Do you think you are the only one who feels anything?

Har haft några fina dagar med fina människor.
 
Måndag:
Hämtade Jessica i stan, hämtade syskonen Vigren ute på Näset och styrde kosan mot Lugnvik där Lugnvik IF spelade hemmamatch. Tro inte att jag helt plötsligt har blivit fotbollsfantast, utan behövde ju i alla fall se EN match i år då Henke och Emil har spelat i laget i sommar. Tyvärr förlorade de mot Moliden.
 
Väl hemma såg jag och Jessica på den väldigt speciella filmen Birthday Girl med Nicole Kidman som rysk postorderfru. Helt okej film, men väldigt skruvad.
 
 
Tisdag:
Sov ut, åt tacos till middag och såg lite film med Jessica innan hon drog tillbaka till Övik.
 
* The Nines (Ryan Reynolds och Melissa McCarthy i den delvis seriösa, delvis konstiga, delvis roliga filmen. Mycket lull-lull och lösa trådar. Inte speciellt bra)
* Black Swan (Såg om den och fy tusan vilken snygg film det är! Natalie Portman förtjänade verkligen den Oscar hon fick för att hon spelade den oskuldsfulla ballerinan Nina som sakta blir psykisk instabil efter att ha blivit castad som den vita och den svarta svanen i en version av Svansjön)
* Bernard & Doris (Susan Sarandon spelade tobaksarvtagerskan Doris Duke som vi får följa under den senare delen av hennes liv då hon kommer väldigt nära sin butler, spelad av Ralph Fiennes. En HBO-producerad film som var riktigt snyggt gjord med bra skådespelarprestationer. Riktigt intressant och speciell)
 
 
Onsdag:
Packade min sista flyttlåda, tog ett sista dopp i Lill-Vammsjön tillsammans med Becka och grät till The English Patient (Fy satan vad bra den är).
 
 
// Lisa - I fear Madox knows about us, he keeps mentioning Anna Karenina.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0