Believe me, I'd prefer not to. I may be synthetic, but I'm not stupid

Nu har jag och Jessica än en gång barrikaderat oss i min Man Cave och sett på film.

Lördag:
* Alien (Vi hade äntligen bestämt oss för att se alla Alien, Predator och Alien VS Predator filmerna. Dock hade vi sett den här förut, men regler är regler. Den var väl bättre än förra gången vi såg den, men tråkig är nog rätt ord. Ripley och hennes besättning får ett nödanrop från ett annat rymdskepp och råkar få med sig en medpassagerare på deras skepp)
* Aliens (Tvåan, regisserad av allas vår James Cameron [Titanic, Avatar], pissade ju på ettan. Riktigt spännande och roboten Bishop i mitt hjärta föralltid. Ripley måste hjälpa militären att rädda ett par hundra forskare och deras familjer ifrån Alien. The Mother Alien var ju bara för söt. Mohaha)
* Alien 3 (Ripley får kortare hår för varje film och nu rakar hon av sig det, eftersom hon landar på en testosteron-ångande planet med fångar som har två Y-kromosoner [Vilket inte går, eller?])
* Alien: Resurrection (I fyran så blir Ripley klonad och möter Winona Ryder. Alien var mycket smartare i den här filmen)
* Carriers (Ett virus har spridit sig över jorden och ett gäng ungdomar överlever med hjälp av sina regler. Riktigt bra)



Söndag:
* Predator (Arnold Schwarzenegger som muskelhögen till soldat, som tillsammans med sin soldatgrupp ska rädda amerikanska fångar i djungeln. Dock blir dom lite oroliga när de ser slaktade människor utan hud eller inälvor hängandes i träden.
* Predator 2 (Minns ni den svarta polisen i SAW 1? Danny Glover heter han och spelar huvudrollen i Predator 2. Nu är Predator i Los Angeles och drygar. Ursäkta med Predator är helt sjukt löjlig. Onödig rent ut sagt. Det enda som räddar den är att den inte dödar sjuka, barn eller kvinnor. Om dom inte har vapen det vill säga)
*  AVP: Alien VS Predator (Människan hittar pyramid under Antarktis och skickar dit ett gäng forskare/äventyrare för att kolla vad det är. Det är såklart Predator som har lärt människan att bygga pyramider. Varför? För att leka med Alien. Dock räddade den här filmen våran syn av Predator, eftersom han var helt okej)
* AVPR: Aliens vs Predator - Requiem (Prailen i våra hjärtan för alltid. En liten stad blir attackerad av Prailen [Alien som lagd foster i Predators mage] och Predator kommer för att rädda dagen)



Måndag:
* Måndag hela veckan - Groundhog Day (Bill Murray som självsäker meteorolog som tvingas uppleva samma tråkiga dag om och om igen. Från början är det kul, sen blir det fruktansvärt jobbigt. Otroligt bra film, och något man kan lära sig av)
* Fucking Åmål (Fråga mig inte hur jag kan ha undgått att se denna svenska kult-film, men på nått sätt har jag inte sett den. Förens igår. Och fy tusan vad bra den är. Mobbad tjej, Agnes, blir kär i den populära tjejen Elin, som vill knarka och hatar sitt liv. Johan är också kär i Elin, men har stora problem med att säga vad han tycker. Otroligt hemsk film, men helt sjukt bra. Sen har svenska filmer en tendens att få högstadiet att se ut som helvetet på jorden)
* Conspiracy ("Thriller" med Val Kilmer om en man som kommer tillbaka från Irak för att träffa sin soldat kompis på gränsen till Mexico. Dock är det något skumt med staden där han hamnar. Och högsta hönset där var helt sjukt lik William Fichtner i vissta vinklar. Dock var filmen totalt värdelös.
* Funny Games (Två överklasskillar leker små lekar med familjer. Fy tusan vad förbannad jag blev på dom. HELT IDIOTISKA MÄNNISKOR! Eftersom ena killen snackade med kameran ibland och scenerna var så långa kändes den väldigt verklighetstrogen. Sjukt, sjukt bra. Men äckligt hemsk)



Sen har vi sovit till två-halv tre varje dag och Jessica råkade somna på soffan inatt när hon skulle läsa tidningar för att hon inte kunde somna och jag hade redan somnat. Otroligt värt. Haha.
Ikväll blir det Kramfors Revy <3

// Lisa - Well, what if there is no tomorrow? There wasn't one today.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0