She eats carrots now, isn't that tragic?

Efter att ha sovit hela lördagen klev jag upp runt tolv på söndagen för att skjuta björnar i Red Dead Redemption och se film på tvn.

* The Mirror Has Two Faces - Kärlekens båda ansikten (Barbra Streisand svarar på ett kontaktannons som en vimsig matematikprofessor [Jeff Bridges, vem annars?] lagt ut. Eftersom båda har blivit krossade av kärlek förut bestämmer de sig för att ha ett helt platoniskt förhållande, dvs ingenting fysiskt överhuvudtaget. Filmen var helt okej, men lite för ytlig och karaktärerna var för steriotypa. Pierce Brosnan som mansgris var hilarious)
* Kommisarie Späck (Parodi på diverse svenska polisfilmer. Grünvald Karlsson var alldeles för lik den äkta Gunvald. Åh. Per Moberg som kvinna var en höjdare. Rolig, men i fråga om att driva med saker älskar jag härligt brittiska Simon Pegg och Nick Frost så mycket mer)
* Apan (En man täckt i blod vaknar upp i ett badrum. Sen får man följa hans kamp att försöka fortsätta med dagen precis som om ingenting har hänt. Tyckte verkligen om den subtila stilen som genomsyrade hela filmen. Vansinnet låg bakom knuten hela tiden.)



// Lisa - Vad du tror är inte relavant gumman, kvinnor ska diska inte tänka! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0