2008

Ännu ett år har passerat och jag har blivit ett år äldre, även om jag inte känner mig 16 riktigt än.

Jag har haft ett år av upp och ner gångar men på det hela taget är jag väldigt nöjd.
2008 var det året då jag beställde mer filmer ifrån CDON.com än någonsin, nästan inte kom in på det gymnasie-program jag ville, lärde mig att lögner är något vi alla lever med varje dag vare sig vi vill eller inte, den enda människa jag egentligen kan lita på är mig själv och att You Can't Hurry Love.

I början av 2008 så lärde jag mig en läxa som jag är glad att jag orkade ta mig igenom. Det var Nationella prov lite nu och då i skolan så en smula stressad kände jag mig nog. Gymnasiet hade jag inte så svårt att välja till, men dock svårare att komma in på fick jag reda på senare under året.
Innan skolan slutade så hade klassen blivit som en enda stor familj och Rövarbyn var den roligaste utflykten vi någonsin gjorde. På skolavslutningen kom det inga tårar, men en hel del kramar blev det och ett adjö till flera personer i mitt liv.
Sommaren 2008 var en sommar av umgänge för vi försökte klamra oss fast vi det så välkända från förut. Kramfors Stadsfest, Härnösands Gatufest och Ö-Viks Hamnfest löste alla av varandra och även em utflykt med kompisar i våran båt hanns med.

Det var inte bara en lycklig sommar utan sommaren då jag först fick reda på att jag inte kom in på Natur. Jag har nog aldrig kännt mig så hopplös till min framtid förut. Turligt nog löste det sig.
Hösten kom och även en ny skola med en hel del ny ansikten. NV1B blev min nya klassbenämning och en hög nya kunskaper på köpet. Vintern kom redan i slutet av November och hela julmånaden var riktigt mysig. Nu är det årets sista dag igen som Uno Svenningsson skulle ha sag det.

Årets Bästa Händelse: Att jag kom in på den skola jag ville gå på. Inget kunde ha varit bättre.
Årets Värsta Händels (Ja, med risk för att låta nördig): När jag inte kom in på Nola. Apatisk Lisa
Årets Biofilm: The Dark Knight. Så OTRILIGT bra Heath Ledger.
Årets Låt: Phil Collins med You Can't Hurry Love går fortfarande lite nu och då här hemma.
Årets Bok: Även om jag inte ens har läst klart den så har den berört. Om jag kunde Drömma är underbar <3
Årets TV-serie: Såklart är det Prison Break. Inne på fjärde säsongen och det hade jag aldrig vågat trott förut.
Årets Besattheter: Kläder, detta gäng jag är en del av, filmer, is-kaffe, William Fichtner och söta pojkar.
Årets visdomsord: Fool me once, shame on me. Fool me twice dumb-ass, shame on you.Föressten, jag sa aldrig vad mitt nyårslöfta var va? Jag kan tala om att det är att tvinga alla jag känner att kolla på Stolthet och Fördom (från 2005) och när jag blir världsdiktator ska det bli den officiella filmen för all undervisning!!!
Ha en trevlig Nyårsafton, så syns vi igen nästa år.

// Lisa - I dosen't really matter.

Yes. A thousand times yes

Ja, nu hoppas jag att ALLA som läser min blogg såg på Stolthet och Fördom idag då, jag vet iallafall två stycken som gjorde det. Synd för er andra, för då blir det inga julklappar nästa år! Mohahahahaha!!
Iallafall så såg jag den också. Den var lika underbar som alltid (om inte mer <3)

Senare på kvällen kom en viss Miss Jessica hem till mitt hus och vi såg på två filmer (Överraskad... någon??)
* Perfekt Stranger (Med psykfall till Halle Berry och extremt charmig Bruce Willis. Väldigt oväntat slut)
* The House Bunny (Med "Cindy" ifrån Scary Movie filmerna. Överdrivet positiv och färgglad film men väldig mysig)// Lisa - A very famous man once said that sincerity is everything. Once you learn to fake that, the rest is easy.

Imorgon söndag, klockan 15.55, på SVT2... SITT FRAMFÖR TV:N DÅ!

Nu har alla ni små töntar som ännu inte har sett den ultimata filmen någonsin (Stolthet och Fördom från 2005) en gyllende chans imorgon klockan 15.55, då detta bevis på perfektion ska gå på SVT2! Jag vet inte hur många gånger jag har sagt åt alla jag känner att ni ska se den, men för guds skull, använd två timmar av era liv och titta på detta mästerverk, ni kommer inte att ångra er! <3<3<3<3<3

SE DEN! SE DEN! SE DEN! SE DEN! SE DEN!// Mrs. Darcy

They only met once, but it changed their lives forever

Ikväll ska vi bort till Kent's (våra EX-grannar) på andra sidan viken för Kent himself fyller år.
Så medans jag väntade på att klockan skulle gå idag så har jag hunnit se en film. Jag slog över på TV 4 film där The Breakfast Club gick. Jag har tänkt att se denna film i flera år men har aldrig riktigt kommit mig för.

Nu förstår jag verkligen varför denna rätt så simpla film blev en sådan succé. Dialogen var underbar helt enkelt och deras bakrund var genomtänkt och träffsäker.
Handlar om fem ungdomar som får kvarsittning en hel lördag. En idrottsman, skolans drottning, rebellen, nörden och en riktigt annorlunda tjej. Bråk, skratt och en hel den gemenskap. Rekomenderas varmt <3// Lisa - We're all pretty bizarre. Some of us are just better at hiding it, that's all.

Jag lovar, jag har ett liv... Ibland... Väldigt sällan

För tredje gången på tre dagar har jag sett på Stolthet och Fördom ikväll <3


I hope to afford you more clarity in the future

Idag har det varit en riktigt slapp dag. Vaknade klockan två med lite halsont, och allteftersom dagen gick fick jag mer och mer hosta. Men, jag har bara segat hela dagen så det har gått bra. Tre filmer har jag hunnit med också:

* Picture Perfect (Med Jennifer Aniston och Kevin Bacon, varav Bacon spelar en äkta skitstövel)
* The Jackal (Med en iskall Bruce Willis och en överdrivet snygg och charmig Richard Gere)
* Stolthet och Fördom - Pride and Prejudice (Den ultimata filmen. Någonsin <3<3<3)Alltså, jag ÄLSKAR verkligen Stolthet och Fördom. Jag har sett den ett X antal gånger och jag älskar den bara mer och mer för varje gång. Dock att jag blir såklart lite less på den emellanåt, men den underbara känslan brukar alltid komma tillbaka <3

// Lisa - All these things I am willing to put aside and ask you to end my agony.

Någon vill se att du finns, att du stannat kvar

Nu har ännu en julafton passerat.
Dagen började med att kolla på Love Actually, en av världens bästa kärleksfilmer, och senare kom Rebecka hit för att byta julklappar och prata lite (jag fick världens sötaste kort av henne <3). Sen var det Kalle Anka och alla hans vänner som hela familjen såg för femtioelfte gången. Efter julbordet fick vi besök av "tomten" som hade med sig den bästa julklappen någonsin, en liten rolig miniräknare, som jag såklart fick av min älsklings-snutte (För er som inte fattar det var det ifrån Mahone såklart ;D ). Charmigt som tusan. 
Jag fick lite andra grejer också, men orkar inte berätta om allt. Det var riktigt bra julklappar iallafall <3
Kyrkan på kvällen för midnattsgudstjänst och när jag kom hem igen såg jag på Stolthet och Fördom (Pride and Prejudice), den bästa filmen NÅGONSIN. Somnade gjorde jag väl någon gång runt fyra. En underbar Jul! <3


Såhär glad blev jag när "tomten" kom xD

// Lisa - Man behöver inte alltid va' stark, man får finnas ändå

GOD JUL FRÅN MIG TILL ER ALLA! <3<3


You pierce my soul. I'm half agony, half hope

Dagen "före" har bara flugit förbi och tekniskt sett är det ju faktist julafton nu. Men, det är inte RIKTIGT julafton fören man har somnat och vaknat en gång. Iallafall har jag hunnit byta julklappar med Marre och Jessica idag och sett på lite filmer:

♥ En Andra Chans - The Family Man
(Med Nicolas Cage. Trovärdigt och en riktigt "springa-till-flygplatsen-och-hindra-kvinnan-i-mina-drömmar-från-att-försvinna-ut-ur-mitt-liv" scen <3)
♥ ELF (Komedi med Will Ferrell. Sjukt kul om en människa som blir uppfostrad av tomtenissar)
♥ Övertalning - Persuasion (Jane Austen roman. Otroligt mysig och hjärtskärande)
♥ Min bästa väns bröllop (Med Julia Roberts. Handlar om en stackars sate som kommer på, fyra dagar innan han ska gifta sig, att hon är kär i sin bästa vän. Hon skyr inga medel för att vinna tillbaka honom. Lite sorglig men George, hennes homosexuella vän, lättar upp stämningen på slutet så man känner att allting är verkligen inte är totalt värdelöst <3)// Lisa - It's amazing the clarity that comes with psychotic jealousy.

Dan före dan

Granen är klädd och glöggen ska strax värmas. Familjen är samlad framför TV:n för uppesittarkväll. Ha det trevligt <3

// Jul-Lisa

Men dörrar kan öppnas från oväntat håll som du aldrig trodde fanns <3

The One, The Only, The Best:
Uno Svenningsson.

En så otroligt vacker text, en så otroligt duktig sångare och en helt fantastisk låt. Ignorera den fjantiga videon och lyssna till den underbara låten <3

Uno Svenningsson - Andas genom mig


This body will take some getting used to

Idag har jag varit till stan och klippt av lite hår. En lugg blev slutresultatet iallafall och jag är väldigt nöjd :)

Före:                                  Efter:


Sen gick jag och Jessica på bio och säg The day the earth stood still. Den var riktigt bra, och Keanu Reeves var extremt snygg och extremt cool som vanligt. Men den kunde gärna ha fått vara en halv timme längre.Ikväll var det även Prison Break och Mahone hade en otrolig kondition, Sucre fick en smula panik och alla hedrade Bellick. Även T-Bag, och jag skojjar inte! ÄLSKA BRAD <3

// Lisa - Ska du ha salt på mackan eller? ;)

Because you were home

Idag har det varit fjärde advent och det är bara 3 dagar kvar innan julafton! <3

Jag har hunnit vara i kyrkan och lyssna på julmusiken, gett julklapp och födelsedagspresent till Marielle, varit med Jessica och vi har tittat på film.
Först såg vi på The Strangers, en skräckfilm med Liv Tyler. Den var bra och rätt spännade ibland.
Sen såg vi Heartbreak Hotel. Den var väl också riktigt bra, men slutet var lite lulligt.// Lisa - Well they want something. People don't just stand out there, staring at us like that. They want something.

"Men döden!"

Igårkväll satt jag uppe och kollade på Kim Novak badade aldrig i Genestarets sjö. Den var mycket bättre än jag minns den, men den var fortfarande väldigt seg. Sen det faktum att Håkan Nesser (Bokens författare) lovade att säga vem mördaren var gjorde det hela lite kul. Men gav han ett bra och tydligt svar? NEJ! Så det sög ju lite.Idag har jag lekat julklappsleken, lagat tacos och spelat Risk med en hög folk. Trevligt trevligt.
Om ni vill se vad exakt vi har haft för oss är det bara att kolla in min bilddagbok: theoneiam.bilddagboken.se.

// Lisa - You're always with me. In my head, in my thoughts. Just leave me alone for two seconds.

The darkness has won

Blogg.se har ju krånglat för mig hela kvällen, här är min nyårsklänning iallafall:


And i'm feeling good

JULOV! <3<3<3

Igår kväll satt jag uppe och kollade på Forces of Nature (Ödets Makt) med Sandra Bullock och Ben Affleck. Visste, den var bra men inte SÅ bra.Idag var det ju sista skoldagen för mig innan jullovet och det var en extremt slapp dag. Först fikade vi, sen kastade vi om bokstäver och till sists var det avslutning i kyrkan med sång och musik. Efter kyrkan så gick ett helt gäng med oss tjejer ur klassen ner på stan för att fika, men eftersom UH var fullt så gick vi vidare till Wayne's som också var fullt och slutade på Blåbär. När vi väl fikade där hade vi "tappat" Järv-gänget ifrån Bredbyn men det var en väldigt trevlig fika ändå ;)
Jag önskade alla en riktigt God Jul och sen gick jag iväg för att leta nyårsklänning. Jag hittade en grå inne på Vila (Självklart, vart annars?). Senare mötte jag upp Sara och hon köpte också en nyårsklänning.

Ikväll ska jag bara slappa och se på Kim Novak badade aldrig i Genestarets sjö och sen gå och lägga mig så jag är pigg och på G till bakning och julklappslekning imorgon :)

Hoppas alla är glada och lyckliga nu när det snart är jul, för jag vet att jag är det iallafall (L)
// Lisa - "Det var nära ögat sa hon som klippte bort ögonlocken"

Summer turned to winter

Nu är det banne mig inte långt kvar till julafton! :D

Julen står för dörren och imorgon är sista "skoldagen" (Det är ju faktist bara avslutning) för denna termin. Det känns som en extrem lättnad att äntligen få pusta ut och se tillbaka på året 2008. Ja, det är ju snart ett nytt år, någon som har några bra nyårslöften? Jag har inte riktigt börja tänka på det men jag kommer säkert komma på något innan året är över (som jag kommer att bryta, nästan garanterat xD)

// Lisa - 'Cause you're not alone.

Michael Bublé - Feeling Good

Michael Bublé borde få pris eller nått. Så otroligt skön röst <3


Gå och dö!

Jag tror att det har varit mitt mest använda uttryck idag faktist.

Som ni kan lista ut har jag inte varit på mitt bästa solskenshumör idag.
Det började med att jag försov mig, fick sitta i en mini-äckel-buss till skolan, det har varit riktigt äckligt, halt och blött ute idag, kemiprovet gick bajs, det var sinnesjukt mycket människor i den extremt lilla matsalen (det var nämligen julbord med gratis julmust och pepparkakor idag) så jag ville bara döda alla, snö som föll ifrån taket föll i mitt hvud, jag hade inga pengar så det blev ingen Chai Latte efter skolan, bussen hem var kall och hård, jag halkade hela vägen från ICA till mitt hus och när jag väl kom hem så fanns det inget mjukt tunnbröd som jag hade längtat efter hela dagen, för det hade minsann pappa ätit upp. DÖ!!Sen hjälpte det ju verkligen inte när jag fick hörsa värsta sentimentala låten på dansuppvisningen så jag nästan började gråta. Jag säger ett ord till: DÖ!

// SUR LISA

Great. You want to give him some milk and cookies while you're at it?

Dagens avsnitt av Prison Break var extremt sorgligt. 

Jag orkar inte summera det mer än att Brad Bellick dog. En av de få personerna som överlevt fyra säsonger. Jag kommer att sakna honom med tanke på att han hade blivit så känslosam och förstående nu och jag ångrar alla dumma saker jag någonsin sagt om honom med tanke på att han offrade sig för laget. Han hade ett stort hjärta.
Jag och Jessica sörjer honom, våran nygamla älskling <3Bellick: That's more than just hurting, that's pain. I've never cared about anything like that. I look at what I've done with my life, beating on cons at Fox River, chasing money, trying to keep my own ass out of prison...

// Lisa <3 Brad

Kämpa på

Nu är det inte långt kvar till lovet, men det känns som om livet går ultrasegt! Kemi-provet på onsdag känns ju inte sådär jätte spännade och imorgon är det Energidebatt. Snälla, låt mig sova i en vecka.// Lisa - You give me fever

I think I'd miss you even if we'd never met

En underbar söndagsfilm, innan en hemsk vecka.
The Wedding Date
Så OTROLIGT mysig <3 Döda mig.// Lisa - Here's to the husbands who've won you, the losers who've lost you, and the lucky bastards who've yet to meet you.


Det mest underbara någonsin <3

Mr. Darcy: You must know... surely, you must know it was all for you. You are too generous to trifle with me. I believe you spoke with my aunt last night, and it has taught me to hope as I'd scarcely allowed myself before. If your feelings are still what they were last April, tell me so at once. My affections and wishes have not changed, but one word from you will silence me forever. If, however, your feelings have changed, I will have to tell you: you have bewitched me, body and soul, and I love, I love, I love you. I never wish to be parted from you from this day on.Jag ÄLSKAR Stolthet och Fördom (Pride and Prejudice) <3<3<3<3

Min nya DVD-Hylla!

Jag har känt ett bra tag nu att min DVD-hylla har varit alldeles för fullproppad. Det har bokstavligen vällt ut filmer från denna vingliga hylla jag och Marielle snickrade ihop i 2:an. Min kusin Torbjörn skulle sälja sina DVD hyllor han har köpt på IKEA, så jag passade på att köpa dom. Nu är jag riktigt glad över att äntligen ha ordning bland mina kära filmer <3 Haha.

FÖRE:


EFTER:


// PluggLisa

Efter 12 timmars sömn

Så vaknade jag som en lyckligare människa.

Idag har jag varit seg, gjort lite läxor och degat framöfr TV:n. Har också hunnit kolla på två filmer:
Mrs. Doubtfire (med Robin Williams och Pierce Brosnan. Robin är alltid rolig)
Spanglish (Med Adam Sandler. Riktigt bra och tänkvärd)// Lisa - Looking at you doesn't do it, staring is the only way that makes sense.

I never saw such a woman. She would certainly be a fearsome thing to behold

Kvällen har spenderats med att se på två av mina absoluta favorit filmer, Bridget Jones Dagbok och Stolthet och Fördom <3Total lycka <3

// Lisa - No, I like you very much. Just as you are

JAG VET!

Sen vill jag bara påpeka att jag VET att Egentligen stavas med E, men jag ville stava det IGENTLIGEN i mitt förra inlägg, så gå och lägg er små stavningstomtar! xP

Next week will be a living hell

Igentligen borde jag ha pluggat Kemi/Naturkunskap/Engelska/Franska Glosor/Gjort Matte ikväll. Men, jag orkade inte, tog en välförtjänt paus och pysslade på med lite jul bestyr (Är i princip klar med alla julklappar, inslagna och allt). Imorgon är det fredag och det känns riktigt skönt. Ska bara ta det lungt i helgen och varva ned nu innan jul, så jag hoppas jag är fit for fight till nästa vecka. Håll tummarna för mig! :)

Dagens JUL-låt:
John Lennon, Yoko Ono and the The Plastic Ono Band - Happy Xmas (War is over)


Sen fick jag paket ifrån CDON.com i tisdags som bl.a innehåll dessa godbitar <3

// Lisa - Hälften avklarat, hälften kvar. Underbar jul <3


Död åt logiken!

Jag är så less på Fysik och Matte nu att jag bara vill sparka sönder alla fysikens lagar. Jag vill kunna flyg, men det går ju inte. Fysik är bara överskattat. Död åt fysik.

Lisa - And off to bed i go.

I make one little mistake and I'm Judas?

Prison Break ägde! (Som vanligt <3)

Roland var helt störd i huvudet och fick verkligen vad han förtjänade, Gretchen borde gå någon kurs i icke självplågning för hennes smärttröskel är sjuk och Michael var extrem kinkig.
Mahone var snygg som ett as och skit lycklig när han äntligen fick puckla på Wyatt (a.k.a Den sjuka svarta mannen)

Sara: Some things are more important than what two people want, Roland. I honestly hope that some day that makes sense to you.

// Lisa - What are you still doing here? Go get the son-of-a-bitch!

Men jag tror att den är Atlas och Lajka påväg bort...

Ja, måndag var avklarad igen och det har varit en ganska slapp dag ändå. På Engelskan såg vi på An Inconvenient Truth och på gympan var det Vollyboll. Idag har jag ätit två lussebullar, tre pepparkakor och druckigt julmust. Jag längtar efter julen. <3
Sen det faktum att jag har pluggat Fysik och jag förstår bättre än jag trodde (dock att det fortfarande är stört) gör att jag känner mig lite gladare. Och att ikväll är det Prison Break <3<3

Dagens Jullåt:
Frank Sinatra - Jingle Bells

// Lisa - Would you believe my lies? I know i wouldn't.

Att plågorna fått den tid dom behövde

Allting var bra
allt var glömt
trodde jag
tills jag tittade uppåt och

Snön föll
och plötsligt kom tårarna
snön föll
jag saknar dig så
jag mindes den natten
när allting tog slut
jag minns hur jag satt där
och tittade ut och hur snön föll

Det glöd där i mörkret
men inte som förr
det blir aldrig så
det blir aldrig samma sak
bara minnet kvar
av hur snön föll

Peter Jöback - Snön föll <3

Gör det lätta så svårt nu

Helgen med den äckliga varma choklad, Peter Jöback och jul-putsning

På lördag morgon klev jag upp i ottan (klockan 9) och rog bussen upp till Umeå tillsammans med Anton för att hälsa på ett stycke Andreas som pluggar till civil-ekonom däruppe. Vi gick hem till hans studentlägenhet först, dumpade alla grejor och sen tog jag och Anton stadsbussen ner till Stan för att köpa lite julklappar. Men, vi hittade inget så vi gick och fikade på Barista istället, som för övrigt hade VÄRLDENS godaste Chai-Latte (<3)

På kvällen så for vi alla tre iväg till Ishallen för att kolla på Peter Jöbacks julkonstert, och förutom en liten incident som gjorde att vi höll på att missa bussen så gick det bra. Peter Jöback ägde verkligen, han var så OTROLIGT mysig så jag trodde jag skulle gå åt. Även om han var extremt löjligt i början och alla små mellanprat var väldigt inövade så var budskapen underbara. Sjöng som en gud och Disney låtarna ägde, jag började as garva. Han kan iallfall hålla igång en publik och det är det som räknas.Idag när vi skulle hem så blev det lite problematiskt för vi råkade missa bussen (linje 100, som jag verkligen HATAR nu... iallfall det aset som körde till umeå busstation). Men, för en gång skull så var jag sjukt tacksam över Andreas bussvetande, och han pratade med sina vänner busschafförerna som hjälpe oss att komma i tid. Tack som hemskt mycket Busshjälten-Andreas! Haha.Jag har haft en underbar helg och jag hopps ni alla har haft det med <3

// Lisa - Död åt linje 100!


Kanske sjunger nån för dig

Min goda vän Elin hade svarat på en så charmig lista att jag var tvungen att göra samma sak.


Tre saker som skrämmer mig:

1. Att jag ska vakna upp när jag är 60 år och ångra att jag inte gjorde mer i mitt liv
2. Att vi är så hjälplösa och så isolerade i universum
3. Mörker. I en skog. Mitt på hösten.


Tre personer som får mig att skratta:

1. Ja, tragisk och turligt nog mig själv
2. Alla dessa roliga människor -
3. - som jag känner


Tre saker jag älskar:

1. Känslan av att det inte finns några måsten, bara möjligheter
2. Alla sätt som folk kan uttrycka sig på:  tal, skrift, film och musik
3. Busiga och mysiga kattungar


Tre saker jag hatar:

1. Allt sånt jag inte förstår logiken bakom
2. Pessimister. Är man negativ så gillar man inte att andra är det med
3. Människor och djur som vill mig ont, både defensivt och offensivt


Tre saker jag inte förstår:

1. Att det det finns folk som tror att de är genomsnälla
2. Varför finns vi?
3. Matte (och det är lite jobbigt)


Tre saker jag gör just nu:

1. Lyssnar på Peter Jöbacks julalbum
2. Väntar på att mitt hår ska torka
3. Förundras över makten som musik har


Tre saker jag vill göra innan jag dör:

1. Resa. Se världen och dess underverk
2. Samla på mig en massa vackra minnen
3. Leva


Tre saker jag kan göra:

1. Om jag ska vara helt ärlig kommer jag inte på något förutom:
2. Att sova
3. och andas


Tre saker jag skulle vilja lära mig:

1. Förstå hur jag ska hantera problem, matematiska, problematiska och personliga
2. Att vara mera social
3. Att kunna tala så att folk gör som jag vill.... mohahaha.


Tre favoriträtter:

1. Tacos
2. Köttfärsås
3. Chicken Teryaki - SUBWAY macka


Tre personer jag utmanar:

1. Ni
2. Som
3. Orkar

// Lisa - Kom och värm dig här hos mig


Som det var i en dröm jag var

Helg igen <3

Jag är glad för den strimma hopp som varje helg ger mig. Helt seriöst, om jag skulle gå konstant i skolan utan uppehåll och sen fått längre lov istället, ja då hade jag dött för längesen.
Imorgon ska jag och Anton på Peter Jöback tillsammans med Andreas och det ska verkligen bli jättekul. Jag längtas som tusan... Ja, ni förstår.

Dagens JUL-låt:
Carola - En stjärna lyser så klart

// Lisa - Van der Waals-bindningarna kommer!

Skåda en härligt klar stjärna i öster

Jippie!

Engelska bokrecentionen är officiellt klar! Jag har suttit och renskrivit hela kvällen och jag är riktigt nöjd, hoppas att Anna-Maja (min engelska lärare) också blir det, haha.
Även om det har varit snöslaks nu fram och tillbaka så har jag fått en ganska mysig och gosig julkänsla och jag känner mig mindre stressad än på flera månader, fast det borde vara tvärtom.
Föressten, jag hade franska prov idag. Det kändes bra, men då brukar det gå dåligt så vi får se vad som händer.Dagens JUL-låt:
Magnus Carlsson - All I want for christmas

// Lisa - I just want you for my own, more than you could ever know


Das ny Header

Föressten kanske ni har sett att jag har en ny Header här på bloggen. Mycket tack går till min goda vän och EX-granne Rebecka (L)

Rather than love, than money, than faith, than fame, than fairness... give me truth

Idag har det varit en slö dag.

På skolan så fick vi gå till Folkan och se på en film, Into the Wild hette den. Den handlade om en kille som, efter College, gav sig iväg ut i USA för att bevisa att det går att leva utan att behöva en massa pengar hela tiden. Under resans gång träffar han en hel del färgstarka personligheter, dom roligaste var ju lungt de galna danskarna, och han lär sig att ensam är inte alls stark. Filmen var verklighetsbaserad och otroligt bra, och rekomenderas varmt att se på, helst ensam. Riktigt vacker var den och en och annan tår kom det.Efter filmen fick vi åka hem, så jag har gjort lite läxor idag och sen var jag dum nog att lägga mig för att sova en stund. Nu har jag ont i huvudet, och Ugly Betty börjar snart. Sen blir det sängen igen för mig, för slutkörd är mitt mellannamn just nu.

Dagens JUL låt:
Peter Jöback - Varmt igen

// Lisa - and you're super apple!

I will make it bad, i will make you drown!

Blair: Break ups are easy. It's having to see them date someone else that's hard.
Why do you think I rub it in Chuck's face every chance I get?
Serena: A twisted version of foreplay?
Blair: Ignoring you.// Lisa - Such a shame

SPÖKEN!

Idag var det första December och första luckan på chokladkalendern öppnades <3
På skolan så hade vi simmning på gympan, på svenskan fick jag och några till läsa upp en lång gammal pjäs där jag var gift med min son och på matten var jag liiiite för flum. Detta inkluderade att jag satt och sjöng Darkwing Duck låten på engelska. Julia och Malin tyckte att jag var liiite dum i huvudet (: haha.

Idag var det ju första december så jag kollade på första avsnittet av den nya julkalendern "Skägget i Brevlådan". Den var faktist ganska rolig. Men ingen julkalender NÅGONSIN slår Mysteriet på Greveholm (<3<3<3<3) som jag ser varje jul, ett avsnitt varje dag fram till jul, för jag har den på VHS :DDagens JUL-låt:
Peter Jöback - Jag kommer hem igen till jul

// Lisa - "Google "revenge" and get blairwaldorf.com"


RSS 2.0