If I left, I would never hear from you again. Don't you think that's sad?

Påskhelgen har spenderats med ett stycke Dexter (aka Jessicus) då vi har plöjt igenom de sista avsnitten på den väldigt spännande första säsongen av Homeland och sett lite film:

* Jesus Christ Superstar (För att versionen från 2001 är tusen gånger bättre än den från 1973. För att Judas är fett missförstådd. För att den här låten brukar jag jämt sjunga när jag sitter i ett flygplan som ska starta.)
* Slumdog Millionaire (Handlar då om en kille från Mumbai's slum som är med i indiska "Vem Vill Bli Miljonär?" och håller på att vinna alltihopa. Den här filmen blev just tusen gånger sötare när det var lite hindi, lite huvudskakningar och lite tågresor som jag kände igen.)
* The Darjeeling Limited (Tre bröder [Owen Wilson, Jason Schwartzman och Adrien Brody] är på en resa i Indien för att hitta sig själva och hitta tillbaka till varandra. Sjukt störd men underhållande)
* Shame (Minns ni det här. Såg den äntligen. Och fy vad tragiskt fin den var. Michael Fassbender [Fish Tank, Jane Eyre] lever ett normalt liv i New York, men när hans syster kommer för att bo hos honom blir det svårt för honom att leva ut sitt sexuella beroende.)



// Lisa - How can a train be lost? It's on rails.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0