Lucia Movie Night 2013

Tog två plan upp till Ume(å) i torsdags där jag mötte upp Becka, Emma, Rämsy, Emil och Jessica för Lucia Movie Night 2013. Det som också skulle bli nämnt som det bästa och längsta av de fyra gånger jag hittills gått. De filmer de visade i år var dessa:
 
* The Secret Life of Walter Mitty (Ben Stiller regisserar och spelar huvudrollen i denna underbart fina film om Walter, en dagdrömmare vars liv tar en vändning då han måste ge sig ut på en resa för att hitta ett försvunnet fotografi. Vansinnigt snyggt foto i denna Forrest Gump-liknande historia. Fantastiskt vacker story om att våga)
* Delivery Man (Vince Vaugh spelar en man som får reda på att han har 533 barn eftersom en spermabank han donerat till för 20 år sedan spårade lite. Helt okej film om ett originellt ämne. Men inte något mer)
* American Hustle (Åh. Herre. Gud. Svindleri, 70-tal, världens tjockaste Christian Bale, en krullig Bradley Cooper, en psykiskt instabil Jennifer Lawrence. Vilken dialog. Vilket soundtrack. Vilken jävla film. Oscarshopp på denna <3)
 
 
// Lisa - Life is about courage and going into the unknown.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0