Om konsten att spåra totalt med James Spader - Del 2

Jaja, kan vi hoppa över delen då ni suckar/skrattar åt mig och gå direkt till den del där jag inte ångrar att jag snart äger varje DVD med James Spader som finns på brittiska Amazon? Livet alltså <3
 
* Pretty In Pink (Andie är en amerikansk tonåring som plötsligt faller för den rika Blane och måste bestämma om hon vill vara en del av hans värld och vad hon ska göra med sin bästa kompis Duckie [aka Alan från 2 1/2 Men] som gillar henne. Rätt söt film med en otroligt douchig James Spader som yuppie, men föredrar The Breakfast Club när det kommer till John Hughes filmer. Även om denna scen var hysterisk)
* Supernova (Ett medicinskepp är ute på ett djuprymdsuppdrag när de får en nödsignal från en övergiven måne. Med en korthårig Robin Tunney [aka Lisbon från The Mentalist] och en mörkhårig (!) James Spader var det en lagom bra sci-fic med världens mest förutsägbara twist)
* Bad Influence (Michael [Spader] är en lam finanskille som av en händelse träffar Alex på en bar och de blir snabbt vänner. Alex börjar att hjälpa Michaels liv, och snabbt spårar allt. En väldigt spännande film med väldigt många vändpunkter)
* Mannequin (Kan vara den film jag sett med det fulast introt någonsin. Kim Cattrall [aka Samantha från Sex & The City] är en kvinna från forntida Egypten som hamnar i 80-talets USA hos en ung skulptör som jobbar på ett varuhus. Problemet är att för alla utom honom är hon en skyltdocka. Otroligt pajig, lökig, ostig film med en hysterisk Spader som säkerhetschef)
* Baby Boom (Handlar om en karriärskvinna som "ärver" en bebis av avlägsna släktingar och måste anpassa sitt liv. Helt okej feelgood, men inte mycket mer. Spader var finanskille. Oväntat. Inte)
* I Witness (Mexico, korruption och mord. En människorättsarbetare snubblar över 27 döda människor i en tunnel och snabbt uppdagas det att polisen [med bl. a. James Spader] inte är mycket att lita på. Kul att Wade Williams [aka Bellick från Prison Break] dök upp. Inget mästerverk men underhållande]
* Stargate (Aldrig följt serien, men ska inte sticka under stolen att jag ändå fastnat framför 6:an några eftermiddagar och slökollat. Filmen en där allt började. Ändå roande historia om hur en Stargate hittas i Egypten och leder några militärer [och en hieroglyfforskare i form av Spader] till en värld väldigt lik forntida Egypten. Sensmoralen var att vapen löser allt. Håller kanske inte med)
 
 
// Lisa - Stars die so we may live.

Kommentarer
Postat av: Julia

"Pajjig, lökig, ostig" 😂

Svar: Alla matreferenser som passade ;)
Lisa-Marie Sundin

2013-12-19 @ 11:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0