You don't deserve my help

Ursäkta, men Spider-Man är verkligen den löjligaste superhjälten efter Superman. Såg Spider-Man 3 igår och det var då några saker jag störde mig på i den filmen (Detta ska inte läsas av folk som inte har sett den, eftersom det innehåller en del spoilers):

• Toby Maguire (aka Peter Parker/Spider-Man) är ett baby face. Han ser lycklig ut hela tiden. Även när han ska var ledsen eller arg.
• Peter Parker överdriver ju inte ens lite med sitt ego heller. Framgången steg honom åt huvudet. Innan den där äckliga svarta saken kom och äcklades sig. Sen är han en otroligt stor tönt. Och en ännu större tönt när han försöker vara "cool".
• Dom hoppade för mycket mellan händelser, som när svart-äcklet kom hem till Peter och innan det gjorde någon skada. Vad roade sig den med undertiden i hans rum? Chillade? Sen tog det typ ett år för Sandmannen att komma tillbaka från vattnet.
• Vad hände med Harrys sår i ansiktet efter Spider-Man kastade en bomb mot honom? Läkte det sjukt fort? Har Harry något supermedel mot brännsår? Gick det as lång tid innan Peter och hans syntes igen? Galet.
• Varför blev fotografen Eddie Brock (aka Eric Forman i That 70's show), som konkurerade med Peter Parker, ett jätte stort superäckel (Venom) när han fick svart-äcklet på sig, medans Peter Parker bara såg ut som en svart Spider-Man?
• Och det sista som var riktigt störande var när Spider-Man kom för att rädda dagen i slutet och hans ställde sig framför en USA flagga. Då höll jag på att ge upp.



// Lisa - Never wound what you can't kill


Kommentarer
Postat av: Kalle

Tjaa.. Man får tycka fel om man vill, finns inga regler mot att ha helt fel åsikter. Så jag låter det här gå förbi, du vet bara inte bättre!

Svar: Snela. Du kan vara fel åsikt.
Lisa-Marie Sundin

2012-10-23 @ 17:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0