Det här med Eurovision

Det verkar som halva Sveriges befolkning är skitsura på att vi inte vann i Eurovison i Lördags.
"Vi kom alldeles för långt ner och hela skiten kan läggas mer för att alla öststater röstar bara på varandra."
Men stopp där, vad gör vi här upp i norden då? Vi kompisröstar väl också? Men skillnaden är ju att vi är så få, så det "gills" inte.
"Men vi förtjänar att vinna för att vi har riktig schlager och ingen fjantmusik som resten av hela Europa har." Men hallå där, vi Svenskar har fastnat i 90-talets glada glittriga och extremt fläskiga schlagerlåtar. Schlager är en utdöeende musikgenre som föknippas med Carola och Abba.

Men förtjänar inte Ryssland att vinna då? Dom har ju aldrig vunnit i hela tävlingens historia. Och vi svenskar klagar för att vi inte har vunnit, på vadå, 9 år? Sverige, det är dags för oss att växa upp och skicka något internationellt nästa år. Något som kan göra oss till vinnare igen. Ge bara inte upp hoppet.

// Lisa - Day after day


Kommentarer
Postat av: Sandra

Du har alldeles rätt. Våran schlager tkr ju vi är den bästa, men all musik låter ju inte likadant överallt. Haha jo det skulle vara skönt om man hade det nångång. ^^ Nästa vecka kommer nog bli rätt skön tror jag, då är nog precis allt bortgjort.. om vi har tur. ;)

2008-05-26 @ 22:07:23
URL: http://chiicka.blogg.se
Postat av: Elin

Häftigt, du kan ju bli en sån där hetsig krönikör. :D håller med dig i alla fall. (:

2008-05-27 @ 16:51:34
URL: http://detvarengangen.blogg.se
Postat av: Jakob

Så jävla rätt!!! fattar inte att vi inte kan skicka låtar som T.ec Qele qele och sånt :/ dom funkar ju!!! och det är vi som har fjantmusik inte resten.

All fears we must forget then better world we'll get ;)

2008-05-27 @ 17:14:38
URL: http://jakobi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0