Jag är sjuk (på riktigt)

Har haft feber hela natten och dagen.
Mår riktigt pyton.
Jag hör av mig.

Jag är sjuk

Igår var jag på min första riktiga hockeymatch.
Idag läste jag, för första gången i mitt liv, en hel artikel i sportdelen i ÖA.
Och jag tyckte om den (kan ha att göra med att det handlade om "Zacke")
Hjälp.Ikväll blir det mat och mys hemma hos Sara! <3

// Lisa - Thinging I rather be dead

.

Och jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på

There goes the fear

Jag åkte in med 10 i 4 bussen till stan idag för att möta upp Linnea, hennes kompis Oliver, Johanna, Malin, Hannah och Julia för lite mat och hockey. Väl inne i Swedbank arena joinade Albin oss och jag fick uppleva hur det känns att stå i en hockeyklack. Det var faktiskt förvånansvärt roligt, trots att jag oftast hade väldigt dålig koll på varför det blev avbrott i matchen eller varför "min" klack började skrika. Speciellt häftigt var det på slutet då det stog 2-2 (Modo - Timrå). Då när Modo gjorde så att det blev 3-2 till dem så började till och med jag att hoppa och skrika.
Grattis till Modo.// Lisa <3 Zacke

But i'm beginning to think that i've been deceived

Jag ska helt seriöst på hockey idag.
Det är först nu jag inser innebörden av dessa ord.
Jag börjar tro att sportintresset försöker göra ett litet bakhåll på mig.
Det här känns riktigt konstigt.
Vad blir nästa grej?
Att INTE äta chips på en lördag?
Att vakna klockan 9 fast jag är ledig?
Att somna när jag ser på film?
Det mina vänner är tecken på jordens undergång.// Lisa - Your time is borrowed

Is knowing the truth worth living a lie?

Igår satt jag och Jessica och såg på film. Igen.

* Miss March (En kille vaknar upp ur ett koma som har varit i 4 år och inser att hans High School Sweetheart är en Playmate. Inte fullt så bra som man kunde tro. Ganska dålig faktiskt)
* The Other Man (Liam Neeson och Antonio Banderas älskar samma kvinna. Lite schackspel och ett vackert Italien. Dock var historien lite för rörig för min smak)
* Stan Helsing (Parodi på en hel hög skräckfilmer och Michael Jackson [som vanligt då]. Ganska rolig, men lite för tråkig humor ibland)
* State of Play (Med Russell Crowe, Ben Affleck och Rachel McAdams (Tjejen i The Notebook). Ett mord, ett "självmord" och en kongressman som alla är brickor i samma konsperation. Riktigt intressant film faktist.)Idag har jag varit på IKEA i över 6 timmar så jag har ganska ont i huvudet och armarna. Bilen blev proppfull. En soffa och lite saker från Monki fick följa mig hem iallafall. Bilder kommer sen. För nu ska jag sova, eftersom jag ska på Hockey imorgon. Fråga mig inte varför. Jag kan säga att jag är tvungen helt enkelt. Det är alltså inte fri vilja. Eller?

// HockeyLisa

För man kan alltid hoppas på "Bad Karma Strikes Back"

Gröna linjen mot Hässelby

Tunnelbanetåget har precis kommit in till perrongen och folk har klivit på.
Tågföraren (i högtalarna): Du, kille i jeans och svart keps som precis klev på och kastade en snus på vindrutan när tåget kom in… jag hoppas du bryter ett ben.

Tjuvlyssnat.se


I hid under your porch because I love you

För att igår var det officiellt den första dagen på detta höstlov (smaka på ordet, höstlov. Äkta kärlek hittar ni där) och det firade jag och Dexter med att se på film. Vad annars?

* Up (Jag har varit ganska mycket emot Pixars filmer av någon anledning, vilket kan vara huvudorsaken till varför det tog så lång tid för mig att se WALL-E, men jag måste ta tillbaka den där skepticismen jag har, för fy tusan vad mysig Up var. Handlar om en gammal man som flyger iväg med sitt hus med hjälp av ballonger. Dock råkar en liten pojkscout följa med av en olyckshändelse och det två reser till Sydamerika. Så otroligt mysig berättelse och jag gillar animationerna skarpt. Sen hade den här filmen en av världshistoriens knepigaste karaktär: Kevin. Hur en fågel kan vara så otroligt underbar är ett mysterium men att Kevin hade ett Stirröge som heter duga kan ha något att göra med det faktumet <3)
* Monster's Ball (Den här filmen fick jag av Jessica på min födelsedag i år och vi har inte sett den förens nu. Billy Bob Thornton, Heath Ledger och Halle Berry spelade huvdrollerna. Jag trodde att den här filmen skulle vara helt annorlunda än vad den verkligen var, och saken är den att filmen var så jävla underbart nertonad så jag tänker inte säga något om den. Ni får se den för att förstå <3)
* The other Boleyn Girl (Scarlett Johansson och Nathalie Portman som systrarna Boleyn som både tävlade om Henrik den VIII's (Eric Bana) uppmärksamhet. Riktigt vacker kostym, men Eric Bana är lite för mesig för att spela Henrik den VIII och Scarlett Johansson lite för farlig för att spela oskyldig.
* Orphan (Vad är en filmkväll med Dexter utan skräck? En 9-årig flicka blir adopterad av en familj som har fått missfall. [Pappan spelar polisen Carson i Flightplane]. Men flickan, som heter Esther, är inte som andra barn. Känns det som du har sett något liknande? Jag lovar, det har du inte. Riktigt bra)
* The Hills Run Red (En kille försöker leta efter den ökända regissören som har gjort filmen The Hills Run Red som aldrig har visats. Tänk dig ungdomar ute i skogen, en mördare som heter Babyface [möjligtvis världens töntigaste namn. Någonsin] och lite blod. Som vanligt. Men dock hyfsad film.)// Lisa - Sometimes, it's the boring stuff I remember the most.

Dagens:

"den va rikti fatti"

Jag tror jag dör.

.

Att sitta uppe på kvällen och lyssna på sentimental musik är inte speciellt smart ur ett humör-perspektiv.
Men, jag har kommit fram till att det här är en av världshistoriens mest tragiska låtar:

Citizen Cope - Sideways

Svenska folket är idioter

Precis som vanligt har det svenska folket som orkar rösta på triviala underhållningprogram bevisat att de är idioter. Att nästa få Eddie utröstad ur Idol? Ja, det är nästa lika idiotisk som att låta Kapten Daniel Karlsson bli 5:a i Idol 2007 <3

Dock klarade sig Eddie den här gången. Bäst för er att ni inte försöker göra något idiotiskt nästa fredag.// Lisa - It's a beautiful day


Min katt är tjock

och väldigt trött.
Men ack så söt <3// Lisa - It's hard to say that I rather stay awak when I'm asleep.


Bara för att man alltid ska hålla sig till fakta

Idag lärde jag mig en viktig sak. Att alltid hålla mig till ren fakta. Därför vill jag bara klargöra att det inte var Malin som var med mig i onsdags när jag köpte Star Wars tröjan, det var minsann allas vår högt ärade drottning Julia. Hon är den mest gudomliga människa på hela jorden och förtjänar att få blir världsdiktator (näst efter mig och Fanny då). Alltså vill jag klargöra att det var JULIA som var med mig och köpte Star Wars tröjan i onsdags. 

Andra viktiga saker som har hänt idag:
* Julia den underbara satt framför mig på Kemin och Matten
* Julia åt på skolan, för hon ville inte äta på Subway och fira att vi har lov (Men det ville däremot jag, Johanna, Linnea, Sara, Hannah, Malin, Henke, Albin och Adrian)
* Julia det otroligt häftiga svarade rätt på en fråga på Svenskan (Svaret var Italien!)
* Julia är helt enkelt bäst i hela världen. Bara så att ni vet.


Drottning Julia med sina trogna adelsdamer Malin, Hannah och Johanna <3
(Jag är en hovnarr. Jag förtjänar inget annat)

Så nu vet ni sanningen.

// Hovnarren


I worry I won't see you face light up again

Igår var det IC-fashion show (som Samhälls International Class-3:orna fixar varje höst för att samla ihop pengar till sin utlandsresa) och den var faktist riktigt bra. Anton gick såklart. <3 Dock tycker jag att förra årets treor gjorde ett bättre jobb på att forma själva visningen. Det var för lite show i år. Men den var bra.

Innan modevisningen så gick jag på stan med Malin, och jag köpte lite kläder (bl.a en till Star Wars tröja. Ihh) och senare mötte vi upp Enya och Becka för att gå och äta på Subway.Idag har jag varit hemma för jag är sjuk. Det kan ha och göra med att jag gick på skolan igår trots att jag kände mig krasslig, och sen var igång hela dagen. Så jag behövde ta det lite lugnt idag. Eftersom jag inte har någon feber ska jag försöka pallra mig iväg till skolan imorgon. För det är ju faktiskt lov snart. Herregud vad jag längtas! Det här lovet kommer att äga.

Sen spelade dom en väldigt kär låt i mellanakten igår på visningen:
Howie Day - Collide
 

// Lisa - I'm quiet you know. You make a first impression.

Jag ger upp!

Det var det.
Det är officiellt.
Jag hatar Biologi mer än vad jag hatar Clark Kent (aka Tom Welling) i Smallville.
Och det säger inte lite det heller...

   ≠  

Varför är det tänkt att jag ska kunna alla förkortningar, idiotiska äckel-cp ord och den lilla äckliga cellcykeln för!? Jag orkar inte mera!

Allt mitt renodlade hat går till biologin ikväll.

// Lisa - Genetiken kan gå och dö.

Ösa biologi ikväll?

Ja.

// Den vandrande klyschan


GOSSIP GIRL BÖRJAR OM EN KVART!

Jag kan inte koncentrera mig på biologin något mer.
Jag har bara en sak i huvudet.


Bara för att Gossip Girl börjar om 3 och en halv timme!

Ray-Ban event, New York, December 2008.


Ed Westwick, Chace Crawford, Blake Lively och Penn Badgley.

" Vi skulle göra roliga grimarser allihopa, men Penn och jag blev blåsta! Ed gör sitt bästa för att ha sex med kameran och Chace ser ut som John Lennon."
- Blake Lively

'Cause everything is never as it seems

Jag vet att jag ofta brukar lägga ut låtar jag tycker är bra här på bloggen. Och att det är många av de som ni aldrig orkar lyssna på. Men den här gången ber jag är, ta er 4 minuter av erat liv och lyssna på den här låten. För den är värt det. Om inte annat för den otroligt charmiga videon.

Owl City - Fireflies

Wow! The insecurity level with you guys is ridiculous!

Ja, jag har än en gång sett på film. Överraskad?

* Tropic Thunder
Det är bara att inse det, Ben Stiller vet vad han håller på med. Några skådespelare ska spela in en krigsfilm i djungeln, råkar bli dumpade mitt ute i ingenstans (deras regissör sprängs. Prislöst) och måste ta sig tillbaka på egen hand. Ben Stiller, Jack Black och Robert Downey Jr. <3 Vad mer kan man tänkas behöva säga? Underbart helt enkelt, sjukt kul film. Dock fick jag en liten choch när eftertexterna rullade och jag såg att Tom Cruise av alla människor hade varit med. Jag kände seriöst inte igen honom. Bäst var ändå Robert Downey Jr som var "the dude playin' the dude, disguised as another dude". Haha. Jag tror jag dör.* Milk
Sean Penn spelar Harvey Milk, den första öppet homosexuella mannen som blev vald till en framträdande politisk post i USA. Riktigt stark film, och jag beundrar verkligen Harveys liv. Han såg orättvisa i världen och valde att stå upp mot den. Trots att hans liv slutade tragiskt, så påverkade han en hel värld. James Franco (Sprider-man) och Emlie Hirsch (Into the Wild) var också med.// Lisa - I don't read the script. The script reads me.


It's always times like these when I think of you, and I wonder if you ever think of me?

Inatt är det otroligt stjärnklart.
Jag älskar att bara sitta ute och titta upp på himlavalvet när det är såhär vackert.
Det får mig att inse att jag är så otroligt liten.
Och att det jag gör här nere på jorden inte spelar så stor roll i det stora rymd-perspektivet.
Men för mig är det hela världen.
Och det är det som räknas.

Livet är bra magnifikt ändå. Eller hur?// Lisa - Be the change you want to see in the world.

Idol 2009

Fy tusan, jag tror jag är kär.
Jag och Becka såg Idol igår och herregud vad Eddie är sinnesjukt bra.
Sån jävla röst, sån jävla närvaro.
Han sjöng Michael Jacksons - They don't care about us med en sådan otrolig känsla.

Klicka här för att kolla på Eddie

Sen satt vi i soffan som två stora gåshudar när Jordin Sparks och Kevin (Maltapojken<3) sjöng duett på No Air. Underbart.

Kevin och Joridns Sparks - No Air <3

Resten av kvällen satt vi och skrek åt en otroligt äcklig Michael Jackson i Thriller och skrattade åt Johan Glans i Kvarteret Skatan. Helvärd kväll<3

// Lisa - Dum som en stock

Lycka är

fredag <3

You will squeeze the life out of me

Fysikprov imorgon.
Det känns inte ens häflten så bra som det gjorde igår.
Helvete.

Dagens låt:
Muse - Uprising

// Lisa - Fuck this shit.

You will suck the life out of me


You will be the death of me

Ikväll är jag super-pepp på att plugga fysik, och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra för mig på fredag då provet är. Det blir till att ösa ljud och ljus vågor ikväll och imorgonkväll. Och drömma lite om Gossip Girl. Och Star Wars tröjan Becka tipsade mig om som finns på H&M.

Dagens låt:
Muse - Time is running out


// Hon-som-inte-får-nämnas-vid-namn


I need someone who needs sombody now

Gott folk, boka in söndagen den 18 oktober i almanackan. För klockan 19.00, på 5:an, är det Sverigepremiär för säsong 3 av världens NÄST bästa tv-serie. Gossip Girl. Jag längtas så mycket att jag får AIDS i hjärnan. Och jag är helt seriöst.I know you love me.
XoXo
// Mrs. Mahone

Sneakyhjärna

(Jag, Becka och Anton står utanför ICA, äter muffins och planerar inför kvällen, då vi hade tänkt baka en kladdkaka och ockupera Vigrens TV-Soffa ute på Näset):

Jag (nöjd): Vad bra att jag inte hade planerat att göra några läxor ikväll.
Anton: Jag hade planerat att göra det, men jag orkar inte nu.
Becka: I min goda hjärna hade jag tänkt det, men i min sneakyhjärna så visste jag att jag aldrig skulle ha gjort det.Jag visste det. Becka har en högst framstående Sneakyhjärna <3

// Lisa <3 Donkeyboy

Looking out the door

Att sitta och kolla igenom gamla bilder på datorn är ett väldigt underskattat nöje.
Herregud vilket galet folk jag egentligen känner <3

 

Elin goes crazy in Kälsviken den 8:e Augusti 2009.


Det var över 6 år sedan sist

Nu är måndagen avklarad vilket göra att resten av veckan kommer att gå riktigt fort. Dock känns biologi-lab-"provet" på tordag inte speciellt kul, och fysik provet på fredag känns lite tungt. Men annars flyter livet på i vanlig takt. Det är mycket kortspelande och kramar på skolan och mycket tv-tittning hemma.

Sen har jag även återupptäckt låten som har det ultimata refrängen någonsin. Nostalgi på hög nivå:

Doktor Kosmos - Doktor Knark Is Back in the Town

You're gonna bleed 'cause I have knife
You're gonna plead for your dirty life
You're gonna cry and you're gonna run
You're gonna cry and you're gonna run
You're gonna cry and you're gonna run
Juan's gonna shoot you with his laser gun

// Lisa - Don't touch mördarbruden Eva, om du vill leva.


För att Tom Hanks och Meg Ryan är det ultimata romcom-paret

Jag har sett på You've got mail ikväll och vill bara påpeka än en gång att den filmen är så jävla söt.

Joe Fox: Don't cry, Shopgirl. Don't cry.
Kathleen Kelly: I wanted it to be you. I wanted it to be you so badly.

// Lisa - Whatever you do, just don't listen to anything I say.


I'd rather be with you

Jag hatar söndagar. Bara ångestframkallande och fyllda med saker som MÅSTE göras. Aldrig händer det något roligt och aldrig får jag ta det lugnt. Den här söndagen har jag vägrat att kapitulera och bara legat i sängen och läst Cinema istället för att ta ansvar. Jag orkar verkligen inte bry mig idag.// Lisa - My trampy little sister says MySpace is the new booty call.

.

"Livet är komplext och när man ser tillbaka på saker och ting har alla olika syn på hur saker gick till"

- Drew Barrymore, CINEMA nr 8, 2009

We are all programmed to believe that if a guy acts like a total jerk that means he likes you

Igårkväll hyrde jag en film på Preem eftersom tv kanalernas utbud sög. Iallafall blev det He's just not that into you (aka Dumpa Honom!) med bl.a Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Justin Long (aka Dexters älskling), Ben Affleck, Scarlett Johansson m.m.

Filmen var riktigt söt och mysig. Det blev dock lite för mycket killar-är-idioter-och-tjejer-är-patetiska-budord, men trots det fanns det vissa grejor som jag kände mig rejält träffade av. Jag både skrattade åt den otroligt kärleksefterblivna Gigi som satt och stirrade på telefonen i timtal och väntade på att "han" skulle ringa och jag grät när det blev en viktig insikt i slutet. Jag älskade också att de små rubrikerna kom upp med jämna mellanrum som förklarde att det verkligen inte är värt att slösa tid på någon eftersom han/hon verkligen inte bryr sig.// Lisa - So trust me when I say if a guy is treating you like he doesn't give a shit, he genuinely doesn't give a shit. No exceptions.

Jaha...

...nu är jag tydligen roten till allt ont och hotar folk till livet också.

Blackie's Dead

Efter en supergod middag på Björnstugan med Das Parents så ska jag roa mig med det här:// Lisa - I don't wanna tell you that you're not there on my list.

Top 5 fulaste

Under åren jag har bott här på jorden har jag kommit fram till att det finns otroligt mycket saker som jag har lärt mig. En av dessa lärdomar är att jag och större delen av världen har väldigt olika syn på "snygghet". Det finns få saker jag hatar mer än sådana där killar som "alla" tycker är snygga. Jag har listat de 5 fulaste (enligt mig då) och jag har en känsla av att några jag känner kommer att skrika på mig för det här:

5:e plats:
Patrick Dempsey (allas vår McDreamy)
Jag förstår inte hur en viss McDreamy kan klassas som snygg. Han ser drogad ut och har en tjej röst. (förlåt mig Becka <3). Dock är han den enda på den här listan som förtjänar att synas i tv, för han KAN faktiskt agera.4:e Plats:
Adam Brody
Jag hatar OC. Verkligen HATAR det. Tråkigare serie får man leta efter. Och sen kom den lilla valpen Adam Brody upp och alla ungdomar fick damp. Helt seriöst, han ser ut som han är tolv år, (fast han numera är 30). Sen kommer jag aldrig förlåta Dexter för att hon hade en bild på honom i sitt gamla rum.3:e Plats:
Daniel Radcliffe
Harry Potter filmerna har aldrig kunnat bli mer än bra tack vare honom. Killen kan inte agera för fem öre. Jag hatar honom. Totalt värdelös och jävligt ful. Punkt.2:a plats:
Zac Efron
Jag hatar High School Musical. Och grabben har en mun större än Ryssland.1:a Plats.
*Trummvirvel*
Robert Pattinson (aka Edward Cullen)
Jag kan inte med ord beskriva hur otroligt besviken jag blev när jag såg Twilight för första gången. För jag såg verkligen fram emot den här filmen, med tanke på att böckerna är så otroligt überbra. Men nä, besvikelsen var total. Jag hatar Robert Pattinson av hela mitt hjärta, för han ÄR en sinnesjukt kass skådespelare och ser ut som ett mjölkpaket som har blivit mixat och sedan kastats på en vägg. För tre veckor sen.Sen ska ni ju veta att det här är mina åsikter. Och att jag vet att de flesta har problem med en viss William Fichtner. Men det är bara att inse: HAN ÄR SNYGGAST NÅGINSON! <3<3<3<3<3// Mrs. Mahone


Motorsågsmassaken?

Belive it or not, men en viss Lisa har huggit upp ved med en motorsåg idag.
Utomhus i solen.
På en Lördag.
Utan att någon behövde tjata ihjäl sig.
Utan klagan ifrån denna Lisa.

Jag tror att jag är dödsjuk.

Ge mig sommar, kravlöshet och Baggviken <3

// Skogshuggaren

Welcome to Australia!

Jag har nyss sett på Australia för första gången någonsin och jag tror att jag är kär. Lugnt att min man ska kunna rida på en häst, driva boskap, ha skägg, svettas mer än gud vet vad och kunna slå folk i ansiktet <3

Nämen, filmen var faktist riktigt, riktigt bra. Inte sådär världsomvälvande som många tycker, men helt klart sevärd. Nicole Kidman och Hugh Jackman gjorde en bra insats och historien var spännande vid ett flertal tillfällen. Ni anar inte hur less jag var på "skurken", Neil Fletcher, såfort jag såg honom. Han var en tvättäkta idiot som verkligen inte ens var en gnutta missförstådd. Genomond. Dock älskade jag Aborigin mannen, King George. Och störde mig lite på landskapen som påminnde lite om bakrunderna ifrån 300 ibland. Det kändes liiite fel i den här filmen. Sen att jag började super gråta i slutet behöver jag väl inte ens tillägga?

Men, ni borde verkligen se den här filmen om ni inte har gjort det än.// Lisa - Just because it is, doesn't mean it should be.

How much more must i take?

För att det finns få saker som kan få mig att känna en såndär lycklig-känsla-som-bubblar-i-magen.
Att lyssna på You Can't Hurry Love med Phil Collins brukar dock funka varje gång <3
Magiskt är helt rätt ord ikväll.

 

// Lisa - Just trust on the good times, no matter how long it takes.


Det jag får ska jag ge tillbaka

FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!

Bästa dagen på hela veckan. Det kan tyvärr inte bli mycket bättre än såhär.
Och inget Kemiprov i världen ska få fucka upp min fredag!

Dagens låt:
[ingenting] - Halleluja!

// Lisa - Varje steg är ett steg tillbaka.

It's such a shame that you shot me down

Idag har vi haft CHRIS-hantering hela förmiddagen, då vi fick lära oss att hur man ska hantera en kris situaution, och lära oss lite om ambulansförare, poliser och civilförsvaret. Sen fick jag reda på att jag väger 2700 kilo om jag kör 50 km/h. Den enda lektion vi hade var Fysik, och jag tror att de flesta kan hålla med om att den inte blev speciellt vettig.

Jag älskar min klass <3

// Lisa = ∞

I don't get hockey. All that ice and no one's figure skating

Amanda: (about Matt) You know, B, you are playing this Matt thing perfectly. A few more moves and you will be in the gold digger hall of fame.
Betty: I am not a gold digger. I couldn't care less about Matt's money.
Amanda: And, cut, print, Oscar. Don't change a word, you nailed it.

Jag hade glömt bort hur otroligt bra Ugly Betty egentligen är. Åh <3

Säsong 3, Episode 18

 

// Lisa - Don't make me hit you.


Thinking "I rather be dead"

Idag har varit en sådan där dag när livet rullar på som vanligt.

* NV2b har suttit och spelat utslagspoker (som vanligt)
* Jag åkte ut ganska fort (som vanligt)
* Jag har köpt en chokladboll (som vanligt)
* Jag har kramat Malin (som vanligt)
* Jag har hört Julia prata om sin häftiga pappa (som vanligt)Ikväll ska jag sitta framför TV:n och tittat på Ugly Betty och The Mentalist. Jag är nöjd.

// Hon som tänker fortsätta att äta chokladbollar, trots att det inte är fredageftermiddag <3

Tristan och Isolde

"Men Isolde älskade honom. Och dock ville hon hata honom, ty hade han inte skändligen försmått henne? Hon ville hata honom men förmådde det inte, ty hennes hjärta kvaldes av en ömhet långt mer plågsam än hat."

Eftersom jag inte hade lösningshäftet (aka Bibeln) hemma så blev det väldigt lite matte gjort. Och mycket Tristan och Isolde läst istället <3

// Lisa - "Nej, vin var det icke; det var lidelse, bitter lycka, ängslan utan ände och döden."


I used to be my own protection. But not now.

Dödens måndag med den hemska eftermiddagen är avklarad. Dock blev det (precis som vanligt) inte speciellt mycket gjort. Men jag klagar inte, för nu blir det matte plugg här hemma istället.

// Lisa - But power isn't happiness.


Then, when the tension becomes too much to bear, you finally, finally, you just say: "How about it, then?"

Ännu en vecka har kommit till sitt slut (och det är jag väldigt glad över den här gången)
Den här helgen har varit väldigt flängig, men jag har överlevt. Sånt här har jag roat mig med:

Fredag:
Åkte bil hem från skolan, för Andreas hade minsann kommit ner ifrån Umeå, och han hade även sin kompis DD med sig. Kvällen spenderades hemma hos Vigrens med en skål plommon och RISK. Första omgången gick riktigt fort för medans jag försökte ta över Australien sneakde Becka och utrotade mig. Den andra omgången gick mycket segare, och slutade med att Andreas och DD hade ett tredje världskrig.

Lördag:
Jag sov över hos Becka, och på morgonen åkte vi på öppen hus på vår gamla högstadieskola. Det var mysigt att träffa alla lärare igen och jag kom fram till att jag är så jävla glad att jag aldrig behöver gå i högstadiet igen. Hemska, hemska människor. Vi kom hem igen runt 2 och då stack jag till Jessica för lite film, chips och mys. Vi han se dessa:

* Ghosts of Girlfriends Past (Matthew McConaughey som mansgris och Jennifer Garner som hans första förälskelse. En romatiskt komedi version av "En Julsaga". Dock störde det mig att Michael Douglas spelade en wannbe Hugh Hefner. FÖR oseriöst. Dock var filmen bra)
* The Boat That Rocked (Riktigt kul film om Piratradio station på 60 talet. Philip Seymour Hoffman som Greven ägde. Kärlek <3)
* Zodiac (Tydligen var den baserad på en verklig mordutredning om en seriemördare i San Francisco på 60-talet. Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo "DR. Green" ifrån Cityakuten, han den där läskiga snubben som skjuter House i säsong två och Robert Downey Jr [aka IRON MAN!] för att nämna några intressanta personer. Väldigt bra och genomtänkt film)
* The Last Resort (Vad är en filmkväll med Jessica utan en skräckfilm? Dock var den här totalt värdelös. SE DEN ALDRIG!)Söndag:
Ikväll har vi varit på Bio och sett Flickan Som Lekte med Elden och den var faktist helt okej, för att vara svensk då. Dock är ju boken, som vanligt, 70 000 gånger bättre.Hoppas ni alla har haft en bra helg <3

// Lisa - Doesn't it bother you that people call you retard?


Tearing and Breaking

Jag har seriöst suttit inne på fmylife.com i en timme nu för att bli på bättre humör.
Och lyssnat på Phil Collins.
Det sjuka är att det verkligen funkar.

// Lisa aka Risk-vinnaren!

It's something you can not fake

För att det är heeeeeelg.

Idag har det varit en ganska slapp dag. Förutom det där satans Kemi provet imorse. Det som inte alls gick så bra. Men, jag har bara mig själv att skylla på. Jag gjorde mitt bästa, men det gick inte alls bra. Sen har vi väl i princip suttit och spelat kort hela dagen, och jag vann för andra gången någonsin i utslagspoker. Nöjd är vad jag är.

Ikväll blir det spel kväll ute på näset. Kent, nu ligger du risigt till!

// Isolde


Idiot

250.
gå och dö.
jag är dum i huvudet.

Bio?

Har nyss bokat biljetter till Flickan som lekte med elden tills på söndag.
Det är jag och Dexter som ska på man date såklart.
Såg även att Inglourious Basterds har börjat gå i stan.
Någon som är sugen på bio till veckan?// Lisa - Singin' soon i'm gonna be a Jedi

I'm terrified, i think that I may be losing my mind

Jag har verkligen försökt. Det bästa jag kan med min kapacitet. Jag har kämpat. Jag har gjort det jag har kunnat. Kemi Provet (och ja, jag kör med särskrivning Andreas, lev med det!) imorgon får gå som det går. Det finns större saker än kemisk jämvikt att grubbla över.// Lisa - My heart beats fast I know you're there, and I pretend like I don't care.

Dagens låt:

Bo Kaspers Orkester - Feber

Darling you're mistaken, I don't like what's going on

Dagarna nuförtiden har en tendens att börja med förhoppningar, bli bittra i mitten och sen att jag helt enkelt slutar bry mig och hamnar i något slags transliknande tillstånd i slutet.

RSS 2.0