhet?

Idag har det varit ännu en skolavsluting. Dock inte min, utan min kära Ex-granne Rebecka har slutat nian! Hon har blivit stora damen. Iallfall så åkte jag till Nora Kyrka och kollade på Herrskogsskolans skolavslutning. Det var riktigt mysigt att se alla lärare och elever igen. För exakt ett år sedan var det jag som stog där och tog emot mitt betyg ifrån Nisse tillsammans med gamla 9A. Det får mig att inse, än en gång, att det här året har gått äckligt fort. Vart har tiden tagit vägen? Jag förstår inte att jag har gått gymnasiet i bara ett år. För mig känns det dels som en hel evighet och dels som ett litet ögonblick. Tiden är bra knepig, eller hur?

När jag kom hem igen blev det jordgubbstårta och segning hos Becka. Jag höll på att somna (har sovit liiiie lite flera dagar i rad nu) så jag åkte hem och såg på Herkules. Så jävla underbar film <3 Gamla Disney filmer ska det vara.

.

// Lisa - Då har jag redan vunnit

Är det jag som har sommarlov nu eller!?

Dagen har bestått av 6 stycken skavsår, konstnärsjakt, marängswiss, regn, sorbet-ätning, Nötbolandet, grillade hamburgare, snack och en hel hög med underbara människor <3 Tillbaka till skolbänken blir det inte förens 25 Augusti eller liknande. SOMMARLOV!



// Lisa

Är det jag som är lycklig eller?

En dag kvar i skolan.
MVG i (minst) fem av nio kurser.
Inga mer prov på minst två månader.


Livet är underbart ibland <3

// Lisa - Om du går, går jag under.


Gammal favorit i repris <3

Lifehouse - Storm <3


WIIIIE!

Sista provet i ettan klart.
Två dagar kvar.
Sen är det minsann sommarlov! <3<3

//  Lisa is Happy

Piratpartiet = Sucken

Ja, för er som bor under en sten kan jag säga er att igår var det minsann EU-val. OCh det mest skrämmande med det här valet var ett 7.1 % av väljarna valde att rösta på vårt eget Clownparti: Piratpartiet.

Det här tycker jag är både skrattretande och tragiskt med tanke på att Piratpartiet inte har en ända stånpunkt förutom det att dom vill slopa IPRED-lagen och göra fildelning lagligt. I alla andra frågor så håller dom bara med den sittande regeringen. Hur kan dom tro att dom kan upphäva en sådan stor lag som att man faktist har ett patentskydd på det man gör själv? Om jag har skapat något, det klart jag vill ha pengar för det. Och inte att tala om hur Sverige kommer att bli sedd från resten av världen när alla kan ha tillgång till allt? Världens länder kommer att bojkotta oss p.g.a en sådan liten sak som att vi vill upphäva patent skydd på film och musik.

Jag anser inte att de som röstar på piratpartiet är idioter, MEN jag tänker inte respektera väljar som röstar på Piratpartiet bara för att de inte vet vad de ska rösta på, och då tänker att: "Ja, jag bryr min inte om politik. Piratpartiet vill att fildelning ska bli lagligt, så då kan jag väl rösta på det så jag slipper betala för att köpa dyr film/dyr musik"  Då har man röstat av helt fel anledning. Om du ska rösta, så ska du göra det för att du tycker att det partiet du röstar på har bäst val frågor.

Jag tycker precis som många andra ungdomar att film och musik är dyrt, och det är jobbigt eftersom vi unga är en av de målgrupper som lyssnar på mest musik och ser mest film. Jag tycker att det är dyrt med dessa varor, men jag tycker INTE att det ska bli gratis bara för det. Hur ska film- och musikindustrin få in pengar till att göra mer musik och film om allt kan delas gratis? Man måste komma på en bättre lösningar än att dela ut "gratisluncher". Det finns redan ganska mycket program som gör att man inte behöver köpa CD skivor och DVD filmer T. ex: Spotify, Telia Music Player, Bredbands film. Ja, det finns mycket som skulle kunna utvecklas där. Men ändå envisas ungdomar (Ja, det är mest ungdomar) att tjata om att fildelning ska bli lagligt, utan att tänka på vilka konsekvenser det kommer att få för samhället i stort.

Till alla er som ska rösta nästa år, rösta för att ni vet vad alla partier står för och att ni då väljer att rösta på det som stämmer mest överens med vad ni tycker, INTE för att ni är för lata för att bry er. Då är det mycket bättre att inte rösta överhuvutaget.

// Lisa

Will someone pass me the fucking asparagus!

Söndagsparty är slut för den här gången och Kevin Spacey ägde verkligen. Riktigt rolig. Eftersom han var med så kom jag att tänka på American Beauty (som förövrigt är en av världens bästa filmer, och till er som ännu inte har sett den säger jag bara: SE DEN) och min absoluta favorit scen i den filmen när familjen sitter samlad runt bordet för att ha en trevlig liten middag.... Ja:


Nu blir det...

...Söndagsparty med Filip och Fredrik.
Kevin Spacey ska vara gäst <3



// Lisa

Chuck Bass: Coward. Blair Waldorf: Weakling

Ofta det kommer en till säsong av Gossip Girl!? (Dock inte mig emot, men bara lite chockarande eftersom jag var så säker på att det inte skulle bli mer än två säsonger)
Ja, säsongsavslutningen var iallafall riktigt, riktigt... underbar <3



Dan: I know it sounds crazy, but, actually, I kind of miss high school. I miss Blair Waldorf and her daily ego demolitions, Nelly Yuki stealing my lunch, even Chuck Bass who would get so close to talk.

// Lisa - I love you too <3

When you write about us, and you will, do so gently

Idag var det som sagt Sveriges Nationaldag och det firades med att jag, Becka och Andreas åkte till Kustladan för att lyssna på lite körsång och få lite fika. Efter det var det mat hos Wigrens ute på näset, CS spelning och klockan halv åtta blev det buss in till stan med Becka. Vi såg på Änglar och Demoner. Ewan Mcgregor var precis så söt som han brukar, men Tom Hanks hoppade inte ut ur en helikopter (istället var han kaxig som tusan). Filmen var super bra iallafall! Efter bion blev det glass på Max och bilresan hem tänker jag inte ens kommentera. Förutom att Andreas har AIDS i huvudet. Nu är det Saturday Night Live med Paul Rudd <3



// Lisa - It scares the hell out of me.

Nationaldagen

Idag är det Sveriges nationaldag, och det kom jag inte på förens jag öppnade Internet Explorer och Google poppade upp som startsida. Där var den en ballong med Sveriges flagga på och då kom jag på vad det var för dag idag. Så patriotisk är jag *hos host*.
Jaja, jag och Becka ska på bio ikväll iallafall. Änglar och Demoner. Bäst för Ewan McGregor att han är söt och att Tom Hanks hoppar ifrån den där helikoptern (som i boken).



// Lisa - I'm damned to feel the way i do

I thought you might be worried... about the security... of your shit

Ikväll fick jag ett ryck och for på Preem och hyrde film för första gången på år och dar. Det blev dessa:

Revolutionary Road
Med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Ungt par flyttar ut till förorten och inser att deras liv inte alls blev som dom hade tänkt sig. Riktigt gripande historia och jag tycker att filmen var riktigt, riktigt bra. Delvis hoppfull och delvis spökade en hopplös tomhet. Jävligt bra skådespeleri. Skönaste karaktären var John (Michael Shannon) som var psykiskt sjuk, men han var den enda som hade rätt i allt han sa.



Burn After Reading
George Clooney, John Malkovich, Tilda Swinton och Brad Pitt. Tunga namn i denna komedi om en hel massa missförstånd, paranoia och alla-har-sex-med-alla. En CIA agent får sparken, börjar skriva sina memoarer (som kommer på villiväger genom en massa älskarinnor) och allt blir helt sjukt. CIA själva har inte en aning om vad det egentligen är som händer. Brad Pitt var sjukt rolig <3



// Lisa - It takes backbone to lead the life you want.

My weakness is that I care too much

Såg nyss på reprisen av MTV Movie Awards.
Det var riktigt kul och inte undra på att jag kände igen programledaren (han har ju gjort den här låten)
Sett att Brüno landade på Eminem, att Twilight vann typ 6 priser och att Kiefer Sutherland började "gråta" för att han älskade Ben Stiller.... ja det var ju lite roligt.

Måste bara påpeka att jag inte riktigt förstår den här hysterin över Robert Pattinson, som spelar Edward Cullen i Twilight. Han är ju skit ful! Men ändåså envisas folk (aka TJEJER) skrika såfort dom ser han. Jag tycker inte ens att Twilight filmen är speciellt bra. Böckerna är äckligt underbara <3, men i filmen så är Edward en riktigt tönt och Bella är helt enkelt skit tråkig. (Men åh andra sidan är hon seg som ett as i böckerna med. Då säger vi såhär: JACOB! Han är åtminstånde en riktig man. Tills sista boken. Hm... <3)


Titta bara på han!

// Lisa - But in the end it's always me alone

Tacotallrik. Utan Guacamole, Creme Fraiche, Salsa, Ost, Tomat, Rödlök....

Jag är så sjukt glad att fysikprovet ska göras på fredag istället för imorgon. Annars hade jag seriöst super-failat på det (som alla andra prov de senaste veckorna). Idag har det varit en lite blandad dag. Vi hade Naturkunskapsprov om miljön imorse, och det gick helt okej tycker jag. Inte super bra, men jag orkar inte bry mig. Sen gick vi ett helt tjej-gäng på UH och åt Tacotallrik och spelade senare lite kort. Jag tycker dom har Cp-regler men dom envisas med att man inte får ta kort man inte har på handen i Skitis. Min regler äger fortfarande deras (: 
Sen lyckades jag tappa bort min nyckel, för att senare se att hon i Cafeterian hade hittat den. Jag hade seriöst börjat planera att gå hem utan jacka, även fast det skulle regna imorgon.

Nu sitter jag och pluggar Fysik, och för första gången på länge känns det inte totalt värdelöst med pluggning.

// Lisa - I've got troubled thoughts and the self esteem to match


Because there is always someone out there who cares about you


They say i'm crazy

Nu är det slutsprurten i skolan och det är ett rent helvete kan jag säg. Naturkunskapsprov, Fysikprov, Franska redovisning och Matte kompletterings prov (Det gick helt pissigt på det jag gjorde förra veckan). Problemet är att jag är så less på allt att jag bara vill spy på skolan. 25 gånger... Det här kommer inte att sluta lyckligt. DÖ!

// Lisa - Hon som är så less på all skit.

Jaha...

...nu ger jag upp.

RSS 2.0