A weed is just a flower out of place

I helgen har Jessica varit hemma (IHHH<3) och vi har förutom the obvious ätit god middag hemma hos henne, lyssnat på den bästa låten någonsin (ingen överdrift alls. Inte det minsta), ätit långa frukostar, försovit oss och snackat psyksnack. Filmer vi såg blev:

* An American Crime (Ellen Page [Juno] spelade Sylvia, en av två systrar som blir lämnande hos sjubarnsmamman Gertrud eftersom deras riktigt föräldrar är cirkusfolk som reser runt. Sylvia blir inlåst i källaren och utsatt för fruktansvärd misshandel. Baserat på en sann histiora. Fruktansvärt stark film och jag blev så jävla förbannad att jag ville skjuta någon)



* The Dead Will Tell (Emilys (Anne Heche [Men in Trees]) kille friar till henne och efter att hon tar på sig ringen börjar hon se en kvinna som verkar vilja berätta något för henne. Helt okej film, men kamerahoppandet blev ibland lite för störande. Eva Longoria Parker [Desperate Housewives] hade även en bi-roll)



* The Killer Inside Me (Casey Affleck spelar en psykopat som jobbar som sheriff i Texas. Han börjar att trassla till det för sig när han blir kär i en prostituerad [Jessica Alba] som bor i staden. Riktigt bra film, som bygger lite på samma stämning som i Amercian Psycho. Kate Hudson, Simon Baker [The Mentalist] och killen som skjuter House i säsong två av TV-serien med samma namn var även med.)



* District 9 (Hur fruktansvärt jävla bra film som helst. Utomjordingar kommer till jorden och stannar sitt rymdskepp över Sydafrikas Johannesburg. Först får alla panik, men tillslut visar det sig att utomjordingarna behöver hjälp. De sätts i ett provisoriskt läger och efter flera år har brottslighet och desperation spridit sig. Man får följa en man som leder en operation att flytta utomjordingarna till ett annat läger men tyvärr råkar han ut för en olycka som gör att han måste be om hjälp av utomjordingarna. Främlingsfientlighet och apartheid tas upp på ett väldigt bra sätt i denna film.)



// Lisa - I want his arm. Cut it off.


Kommentarer
Postat av: Julia

Ingen biologi, matte, engelska c, fysik eller historia med andra ord? ;)

2010-09-26 @ 14:59:58
Postat av: Lisa

Jojo, både matte och biologi! :D

2010-09-26 @ 22:09:47
URL: http://theoneiam.blogg.se/
Postat av: Lisa

Alla andra ämnen kan slänga sig i väggen!

2010-09-26 @ 22:10:02
URL: http://theoneiam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0