What's the name of the game?

I'm back!

Efter en kort visit i Stockholm känner jag mig helt utpumpad. Jag skulle verkligen inte kunna bo i en storstad, alla är så jäkla stressade hela tiden och jag får sjukt ont i huvudet. Det är för mycket folk som man inte känner och... ja. Tackar vet ja landet. Så mycket mysigare och personligare.

Ja, i Stockholm har jag varit med familjen och vi har varit i Globen och sett Mamma Mia - Musikalen. Herregud vilken bra musikal det är. Sam är bara FÖR underbar, jag fick rysningar när han sjöng Knowing Me, Knowing You och jag måste medge att jag gillade filmen bättre. Men det har nog att göra med att jag såg den innan musikalen.
Sen har jag shoppat en hel del, men bilder kommer sen. Jag är för trött för det just nu. Hemresan gick bra, förutom det att jag höll på att missa tåget för att jag missuppfattade en försening.

Sen tänkte jag bara tillägga att jag såg Björn Gustavsson och han blinkade åt mig!!! :D



// Lisa - The morning is for sleeping


I couldn't make you see it

That my love for you was blind

Dagens låt: Lifehouse - Blind

Stockholm, here i come

Nu har jag gått (nästan) en vecka på Nolaskolan och jag tycker verkligen att det är en underbart mysig skola. Den är så ljus och öppen så man ser alla, och alla människor är så trevliga. Lärarna är duktiga och snälla, och får inte vansinnesutbrott (inte än iallafall). Lektionerna är lite svårare än på högstadiet men det är ju ganska självklart. Dock att jag har lite problem med Franskan eftersom det händer lite incidenter där...
Men det får jag ta itu med nästa vecka, för imorgon klockan 8 far jag till Stockholm för att kolla på Mamma Mia - Musikalen på Globen och shoppa! Det ska bli trevligt.
Nä, nu måste jag packa, vi hörs på Söndag! :D

// Lisa, som måste lära sig att ord är inte så farliga att uttala.


Jag vill så se den filmen

I love you Phillip Morris

Den verkar as bra. Ewan McGregor är med i den, och Jim Carrey är kär i honom. Kan det bli mycket bättre? :)

Läs mer här


Jag har officiellt 6 stycken kollegieblock på skolan...

Hejsan!

Igår var mitt internet helt uppfuckat så jag kunde varken skriva på bloggen eller gå ut på MSN. Jag hatar när det händer, man blir så handikappad. Men, jag tycker mest synd om Anton som har råkat tappa bort sin mobil.

Igårkväll for jag hem till Jessica för att titta på det avsnittet av DEXTER vi missade i måndags. Sjukt pinsamt avsnitt, och allting blev bara en ända stor "Vad-in-i-helvete-händer-i-nästa-avsnitt??" på slutet. Vi höll på att dö när Debra och Lundy hade värsta spank partyt...

Idag efter skolan så gick jag, Hanna, Anton och en tjej som heter Elin och köpte en massa kollegieblock. Jag har 6 stycken nu, det är sinnesjukt, haha. Imorgon måste jag vara på skolan två timmar i onödan för det går ingen annan buss jag hinner till skolan med. Åh, vad jobbigt. Men jag lär väl överleva. Inte.

// Elevrådsrepresentanten

Light the candle and crawl into bed

Efter en (o)jobbig skoldag förtjänar jag lite vardagslyx.
Nu ska jag dricka Fun light, äta Tuttifrutti Naturals och se på en bra och mysig film (Mean Girls)


NV1b

Heeeejsan! :D

Idag har jag haft min första dag på gymnasiet och det har varit kul. Har träffat klassen och lite lärare. Dagen började med upprop i Aulan då min klass var nästan först (NV1b). Sen pratade mina Mentorer Britt-Marie och Hans lite om skolan i allmänhet och vi körde en namn lek och en lite rundtur med frågor på skolan. Lunchen var väl sådär, få se hur det är imorgon och vi har fått våra skåp idag med. Jag har klassrum typ längst upp i skolan, men det är ganska skönt också, inte så mycket folk förutom Naturarna som går dit. Skolan såg ut som gallerian och var väldigt ljus.
Hoppas alla ni andra som har börjat skolan idag har haft en trevlig dag

// Lisa - All makt åt Tengil!

Hejdå Sommar, Hejsan Gymnasiet

Imorgon gäller det. Då börjar jag en ny skola med helt nya människor, och det ska bli rätt så spännande. Just nu är jag inte nervös men imorgon kanske jag är ett nerv-vrak?

Det här sommarlovet har nog varit det bästa hittills, helt lugnt. Men det har gått alldeles för fort, som alltid när det är lov. I början av lovet så tänker jag alltid "Men vadå, jag har ju hela lovet på mig att göra det", men ändå så sista veckan kommer jag på "Vad har jag egentligen gjort?". Och då kommer jag alltid på en massa saker jag hade velat göra men aldrig gjorde för jag tänkte att det kunde jag göra senare.

Men en sak som har varit annorlunda den här sommaren att nu när den är slut, så flyttar (nästan) alla kompisar åt olika håll för att gå på en utbildning dom har valt. Vemodigt, men jag är stolt över alla som vågar släppa det trygga livet och ge sig ut i världen ;)

Men, jag är nöjd med sommaren och nu kommer höstan med allt vad det innebär: Att få krypa upp i soffan med en filt, en kopp varmt te och en bra film medans regnet öser ned ute. Ha en underbar söndagkväll!



Dagens låt:
James Blunt - Carry you home

// Lisa -  Trouble is her only friend and he's back again

Bad-Ass kvinna!

Okej, denna kväll har jag spenderat i mitt hus, för mig själv, med bra film. Det är sjukt skönt att bara ta det lugnt ibland, speciellt nu när skolan börjar snart så känns det som att jag måste varva ned. Som sagt har jag sett film, båda två med Michael Douglas. A Perfect Murder och Basic Instinct.

A Perfect Murder var bra, men lite små seg. Sen så blev jag lite ofokuserad mitt i filmen för att jag pratade mer Marre men det gjorde inte så mycket.
Basic Instinct var sjukt bra, så i vanlig Lisa-Anda började jag skrika och prata för mig själv. Vilket jag alltid gör när jag kollar på en film som jag rycks med av.



// Lisa - Killing isn't like smoking. You can stop.

How can you believe your eyes when they're not yours?

Jag har haft lite saker för mig de senaste dagarna och snart börjar skolan så jag försöker varva ner lite nu. Jag kan inte fatta att jag börjar i övermorgon.

Torsdag:
Jag var i stan och klippte mig och sen på kvällen kom Jessica hem till mig för lite film. Ooopps. Iallafall så hade vi mysig och han se 4 filmer
* Mumien
* Mumien - Återkomsten
* Reservation Road
* The Eye 

Mumienfilmerna var jätte bra, men nu har jag inte sett 3:an än (som alla säger är värdelös) så vi får se vad jag tycker. The Eye var lite obehaglig ända tills slutet, det är så himla typiskt att spänningen försvinner då...



Fredag:
Jag och Jessica vaknade, åt frukost och såg en till film: Butterfly on a Wheel. Det var en av de bästa filmer jag har sett på länge. Handlade om ett par som hade en dotter och var sådär titta-på-oss-vi-älskar-varandra-mer-än-något-annat-söta. Men sen blev deras dotter kidnappad och dom själva sitter fast i en bil med Pierce Brosnan som spelar "the bad guy". Han tvingar dom göra en massa saker som förstör deras liv.



Senare på kvällen så for vi upp till Clas för hans föräldrar hade grillfest. Så jag, Jessica, Clas, Henke och Andreas såg på film. Äntligen har jag fått se Team America! Hahaha, den var helt sjuk, men as kul.



Lördag (Idag):
Ja, idag har jag cyklat ut till Nationalparken. Det var inte planerat, jag ville bara ut på en cykeltur men jag bara fortsatte. Men, där ute har inte jag varit på typ 6-7 år och det var så sinnesjukt vackert. <3 Ikväll ska jag se på film och äta frukt.

Ha en fortsatt trevlig dag :)

// Lisa - Bak. Derk-derk-Allah. Derka derka, Mohammed Jihad. Haka sherpa-sherpa. Abaka-la.


Påjakt efter den perfekta garderoben

Idag har jag varit i stan för att klippa mitt hår och leta efter en till garderob (min är lite överfull för tillfället). Jag han handla med mig hem dessa saker:


Ett stycke skjorta ifrån MQ


Halsduk (Rea på rea = 24.50 Kr), lila strumpbyxor, as charmig te-låda, åre choklad, kalender och en mapp

 
Shampoo, balsam, tandkräm och nagellack från depend

Jag har haft en supertrevlig dag ^^

// Lisa - Hon som blev kär i en låda

Bilddagboken är en hel vetenskap

Jag har suttit i två timmar och lagt ut bilder på bilddagboken. Kolla in den här
Ja, jag hade lite tråkigt... Men nu ska jag sova, vi ses och hörs!

// Tröttis

Är du Schnell? (:

Kvällen har spenderats hemma hos Elin för att hon ska flytta imorgon till Kiruna (Ungefär 90 mil bort!) Det känns vemodigt men jag vet att hon kommer få det bra däruppe. Jag blev bjuden på middag som var en god kyckling+potatis+grönsaks sak som var i ugnen och till efterrätt blev det glass (<3). Sen letade vi upp alla Elins nya klasspolare på bilddagboken. Men det var typ ingen som hade det.

Tack för en trevlig kväll Elin med familj :D



Nu ska jag dricka upp mitt is-kaffe och snart sätta mig vid tv:n och se på Sex and the City <3

// Lisa - Använd reflexer killar, ni kunde ha blivit påkörda...

I crashed my van into Jesus!

Ikväll såg jag en rätt så söt film på 3:an som heter Saved!
Den handlar om en kristen tjej som går på en kristen skola och har ett perfekt kristet liv tills hon får reda på att hennes pojkvän är gay och hon bär på hans barn. Typisk High School film fast med kristet team. Jag tycker att alla var små töntar men den var bra.

Mitt i filmen (när jag förövrigt satt och läste en tidning) så spelades det upp en melodi som jag genast kände igen. Det var låten In the Sun med Joseph Arthur. Låten väckte så mycket känslor att jag började gråta. Jag hade totalt glömt bort att jag hade den så det var en bra påminnelse.



// Lisa - Will you help me to understand? 'Cause I've been caught in between all I wish for and all I need.

Kläder!! <3

Idag fick jag ett paket ifrån La Redoute och dom här klädesplaggen tänkte jag behålla:


Svart slätstickad väst, vit top med puffärm och lila linne. ^^,

Nä, nu ska resten av kvällen spenderas framför tv:n. Först en film, sen dubbelavsnitt av Sex and the City sen en till film. Allt på trean såklart.

// Lisa - You couldn't possibly imagine how much i care about you

Oh my god, I am WAY too stoned for this!

Igår kväll kom Dexter (a.k.a Jessica) hem till mig för lite filmtittning, Dextertittning och chipsätning. Ooooops, överraskad?. Det var typ år och dar sen vi umgicks (känns det som iallfall). Vi hade supermysigt och vi har sett dessa filmer:

Identity (Jag. Älskar. John. Cusack.)
Creepshow 2 (Den var rätt så kul, men inte det minsta läskig. Tyvärr Jessica xD)
The Texas Chainsaw Massacre (2003) (Jag började faktist må lite små illa. Den var bra som tusan. Dock att alla ungdomar var korkade, som dom alltid är i skräckfilmer)
Drillbit Taylor (Rolig film, och bad-asset (Alex Frost) var världens dreggel varning)
Pay it Forward (Jag. Älskar. Kevin. Spacey. Han är en så superduperäckligtbra skådespelare <3 Dock var det ett sug slut som inte alls passade)



Sen såg vi ju även på Dexter. Det var ett sjukt bra avsnitt. Jag kan inte FATTA att Debra kysste han den där FBI agenten som är typ 65 och är värsta Wannabe Mahone. Det var nästan lika pinsamt som när den där tjejen kyssta Freddy Krueger i Nightmare on Elm Street 2. Och sen blev Doakes jätte ägd!

Sen det faktum att jag och Jessica var uppe till 5 har inte så mycket med saken att göra :)

// Lisa - When I was going up the stairs, I met a man who wasn't there. He wasn't there again today, I wish, I wish he'd go away.

Raindrops keep falling on my head

Denna dag började jag med att kliva upp klockan 10 (!), äta en mysig frukost beståeende av rostade mackor, is-kaffe och färska blåbär. Mina föräldrar hade plockat dom igår. Sen kollade jag på OS och pratade lite med Anton i telefon. Nu ska jag städa klart rummet (herregud, man ser faktist golvet nu!) och sen hade jag tänk gå ut på en promenad. Jag gillar höstvädret, perfekt promenadväder. Men problemet är att jag inte har några tvättade byxor... hmm, hur löser jag det här?

// Ha en trevlig dag önskar Lisa


Tack för hjälpen Becka

Som ni kanske ser så har jag gjort om bloggdesignen nu. Det är dock inte jag som har gjort det utan det är min goda vän Rebecka som fixar och trixar med designen till min kära blogg. Tack så hemskt mycket för hjälpen ;)

Kiruna kommun ville kolla att Elin var Elin, och inte Lisa

Jag har haft en supermysig helg hemma hos min goda vän Elin.
Det vi har haft för oss är:
Jag har missat bussen, vi har sett på 4 filmer (Crash, 2 dagar i Paris, Shaun of the Dead och Flightplane), varit rädda för Itsy (hennes iller), sovit, gjort en mumsig kycklingsallad, tagit en fotopromenad till båthamnen, gått på närköpet och inhandlat lite godis, kollat på gamla prov ifrån högstadiet, ätit glass med frukt och muffins 3 gånger och suttit och pratat om allt mellan himmel och jord. Jag har haft en underbar helg, tack för det Elin <3


Elin väntade länge på blomman. Du ska bara veta vad glad hon blev när hon äntligen fick den...

Nä, nu måste jag städa lite... eller jätte mycket. Dammråttor, här kommer Lisa!

// Lisa (a.k.a Dammråttsdödaren)

Das arkitekt

Idag vaknade jag kvart i två av att min katt klev i mitt ansikte. Sen kom jag på: Tusan, idag kommer arkitekten! (Vi ska nämligen bygga ut vårat hus) och han skulle komma klockan 2. Jag tog på mig kläderna och sprang fort ner för att göra frukost. Sen kom han hit och jag, pappa och han pratade i över en timme om hur vi ville ha det. I've got a great feeling about this. Sen klippte jag gräset och ikväll ska jag till Elin. Det ska bli superkul!


bara för att den bilden är så söt (:

// Lisa - There's truth in your lies. Doubt in your faith.

One beautiful sunset later...



// Lisa - It's like it never happened

Jasinto

Marielle har skaffat en blogg. Kolla in den!

www.jasinto.blogg.se

The morning is for sleeping

Idag har jag hunnit göra dom här sakerna:
* Ätit frukost medans jag läste Solo och kollade på OS
* Cyklat till Anton på skofa om hållit han sällskap
* Hämtat müsli hos ovannämda person
* Cyklat runt gällsta
* Träffat Becka på vägen hem
* Duschat
* och pratat en hel del i telefon

Ikväll ska jag:
*Spela monopol (eller annat kul spel) hemma hos Das Wigrens med Becka, Andreas och förhoppningsvis Jessica :)



// Lisa - Ibland är det så sjukt skönt med tid för sig själv.

Sometimes what tears us apart helps us put it back together

Idag så flyttade Marielle söderut. Det känndes sorgligt, och det regniga vädret gjorde inte saken bättre. Men, jag vet att hon har gjort rätt val och jag hoppas att hon kommer trivas.

Ikväll har jag sett på film, en film jag har lånat för längesen av Elin.
The upside of anger.
Den var helt okej, lite små sorglig och lite otrovärdig i vissa scener, men helheten var bra.



// Lisa - I dial your number ten times a day and hang up.


Men söt låt <3



(MAMMA MIA!)  Meryl Streep och Pierce Brosnan - S.O.S

Ett stycke post till Lisa

Igår fick jag paket ifrån Ellos och CDON.com på posten. Jag blev jätte glad och började hopp runt och skrika.
Ifrån Ellos fick jag en vinröd polotröja och en vid och hög svart kjol.
Ifrån CDON.com fick jag Singstar Summer Party och Coldplays nya CD Viva la Vida



Min kamera är på laddning så jag letade upp bilder på internet istället. Haha. Lat eller vad?
Och ja, jag har klipp ihop allting i Paint.

// Lisa - How can i carry on?

A mother. A daughter. Three possible fathers. Take a trip down the aisle you'll never forget

Jag äger i monopol. Eller inte xD Haha.
Ännu en dag har gått och den har spenderats med att först spela Monopol med Becka och Anton medans han bjöd på frukt och is-the. Sen åkte jag och Anton en vinglig moppetur och kom nästan hela vägen hem till mig (Han fick slut på bensin i slutet av våran backe). Vi åt och sjöng SIngstar. Jag fick nämligen lite saker med posten idag som jag har beställt, lägger ut bilder imorgon.

Sen for jag, mamma och Anton på bio och såg Mamma Mia med Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth och Stellan Skarsgard. Den var sjukt bra verkligen, feel good film av högsta kvalitet. Musikaler är alltid något som går hem hos mig och Mamma Mia var både en otroligt söt film och en sjukt kul film. Jag och Anton satt och tok skrattade i slutet när alla dansade runt i tighta ABBA kostymer (Nu tänker jag på Killarna/gubbarna, som verkligen såg ut att trivas i dom) Haha. Väldigt sevärd film. Dock att Colin Firth verkligen INTE kan sjunga. Och klaga inte på Pierce Brosnans sång röst, den är bara charmig.



// Lisa - We danced on the beach, kissed on the beach and dot, dot, dot.


Marielle

Ikväll blev jag hembjuden på knytkalas hos min gamla goda vän Marielle. Hon ska nämligen flytta nu på onsdag, för att hon ska gå gymnasium i södra Sverige. Det känns lite tragiskt, men jag är ändå glad för hennes skull för att hon ska gå något hon verkligen brinner för (Djurvård), så jag är stolt över henne. Vi var en hel hög där som åt mat och spelade singstar. Jag och Becka (Das Ica Team) ägde ut alla i Singstar.


Kommer att sakna dig Marre, lycka till <3

// Lisa - I see your true colors


Jag hade en stugby och ett hatthotell

Ikväll blev jag hembjuden till mina föradetta grannar Tha Wigrens för Tacos och Monopol. Vi hade jätte trevligt trots att Andreas jag vann. :)

// Lisa

Os i Peking

Jag tycker inte om sport speciellt mycket. Och sport på TV är ännu värre, jag förstår inte riktigt hur vissa kan se 10 fotbollsmatcher på en vecka. Men, trots detta så älskar jag att kolla på OS på tv. Det känns så spännade när Sverige vinner någon medalj hit och dit och att få se nya rekord skapas.



Dagens låt:
Duffy - Mercy

// Lisa - Det är så logiskt, alla fattar utom du. Du har inte en aning.

ANDRA pris??

Hejsan!

Idag har jag haft en helt underbar dag med mina vänner! Jag hade bjudit in Becka, Anton och Elin för att äta på kustladan, p.g.a att jag kom in på Natur. Elin kom till mig runt 12 (då jag nyss hade klivit upp, haha) och vi satt och pratade och såg på OS simmning, vilket var väldigt intressant. Eller lite iallafall. Sen kom Becka och vi tre körde Singstar.
Mitt i en låt kom Anton och vi dampade runt lite innan mamma skjutsade oss till Kustladan för att äta.

Vi blev lite utstirrade av någon barnfamilj (kanske för att Anton pratade mycket om sig själv, vi satt och as garvade och att vi disskuterade alkohol väldigt högt...). Efter middagen så kom alla hem till mig för att spela monopol. Herregud vad längesen det var jag spelade det spelet. Men först var jag rik som ett troll och ägde ut alla, men sen, när Elin hade åkt hem, så fick jag en massa lån och Becka hade 260.000 kr... Hon blev liiite sur på mig och Anton på slutet för att vi ville spela ungefär hela natten. Hahaha.



Tack mina vänner för en underbar dag och kväll, ni är guld värda <3

// Det rika trollet

I've got to get closer

Jag satt och lyssnade på P3 häromdagen och det handlade om Ex, kärlek, ja lite sånt. Och ett tips dom sa då hur du ska komma över ditt Ex var att man skulle tacka den personen för alla fina minnen man förhoppningsvis har efter ha varit tillsammans med någon. Men tänk dig det här scenariot:

Din pojkvän/flickvän gör slut med dig och du blir helt förkrossad och ligger och är helt apatisk i en vecka. Fortfarande när du är totalt förälskad i den här personen och försöker släppa taget så går det inte riktigt. Då ska du tacka denna person för att han/hon har funnits i ditt liv och alla glada minnen du har kvar. Jag vet inte, jag skulle nog inte klara av sånt det första året... För tänk om denna person blir helt lyrisk och börjar ta kontakt med dig igen och vill prata hela tiden? Snacka om svårt att släppa taget då. Jag skulle nog inte klara av att ha kontakt med mina Ex, det skulle bli för jobbigt. Men nu ska jag inte säga så mycket, för jag har faktist aldrig haft ett riktigt förhållande.

// Lisa - Give me a sign

You are so adorable when you're going for the kill.

Jag har nyss sett den bästa romantiska komedin (Jag ÄLSKAR sånna där må bra filmer där slutet är garanterat lyckligt) på väldigt länge. (Bra romantisk-komedi = Jag sitter och gråter igenom hela filmen)

Laws of Attraction med Julianne Moore och Pierce Brosnan.
Handlade om två skilsmässoadvokater som är extremt olika varandra. Daniel (Brosnan) är nästan sjukligt vimsig och lite sådär små stökig som tror på kärleken medans Audrey (Moore) tycker att kärleken är överskattad och att livet handlar om att hålla kontroll över jobbet. Strikt helt enkelt. Dom är representanter för varsin part i ett skilsmässomål som går ut på att både killen och tjejen vill ha ett slott i Irland. Daniel och Audrey åker dit och blir så fulla på en irlänsk fest att dom råkar gifta sig. Såklart uppstår komplikationer. Helt enkelt as bra film! <3



Sara: Forgive me if I get a little emotional, but this is the day every mother dreams of. The day she watches her only daughter put a lock on her bedroom door, to keep her husband out.

// Lisa - Book? Book? What book? When does he have time to write books?

I can feel it coming in the air tonight

Jag har börjar lyssna ganska mycket på Phil Collins på sista tiden. Det här skrämmer mig lite, men han är bra som tusan. (Haha, jag inser nu hur dumt tusan låter när man skriver det). Både låtar ifrån Phil Collins solokarriär och när han var med och sjöng i gruppen Genesis på 80-talet.



// Lisa - Revenge may be wicked, but it's perfectly natural.

Senaste ifrån Stan


Palestinasjal + T-Shirt ifrån Lindex
Strumpbyxor ifrån Cubus


Svart tubklänning ifrån Lindex
Hudkräm ifrån Biotherm

China it is

Nu har jag lugnat ner mig lite efter beskedet om att jag kom in på Natur så jag tänkte skriva lite om vad jag har haft för mig de senaste dagarna.

Onsdag:
For ut i sommarstugan för att plocka hallon

Torsdag:
Spelade en hel del patiens och sen fick min mamma skjutsa mig till stan där jag träffade Antonn. Han hade köpt nya glasögon som var häftiga. Sen gick han med sin kompis Karin och jag gick runt och gjorde lite inköp (bilder kommer sen). Jag är besatt av Lindex, jag skojjar inte. Mamma och jag (+Anton) skulle se på Mamma mia på bio med den var utsåld. Mitt i veckan. När alla jobbar. Jag fattar inget.

Fredag (idag):
Idag har jag cyklat litegrann och hälsat på Anton på Skofa. Sen såg jag på OS invigningen.

// Lisa - I'm walking on sunshine <3


JAG ÄR SUPER SPEEDAD!

Jag kom det Naturvetenskapliga programet på Nolaskolan till hösten!!! DU ANAR INTE HUR LYCKLIG JAG ÄR JUST NU!!! :D :D :D :D :D :D :D


Film är min terapi

Ni underbara och lyckliga människor som någon gång har sett mig när jag kollar på film vet vad jag pratar om, iallafall delvis. För som inte vet, ska jag berätta nu: När jag kollar på film så är jag så otroligt inne i filmen att jag glömmer bort allt annat och det känns precis som om jag står där och kollar upp emot asteroiden som kommer emot New York, jag som drar svärdet mot min fiende, får det där "vi-lever-lyckliga-i-alla-våra-dagar" bröllopet. Ja, ni fattar. Jag brukar hoppa runt och skrika för att jag blir så upprörd över att den där korkade tjejen springer åt fel håll, precis det håll där mördaren står och väntar. Och jag har svårt att nämna någon film jag INTE har gråtit till... Jag blir väldigt känslosam när jag kollar på film.

Så då om jag känner att jag helt enkelt har för mycket att tänka på så kan jag bara slå på en bra film så försvinner problemen för stunden. Nu är det säkert många av er som använder musik som problemlösare. För mig funkar inte det, för man kan göra så mycket saker samtidigt som man lyssnar på musik. Jag blir så himla ofokuserad, så det funkar inte. Då tänker jag bara överdrivet mycket på problemen.

Jag tycker att det här är ganska kul, men jag bör varna er. Om ni inte vill få en utskällning av en hel folkmassa, gå aldrig på bio med mig. Haha.



// Lisa <3 Film


My life has just begun

Idag var det sita arbetsdagen för mig och Becka på ICA. Varorna kom faktist nästan i tid och vi hade kul hela dan. Dock att innan varorna kom så gick vi bara runt i butiken och var extremt slöa, men det säger vi inte till någon. Haha.
Jag hade tänk att se på filmen Return to Me nu med David Duchovny (Han som är med i Arkiv X) men jag kom på att filmen Volcano går på 6:an ikväll klockan 21.00.
Jag ville bara nämna att jag älskar film, om det var så att någon inte visste det eller att någon hade helt enkelt glömt bort det. <3

Dagens låt:
Genesis (Phil Collins) - Sussudio

// Lisa - Mixed emotions


When are we gonna get the good news?

Det känns som att jag har vaknat upp ur en lång vinter och våren är påväg. Jag har äntligen insett det, och det känns så sjukt mycket bättre än att leva i ovisshet. <3 Carpe Diem


Elin är fan bäst!

Jessica har sovit över sen igår och idag har vi tillbringat dagen med att se på film. Picture Perfect, The object of my Affection och Mystic River. Alla var väldigt bra.



Imorse var en av mina vänner Elin med på radion, P4 Västernorrland. Hon pratade om hur det skulle vara att åka iväg till Kiruna och börja på Rymndgymnasiet i Kiruna. Jag försov mig som vanligt, men jag kollade upp det på internet sen såklart, jag vill ju höra vad hon hade sagt! Jag tänker bara säga att hon är av de mest coola människor jag känner, och ni kan läsa hennes blogg här.

// Lisa - Elin, du är min idol! <3

Skitis börjar!

Hejsan!

Nu är vi hemma igen, efter en hel helg till sjöss...Några kompisar (Viktor, Alex, Jakob, Marre och Elin) följde med mig ut med båten till våran stuga på Mjältön. Jag har iallafall haft super kul och ville bara tacka alla för en rolig och minnesvärd helg.
Vi har badat ett antal gånger, spelat en hel del kortspel, gått till en jätte lång sandstrand, grillat lax som blev liiite bränd, haft party, suttit ute på klipporna och lyssnat på havet, Viktor har dansat med en flytväst o.s.v. Ja, listan kan göras lång.

Hoppas att vi får tid att göra om det här någon gång :)
Om ni vill se lite mer vad vi har haft för oss, kolla in min bilddagbok här!

// Presidenten

Det som händer en gång händer aldrig igen,

Imorse när jag satt och åt frukost så hade jag radion på, på väldigt låg volym. Men direkt när jag hörde början på låten, visste jag vilken det var. Jag älskar verkligen denna låt <3

Mike and the Mechanics - Over my Shoulder

// Lisa - Men det som händer två gånger händer alldeles säkert en tredje gång.

There's a reason they look so real

Igårkväll for jag hem till Jessica för att se lite film. Vi hann dock bara se två filmer, för jag skulle cykla hem och det kändes ju inte så kul att göra det mitt i kolsvarta natten. Vi såg Napoleon Dynamite. Ursäkta Marre, men jag förstår inte det roliga med denna film. Så bra var den verkligen inte, mest bara konstig. Dock att jag tyckte synd om Pedro, men det var allt.



Sen såg vi Hide and Seek med Robert De Niro. Den var betydligt bättre, dock att Dakota Fanning är läskig som tusan.
När jag kom hem satt mamma uppe och kollade på House of Wax. Jag "joinade" henne och såg slutet (för jag har faktist sett filmen 3 gånger förut, så då kan jag tänka mig att se bara slutet), medans jag fixade ihop min nya kamera som jag fick igår! Wiiie.



// Lisa - Ge mig sol. NU!

RSS 2.0