You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain

Jag tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig de senaste dagarna.

Torsdag:
Jag och Jessica for in till stan för att göra lite inköp och se på bio. Jag köpte bland annat ett par nya fin-skor och lite saker på Kicks. Senare åt vi på Subway och på kvällen var det smygpremiär för filmen The Dark Knight! Jag hade bokat biljetter till mig och Jessica. Filmen var helt sjukt bra, Heath Ledger gjorde en otrolligt bra version av Jokern. Sen kan jag ju tillägga att Christian Bale är så snygg och att när William Fichtner kom upp på bioduken (Ja, han är också med i filmen, dock bara ett tag) så började jag hoppa och skrika. Andreas skjutsade hem oss och på natten såg jag och Jessica American Psycho (också med Christian Bale)



Fredag:
Jag vaknar upp hos Jessica och vi går ut och solar ett tag. Sen börjar vi att se på Friday the 13th del 6-10. Dom var okej, men som vanligt var Jason tråkigare än någonsin och i sista, Jason X så är dom ute i rymden. I framtiden. Snacka om att förväxla den filmen med en parodi. SJUKT DÅLIG! Men nu är vi iallafall klara med dom så vi kan se Freddy vs. Jason!



Lördag:
DOCKSTADAN. Superroligt verkligen. Jag, Becka, Marre och Alex hängde i Marres stånd där hon sålde kakor, böcker och väskor. Sen tog jag moppen ut till Sund där jag fick skjuts av min pappa och han kompis till Mjältön. Hade sjukt mysigt med att sitta ute på klipporna och bara sitta och tänka i lugn och ro.

Söndag:
Solade, badade och läste första delen av dan, och satt ute på klipporna med ett varmt täcke i flera timmar och lyssnade på min alltid lika pålitliga iPod på kvällen. Det är så underbart att bara få sitta där ute och bara vara. Läskig åska på kvällen, och det slog ner någonstans på Mjältön. Jag trodde jag skulle få en hjärtattack. Så rädd blev jag.

Måndag (idag):
Vi for hem med båten på eftermiddagen för mamma jobbar idag. Jag for till Veåsand och badade med Marre och Becka. Sen bjöd Marre mig på en glass, tack så mycket. Ikväll ska jag till Jessica och se på Freddy vs. Jason och sen är det DEXTER <3

// Lisa - Because he's not a hero. He's a silent guardian, a watchful protector...a dark knight.

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad kul du har haft, förutom åskan då. O.o Jag började ju jobba idag, men visst kunde jag komma på onsdag? (presenteer!! :D) Jag tar i så fall nån buss efter jobbet. (: Filmen verkar asbra förresten. :D

2008-07-28 @ 21:29:51
URL: http://detvarengangen.blogg.se/
Postat av: Jakob

Asså jag älskar åska de finns typ inge bättre =D Jag stog uppe till typ tolv/halv ett och kollade på blixtar =P

2008-07-29 @ 11:03:11
URL: http://jakobi.blogg.se/
Postat av: Alex

Det är aldrig smart att hoppa och skrika i en biosalong xD

2008-07-29 @ 14:57:25
Postat av: jessica

Dexter <3 Jessica

Jokern <3 Jessica



thihi ;D

2008-07-29 @ 21:53:56
URL: http://jecka1337.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0