Belief divides them, mystery surrounds them, but fear changes everything

Jahapp, då var det söndag igen...

Igår (lördag) kom ett stycke Jessica till mig klockan 12 för vi hade bestämt oss för att fira Halloween (som var i fredags) med att skära i en Pumpa. Det här var något vi aldrig hade gjort förut så i början fattade vi inte riktigt hur vi skulle göra. Men efter ett tag fick vi in rutinen och det gick riktigt bra! Eller vad säger ni?Sen såg vi en hög med "Skräckfilmer" för att komma in i stämningen:

* Prom Night (Världens snyggaste mördare. Bra film, men kändes mer som ett high school drama)
* Black Christmas (Ungdomar blir slaktade för att dom bor i fel hus + lite inavel. Mumsigt)
* Halloween 2007 (Av Rob Zombie. Om Stephen King har något fel på sin fantasi så är Rob Zombie helt störd i huvudet. Det märktes verkligen att det var hans film för dels blodet och dels den extremt missanpassade familjen och det faktum att alla hade jätte äckligt hår. Lilla Michael Myers spelades av den lilla äckliga mobbaren i Hancock och den vuxna Michael Myers var för aggresiv OCH för mänsklig. Ja, jag vet. Det är en Remake, så det är en annorlunda syn på saken. Men jag är konservativ. Det ska vara som det alltid ha varit. Dock att den var väldigt bra, men jag gillar den gamla, lugna, lite efterblivna Michael Myers mycket bättre...)
* Behinde the mask - The rise of Leslie Vernon (Ifrån början var filmen jobbigt och likadant filmad som Blair Witch Project, men sen på slutet blev den riktigt bra. Leslie spelades av en kille som är med i Invasion <3)
* Poltergeist (Bra för att vara så gammal, och den där clowen var AS psykande)
* The Mist (AS BRA FILM! Lite obehaglig för att det var sådana äckel i dimman, men mest irriterande var slutet. Efter filmen ville man nästan kutta sig själv.)Ikväll blir det kyrkan och sen kanske lite plugg på matten. Eller så kommer det sluta med att jag sitter vid datorn. Som vanligt alltså ;)

// Lisa - Jason, Freddy, Myers. We All Need Someone To Look Up To.


Kommentarer
Postat av: elle

najs med skräckfilm XD

2008-11-02 @ 17:57:04
URL: http://typisktelle.blogg.se/
Postat av: jossan

Vilken fin blogg du har!

Kolla gärna in min blogg:D

Kram

2008-11-02 @ 18:25:16
URL: http://josefinsunnergren.se
Postat av: Alina

Hejhej! Hoppas du får en trevlig kväll! :)

2008-11-02 @ 18:30:33
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Alina

Hejhej! Hoppas du får en trevlig kväll! :)

2008-11-02 @ 18:33:39
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Skit i rubriken

Men guuuud vilken BRA BLOGG :)Vi har två nya medlemar inom våran "bloggfamilj"

Hälsa gärna på & lämna en kommentar, hjälp dom komma lika långt som dig :DEn kommentar räcker länge :)www.leopodus.blogg.se - En intelligent, frispråkig kille med ett x antal intressen, du lär läsa allt mäjligt :)www.sarrylicious.blogg.se En shoppoholic som också läser till föreskolelärare, det kan bara innebär katastrof :)KRAAAAAM!

2008-11-02 @ 18:40:04
URL: http://skitirubriken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0