You know you can always tell who cares about you the most by who comes first to visit you in the hospital.

Har spenderat två dagar med att undvika flyttpacking och istället ägnat mig åt att driva runt, köra bil, cykla iväg fem km för att låna blu-rays av fina vänner och se film:
 
* Body of Lies (Vill än en gång påpeka att Leonardo DiCaprio är den mest intressanta skådespelare vi har i vår nutid. I denna film spelar han en CIA-agent som jagar terrorister i Jordanien och blir fångad i ett maktspel mellan sin amerikanske chef [aka Russell "i sin tjockaste roll hittills" Crowe] och den jordaniske underrättelsetjänstens chef [aka Mark "jag är alltid skurken" Strong]. En spännande film med vettig kritik på USAs krig mot terrorism)
* Master and Commander - The Far Side of the World (Russell Crowe spelar en brittisk kapten som jagar ett franskt skepp i Sydamerika under Napoleonkrigen. Paul Bettany [aka albinon i Da Vici-Koden] var doktorn ombord, tillika kaptenens bästa vän. Älskade hur hela filmen nästan bara utspelade sig på skeppet, och att livet ombord beskrevs grundligt. Tyckte verkligen om filmen, även om krigscener med kanoner kan blir lite tjatigt)
* J. Edgar (För att det är, tillsammans med den i The Great Gatsby, den absolut bästa roll Leonardo DiCaprio har spelat. För att det är en sådan där film jag ligger i fosterställning i soffan och gråter sönder till. FY FAN VAD BRA DEN ÄR!)
* The Age of Innocence (För att Martin Scorsese har gjort ett sådant otroligt vackert kostymdrama om livet i New York under 1800-talet. För att Daniel Day-Lewis är fantastiskt)
 
 
// Lisa -  Nonsense! Name a shrub after me.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0