Jag tänkte bara nämna...

... att Marielle är en stor bondläpp för hon var och klappade grisar idag och hennes största intresse är att sitta på höbalar med sina bonde-kompisar :D



// Aprumpa

J'ai mal a la ventre

Jag har haft magknip i intervaller ända sen lunchen. Det känns inte så bra.



// Lisa

Det är Robin Hood jag vill ha!

Ja, idag var det måndag

På skolan sprang vi coopers (jag slog mitt gamla rekord med över en minut, fatta att jag var lycklig efteråt. Jag joggade HELA vägen. STOLT!), vi pratade bort hela svenskan vilket var mysigt, och när jag slutade hade jag så ont i magen att jag ville spy. Men, men. Nu mår jag bättre, och jag har skrivit klart engelska uppsatsen. Nu ska jag kolla på Vetenskapens värld, dricka te och bara mysa.

Föressten, imorgon slutar jag klockan 20 över 11! Vilket betyder att jag är hemma runt halv ett. Avundsjuk Marre? ;)

// Lisa - Hold on

Life's to short to play silly games

Hejsan
Ja, då är det snart måndag igen. Det är sjukt vad veckorna går fort.

Men iallafall har jag haft en trevlig helg. På lördag eftermiddag kom Jessica och Becka hem till mig och vi gjorde lite ansiktsmasker, pratade om en hel del saker och lagade Tacos till middag. Sen på kvällen kom Andreas och Clas och vi skulle se på film, men det slutade med att vi spelade Singstar hela kvällen. Det var sjukt kul! Och jag är grymt imponerad av Clas singstar-skills, haha. Killarna for hem och sen sovde Jessica och Becka över.
Idag vaknade jag av lite äckelmusik, drömde om något äckelpäckel som döda folk. Iallafall så åt vi tjejer en låååång frukost, innan dom for hem klockan ett. Då började jag plugga, så idag har jag hunnit läsa ut en bok, skrivit en Naturkunskaps rapport och skrivit lite på en engelska uppsatsen.


Alla vi glada! (Andreas tar Kortet) Notera att jag håller i en Chipspåse. Överraskad någon? xD

Sen har det hänt en tråkig sak, min pappas moster Rut-Märta har gått bort. Det känns så tragisk för vi var och hälsade på henne i Stockholm för exakt en månad sen och då var hon ganska pigg och kry. Må hon vila i frid.

// Lisa - It's got to be perfect <3

Young boys should never be sent to bed... they always wake up a day older

Hej!
Idag var det fredag och det betyder att imorgon är det äkta helg. Men iallafall så hade vi Engelska, Matte, Teater och Svenska idag, vi fick pannkaka till lunch och efter skolan gick jag på stan. På svenskan håller vi på med en uppgift där man ska presentera olika film, litteratur och musik - gengrer. Jag och Ida har valt klassisk musik.

Efter skolan så gick jag på stan och Johanna var snäll nog att följa med mig. Jag hann köpa två par skor (ett par "gympa" skor och ett par söta ballerina) och lite småsaker som behövs. Johanna gick på Ica och köpte lite snacks så hon gick runt på stan med två Ica kassar, liiiite uteliggarvarning där ;)

Ikväll har jag sett på filmen Finding Neverland med Johnny Depp och Kate Winslet. Den var bra, men inte vad jag hade förväntat mig.
Imorgon blir det tjejdag med Becka och Jessica (Jessica, glöm ej DUST IT!) och sen på kvällen kommer Andreas och Clas för lite filmtittning också.



Ha en fortsatt trevlig kväll.
// Lisa - Shoppingdrottningen

En trevlig pratstund

Ja, ikväll satt jag och pratade med Elin i telefon ända uppe ifrån Kiruna. Det var ju så längesedan sist. Hon har det bra iallafall och jag är GRYMT avundsjuk på hennes lärare, hennes lektioner och den vackra naturen. Det var supermysigt att prata med dig Elin <3 Haha, nä nu måste jag verkligen skriva engelskan... ORKA!



// Lisa

Med posten kom det ett stycket paket till Lisa

Ja, jag vet att jag har varit extremt oaktiv här på bloggen, men jag har haft så mycket läxor att jag inte ens har STARTAT datorn på två dygn. Det är lite pinsamt, men så går det för en Naturnörd som älskar att se på tv. Haha. Men, nu måste jag göra engelska läxan men jag tänkte bara visa vad som kom med posten idag. Det är ifrån CDON.com. Någon som kan gissa vad det var i? :)



// Lisa <3 Film - Behöver jag säga mer?

Jag har en vän som heter Henrik...

...han har väldigt flumm humor. Det här är ett lite läskigt men väldigt roligt klipp han skickade som jag vill dela med mig av:



Den gubben är sjuk xD Haha

Ont i huvudet

Jag är okapabel att sitta vid MSN och plugga samtidigt. Det går bara inte. Jag vill bara säga att jag beundrar alla er som klarar av detta. Helt otroligt.


Marriage is the promise of eternal love. As a man of honor I cannot promise eternally, what I've never felt momentarily

Ja, idag har det varit en intressant dag. Eller inte.
En helt vanlig dag där jag har sprungit runt i skogen och "orienterat" (Följt efter Ida som kan orientera), sett på en sjukt tråkig film på engelskan som handlade om arrangerade äktenskap och nästan somnat på franskan för det var så tråkigt.

Imorse råkade jag försova mig (det kan ha att göra med att jag satt uppe och kollade på Kate & Leopold, ungefär den sötaste filmen. NÅGONSIN! Varför finns det inga gentlemen längre?) och glömma nyckeln till mitt skåp så Anton var vänlig nog att låna ut sitt skåp till mig, för jag ville inte bära runt på min väska som vägde ett ton + att den var rund som en boll, hela dagen. Tack så mycket! Ikväll har jag läst min svenska bok som ska vara klar tills på måndag, jag måste verkligen läsa mer i helgen.

Nä, nu måste jag läsa lite Kemi och göra lite Matte. DRYGT stavas det.

// Lisa - Women have changed since your time, Leo. They've become dangerous!

Nothing can ever be truly, fully understood. Not even the simplest thing. Not even this

Och i helgen har Jessica (Alias Dexter) och Lisa (Alias James Doakes) sett på film.

Ja, då är det snart måndag igen. I Fredags så gick vi skoljoggen på skolan (En mil) och jag missade den tidiga bussen med exakt 10 minuter. Så, jag stannade i stan och hann shoppa, fika och fixa ett bibliotekskort. Bibliotikarien stirrade på mig när jag sa att min E-Mail var [email protected]. Jag vet, töntigt, men jag orkar helt enkelt inte att byta.

Ja, sen på kvällen kom Jessica hem till mig och hon har stannat tills idag klockan ett då hon skulle städa båtar på Varvet. Vi har iallafall sett dessa filmer:

* Cellular - Final Call (Ja, det var ödet att den gick på TV just den kvällen. Men, synd bara att den var as dålig!)
* One Missed Call (Lite små äcklig när jag såg den, men inga efterdyningar)
* Felon (Om ni ska se en fängelse film innan ni dör så är det den här. SJUKT bra film som verkligen berör. Men du Jessica, jag har ju inte sett Nyckeln till Frihet så döm mig inte)
* Deception (Känndes lite som Derailed och Ewan McGregor är för söt <3)
* After the Sunset (Med Pierce Brosnan. En roll som elegant och rik tjuv som passade som ett smäck)
* 21 (Baserat på en verklig historia. Handlar om kortspelet Blackjack och ett par ungdomar + Kevin Spacey som slår systemet. Ruskigt bra)
* I'm Not There (Inspererad av Bob Dylans liv. För underbar för att beskriva. Två ord dock: SE DEN!)
* Bickford Shmeckler's Cool Ideas (Rolig, men kort. Haha, skulle gärna vilja läsa "The Book")



Mysig helg, verkligen.
Idag har jag varit ute på en promenad, gjort läxorna och ikväll ska jag sitta vid datorn. En helt vanlig söndag helt enkelt.

// Lisa - I accept chaos. I don't know whether it accepts me.


Höst <3

Idag var jag ute och gick en sväng, för jag älskar verkligen att gå ut och gå när det är sådär gråmulet och lite duggregn i luften. Iallafall så var det väldigt avslappnande om jag insåg vilken makt jag har som människa. Jag kan få en annan människa att känna sig både uppskattad och nertrampad. Likaså som andra människor kan få mig både glad och ledsen. Nu menar jag inte i ord utan i handling. En enkel handling kan betyda så mycket, det beror också på hur man uppfattar den som enskild individ. Men alla därute, tänk posititv.



// Lisa - Because there is always someone out there who cares about you.

<3

'Cause when all is said, and when all is done, i'll do anything for you

Ge. Mig. Pengar

Och då var jag klar med dagen läxor. Nästan iallfall.... Jag har bara "lite" franska glosor som är tills imorgon, men dom kan jag träna på på bussen eller på Lundbergs imorgon. Jag börjar ju nämligen inte fören klockan 10 i 10 imorgon, men jag kan bara åka in med samma buss som vanligt så jag tänkte sitta på Lundbergs ett tag innan resten av klassen kommer. Anton ska också med den här gången, för han har tagit ledigt ifrån Gympan för han ska på sång lektion.

// Lisa + Matte = Mycket tid

Hej Dexter! <3

Jag tänkte bara nämna att Dexter (Alias Michael C Hall) är sjuuuukt snygg!


Soyez les bienvenus!

Idag hade vi orientering igen på idrotten, och jag och Linnea var riktigt bra den här gången (Till skillnad från förra gången då vi råkade gå runt i en cirkel, haha). Vi klarade alla utom 3 kontroller.
På skolan hade jag även franska som bara bli jobbigare och jobbigare. Måste verkligen försöka få en rytm med all läxläsning där, och jag har kommit på att jag pluggar sjukt mycket hemma. Men, jag jobbar mycket bättre hemma i lugn och ro än på skolan, så det är smällen jag får ta.



Nä, nu ska jag vara lite nörd och gå och se på Vetenskapens Värld <3
// NaturNörden


Vill ni höra något riktigt äckligt?

Idag, innan middagen så gick jag ner i köket och hämtade en nektarin som såg bra ut. Jag gick upp igen och tog en första tugga och det var jätte gott. Sen kom jag ner till kärnan, och den är ju väldigt hård. Jag märkte att kärnan hade delat sig, men inte tänkte jag mer på det. Men sen så  bet jag på andra sidan och kärnan öppnades och ut ur nektarinen kom EN STOR JÄVLA GUL OCH SVART MYRA! Jag kastade ner nektarinen, spottade ut allt jag hade i munnen i hallen, mosade myran med min penna och sprang ned för trappen skrikandes! Fy *** vad äckligt det var! Jag höll på att spy, tänk er själv att ni sitter och äter en frukt och sen kommer det ut ett kryp därifrån. Jag beordrade iallafall mamma att gå upp och ta bort nektarinen ifrån mitt rum.
Usch, jag tänker aldrig äta nektariner igen.



// Myran

The most terrifying images are the ones that are real

Ja, ännu en helg har förflutigt

Denna helg har spenderats med Jessica och filmer. Haha, vi har varit ensamma hemma hos mig för mina föräldrar har varit ute i sommarstugan och hämtat ved. Iallafall har vi sett dessa filmer:

* Urban Legends 2 - Final Cut (Inte läskig, men rolig. Huvudrollen spelades av Cameron ifrån House: Jennifer Morrison )
* Urban Legends 3 - Bloody Mary (Förvåndande, men den var läskig som tusan xD)
* Shutter (Handlade om andar som fastnade på foton)
* Little Black Book (Söt film, deperimerande budskap, dåligt slut.)
* Scorpion King (Inte lika bra som mumien. Men sevärd. The Rock är sämst som skådespelare)
* The Scorpion King 2 - Rise of a Warrior (Helt okej, men bara på grund av den roliga/söta Greken)
* Misery - Lida (Av Stephen King. Han borde seriöst så sin hjärna kontollerad. Jag blev så ***** förbanand på den där ***** tanten att jag började skrika. As mycket. DÖÖÖÖ!! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!)
* Saturday Night Fever (Jätte bra, men story var inte vattantät. John Travolta <3)



+ 4 avsnitt av Dexter, de sista på säsong 2.
BRA AVSNITT! Jag började ju just tycka om Doakes, Lila är sjuk i huvudet och Dexter är sjukt snygg.



Tack för en underbart rolig helg Jessica <3

// Lisa - Luck is when preparation meets opportunity.


Just one look and i can hear a bell ring

Hallå där.

I skolan idag har vi pratat om vandrings sägner, lekt dejtinglek på teatern och haft lite charader på engelskan. Roligast var ju lugnt när Paulina skulle förklara glosordet "Engine" och hon ritade en bil som först såg ut som en hatt. Alan räckte upp handen och sa stolt: "brim" innan har insåg att det var en bil på tavlan och inte en hatt. Haha.

Sen till alla er som har ÖA, min klasskompis Pauline var med i tidningen idag, i B-delen. Limelight sidorna, "I rampljuset". Och det är Anton som intervjuade henne, han jobbar ju nämligen på Limelight nu. Trevligt, trevligt.



Nä, ikväll ska Jessica komma hit och vi ska se FILM! Det var så sjukt längesen vi gjorde det. Behöver jag nämna chips också? (:

// Lisa - My, my, just how much i missed you.


You wanna be on top?

Heeeej!

Ikväll skulle jag egentligen träna på engelska glosorna, men jag fastnade framför datorn och TV:n istället. Det var Top Model och jag måste bara nämna ännu en gång hur mycket jag älskar Tyra Banks. En så sjukt trevlig människa!
Allison (a.k.a Jag-är-bättre-än-alla-andra-MOHAHAHAHAHAHAHAHAH) åkte ut. Rätt åt henne. Ibland kan tjejer vara världens bitchar. Men ibland kan killar vara rätt efterblivna också...

// Lisa - Täcke+Becka=sant

Volleyboll

Idag har jag haft en ganska slapp dag.

Först så hade våran klass Kemi i två timmar, och sen efter Lunch så hade vi typ "Klassens friluftsdag" då vi gick och spelade Volleyboll. Det var verkligen superkul, och mitt lag vann faktist en gång! Det brukar aldrig hända mig, men den matchen gjorde jag faktist typ 7 servrar som vi fick poäng på. Jag är liiite stolt över mig själv måste jag medge.
Sen slutade vi 25 i två så jag hann inte ta den tidiga bussen hem. Jag sprang runt lite på gallerian, fikade med en klasskompis på UH och fick en guidad tur på John Bauer skolan (som förövrigt är jätte fin)
Min kväll har spenderats med att räkna matte och se på Top Model.



// Lisa - The Boys and The Girls


HAHAHAHAHA

Angående mitt förra inlägg så hade Andreas denna kommentar om det... Men jag säger er, han har så feeeeeeeeeeeeeeeel! :D

(det går att klicka på det understrykna, det är länkar...)

Andreas, kolla hit!

Du Andreas, Colin Firth ÄR sämst på att sjunga.
Men han är snygg som tusan istället ;) HAHAHAHAHAHA.


When all is said and done

Idag slutade jag klockan 11.20, så jag var hemma kvart över 12. Härligt, härligt ;)

JA, det har inte hänt så mycket idag, tänkte bara informera alla om att Top Model har börjat igen och går tisdag-torsdag klockan 20.00 på 3:an. Man måste bara älska Tyra Banks, hon är en så otroligt skön människa.
Sen hade min katt hicka idag, det var lite häftigt.

Dagens låt:
(MAMMA MIA!) Pierce Brosnan & Meryl Streep - When all is said and done

// Lisa

10 things I hate about you <'3

Kat Stratford: I hate the way you talk to me, and the way you cut your hair. I hate the way you drive my car. I hate it when you stare. I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind. I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme. I hate it, I hate the way you're always right. I hate it when you lie. I hate it when you make me laugh, even worse when you make me cry. I hate it when you're not around, and the fact that you didn't call. But mostly I hate the way I don't hate you. Not even close, not even a little bit, not even at all.

Så sjukt fint <'3

You're asking me out? That's so cute! What's your name again?

Eftersom 5:an tydligen inte funkar hos oss längre såg jag på en film jag har lånat av Anton för ett tag sen, 10 things I hate about you med Heath Ledger.
Jag har sett den förut, och den är så otroligt söt! Perfekt söndagsfilm <3



// Lisa - Ooh, see that, there. Who needs affection when I have blind hatred?

When all is said and done

Jag har redan gått på Gymnasiet i två veckor och det känns som två månader. Jag trivs jätte bra i klassen och Natur var verkligen rätt linje för mig. Imorgon är det måndag och en ny vecka med nya möjligheter börjar (som min gamla mellanstadielärare Peter skulle ha sagt). Ta det lugnt ikväll, det ska jag iallfall göra med en film på 5:an.

// Lisa - I can feel it in the air


Jag <3 Phil Collins

En av världens bästa artister, med en av världens sötaste låtar
Phil Collins - True Colors 



// Lisa - That's why I love you.

For me it's the last night before the greatest adventure of my life.

Ja, ikväll var jag än en gång på bio för att se Mamma Mia, den här gången med Anton, Andreas och Becka. Det var jätte mysigt, och det här är verkligen en film jag rekomenderar att ni ser på bio medans chansen finns kvar, för det är en så otroligt söt film. Hela vägen tillbaka till bilen sjöng jag och Anton om låten Mamma Mia ifrån början, för vi började alltid sjunga fel någon gång mitt i. Vi såg liiiiite berusade ut, men det var bara ett ABBA-lyckorus, haha.



Efter filmen for vi och åt/fikade på Max (som jag btw hatar) och sen for vi runt på en liten biltur medans vi lyssnade på kasettband med Nicklas Strömstedt och Phil Collins. Det var verkligen sjukt mysigt att åka runt där på småvägar och bara ta det lugnt.
Sen for vi hem till Vigrens och såg på filmen The Bucket List med Morgan Freeman och Jack Nicholson. Jag var den enda som inte somnade, dock att Andreas redan hade sett den.



// Lisa - When he closed his eyes, his heart was opened

Kvällens planering

Nu bil det kycklingsallad ifrån Ceasar's till middag och sen far jag, Becka, Anton och Andreas in till stan för att se på Mamma Mia (som jag dock redan har sett en gång, men den är så sjukt bra!)

// Lisa


There's a fire within my soul

Idag är det helg och det känns så sjukt skönt att bara kunna vara hemma och koppla av utan att behöve passa tider eller liknande. Mina föräldrar är bort så jag har hela huset för mig själv, det är en underbar känsla att bara gå runt och sjunga Mamma Mia för full hals utan att någon tycker att jag är knäpp.

Igår så skulle jag och Anton äta ute i stan, men eftersom ingen av oss hade pengar så bestämde vi oss för att åka hem till mig och göra egen middag istället. Vi fick skjuts av mamma, och även Hanna åkte med oss. Vi for in en sväng på Mio för att kolla om min garderob hade kommit, men det skulle tydligen ta en månad till. Dock att han som jobbade där var fantastiskt trevlig och söt som tusan, haha.

Väl hemma gick jag och Anton och handlade på ICA (Där vi gick runt och sjöng Mamma Mia så alla kunder blev nog lite rädda för oss) och sen lagade vi Quorn och Quinoa.
Efter maten och lite datasittande for vi till Preem och hyrde två filmer Definitely, Maybe och Love and other disasters.



Idag vaknade jag sjukt tidigt (runt klockan 10) och vi såg på 27 Dresses. Så underbar som alla sa att den va, var den verkligen inte, men en mysig film.



Nä, nu ska jag dricka is-kaffe, göra varma mackor och se på Pride And Prejudice = Världens bästa film <3

// Lisa - You'd rather focus on other people's Kodak moments than make memories of your own!


Mina inköp ifrån Stockholm (Försenat)

Jag har inte lagt upp några bilder, fast jag lovade. Men nu gör jag det.


Grönt Linne ifrån Only, vitt långt linne ifrån GinaTricot



Skjortklänning MQ, blommig klänning GinaTricot, Vit sommarklänning Soaked in Luxury, vit tröja Vila

// StorköparN

Mamma Mia, here i go again

Idag kom Marre och Becka hem till mig efter skolan, och vi åt middag och sjöng Singstar. As mysigt verkligen. Marielle åker tillbaka söderut på måndag, så vi får försöka hitta på något igen innan dess.

Skolan gick bra idag, jag satt på Lundberg's imorse och läste på Kemin i en timme för vi började inte fören 10 i 10, men jag kan inte åka in med någon senare buss så det blir som det blir.

// Lisa - I am the one and only.

JAG HAR KLARAT DET!

Jag har jobbat matte i över 2 timmar idag och jag är äntligen klar med allt jag skulle hinna tills imorgon. Haha, så nu imorgon har jag tid att vara med Marre utan att behöva tänka på läxor. Ja, ni läste rätt. Marre kommer upp imorgon ifrån södra Sverige! Hon sitter just nu på tåget och kommer fram i "Ö-vik" runt 5-6 imorgonbitti morgon. Det ska bli så kul att träffa henne igen!



Nu är jag trött så nu ska jag sova.
Vi hörs!
// Mattesnillet

Lacknafta?

Idag har det varit en lugn dag, men jag är trött som ett as. Men, jag ska ta mig i kragen och plugga matte i en timme typ så att jag hinner ikapp resetn av klassen, snacka om att jag är efter. Haha.



// Lisa <3 Coldplay

The things you want, and the things you need

Hejsan!

Igårkväll satt jag uppe och såg på en mysig film: The Thomas Crown Affair med Pierce Brosnan. Jag känner att jag är liiiiite för besatt av honom just nu. Men, men, jag läste om filmen i tidningen innan och där stog det att han spelade en "gentlemanna tjuv", charmigt ord eller vad? Den var iallafall as bra.



Idag har jag varit i skolan och franska problemet har löst sig (thank God!), vi hade matte och jag fattade inget och på engelskan började jag att skriva ett brev till min framtida "brev-vän". Här hemma har jag fått härdasbesök av Anton, sett på vetenskapens värld (mitt favorit program för 4 år sen, jag vet. Jag stavas T.Ö.N.T) och skrivit franska brevet. Dock att jag borde jobba matte, men jag gjorde varma mackor och satte mig vid datorn istället. Jag förtjänade det.

// Lisa -  Hon som är förkyld. Tusan också.

RSS 2.0