Having to be a nice guy is the toughest job in the world when you're not

Jag blev ingen TV-kändis ändå. TV 4 visade inte ens någonting ifrån Star Wars utställningen. Äh, synd för dom... för när jag blir världsdiktator tänker jag skapa en egen kanal. HAHAHHAHAHHAHHAHA. oj.

Igår kväll for jag till Jessica och vi (BIG SHOCKER!!!!!) såg på film.
Först såg vi en film som jag köpte här i veckan. Where the truth lies - Sanna lögner med Kevin Bacon och Colin Firth (kan en film ha mer perfekta skådespelare?) Jag tycker att det var superbra, en film som tåls att se många gånger.

Efter det såg vi en thriller/rysare som heter Blackout. Handlade om 3 människor som fastnar i en hiss över en natt. På slutet visar det sig att den ena är en riktig psykopat, och det råkade just vara den personen jag hade gillat ifrån början.
Jag börjar misstänka att min framtida partner kommer vara en psykopat..... (:

 

// Lisa - Three strangers trapped. One killer dying to get out.

GLÖM INTE BORT NYHETERNA PÅ 4:AN IKVÄLL!

Eftersom jag och Jessica stog FÖRST i kön på Star Wars utställningen i Ö-vik så kom TV 4 och intevjuade oss lite. Glöm inte bort att kolla nyheterna! Hoppas dom bara inte klippte bort oss eller att jag sa något knäppt för jag var väldigt taggad just då....

Läs mitt långa inlägg om Star Wars utställningen i Ö-vik här nedanför

// Lisa - 15 minuter i rampljuset?

EXALTERAD!!!!

Oooooookeeeeeeeeej!!!!

Jag har haft en as kul dag. Jag ställde väckaren på 6 och klev upp då. Fixade mig och tog på mig min as coola Star Wars tröja som jag köpte i London. Sen bar det av till Ö-vik för STAR WARS: The Exhibition



Vi kom till museet runt klockan 8 (dom öppnade klockan 10) och det var helt dött där. Vart var alla galna fans? Vart var alla som tältade där? Helt plötsligt blev vi hängades på låset, som vi sa förra året.
Eftersom vi var så tidiga så trodde jättmånga att vi arbetade där. När dom fick reda på att vi väntade på utställningen så blev dom chockade att vi var där så tidigt.
Efter att tag kom det mer folk och tillslut var det en lång kö. Då hörde Jessica en gubbe prata med dom bakom oss om när dom hade kommit dit, och då sa hon att vi hade minsann varit här klockan 8. Det visade det sig att gubben kom ifrån TV 4 och ville göra en intevju med oss... XD



Ja, hur det gick får vi alla se ikväll... Eftersom jag och Jessica kom först in så fick vi skaka hand med "personalen" och sen började vi hoppa upp och ner för att det var så spännande. Vi gick runt där och kollade på alla sakerna och sen kom vi in ett rum där ingen var. Då kom det helt plötsligt en man och frågade: "Var det ni som kom först in?". Vi svarade ja och då kom Anthony Daniels (han som spelar C-3PO, den guldiga roboten) ut ur ett draperi. Fatta om vi blev förvånade. Han började prata med oss och sen visade han oss upp där sjäva robotkostymen var och sen bad han hans assistens att ta kort på oss tillsammans. Efter det fick han en Kram av oss båda. Efter det sprang jag och Jessica in i ett rum och SKREK as högt och hoppade för att det var så sjukt spännande!



Vi gick runt där i två timmar och då han vi också få Anthony Daniels autograf, vi blev hälsad på av en massa som jobbade där för att dom kände igen oss "The first to get in". Jag köpte lite saker i Souvenirbutiken och sen gick vi på stan och fikade. Efter det tog vi bussen hem. Just nu är jag jätte uppåt och hoppig för det var en så sjukt kul dag! Det är värdt alla pengar att åka dig, som om ni har chansen ska ni åka på Star Wars utställningen i Örnsköldsvik ;)

// Lisa - May the force be with you.

Jag <3 CDON.com


Han älskar att ta självmord, det är sant

Nu har jag haft ännu en väldigt upptagen vecka.

I Måndags så var jag med Anton och vi såg på förhäxad och åt morötter (You heard me!)
I Tisdags hade jag min första jobbdag på ICA. Det var ganska kul.

I Onsdags så jobbade jag igen, sen for vi ett gäng hem till Alex för att se på film och sova över där (Jag, Marre, Elin och Jakob. Sen var Matte och Johan.J med Pierre så vi blev en hel hög med folk). Vi hade as kul, jag fick spela Condemned. Det är ett skräckspel och det var as kul! Vi spelade lite GTA 4 på Pierres nya XBOX 360, såg på två filmer (Blades of Glory och Face/Off), sprang runt ute, åt chips, rullade över folk och jag fick spela ett sjukt beroendeframkallande spel som gick ut på att man skulle bygga saker med fysik typ. Eller nått....  Men det var kul iallafall.  Jag somnade runt 8 imorse.

Idag så vaknade jag av att Elin for hem med bussen. Sen somnade jag och vaknade klockan ett. Jag, Alex och Marre åt frukost sen for Marre också hem. Jag stannade kvar ett tag och spelade GTA 4 med Johan.J och Alex. Det var ös.


// Lisa - Oh, Bravo! Bra-Fucking-Vo

Everybody think's they're right in a war

Igår var jag hemma hos Jessica och vi  såg på film och hade allmänt trevligt. Dock kom vi på alldeles försent att Preem var stängt. Ingen glass den här gången :)

Vi såg klart på det otroligt starka och underbara Death Sentence med Kevin Bacon. Äckligt bra film som alla borde se och gråta till.
Sen såg vi på Jumper med Hayden Christensen och Samuel L. Jackson. Den var rätt bra, men för kort och ihopklippt. Dom hade kunnat gjort den 2 timmar istället, det hade blivit ett bättre slutresultat.
Efter den såg vi på The Last Legion med sötnosen Colin Firth. Vi trodde det skulle vara en riktigt krigsfilm på två och en halv timme men det var en kort krigs/komedi, dock väldigt bra.
På natten såg vi en fransk skräck - Frontière(s). Den var grymt seg i början men blev riktigt bra på slutet. Kändes lite som House of 1000 corpses.



// Lisa - If you don't want to tell me everything, that's fine. Just don't lie to me.

Busta Rymes Feat Linkin park -We made it



As bra låt.

I'M BACK! :D

Hejsan!

Jag måste börja det här inlägget med att be om ursäkt för att jag har varit så grymt dålig på att uppdatera min blogg de senaste två veckorna. Jag hamnade i en bloggsvacka både på grund av att jag inte fick någon lust att skriva, och det faktum att jag har varit så upptagen med en massa andra saker så jag har helt enkelt inte hunnit skriva något. Jag har inte ens orkat kolla på andras bloggar.

Men nu är jag tillbaka efter två hektiska veckor. Jag kan ju kort redogöra vad jag har gjort.

* Den här veckan var jag ute i min sommarstuga från måndag till tisdag
* På onsdag så var jag hemma och slappade, men senare på kvällen kom Elin hem till mig
* På torsdag så for jag, Elin och Anton ner till Sundsvall för att shoppa! Jag köpte en jättefin långklänning på GinaTricot (som Anton skrattade åt när han såg den, den dummern! xD ) Resan innebar också att vi fick sitta i en buss utan luftkonditionering vilket var hemskt!
*Senare på kvällen på torsdagen så for vi ut med båten till Mjältön där vi har en stuga.
Vi firade midsommar där med en massa trevliga människor. Jag och Jessica var dom ända "ungdomarna" men jag hade as kul.  Den var ganska så mycket dockstabor där och vi hade lite allsång vid brasan med ett gäng killar ifrån Ö-vik. Måste bara säga att Björn var as snygg! Jättekul var det verkligen och när en gubbe helt plötsligt började spela Eight Days a Week med The Beatles började jag sjunga högt och alla stirrade. Haha.
* På lördagen så sovde Jessica, Susanne och Håkan över, åkte hem, och senare kom dom tillbakade och vi grillade och Jag och Jessica såg på FILM! Jepp, hon hade med sig Håkans bärbara dator och vi kollade först på:

The Ten - Jätte skum, men otroligt kul komedi som handlade om de tio budorden. Rekomenderas varmt :)


Death Sentence - Otroligt grym, och äckligt bra film. Handlar om en familjefar (Kevin Bacon, som är SÅÅÅ SNYGG!) vars liv rasar samman efter att hans son blir mördad och han (Kevin) hamnar i ett krig emot ett gäng. Dock han vi inte se klart hela filmen för datorn fick slut på batteri. VI BLEV AS SURA!


Ja, för att inte det ska bli som det har varit förut tänker jag säga nu vad jag ska göra några dagar framöver så att ni inte saknar mig allt förmycket när jag inte skriver.

Nu ska jag till Jessica och se på Fiiiiiilm. Imorgon likaså. På tisdag ska jag Jobba på Ica och på onsdag har jag för mig att några ifrån klassen skulle ha filmkväll? :) Ja, vi får se hur det blir. Sen på Fredag är det hamnfesten med samma gäng som var med på Stadsfesten i Kramfors och på Lördag är det Star Wars utställningen i Ö-vik med Jessica! FATTA ATT VI ÄR TAGGADE!!!!

Dagens låt:
Citizen Cope - Sideways

// Lisa - Hey, guy! As a goof, guy! As a goof!

Stadsfest

Ikväll ska jag och några kompisar in till Kramfors för Stadsfesten som är där. Det ska bli as kuul!

// Lisa - Vi syns där


Den blomstertid nu kommer

Nu är skolan snart slut!

I onsdags så hade vi en slags tävling på skolan och vi i 9A ägde ut alla andra. På kvällen for jag och Becka till ICA för att få våra scheman när vi ska jobba där i sommar.
Idag så har vi gjort tårta med Nisse, haft frågesport och ätit avslutningslunch. Vi fick Kyckling och klyftpotatis, jätte smarrigt. Sen fick vi sjunga lite där vid matbordet också. Helt enkelt underbar. Jag kommer sakna 9A, vi är bäst!

Imorgon är det skolavslutning och på kvällen ska vi ut och äta.
Sen på Lördag ska jag och några kompisar till Kramfors stadsfest. Super.



// Lisa - Imorgon slutar kapitlet med ett lyckligt slut.


And the dream begins...

Hejsan!

Jag ska kort redogöra hur den senaste (nästan) veckan har varit.

Onsdag - Balen. Det var jätte roligt att se alla springa runt i fina kläder och dansa. Synd att det inte var längre,

Torsdag - Studenten. Jag for och kollade på Andreas i Kramfors när han tog studenten. På kvällen så blev vi hembjudna till honom och alla ungdomar spelade kort och kubb och åt god mat. Senare på kvällen såg jag och Jessica på Van Helsing

Fredag - Middag hos Jessica. Vi spelade mera kubb och Henke, Becka, Jessica, jag och Andreas såg på Silent Hill. På kvällen såg jag och Jessica på 30 days of night (AS BRA!!)

Lördag - Sovde över hos Jessica. Vi skulle sola men det var dåligt väder så vi såg på Ailen istället. Den var grymt dålig så på kvällen såg vi A Nightmare on Elm Street 5, 6 och 7. (Freddy Krueger äger sönder) Sen såg vi What happens in Vegas.

Söndag - Jag, Marielle, Jakob, Elin, Fille och Alex lekte runt på rövarbyn. Det var dock bara Jakob och Elin som sovde över för det var så sjukt dåligt väder.

Måndag - Utflykt med HELA klassen till Rövarbyn. Vi hade jätte roligt verkligen. Vi lekte tagen i labyrinten, hoppade studdsmatta, pratade, grillade och jag rullade runt på golvet. Kommer sakna klassen till hösten<3 Men vi har bestämt att vi ska göra en till utflykt i sommar!

Tisdag - Jag sov bara en timme i natt (på golvet, ovanpå Alex) och när jag vaknade kände jag mig lite Zombie så jag började försöka tugga på allas hjärnor. Åkte hem med moppen halv 10 i regnet och sov till middagen.
Det var helt enkelt underbart på Rövarbyn, helt sjukt kul!

Jag lägger upp bilder sen just nu funkar det inte.

// Lisa - Rullmästaren

Jag är inte död, jag lovar!

Jag har haft fullt upp ända sen balen (i onsdags) så jag har inte hunnit skriva något på bloggen. Det hinner jag inte nu heller för några från klassen ska ut och tälta om 40 minuter. Vi skulle igentligen ut på utflykt med klassen i morgon, men några av oss ville börja i förtid. Haha. Skriver mer på tisdag!

// Lisa <3 Freddy Krueger

En bal på slottet

Ikväll smäller det!
Avslutingensdansen för nian. Det ska bli rätt så kul att få umgås med kompisar och se alla uppsnoffsade. Jag tror inte att jag kommer dansa så mycket, för jag upptäckte idag att det inte gick så bra för mig att dansa. Men, det ska bli roligt. Vi ska fara härifrån klockan 6 så vi är ute i god tid. Bilder lägger jag upp imorgon, om jag har tid (Det är ju studenten!)

image505

// Lisa - Industrial glue. It's what holds us together

Enligt Alex är jag en pansar-tvättbjörn, haha

Gud vad golf var kul!
Idag for halva nian till Norrfällsviken och golfade lite. Äntligen en sport jag inte suger på, jag själv tyckter att jag var ganska bra på att svinga iväg bollen. Jag kom hem tidigare så jag cyklade runt sjön och njöt av solskenet. Andreas och Jessica kom på en snabbvisit och Jessica pratade om något mejl hon hade skickat, så jag kollade upp det så fort som möjligt. Jag är bara tvungen att dela med mig av det här på bloggen, för det var supergulligt :)

image504
Ser ni, det är inte bara jag som vill köpa filmer, Jessica vill också att jag ska köpa filmer xD

// Lisa - Golfproffset

Ett stycke baltyg!

Nu är det slappt i skolan, det gillar jag! :)

Vi har inte haft en enda riktigt lektion idag. På Engelskan fick vi glass, på NO:n så lekte vi med datorerna, på Franskan såg vi klart på filmen, på svenskan städade vi skåpen, på SO:n satt vi bara och pratade och lyssnade på musik och på Matten lekte vi mer med datorerna. Slappt eller vad?

Imorgon är det Golf, det ska bli skojj! På onsdag är det bal, på torsdag ska Andreas ta studenten och på Fredag är vi hembjudna till middag hos Jessica. Jag är så glad!

image503

// Lisa - Vad är väl en bal på slottet...?


Oh I think I'd rather die, but thank you

Söta filmer finns det många av, och tur är väl det, för vad skulle jag annars titta på när söndagkvällar nalkas? :)

image502

// Lisa - John. Cusack. Är. Otroligt. Charmig.

But monsters don't get happily ever after...

Hejsan!
Jag har haft ett väldigt händelserikt och otroligt skönt veckoslut.

I Fredags så for jag in till stan med mamma och köpte lite saker till balen och lite kläder. Sen på kvällen skulle vi ut med båten, men dom som känner mina föräldrar vet att dom brukar säga en sak och sen händer det oftas inte. Så jag var hemma och spelade The Sims.

På Lördagen så var jag ute och läste (En Nannys Dagbok) och sen ringde jag Becka och frågade om hon ville hitta på något. Hon kom över med moppen och vi ställde upp min studdsmatta. Efter ett litet tags hoppande for hon hem. Eftersom jag var ensam hemma så ringde Vigren's vid middagstid och frågade om jag ville komma och äta Tacos. Självklart ville jag det. Jag och Becka kappkörde moppe runt Gällsta och senare på kvällen spelade jag, Andreas och Becka Alfapet samtidigt som vi såg på Bilar.

Idag (söndag) vaknade jag halv 12 och gick ut och solade lite, läste och studdsade. Sen gick jag in och såg på Gossip Girl avsnittet jag missade i Tisdags och sen ringde Becka och frågade om jag ville spela Krocket. Jag tog moppen dit och vi spelade med Andreas. Jag vann (Nästan, haha). Nyss satt jag och kollade på Moonlight (Den där nya serien på trean som handlar om vampyrer) och klockan 9 ska jag se på en film.

Nu är det bara två veckor kvar i skolan!

Hoppas alla har haft en lika skön helg som jag.

// Lisa - "Zin, är inte det ett ord?"

RSS 2.0