Let me through, my brother is a doctor

Tog bussen in till stan igår för att umgås med ett stycke Dexter i hennes fina lägenhet. Det blev lite film (vad annat förväntade ni er?):
 
* The Best Exotic Marigold Hotel (Handlar om ett gäng brittiska pensionärer som åker till Indien [rättare sagt Jaipur<3] för att komma bort från sina liv hemma och för att leta efter något annat. Otroligt söt film om fördomar,  och om rädslan för att bli gammal)
* Haywire (En kvinna flyr från CSI då hennes senaste jobb blev en soppa och allting är galet fel. Bitvis väldigt långsam film med väldigt konstig musiksättning men fy satan vilka snygga fighting-scener det var! Ewan McGregor och Michael Fassbender var inte helt fel men filmen i sig var dock inte något speciellt)
* The Raven (John Cusack [<3] spelade Edgar Allan Poe i en fiktiv version av vad som hände i hans sista dagar i livet. En seriemördare dödar människor i liknande stil som Poes berättelser och när Poes älskade blir kidnappad blir allting personligt. Hur töntigt den än må vara älskade jag den. Sen måste ni har överseende med att jag älskar Cusack villkorslöst)
 
 
// Lisa - All that we see or seem is but a dream within a dream.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0