The heart is never neutral

Fredag:
Efter att jag och Becka missade bussen igår för att vi råkade kliva på rätt buss men åt fel håll så skrattade vi hela vägen genom stan till UH där vi åtnjöt en tacotallrik som blev gårdagen middag. På kvällen kom Jessica hit och vi åtnjöt film i min Mancave.

* Mulan (För att gamla Disneyfilmer är så himla söta)
* Disclosure - Skamgrepp (Michael Douglas vet hur man gör en film om "kvinnor-har-sex-med-honom-och-allt-går-åt-fanders" [typ Fatal Attraction och Basic Instinct]. Demi Moore spelade kvinnan med makten den här gången. Tom [Douglas] blir stämd för sexualla trakasserier av sin nya chef/föredetta lover [Moore]. Sjukt bra)
* Winter's Bone (En 17-åring tar hand om hennes sjuka mamma och två yngra syskon någonstans i en fattig del av USA. För att hindra en vräkning måste hon leta reda på sin försvunna drogsäljande pappa. Galet bra film, galet sjuka människor)



Lördag:
Idag vaknade vi, åt frukost och såg på filmen Shanghai med John Cusack i andravärldskrigets Shanghai där han letar efter sin vän som har blivit mördad. Riktigt snygg film, och riktigt bra historia.



Ikväll åker jag och Malin med tåget ner till Göteborg för att kolla på handboll (God nows why) och balklänningssökning. Om inget oväntat händer hörs vi igen på onsdag.

// Lisa - May you live in interesting times.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0