Sometimes the things you can't change end up changing you

Hallå där!

Jag har varit med Dexter (aka Jessica) nu i två dagar och vi har... ja vad har vi gjort? Hm, bakat en "Höstpaj" (deperimerande eller vad), handlat på ICA och.... Gissa?

Måndag:
* X-Men Origins: Wolverine (Hugh Jackman och Liev Schreiber hade skägg. Eller långa polisonger. Kalla det vad ni vill. Filmen var helt okej, men eftersom jag inte är så stor fan av X-men var den bara okej)
* The Uninvited (Skräckfilm om två systrar som tror att deras styvmamma dödade deras mamma. Faktist lite små obehaglig ibland)
Sen såg vi på Tre avsnitt av PRISON BREAK!!!! (För vi har missat p.g.a att vi har varit borta). Nä, vi fick inte alls super damp för att Lincoln och Michael inte är bröder. Cp avsnitt. <3



Tisdag:
* Wall-e (Så. JÄVLA. Söt. Film. Dö.)
* The Air i Breath (Kevin Bacon räddar sitt livs kärlek, Brendan Fraser är synsk torped, Sarah Michelle Gellar är popstjärnan utan mening att leva och Forest Whitaker är bankmannen som satsar helt fel. Ja, den var äckligt bra!)
* Gran Torino (Clint Eastwood är gammal som ett as men fortsätter att spela in filmer. Häftig är han iallafall. Stenhård)
* The Girl Neext Door (Baserat på en verklig historia om en tjej som förlorar sina föräldrar i en olycka och tvingas bo hos sin hemska släkting och hennes barn. Sen blir hon brutalt misshandlad. Hemsk, hemsk film)



// Lisa - Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me.

Kommentarer
Postat av: Pinky - confessions of a blonde

Vart skulle du bo om du fick välja precis vart som helst? Inga gränser, du kan välja månen om du vill! =D Vart skulle det bli?

2009-08-05 @ 19:17:46
URL: http://piinkys.blogg.se/
Postat av: Marre

X-MEN!!!!! 4!!!! LIFEEEEEE!!!! <3<3<3<3<3<3<3 (A)

2009-08-05 @ 23:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0