WIIIIE!

Sista provet i ettan klart.
Två dagar kvar.
Sen är det minsann sommarlov! <3<3

//  Lisa is Happy

Kommentarer
Postat av: Elin

Haha ja, jag läste Egoinas inlägg där och visst stämmer det en aning.



Men ändå. De som ska rösta på pp i valet har kanske ingen bra koll på vad de andra partierna står för, eller så har de kanske det. Det gäller väl samma för alla partier, det är ju faktiskt många som vill rösta på socialdemokraterna eller moderaterna enbart för att deras föräldrar gör det, och de har säkert ingen bra koll de heller på vad de andra partierna har för åsikter. Sedan fångar väl pp lättpåverkade ungdomar i större utsträckning med sina valfrågor, men vi lever ju i ett demokratiskt land så de måste väl få rösta på vad de vill om de anser den frågan vara viktig. Bara för att man röstar på pp behöver det ju inte heller betyda att man inte bryr sig om jämställdhet och fattigdom.



Dock så kanske vi borde bli lite mer informerade om Sveriges politik i skolan innan valen, för att undvika just att man röstar på första bästa eller som ens föräldrar, och det gäller för alla partier. Jag citerar Lukas: "Vi måste lära oss att skilja propaganda från verkliga fakta, och kritiskt granska all information vi tar in från olika källor."



Det är kloka ord det. :)

2009-06-09 @ 21:25:09
Postat av: Elin

Okej, skriver en separat kommentar för mer vardagliga saker, haha. :P



Fyfan vad skönt att ha sista provet gjort! :D Jag har mitt sista i morgon, slutprov i matte B. :) Lycka till Elin, säger vi.



Men sov gott och ha det bra! Ses snart. <3

2009-06-09 @ 21:27:33
URL: http://detvarengangen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0