You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling

I helgen har jag umgått med Dexter och vi har spenderat lite quality time i stugan.

Fredag:
Vi tog bilen till stan där vi förutom att äta på Max (där även Anton jobbade) hann se på bio. Det blev Inception. Och den var riktigt jävla bra, men jag blev helt dum i huvudet efteråt. Mind-fucked. Leonardo Dicaprio är så jävla bra nuförtiden att jag inte vet vart jag ska he mig.



Efter bion for vi ut i stugan där vi såg på film:

* Shooter (Mark Wahlberg var så fruktansvärt stenhård i den här filmen som handlar om en soldat som blir ditsatt för mordförsöke på presidenten. Danny Glover sprang runt med sin sköna mörka röst. As jävla bra film)
* Shrooms (Handlade om ungdomar som for till Irland för att dricka svamp-te. Sen börjar alla bli mördade. Och några äckel bor i skogen. Den var helt sjukt jävla dålig, men det mest tragiska är att de försökte att få ett bra slut på alltihopa)



Lördag:
Jag blev väckt av Jessica kvart i fyra på eftermiddagen, vi badade lite och såg mer film.

* Leatherheads (George Clooney och Renée Zellweger i en flum komedi om en proffsspelare i American Football som övertalar stjärnan i college American Football att börja spela i deras liga istället för att förhindra den från att gå under. As mysig och charmig film)
* Repo Men (Jude Law och Forest Whitaker har ett jobb som innebär att de tar tillbaka oorganiska organ från personer som inte har råd att fortsätta betala för dem. Liev Schreiber (<3) var även med ett hörn. Riktigt bra film)
* Gone Baby Gone (Casey Affleck (Ben Afflecks lillebror) är privatdetektiv som letar efter ett barn som försvunnit från sin missbrukande mamma. Morgan Freeman spelar polis som håller koll på hela utredningen. Spännande och tänkvärd)
* Pandemic (En smitta bryter ut i en en liten stad i New Mexico. Alla får panik. Regeringen är inte alls boven. As jävla dålig skräck där specialeffekterna var sämre än sämst)



Söndag:
Vaknade klockan 2, diskade och packade ihop. I bilen hem blev det den här låten. Nu blir det GTA! <3

// Lisa - You're waiting for a train; a train that will take you far away. You know where you hope this train will take you, but you can't be sure. But it doesn't matter - because we'll be together.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0